Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem.

Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek ajánlom ezt a szöveget, aki ismeri a szcientológiát! Aki nem ismeri, annak is! Mielőtt kérdeznétek, a Sea Org a szcientológia „föle”, az elit réteg.

14 évesen vittek el azzal, hogy milyen jó, meg hogy világ megmentése, meg hogy történelmet írunk. (Ami persze hülyeség, legfeljebb akkor kerülnek be a történelemkönyvekbe, ha az álvallásokról lesz szó, mint egy nagyszerű példa.) Nos, telebeszélte pár Sea Org-os a fejem, és azt is mondták, hogy lesz fizetés, így aztán gondoltam nyári munkának legalább jó lesz, de mint kiderült, ez igazából egy milliárd évre szól. De itt merül fel a kérdés: ha ilyen jó, akkor miért csak 1 milliárd évre szól? SŐT itt merül fel a másik legjobb kérdés: miért kell egyáltalán szerződni? Természetesen több oka van, az egyik az, hogy megerősítsen téged abban, hogy soha nem hagyod el őket, a másik pedig az, hogy a szerződéssel fenyegetőzhetnek, perelhetnek. Én hülye háromszor is aláírtam, de szerencsémre ők küldtek el, és nem én mentem el…szóval megúsztam.

Viszont ismerek egy nőt – ő vitt be engem oda –, akit 8 év után szintén elküldtek onnan, ő kapott egy tízmilliós számlát, és még vissza is akar menni. (Háromszoros hurrá!)

Nos, Amerikába írtam alá a szerződést, naivan azt hittem, olyan, mint egy jó kis tábor. (Igen, munkatábor, mint kiderült.) Pesten a nyolcadik, vagy a hetedik kerületben kötöttem ki, nem tudom, a Leonardo Da Vinci utcában, ahol is az OTL található. (A agymosottak bolya.) Szar kaja volt, (ha volt), keményen dolgoztattak, spártai körülmények között, egy közepes szobában laktunk tízen, és borzasztó volt… gyakran voltak rémálmaim is.

 Nem a szegénység a probléma! (Bár szappant adhattak volna…) Hanem az, hogy úgy lenézik az EPF-est, mint egy kutyát. Csak tudd: ez is trükk. Lenéztek, amikor EPF-es voltál, most már nem, hogy Sir vagy. Elértél valamit. Sajnos nem. Ez épp az ember egóját, beképzeltségét növeli.

Estates Project Force (EPF) jelentése: birtokló projekt csapat. (A projektet birtokolják.) Mi a Projekt? Az  már Dániában derült ki: egy 4-5 oldalas füzetke, ahol fel van írva, mit kell megcsinálni. Azt hittem, ez tényleg segít majd, vagy, hogy ez jó, de nem, csak át kell gondolni. Dániába egy retúrjeggyel küldtek ki. Ott elvették a mobilom azzal, hogy "ne zavarjon a tanulás, és a munka közben" …és még a szcientológusok papolnak az emberi jogokról. Aztán érdekes módon útlevelem, és a személyim is eltűnt.

Dániában az AOSH EU-ban két és fél hónapot nyomtam le. Kétszer olyan szar volt, mint Pest (akkor ne is beszéljünk a Flag-ről), és itt is keményen dolgoztattak: szekrényeket cipeltem, csatornát tisztítottam, hűtőt pakoltam, más szőnyegét takarítottam, és a köztérről szedtem a fehér epret, hogy a sir-öknek (Sea Org tagoknak) legyen mit enniük. De ha fizettek is volna érte, heti 500 forintnál többre nem számíthattam, és még volt képük megkérdezni, hogy miért nem varrom meg az elszakadt ruhám. Erre alapból nincs időd. (Nemcsak pénzed sincs, még időd se.) Aztán: miért nem veszel szappant??? Veszel, és kidobják azzal, hogy van szaga!! Melyiknek nincs? De szagtalannak kell lennie, hogy ne zavarja a publikokat, akik vennének könyvet, meg ilyesmi.

Minél több erőt, energiát, pénzt, időt beleöl az ember valamibe, annál inkább képes elhinni ezt a sok baromságot. A legjobb példa: mondja már meg nekem egy Hubbard-fan, hogyha LRH annyira OT, akkor miért született egy SP gyermeke? (Dewolf Hubbard)  Vagy hogy lehet, hogy OT15 létére az amerikai rendőrség körözte? Hogy lehet, hogy másik fia, Quentin, öngyilkos lett? Könnyen rávághatjuk, hogy hazugság, meg hogy ezt csak a kisujjamból szoptam ki, de ez így van, csak nem csoda, hogy ezt nem rakják „A szerzőről” című részbe. Vagy talán ti is tudjátok, hogy az egész csak pénzre megy ki?

Mint utólag kiderült, ha Sea Org tag lettem volna (nem csak EPF-es "kutya" Dániában) akkor, ha Flagbe megyek, újból meg kellett volna csinálnom az EPF-et. Hogy miért? Mert a Flag a LEG-sztenderdebb, ergo legjobban ott szivatnak meg. De a vicc az, hogy az egyik barátom, akit Balázsnak hívnak, az a misszióban nem volt minősítve (a misszió egy kis épület alaptanfolyamokkal) és kapott egy programot, amit meg kellett csinálnia előtte (borsos árak természetesen).

Nos lejött egy hölgyemény a Misszióba és érdekes mit ad Isten? A Sea Orgba minősítve volt… Nahát! Kellett nekik ingyen cseléd. Melyik vallás mondja azt, hogy ez az a szint, amit neked még nem szabad megtudni? Miért nem? Mert ráeszmélek, hogy ez mekkora baromság, és még igazam is van? A válasz: szcientológia.

Van itt még több hazugság is: Azt mondják, hogyha a szcientológus SP-vel, azaz elnyomó személlyel találkozik, beszél vele, akkor beteg lesz, azaz PTS (lehetséges bajforrás) Ezt mindenkire rákenik, akire akarják, de nem veszik észre, hogy rájuk is ráeshet a zongora. Miért, nem??? Tehát akkor ők is PTS-ek, nem? 

Nos, a szci azt mondja, hogy ha valaki ilyen írásokat olvas, akkor beteg lesz.

Szerintem ez csak egy egyszerű trükk arra, hogy a még félig agymosott embereket visszatartsa az igazság elől. Hogy miért mondtam el, és árultam ezt el? Mert remélem ti, akik olvassátok, nem fogtok abba a hibába esni, amibe én és szüleim.

Megjegyezném (bár sokan tudják), hogy ha valaki úgy olvassa el a Xenu-sztorit hogy nem végezte el az alsóbb szinteket, akkor rövidesen meg fog halni.:) LRH!!
Én már 2 éve, hogy elolvastam, és csak nevetni tudtam rajta, nem haltam meg, nem is értem, hogy lehet, hogy ezt valaki elhiggye.

Attól hogy én meghallgatom egy SP véleményét, még nem leszek beteg, ha egyáltalán létezik SP. A legjobb a szci vallásban (ha vallás), az az, hogy soha nincs vége, így aztán az idők végtelenségéig bent lehet tartani az embert. Ha nincs pénzed, nem tudsz haladni a Hídon, vagy tíz év alatt egy leheletnyit (ezt is csak a munkád révén), vagy teremtsd meg a pénzt saját zsebből az ottani 1000-3000 forintos fizetésedből. Bár ha nagyon ügyes vagy, ez akár ötezer is lehet, de nem sokkal több. Ha a feleséged vagy férjed nem szci, akkor azzá kell lennie, mert ha nem, csak hátráltat!

A startlapon a szci valahol felteszi a kérdést: "Miért vallás a szcientológia?" Nos hadd kérdezzem meg, hogy merül fel ez a kérdés? Soha nem láttam, hogy valaki azt mondaná, gyerekek, szerintem az ortodox vallás, az nem vallás. De a szcientológiában felmerül ez a kérdés.

Ennek egyszerű oka van: "Non profit " egyház  – Isten nélkül.
Ez már gyanús. Viszont nem egy olyan esetről hallottam, hogy a pasi egy csomó pénzért clear lesz, aztán valami oknál fogva, ja bocs, mégsem. Fizethet még többet, mi lesz a garancia arra, hogy az lesz? Átverés, egy nagy csalás. Ő most attól lesz clear, hogy a hazugságvizsgálójuk egyszer ezt mutatja, aztán meg mást?

Nemrég néztem meg Kertész Imrétől a Sorstalanságot… Nos, volt egy-két hasonló jelenet sajnos. Már maga az elv: A munka szabaddá tesz. Ha nem vagy munkamániás (mellesleg ingyenpénzért, akkor szar vagy, és örülj, hogy melózhatsz.)

Ha karácsonykor el szeretnél menni a családodhoz, akkor azt kérvényezni kell, amit ők önkényesen elbírálnak, oda kell írnod, hogy ez nekik miért jó. EZ MI? Meg szerződést kell írni (mint egy cégnél). Ha valaki szereti a vallását, akkor el fog járni templomba, de ha nem, akkor nem. Nos, ha valakit ott akarnak tartani a szerződés alapján (mert ez a legtöbb jó, a legtöbb dinamikán, meg felesküdtél Ronnak, meg ha LRH megkérdezné, segítettél-e, akkor mit mondanál-dumával próbálkoznak), de egyszerűen, ha nem akarunk egy ilyen szervezethez tartozni, akkor mondjunk nemet-ennyi.

De sajnos nem tanulunk a hibánkból. És attól a szcitől, aki olvassa, hadd kérdezzem meg, miért bevédett márkajegyek az OT, a Scientology Church, a dianetika háromszög, meg az SS? Légyszi válaszoljatok, mért? Szerintem a Cok€ Cola, és a P€psi azért bevédett márkajegy, hogy csak ők használhassák. (De a szcientológusoknak ki a konkurrenciája? A pszichiátria. Azért is támadják annyira.) Ha a szcientológia annyira igaz, és szent, és jó, akkor miért van levédve? Miért nem használhatja bárki?

A szcientológusok nem értik miért nem jönnek oda munkatársak, amikor heti húsz, vagy akár harminc forintot fizetnek hetente, WC pucolásért, kutyapiszok szedésért (pl Sea Org) és sorolhatnám napi 8-10 órában, de lehet hogy több. Hát nem éri meg? Elvégre ez a világ megmentése! (Még saját magukat sem mentik meg)
Remélem pár szcientológus is olvassa ezt, és megpróbál majd válaszolni a kérdeseimre!

Tudjátok, LRH egyszer azt mondta hogy "Egy OT nem OT"
Ilyenkor merül fel az a kérdés, hogy akkor ő hogy volt az először? Elgondolkodtató!
Vagy ha egy országban csak egy OT van, akkor az már nem is lesz az? Azért fizette ki azt a 7 számjegyű összeget, hogy aztán megkapja, bocs, mégsem vagy az?

De gondolkodjatok! Ha átlagosan 10, 15 év mire nagy-nehezen megszerezheti (ezt az igazából nem is létező) állapotot hogy Clear, akkor ott van még az OT3 (+5év) aztán OT8 ig kiauditálnak, OT8 után meg BE auditálnak. Ez (az anyagi háttértől eltekintve 25-30 év, ha 20 évesen is kezded el), de várj.. az OT szintek 15 ig vannak. Bocsi. Ha OT 8-ig volt 25-30 akkor duplázzuk meg, hogy 15 öt kapjunk, és öregen nem tudsz már ellenük mit csinálni, csórón.

"Mi vagyunk az Ember reménye – az egyetlen remény.
A kezünkben van az erő, hogy visszaadjuk az Embernek determinizmusát és mindazt, amit jónak talál önmagában – őszinteséget, integritását, és afeletti örömét, hogy valódi segítséget nyújthat másoknak" (No comment.)

Azért halkan megjegyezném, hogy a Szcientológus kódex első pontja már azzal kezdődik hogy:

„Nem hallgatok meg, és nem mondok becsmérlő szót a sajtónak, a közönségnek, vagy preclearnek, bármely szcientológus társamról, hivatalos szervezetemről, vagy azokról, akiknek neve szorosan kapcsolódik a szcientológia…” Nem struccpolitika, nem.

Van még jobb is!

„Teljes erőmből megbüntetek mindenkit, a Szcientológia ártalmas célból való helytelen használatáért, vagy degradálásáért”  Egy: Akár saját magukat is megbüntethetnék, kettő:
Ki ő, hogy büntetessen bárkit is? Három: Bocs, hogy elmondom a véleményem.1950-től írta LRH ezeket a könyveket (ami az ALAPOKBAN benne van) de most újra kiadták. Ha jól tudom (javítsatok ki, ha tévedek) egy OT9-es (!) találta meg bennük a szerkesztési, és fordítási hibákat, ugye? Nos, ha ez így van, akkor LRH-t az OT15-öst lepipálta egy csicska OT9-es? Nem értem.
Mert ha LRH rábólintott azokra a könyvekre amelyet kiadott, (hogy jók) akkor most mi ez?
Nem egyértelmű hogy ugyanazt adják el még egyszer új köntösben? Nem lehet, hogy csak bepaliznak titeket még egyszer? Olvastam régen az Etika könyvet, viccből belenéztem az újba, gyakorlatilag minimális, egy-két szó szinonimája az eltérés. Hallottam olyat, aki azt mondta, hogy teljesen újat mondott neki. Lehet, hogy az előzőt se olvasta?

De félreértés ne essék. Nem azt mondom, hogy az egész rossz! Talán a 100 százalékból 95.

Miért? Mert a máz az tényleg szép
Út a boldogsághoz füzet, ha tényleg osztják, az jó.
A Drogmentes magyarországi futás az jó.
Ez a köntös. Mögötte mi van? Xenu, öngyilkos csődbement hívek... Majd rájönnek ők is, amikor eljutnak OT8ig, amikor ők is már Istenek! Az anyag, energia, tér, idő ura. Bocs. Ne haragudj. Ők senkik. 90 évesen WC-re sem tudnak menni egyedül. (Nem beszélve az elúszott pénzekről, évekről.) Meg mire rájön, hogy hülyeség, mit fog tenni? A pénzét már nem perelheti vissza, mert adományként adta. Ennyi. Ha viszont szereti csinálni, hajrá! Nézze meg magát 5 év múlva, mit ért el.

Csak tudjátok, nekem ne magyarázza meg senki, hogy ha a gyökere LRH, akkor a gyümölcs nem LRH. Előbb-utóbb a tanfolyamon mondják neki, meg tanul az auditálásról, felsőbb szintekről miegymás.

Bármely óhaj, sóhaj, panasz, bánat az e-mailemre kalman12345@citromail.hu köszönöm hogy hozzászólhattam.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr85487298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vizcsepp 2008.06.12. 13:54:20

jó lenne, ha elmondaná vki

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 13:55:43

:: vizcsepp 2008.06.12. 13:45:59
:: Valaki tudja e mit jelent ez a titokzatos gyóntatás, és miért nem lehet róla beszélni?

Csak azt akarják (hivatalosan), hogy ne legyen ellenséges az elválás, később is jó kapcsolatban maradhasson az egyházzal. Ha egy mód van rá, a családod érdekében SEMMIT ne beszélj vele szciről, se pro, se kontra, amíg ki nem lép az egyházból, csak jelezd neki, hogy haladjon a kilépéssel. Minden elterelés meg ilyesmi csak hátráltatja.

:: Útálom, hogy állandóan titkolózik.

Egy kicsit legyél vele türelmes. Megéri.

:: Tudni akarom, mi ez a szekta?

Izé, 5 év után ez jó kérdés???

vizcsepp 2008.06.12. 14:04:38

Nem öt éve vagyunk együtt. mikor összejöttűnk, ő már ott dologozott.

alagi 2008.06.12. 14:05:30

Trans: "Nyugi, PPéter sem találkozott tisztességes tudóssal ;)"

Ezt nem ertem. Miert kellene ez engem megnyugtasson? Egyatalan hogy jon ez ide? (En egyebkent mar talalkoztam tisztesseges tudossal)

"Nem teljesen. Ha valaki megfelel a fentebbi leírásnak, akkor az "fehérköpenyes tudósmágus"."

Hat ez egy ures allitas. Ha valaki megfelel a "tudosmagus" leirasanak, akkor az "tudosmagus". Azannya.

"A tudós vizsgál, kísérletezik, és csak utána jelent ki valamit."

Ezt en is igy tudtam.

"Persze hogy egyszerűbb, mert nem "magyarázatok" vannak, hanem "biztos azért van, mert..."."

1. Ezzel szemben a thetan u"gy az biztos, ugye?

2. Nem erted a tudomany mukodeset. Egy adott jelensegre tobb magyarazat is letezhet, ezek kozul altalaban van egy legvaloszinubb (legegyszerubb). Kiserletekkel lehet vizsgalni melyik hipotezis eletkepes. Abszolut allitasokat, mint pl. "x jelenseg magyarazata y", nem tehetsz. Onnantol az mar nem tudomany. Ehelyett van a "jelenlegi ismereteink szerint x magyarazata y". ("biztos azert van, mert...") Hagyod, hogy a jovobeli kiserletek formaljak a gondolataid, nem pedig kijelented hogy "marpedig thetanok vannak es punktum". Pont abban van a tudomany ereje, amit te itt a gyengesegenek allitasz be.

": Miert jobb megis a thetan, mint az "aldozatos evezes"?

Mert jelenleg nincs jobb magyarázat?"

De van, csak te meg arra se vagy kepes hogy a letezeset elhidd, nemhogy utananezz.

vizcsepp 2008.06.12. 14:06:21

Mindig megígérte, hogy elmegy dolgozni egy másik helyre, de nem.

movie 2008.06.12. 14:43:45

vizcsepp:
-----------------------------------------------
Mi ez a szekta?

- ez egy olyan szekta, amiben a törekvő (értsd könyöklő) emberek hamar előre haladnak a ranglétrán, közben egyre jobban megtanulnak kommunikálni. A kommunikációban nem a tartalom, hanem a mennyiség a lényeg.
- a kevésbé törekvő embereket úgy megdumálják, hogy az agyuk lebénul és mindenre fásultan igen-t mond.
- FONTOS: ha egy szcientológus valakitől szcientológia ellenes dolgokat hall, köteles megszakítani vele a kapcsolatot. Ezért lény nagyon óvatos! Habár Translator nevű hozzászóló szcientológus, igazat beszélt.

A jelenlegi állapot még hosszú hónapokig eltarthat és csak az igazán eltökélt ember csinálja végig a procedúrát. Aki meg túl eltökélt, az azonnal othagy csapot-papot. Aki nem elég eltökélt, az visszakerül a pókhálóba.

kalman 2008.06.12. 15:17:39

Fúú transz cslódtam benned:) milyen szcienológus az ilyen ?: D aki nem ismeri ezt?

:: Ami le van írva az igaz.

Ezt a hülyeséget hol hallottad???
Egy: nem hülyeség valamelyik FO (Flag order) ben bent van a BSOMH ban ha jól tudom, de krdezz meg egy sea orgost megmondja dátumra pontosan. Ami le van írva az igaz, és ebből jön, hogy ami nem az nem. ez az idiotizmus amibe tortkollik a szci.
Miben jobb a krisna tudat a Xenu sztorinál?
Egy ingyen van, nem csillió dollárokba.
Kett vagy elhiszed vagy nem ,n mekötelező
Három: a Xenu sztorit egy belött, füves ember találta ki besszíva. a versek viszont a szentírásba, viszont az embert segítik mindennapi életében. ha gondolok majd mondok példát is. Sőt most mondok...
Egyszer elmentem egy irodába, és megzavartam egy ülést.. az igazgató kijött onnan majdnem fellökött, és becsapta mga után az ajtót. Egyértelműen látszott rajta hogy könnyen fel lehet őt idegesíteni, zavart egy emer. és tudom (magaman is tapasztalaom) ha énekelné, vagy ha énekelte volna a hare Krisnát, nem lenne ilyen, sőt sokkal barátságosabb kedvesebb ember válna belőle ennyi. legaláb ezt elérné. kül a meséket vagy elhiszed vagy nem. tanmesék. Kül transz szerintem mielőtt kijelentenéd, hogy milyen magas szinten állsz, nézz magadra, és tisztéázd le ISten fogalmát. mekkora butaság ez h LRh nem arra gondolt? Ez mi? 8 ik dinamika Isten fogalma. kül az nem jó dolog, hogy azt a logikát követed hogy: Isten: teremtő: én is tudok teremteni: én vagyok Isten. ahogy ezt már leírtad egyszer transz... sajnálom, fel kell világosítsalak. nem vagy ISten. nem vagy jó szinten.. sőt. ha tetszik az auditálás, és megy, hajrá csináld. de ettől még nem leszel se több, se okosabb, se nagyobb.
ez milyen beképzelt, edoista élettcél, hogy én akarok leni az Úr Isten ekkora felelősséggel, meg ilyen jól. Nem leszel az soha. mondtam már, az Isten mindig is (mindig) is tudja magáról, hogy ő az , nem lehet elnyomni, ha azt akarja játékból, akkor is csak talán, de akkor is tudja hogy ő kicsoda. meg ez a süket duma, hog felelőséget nem vállanak. Könyörgöm, több felelősséget vállalnak mint a szic. bocs. vegyük már észre, mennyire segítik anépet a
-ingyenes ételosztásokon, a könyosztásokon, az énekléssel tánccal, (nem henyélnek) énekelnek, imátkoznak, dolgoznak a sajátföldjeiken. és így élnek. sokkal szebb világ lenne ha csak bhakták lennének csak.nem? nem mint szci.. :) henélnek? és te amikor auditálsz, akkor nem henyélsz? szolgáltatást adsz, adózni mégsem adózol hoppá. különben szerinted én örülök napi 10 órába betont, meg téglátcipleni 410 órabérért? nem. De mégismegteszem. és ne mapapokra fogom ezt. Ne ma szci okra. ez ettől független.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 16:15:49

:: Ami le van írva az igaz, és ebből jön, hogy ami nem az nem. ez az idiotizmus amibe tortkollik a szci.

Hát ez nem pont így van.

HCOPL 1965. ÁPRILIS 16: A "REJTETT ADATCSATORNA":
A Szcientológiában azt mondjuk: "Ha nincs leírva, nem igaz." Ez az utasításokra vonatkozik.

Azért azt ugye tudod, hogy ebből nem következne, hogy ami le van írva, az igaz???

alagi 2008.06.12. 16:39:39

"A Szcientológiában azt mondjuk: "Ha nincs leírva, nem igaz." Ez az utasításokra vonatkozik.

Azért azt ugye tudod, hogy ebből nem következne, hogy ami le van írva, az igaz???"

Viszont az kovetkezik belole hogy: ha igaz, akkor le van irva, ami hasonloan vicces kovetkezmeny. :))

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 17:08:01

Azért befejezem neked a bekezdést:

Valaki azt mondja: "Ron azt mondta, hogy …", és veterán munkatársak körében már hallod is azt a választ: "Mutasd meg!" Tapasztaltam olyat, hogy egy friss hús besétált a szervezetbe, és azt mondta: "Ron mondta, hogy 25 óra auditálast kell kapnom." És a szervezetek friss hús napjaiban néha meg is kapta. Tehát keservesen tanultuk meg: "Ha nincs leírva, akkor nem mondták."

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 17:56:52

:: kalman 2008.06.12. 15:17:39

Figyu, a Krisnás témát zárjuk rövidre:

Ha van Isten, sztem ő a felelős azért, amiért ez a bolygó ilyen szutyok helyzetben van. Nem érdekel mindenféle "szabad akarat", meg ilyesmi maszlag, aki mindenható, az okoz, azaz ő a felelős.

A B verzió az, hogy nem okoz mindent, akkor viszont csak isten, nem Isten, szóval téma megint kilőve.

(Ez személyes vélemény, nem keverendő őssze semmilyen egyház/vallás álláspontjával.)

movie 2008.06.12. 18:23:36

Misi, Misi,

hogy ez a bolygó ilyen szutyok, annak Te vagy az oka. Azt hiszem Ghandi mondta (bár nem vagyok hindu-mókus, sem India fan), hogy ha változást akarsz a világban, magaddal kezdjed.

Bemesélted magadnak, hogy szutyok a világ, közben meg nem fázol, nem éhezel, nem üldöz senki (ha csak a régi sci barátaid nem). Jó helyen élsz és még panaszkodsz? (feltételezem)Légkondis irodádban nap-mint nap fejlesztgeted a C++ programjaidat, de még jut időd osztani az észt. Nézz szét és légy hálás, hogy itt élsz!

Isten pedig adott Neked(is) szabad akaratot, hogy műveljed a sci-heppet is, szóval légyszives Te csak ne írd kisbetűvel a nevét!

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 19:01:53

:: movie 2008.06.12. 18:23:36
:: hogy ez a bolygó ilyen szutyok, annak Te vagy az oka.

Ahh. Az egész bolygó. A teljes. Úgy ahogy van. Értem.

:: Azt hiszem Ghandi mondta (bár nem vagyok hindu-mókus, sem India fan), hogy ha változást akarsz a világban, magaddal kezdjed.

Pont erről szól az auditálás, nem? ;)

:: Bemesélted magadnak, hogy szutyok a világ

Attól, hogy nekem mákom van, és vmi kiváltságos 5%-ba tartozok ezen a bolygón, még nem szívesen tartoznék a maradék 95-be. Tudom is ezt rendesen.

:: Nézz szét és légy hálás, hogy itt élsz!

Izé, kinek? Meg miért?

:: szóval légyszives Te csak ne írd kisbetűvel a nevét!

majd ha a "légyszives"-t nem írod egybe, lehet adogatni a helyesírási tanácsot, addig nem kellene...

kalman 2008.06.12. 23:19:23

Trnasz, hol van LRh ilyenkor? Annyira szívesen találkoznék vele... enyje, hisz ő OT15 ként (vagy affelett) már biztos akkor cserél testet, amikor akar, és ott ahol ő akar. tehát simán le tudna jönni, és folytathatni munkályát, mert látod, mennyi félreértés van itt. különben van egy ajánlatom Transz
Auditáljunk egyet, hátha az e méteres sikerül majd :P ha seikerül, és tényleg rájövök, vmi hasznosra, akk jó, vagy így lehet kérni, hogy én az előző életemmel kapcs. akarok megtudni vmit?
VAgy nem? hogy megy ez? Hamár ingyen van :$
És ha gondolod egyszer én elviszlek (természetesen ingyen) egy bajan estre j program! :) oké?

egerhati 2008.06.13. 02:23:59

Elképesztő ez az egész szcientológia-dolog. Komolyan, nem gondoltam volna róluk, hogy ilyen fokú aljasságok állnak az "egyházuk" hátterében (jóformán semmit sem gondoltam róluk).
Persze a szektákról általában meg van a véleményem, de ez még ebben a (nem túl fényes) paradigmában is hátborzongató.

Számomra az a leginkább döbbenetes (a személyes tragédiákon túl), amit a pszichiátriáról és a pszichológiáról tanítanak.
No meg persze az, hogy ennek mennyi ember dől be. A hitlerizmusban sem az a leghátborzongatóbb, hogy akadt egy félkegyelmű, aki gyilkos és eszelős nézetekre vetemedett (az mindig akad), hanem, hogy akkora tömegek voltak képesek követni az őrültségben (de akkor háborús helyzet volt, a kétségbeesett átlagember nyilván könnyen kapkodott a kapaszkodók után).
Viszont az elképesztő, hogy ma, a XXI. században elvileg épeszű embereket be lehet etetni azzal, hogy az orvoslás, a pszichológia és a pszichiátria "halálipar".
Ez sajnos azt is jelzi, milyen alacsony ma a presztízse a tudománynak az átlagemberek körében.

Hogy lehet az (erre válaszoljanak a volt és jelenlegi szcientológusok), hogy miközben a pszichológia és pszichiátria egyfelől TUDOMÁNY (módszertannal, terminológiával és a tudományosság minden kötelező velejárójával), máselől pedig gyakorlati orvoslás, a szakemberek pedig, akik ezzel foglalkoznak (a pszichiátriáról beszélek most) HAT ÉVES KÉPZÉSben szakosodott DIPLOMÁS EMBEREK, mégis akadnak olyanok, akik inkább egy jött-ment szektásnak hisznek, rábízzák a fizikai és mentális EGÉSZSÉGÜKET egy KÉPZETLEN emberre, aki ráadásul még a "terápia" módszertanát sem osztja meg velük, hanem azzal hitegeti őket, hogy majd X-edik lépésben valami kiderül?!

Hogy ülhettetek fel egyáltalán ennek? Én inkább erre lennék kíváncsi. Hogy mivel érik el, hogy ne bízz a tudományban, helyette pedig zsákba macskát vegyél, amiről majd Isten tudja hányadik lépésben derül ki, hogy mi is valójában.

Én nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter, sem orvos, de olyan képzésben van részem, amely azért bepillantást enged a tudományosság ÁLTALÁNOS ismérveibe.
Nem kell érteni a konkrét szakterülethez ahhoz, hogy tudd, hogy a pszichológia és a pszichiátria konkrét tudományos eredményekre épít, van elmélete és gyakorlata, van módszertana, ráadásul az egész NYILVÁNOS (mint minden tudomány): minden jelentős eredmény tudományos KONFERENCIÁKON lesz bemutatva és megvitatva, és BÁRKI, akinek kedve, ideje, ereje van utánanézhet, megtanulhatja, megértheti.

Egyszerűen nem fogom fel, hogy alakulhat ki olyan helyzet, amiben valaki hagyja ennyire megvezetni magát (és ezért nem első sorban az "egyház" a hibás, vagy micsoda ez valójában, hanem az, aki hagyja bekötni a szemét).

És ilyenkor jön, hogy a pszichiátriának ember-áldozatai is voltak, meg elektrosokk, meg a XX. század eleji-közepi kísérletek, stb.
HÁT PERSZE HOGY VOLTAK. Bármilye megrendítő, ez egy evidens dolog. Minden gyakorlati tudomány úgy fejlődött, hogy a maga hbáiból (is) tanult.
XIV. Lajosnak még a fogait húzták ki az orvosai az emésztési panaszai miatt (ami csak rontott a helyzeten, mert így rágni sem tudott, és még nehezebben emésztett, ettől még rohamosabban romlott az állapota), a kis- és nagyvérkör valamint a eringés felfedezése előtt érvágással gyógyítottak, még korábban koponyalékeléssel (melybe a beteg sokszor belehalt), stb.
De ha mindez nem történik meg, akkor a mai orvoslás nem állna azon a szinten ahol áll (mert megtanulta, hogy mi NEM segít, és kikísérletezte, hogy mi segít).

Ugyanígy a repülés nagy úttörői (tudjuk az Eiffel-toronyrol való zuhanás sztoriját) közül hányan haltak meg, míg rájöttek, hogyan NEM lehet, ajd lassanként arra is, hogyan lehet repülni. És ma repülővel utazhatunk (az ő életük árán).

Ugyanígy van a pszichiátriával is, és MINDEN gyakorlati tudománnyal (ez is hozzátartozik a kísérletezés lényegéhez). De ez a legősibb idők óta az emberi TUDÁS legfőbb lényege (még a népi tudásé is): ha egy ember evett egy piros bogyót és másnap meghalt, az emberi KÖZÖSSÉG az ő halála árán tanulta meg, hogy a piros bogyót nem esszük. Ha viszont egy másik a sebét bekente a bogyó levével, és az hamar begyógyult, akkor az emberek KÖZÖSSÉGE levonta a következtetést: a piros bogyó nem ehető, de begyógyítja a sebet.

Sajnálom, hogy ilyen szinten kell megfogalmaznom a gyakorlati tapasztalatok tudományos jelentőségét (csak azért megyek bele, mert remélem, egy-két ilyen megtévesztett ember talán elolvassa és jobb belátásra tér).

A tudomány nem tévedhetetlen (a legjobb, hogy ezt nem is állítja magáról). De mindenképp megbízhatóbb mint bármilyen más rémmese, mert az AKTUÁLISan létező tudás legjavát adja (miközben nem zárja ki, hogy ez az aktuális tudás holnapra már túlhaladott lesz).

PS. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült a hozzászólásom (remélem elnézitek). És azért is, hogy az alaptémától eltérően nem annyira valláskritika akar lenni, mint apollógia a tudományosság védelmében.

movie 2008.06.13. 09:02:53

... hát szerintem ez úgy van, hogy az emberek mindig kutatják az élet értelmét (a kis ember is). Ha találnak valamit izgalomba jönnek, hogy hű de jó kis dolgot találtam, valami titkosat, ami valami magyarázatot ad az életre.
Azonban ezen titkok mögött egy nagy fekete pók van, ami szövögeti a hálóját. Ilyen ez a szcientológia is. És a többi szekta is.

Az ilyen szekták dolgai ("tudományai") azért nem nyilvánosak, mert akkor mindenki látná, hogy az hülyeség. Az információkat suttogva, lassan csepegtetve szépen meg lehet vezetni az embert.

movie 2008.06.13. 09:09:00

Misi-búcsú

nem értesz te semmit. Írogattam Neked sok dolgot, mindezt megpróbáltam tisztelettel és őszinten tenni. De Te csak a szótisztázást tudod. Egy bekezdésben lakó gondolatot nem találod meg. Vagy nem akarod.

Sajnállak, mert becsaptak több évvel ezelőtt.
Sajnállak, mert Isten ellen lázadsz.
Sajnálom azokat az embereket, akiket Te becsapsz.

Nem szükséges erre reagálnod, mert ezt sem érted. Sőt légy szíves ne is reagálj.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.13. 10:54:56

:: kalman 2008.06.12. 23:19:23
:: Trnasz, hol van LRh ilyenkor?

Ha már kérdezed: www.fzint.net/revenius/post01.htm ;)

:: Auditáljunk egyet, hátha az e méteres sikerül majd :P

Ha ez konkrét kérés, megjátszhatjuk. ICQ szám van a honlapomon, onnan lehetne folytatni. Vagy összefutunk a Govindában, úgyis rég jártam ott ;)

:: vagy így lehet kérni, hogy én az előző életemmel kapcs. akarok megtudni vmit?

Az nem biztos, hogy előző élet jön be. Nem minden probléma az előző életedben található.

:: egerhati 2008.06.13. 02:23:59
:: Számomra az a leginkább döbbenetes (a személyes tragédiákon túl), amit a pszichiátriáról és a pszichológiáról tanítanak.

Izé, engedd meg, hogy tiltakozzak. Nekem halt már bele rokonom a piszchiátriai kezelésbe, és azért a "hülyére gyógyszerezés" jelenleg is gyakorlat...

:: a szakemberek pedig, akik ezzel foglalkoznak (a pszichiátriáról beszélek most) HAT ÉVES KÉPZÉSben szakosodott DIPLOMÁS EMBEREK

Izé, ebben vagy 4-5 év általános orvosi képzés van, szóval csak a maradék pszichiátria, és annak is a nagy része a gyógyszerekről szól.
Lelki segítséget bizony egy képzett szci auditor időben is sokkal többet tanul.

:: Én nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter, sem orvos

akkor hívő vagy :D

:: movie 2008.06.13. 09:09:00
:: nem értesz te semmit.

Ó, ezt tudom. Kellene vki, aki megérteti velem, de akkor te sem leszel az.

:: Írogattam Neked sok dolgot, mindezt megpróbáltam tisztelettel és őszinten tenni.

A tiszteletet azért megdobja, ha nem Misizel le, ugye tudod? ;)

:: De Te csak a szótisztázást tudod.

Na, akkor vmit mégis értek :D

:: Egy bekezdésben lakó gondolatot nem találod meg. Vagy nem akarod.

EGY bekezdésben nem találtam meg a gondolatot, ez volt a csodajávaprogramod. Csak éppen nem értek egyet a legtöbbel.

:: Sajnállak, mert becsaptak több évvel ezelőtt.

Hajrá.

:: Sajnállak, mert Isten ellen lázadsz.

Jaja, több jót akarok az embereknek, mint a ti Istenképetek, megyek is melegedni a halálom után.
De hát mindig mondták, hogy a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.

:: Sajnálom azokat az embereket, akiket Te becsapsz.

Én örülök, hogy te nem tartozol ezek közé ;)

:: Nem szükséges erre reagálnod, mert ezt sem érted. Sőt légy szíves ne is reagálj.

Buktad :P

kalman 2008.06.13. 12:19:08

Technical Bulletin of 20 April 2000
Revenimus
Well Hello!

Its been a while and I want to thank you all for keeping the show on the road.

First of all I want to say that I have no intention of returning to any position of management in the Churches of Scientology.

My role in this lifetime will be one of refining the technical developments. Mr. David Miscavage is confirmed in his position as administrative head of the Church and is promoted to the rank of Commodore. He is awarded the status of Kha-Khan in appreciation of his good work.

I am not yet of an age that would make it safe to reveal my physical identity yet I feel it necessary to communicate certain advices. I have therefore established anonymous accounts for that purpose and created a PGP key for verification of this identity. My public communications will be signed with that key.

It may appear to some that the Church has gone awry in some ways. These are matters that management should pay particular attention to at this point in time in order to clear the road for expansion and the release of the upper levels.

The first point is that the war is over. In the early days there was a need for covert activities due to the active suppression of Scientology. Those days have ended.

I wish to apologise to those who may have been wronged in those times and ask that management convene a Board of Investigation to review injustices. All declarations of Suppressive Persons are hereby cancelled and the practice of such declarations is terminated. Freeloader debts of former staff are forgiven.

The situation regarding Lisa McPherson particularly caught my attention. The Church should accept responsibility and make restitution to her family. I would suggest that a grant be made by the Church to the City of Clearwater for the construction of a new hospital in her name. Funds from the release of the film “Battlefield Earth” may be set aside for this purpose.

Sea Org staff have worked hard over the years. It is no longer necessary to maintain such long and arduous working conditions. A 45 hour working week should be established in all Sea Org orgs.

The release of Super Power, particularly the “Ethics Repair List” should be made a priority.

Love,

Ron

Figyeked a dátumot? És LRH mikor halt meg?
Szerinted ezt tényleg LRh írta? ahogy a nyereségeket is a szerkesztői munkát, és a vágást is egy ember odaírja azt kész. Hogy jársz ennek utána? kül. nem tom hol a Govinda. mind1
Javíts ki ha tévedek, de én úgy tudom, hogy MOT LRH egy lyukat véd az űrben, aholis nem negedni ki az OT kat és a cleareket, mert egyedül nem lennének elég erősek, együtt kell menniük. Eddig jó mese, de tudod ha LRH annyira jó Sea Orgosokat kézett ki, akikben bízik, miért nem kér meg egyet, hogy ott áljon, majd LRH megint visszajön, és több követőkre tesz szert? kérlek, ne egy linket dobj, hanem a te véleményedre lennék kiványcsi.
Köszi

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.13. 13:01:52

:: Figyeked a dátumot? És LRH mikor halt meg? Szerinted ezt tényleg LRh írta?

Nem, ez Ralph Hilton egyik orbitális kacsája volt, sokan be is dőltek neki :DDD

:: kül. nem tom hol a Govinda. mind1

www.govinda.hu/html/index_hun.html

:: Javíts ki ha tévedek, de én úgy tudom, hogy MOT LRH egy lyukat véd az űrben

Őszintén szólva nem hiszek a SO népmeséknek.

:: hanem a te véleményedre lennék kiványcsi.

A saját véleményem az, hogy jelenleg elég élni-, auditálni- és tanulnivalóm van ahhoz, hogy a következő 10 évre lefoglaljam magam.

Ha LRH visszajön, hajrá, jó neki. Ha nem jön vissza, akkor viszont minden le van írva, nekiesek, kiértékelem, hogy mi igaz belőle és mi nem, utána meg haladok tovább arra, amerre én akarom, keresek új utakat, új megoldásokat, vagy létrehozom a sajátomat.

kalman 2008.06.14. 14:15:46

Szia Trnasz, kérlek, mesélj nekem az OT8 as feletti szintekől, mondtad azt az orosz OT48 at, nos, azt is mondtad, h nem LRH tech, mert csak 15 van, de akk h lett 48 as? továbbfejlesztette? És mond el, hogy mennyi idő kellet, ahhoz, hogy Clear legyél? és OT3 kell még ahhoz? meg OT8 ? meg OT15? meg persze a másikoldala a hídnak---
ami kétszer ennyi idő.. és miután mág rájössz, hogy csalás.... háát. Olvasgattál OT nyereségeket? én igen. A lényege mindig, vagy szerencs, vagy belemagyarázás. Például a "Sárgák voltak a falak" ismered? vagy amikor a MEST engedelmeskedik :) Ez mi? Egy miért ne engedelmeskedne(ha OT) vagy) kettő meg nem neked engedemeskedik, csakvan, hogy úgy esik épp, van hogy nem, és amikor nem úgy esik, akk mivan: azt miért nem írják le? miért nincsenek veszteségjelentések? MEg ez mi? hogy azt mondják, felsőbb szinteketn, hogy ki tudnak szállni a testükből, és persze nem fá? ez mi? te is meg tudod ezt csinálni transz? vagy még nem vagy azon a szinten? Az ember nem tudja ezt megcsinálni, ez a mese része, vagy te már láttál ilyen embert? Az is hazigság olt, amikor LRH azt állította, hogy megvakult, de auditálta magát és visszajött a látása.. :I Ez sem igaz, nincsenek is róla dokumentumok, hogy valaha is szolgált volna, nem is sérült le. ezt az infó a szcientológia tudományt tanulmányozó kör- től szedtem, lehet, az oldal már nincs meg, de ott olvastam, hogy ez sem igaz, meg hogy ő kutatásokat végzett, amikor a Dianetika könyvet megírta.. ugyan.. milyen kutatásokat?
Egy: MIlyen alapon?
Kettő: ha ő tudodd mindent, mert ő ugye OT15 volt.. akkor ő tud mert a léyn tud: D tehát ő is tudja, hogy reagálnák rá a lények (halkan megjegyzem valamit tényleg tudott)
Három: 4-5 hét alatt, amíg megírta azt a könyvet, nem lehetett annyi kutatást megcsinálni. Ez sem igaz. Te is mondj ilyeneket transz:P tudom, te is tudsz ilyeneket, csak nem akar a felszínre törni :D :) szia

Blackknight1 2008.06.29. 16:39:20

Hát már meg ne haragudjatok,de ilyen hosszú szófosást még nem láttam.
Felőlem minden szekta elmehet Iránba kekszet kapálni.
Azt mondjátok már meg,hogy miért kezdődik minden szektában a belépés azzal,hogy mondj le anyagi javaidról.És kinek is kell odaadni?Hát a szektavezérnek.....Milyen érdekes.Ha a megvilágosodáshoz csak így vezethet el az út,akkor nekik minek a pénz.A másik,ezek az isteni szintek.Olyan,mint MLM kampány.Van,aki ennek bedől?Szervezzél be embereket,és akkor majd fejjebb lépsz egy szintet.Az istenségeknek is vannak szintjei?Buddha hányas szinten állt?És Jehova,Allah?Hívhatjuk akárhogy,tök mindegy.Nem hiszem pl,hogy a bibliában benne lenne,hogy az újszövetséget isten már a 10-es szintről kezdte:)
De mindegy miben hisz az ember,hihet bármilyen istenben vagy felsőbb hatalomban,de ne higgyen ilyen ostoba lehúzó embereknek.
Javaslom mindenkinek,legyen gyereke,gondoskodjon róla.Így tuti megmenti a világot.
Vagy ha bele akarsz mélyedni ilyen dolgokba,akkor játsz számítógépen szerepjátékot.Ott a hősöd egy jó csata után tuti lép egy szintet.Hogy clear lesz-e,azt nem tudom.De legalább jól fogsz szórakozni.:)És olcsóbb is.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.30. 03:13:47

Bár igazad lenne fekete lovag, amikor az embert isten józan borjaként fested le. Van, aki jobban ismeri az elmét mint annak hordozója. És aki egyszer letér a helyes ösvényről, azt nem találja meg többé az isten fénye.

Bocsássátok meg a fenti sorokat egy ateistának. Nem a tiszteletlenség, hanem a kétségbeesés motiválta őket.

A kereszténység, az iszlám, a buddhizmus, a hiduizmus, a sintoizmus és az összes világvallás egyszerre értelmet nyert, a szcientológia fényében.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.30. 13:01:47

:: kalman 2008.06.14. 14:15:46
:: h nem LRH tech, mert csak 15 van, de akk h lett 48 as? továbbfejlesztette?

Igen.

:: És mond el, hogy mennyi idő kellet, ahhoz, hogy Clear legyél?

Nekem párszor 10 óra.

:: és miután mág rájössz, hogy csalás.... háát.

Honnan tudod, hogy rájövök, hogy csalás? Azért, mert mások kiherélt techen nem érnek el nyereségeket? Nekem eddig is voltak sikereim, ergo nem csalás.

:: Olvasgattál OT nyereségeket? én igen.

Olvass másmilyet, pölö innen: internationalfreezone.net/success.shtml

Van egy-két olyan, hogy leteszed a hajadat :D

:: Például a "Sárgák voltak a falak" ismered?

Azt nem. De azért az elég meglepő tud lenni, ha TÉNYLEG világosabbak lesznek a falak.

:: vagy amikor a MEST engedelmeskedik :)

Azért ez nem triviális :D

:: ez mi? te is meg tudod ezt csinálni transz?

Nem, nem vagyok azon a szinten. Clear környékén vagyok.

:: Ez sem igaz, nincsenek is róla dokumentumok, hogy valaha is szolgált volna, nem is sérült le.

Hehe, ami nincs leírva, az nem igaz :D

:: meg hogy ő kutatásokat végzett, amikor a Dianetika könyvet megírta.. ugyan.. milyen kutatásokat?

Volt nekije egy pszichiáter haverja, bizonyos drWinter, aki pszichiáter volt, vele végezte.

:: Három: 4-5 hét alatt, amíg megírta azt a könyvet, nem lehetett annyi kutatást megcsinálni.

Ugye tudod, hogy először kutatunk, utána írunk könyvet? Az anyag korábban is megvolt, nézz utána az eredeti tézisnek, vagy hogy is hívják.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.30. 17:19:02

Adok még egy kis olvasnivalót, hajletevés céljából, hátha nem ismeritek:

www.themarsrecords.com/

:D

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.07.09. 16:44:52

egerhati
Amikor kb másfél éve megismertem én is ezt a szektát, ugyanezen kérdések merültek fel bennem is.

Gigi1 (törölt) 2008.07.09. 20:53:48

egerhati,
tökéletesen leírtad, amit én is gondolok:)

mothman 2008.07.22. 12:04:28

Sziasztok!
Most regeltem, mert muszáj egy pár kérdést feltennem!
Én sem akarom vállalni magam, de az a lényeg hogy a szcientológiával nem régen ismerkedtem meg kb: 1 hónapja!
Egy táborban voltam (igen még elég fiatal vagyok) és egy csávó, aki az iskolába járt régen, szcientológus! Azt mondta, hogy kb 4 éve csinálja, azzal kezdődött, hogy az anyjának meg volt a Dianetikával foglalkozó kötet és elolvasta 24 évesen.
Őt egy eszméletlenül jókedvű, jópofa, mindenből viccet csináló embernek ismertem meg, aki rettenetesen közvetlen és azt mondta, hogy ez a legjobb dolog, ami vele eddig történt, nagyon sajnálja, hogy hamarabb nem találkozott vele. Nyár végén elmegy az angliai központba és aztán Clearwater-be és ott fog dolgozni. Nekem is ajánlotta ezt a dolgot, de amikor itthon beszéltem erről a szüleimnek akkor elég egyértelműen kijelentették, hogy semmi közöm nem lehet hozzá! Talán jól tették.
Annyit tudok róla, hogy ő még nem clear, de szeretné elérni.
Azt akarom megkérdezni, hogy akkor szerintetek semmiféleképpen ne foglalkozzak vele?
Olvastam máshol is róla, jót is rosszat is, szkeptikusoktól is és azt hallottam, hogy az alap könyvekkel érdemes foglalkozni, mert Hubbard érdekes dolgokat ír le, ami alapjában véve nem rossz, csak a mai "egyház" már letért erről az útról és átment pénzügyi szervezetbe.
Esetleg az alap tanfolyamokkal érdemes e foglalkozni, mert ő elvégezte a ha valaki esetleg ismeri. "kommunikációval a siker felé" valamint a "tanulás alapvető kézikönyve" dolgot!
Én ahogy észrevettem ezek tényleg használnak, tökéletesen kommunikál, azt mondta, hogy a tanulásos dolog neki olyan módszereket adott, amik tényleg segítettek neki abban hogy hosszabb ideig megjegyezze a dolgokat és gyorsabban. Sok példát felhozott, amikor egyszerűen kommunikációval képes volt elérni dolgokat. Most egy ugrik be: a villamos vezetőjével beszélt és elérte, hogy gyorsabban menjen, mert el kellene érnie egy vonatot. Érdekes. Persze nem azt mondom, tanfolyam nélkül is lehet ilyet csinálni, de voltak ennél érdekesebb dolgai is.
Az is igaz, hogy ugye meg akar győzni, és azt is nagyon jól csinálja. Nem kényszerít, azt mondja amit hallani akarok, de már ezért is jó, mert ha ezt megtanulom, akkor erre én is képes leszek, és az életben az nagy előny szerintem ha valaki jól tud kommunikálni...
Törvényt nem sért, nem néz kalózfilmet, inkább videotéka vagy mozi, piroson nem megy át, nem bliccel? és nem nézi jó szemmel az ilyen dolgokat! Azt mondja auditáláson is részt vett már, édesanyja meghalt és ennek a segítségével, sikerült feldolgoznia ezt kb 1 hónap alatt és valjuk be másoknak évekbe telik, pl: édesanyám, neki az apja halt meg! Azt mondja, hogy nem kezd el sírni ha feljön a téma, igazából még el sem szomorodik, tehát nincs hatással rá.
Igazából most egy kicsit össze vagyok zavarva, ne tudom, hogy kinek higgyek, hisz ott van a sok szemétség, amit hallottam, most tőletek, viszont, ahogy leszűrtem, ez mind csak magasabb szinten van és ha esetleg foglalkoznék egy kicsit!! vele attól elméletileg csak jobb lenne, nem? Ja és ott van ő, akit mint leírtam egy abszolút intelligens embernek ismertem meg, aki mindig boldog és segít másoknak, mert tényleg sokat segített a táborban. Ja és mindenekfelett fájt a fejem és csinált velem valami cuccost, amivel kizárta a reaktív elmémet, gondolom te ezt tudod kálmán és utána tényleg elmúlt, sőt más embereknek is. Hihetetlen. Ja és megcsináltam ezt én is más embereken és ők is azt mondták hogy működik.

Na most akkor mi van?

Bocs, hogy hosszú lett, de légyszi válaszoljatok, mert fontos lenne!!!!!!!!

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.07.22. 17:57:22

Szia mothman! Próbálok röviden válaszolni neked, de azt javaslom, hogy beszélj sok emberrel erről, és olvass minél többet. Jobboldalt a linkek között nagyon sok mindent megtalálsz. Talán segíthetek ezzel egy kicsit befolyásolni a döntésedet.

Elárulod hány éves vagy? Gratulálok a szüleidnek, és remélem még eltart néhány évig, amíg szülői engedély kell ahhoz, hogy te is Clearwaterbe menj dolgozni. Addig van időd jó sokat olvasgatni, utánanézni, mibe is keverednél. Remélem, jó viszonyban vagy a szüleiddel, és elhiszed, hogy ők őszintén jót akarnak neked.

Sajnálni tudom azokat az embereket, akiknek a legnagyobb jó az életében a szcientológia.
Mit csinált ez a fiú a táborban? Tanár? Mert akkor igen rosszul teszi, ha ott térít. Az egyház nagyon szeretne bejutni az oktatásba, mivel ez már többször meghiúsult, a mezei szcientológusok teszik meg egyenként, ami tőlük telik.

A clear állapotot a szcientológusok nagy többsége (ha nem mindenki) szeretné elérni, csak többnyire nincs rá elég pénzük.

A tanulás tanfolyamukat a fiam elvégezte, előtte gyorsan tanult, a tanfolyam után pedig lelassult, mivel akaratlanul is elkezdett szótisztázni. Többek között erről a technikáról is olvashatsz az www.objektivszcn.blog.hu -n.

A beetetés stádiumában vagy, itt még minden szép és jó, mindenki nagyon kedves. Egészen addig kedvesek is lesznek, amíg az történik, amit ők szeretnének.

kalman 2008.07.22. 20:37:54

Mothman- szívesen válaszolok a kérdésedre.
a tanfolyamokkal kapcsoltban két dolog
az egyik:
Ha a gyökere LRh akkor a gyümölcse is az lesz.
a másik, meg lehet, hogy megtanít egy két dologra, :
jó kommunikációs késség, de nem mindegy, hogy hogy használod, vagyis mire?
olyan dologra, hogy a szci bevigyél embereket, és ezzel hozzá járulsz ahhoz, hogy olyan dolgod történjenek meg az illetővel mind velem.. akk az a te lelkeden is szárad.
ha sok pénzre vágysz, akk fogadd meg LRH tanácsát:


„Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wanted to make a million dollars, the best way to do it would be to start his own religion.”

Azaz:

„Szavanként egy pennyért írni nevetséges. Ha valaki igazán szeretne egymillió dollárt keresni, annak a legjobb módja az, hogy megalapítja a saját vallását.”

Tehát nem mindegy, hogy valaki pénzért csinál vallást,
vagy Istentiszteletért.. ha észrevetted, IStenről egy szó sem esett... akk milyen vallásról beszélünk? érted?

különben asszisztnak hívják amiről beszélsz, és egy fajta msszírozás :D
és persze hogy jó :)
addig kell csinálni, amíg meg nem vagy vele elégedve, tehát biztos hogy jó lesz :D
azt csináld bátran, azzal nincs baj
a belemagyarázással, a reaktív elmével, a Clear létállapotokkal, meg az OT sággal van baj.
gyakorlatilag az út a boldogsághoz című füzet ami még elfogadható és kifúlyt. Ne menj bele tovább, mert ha így tesze, hagyod hogy becsapjanak, és a végén -ha hiszed ha nem- rengeted pénzel fognak lehúzni, mert neked SZŰKSÉGED van erre, meg arra. (auditálás, tanfolyam)stb. és ha ezt ehiszed, elvesztél. azért mondom ezt, mert velem is pont ugyan ez történt. ha jó ddolog lenne a szci . nem mondanám rá, hogy roszz. sajnos, nem sajnos voltam bent, elég sokat, és tudom, hogy az nem jó.
ha akarod, saját bőrödön is megtaőasztalhatod, mert ha végig olvastad a bejegyzésemet, akk felmerülhet benned a gyanú, hogy ez mi?
Ez egy levél, vagy üzenete, mindazoknak akik bent vannak, vagy nem tudják mi a szci. és ráébressze az emberek arra, mi is ez valójában. ha rám hallgatsz ne csináld. csak saját magaddal, meg a szüleiddel szúrsz ki. minek tapasztalnád meg te is ugyanezt amit én? érted.. senkinek nem hiánnyzik, hogy szenvedjen, hogy 20 ft ot kapjon heti bérnek, és hogy napi 10 órába takarítsa a vészéket, és hogy éhesztessék. most azt mondhatnád, kitaláltam az egészet, és nincs jobb dolgom, mind, hogy az IGAZ útról eltévsszelek, de azért azt elmondanám, hogy ilyet kitalálni nem nagyon lehet. lenne jobb dolgom is : D
de fontosnak tartom, hogy az emberek megtudják mi is ez valójában.
nem hazudtam, amikor ezeket leírtam, ha gondolod nézd meg saját szemeddel:
Budapest leonáro da vinci utca nemtom menniy 15, 16? ott nézd meg magad, vagy Koppenháda Cort adeleres gade nemtom mennyi. ott is ez van csak mégdurvábban. és akkor mi lehet Flagban?
azt mondják, hogy náluk van a TUDÁÁÁS.. igen? és ki is írta ezt? LRH? ki volt ő? Isten? nem akkor mit tudott, a dohényos, iszákos ? semmit.
hiteles ember az ilyen, aki pénzért alapít vallást, nem? Milyen allapon csinálta ezt?
érted.
különben zárószóként, még kérdezz rá, hogy i van, ha valaki igazi OT, ami a híd végénvan? ha valakiOT8, vagy OT15? TÉNYLEG az anyag energia tér idő urai? neem :D nehogy ezt elhidd, nem tudnakk semmi, mármint, kiszálni a testükből, telekinetika, vagy időutazás..dehogy képesek rá.. ha igen mutassák, meg, de valahogy nem lesznek rá képesek.
és ugye tudod, mi a szci célja? egy olyan világ, ahol nincs bűnözés, háború, és drogmentes világ, tudod.. ezt LRH az ENSZ jognyilakozatából szedte ki. olyan jól hangzott. és egyántalán nem azért van. vagy ha igen, miért ihatnak/isznak, miért cigiznek/cigizhetnek a hívek? mert semmi köze hozzá. de neked kell rájönnöd.
még több kérdést a
kalman12345@citromail.hu -n ;)
üdv

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.23. 17:42:44

Szia mothman,
Ha az én véleményemre is kíváncsi vagy, írj egy rövid levelet az anon.bp.hun/kukkaccc/freemail -re.

Nagyon jól teszed, hogy informálódsz, mielőtt döntesz!

Esperes úr 2008.07.28. 12:53:16

Mothman,

kerüld el nagyon messziről! Semmiképpen ne keveredj bele, hallgass a szüleidre mindenképpen. A pszichológia eszközeit használják, hogy befolyásoljanak: azért is gyűlölik őket a szektások - konkurenciát jelentenek nekik. Az ilyen "tenyérátevős" dolgra pedig mindenki képes, ez is csak pszichológia.

Ha az ismerősöd fátyolos szemmel, bárgyú mosollyal jár-kel a világban, majd ő is megtapasztalja majd a poklot, Te semmiképpen ne kövesd!

Az, meg hogy gyerekeket akar téríteni, egyenesen vérlázító, az ilyennek börtönben a helye!

mothman 2008.07.28. 19:11:24

Sziasztok!
Kedves anafeb!
Igen sok időm van még mérlegelni, hisz a felnőtté váláshoz még több egy kicsivel több mint egy évem van így szüleim még beleszólhatnak a dolgaimba bőven. Nem kötnek meg, de mikor otthon megemlítettem a szcientológiát, akkor apa kis vita után kijelentette, hogy nem akar hallani róla és eszembe se jusson :)
A srác egyébként egy volt diák a suliból, egyszerűen csak visszajött, egy itteni táborba egy hétre pihenni, ez elég gyakori a suliban, sokan visszajárnak. A tanári pályához semmi köze.
A tanulási dolog érdekel, bevallom, mert ugye én is hallottam nála ezt a bizonyos minden szót ismerj dolgot és tényleg használ. Azt mondta, hogyha nem értesz valamit, vagy tömeghiányod van vagy nem tom pontosan, akkor akarva akaratlanul ásítasz. Megfigyeltem és ez igaz. A fiadról ha megkérlek mondasz annyit, hogy hogy tanul most, és hogy tanult a tanfolyam előtt, mert szerintem ez a legfontosabb, nem az hogy mennyit tanul. Ami azt illeti én simán bevállalnám hogy mostantól kezdve többet tanulok rendszeresen fél órával és közben az átlagom 4.8ra nő. Nem ez a baj, hanem hogy, Neki használt e vagy ez egy pénzkérős marhaság, amit kitaláltak a meggazdagodásért!
Egyébként jelenleg próbálok sokat olvasni róla, hogy minél informáltabb legyek, mikor betöltöm a 18at, hogy helyesen tudjak dönteni. Remélem az nem baj ha most még semleges szemmel nézek rá, hisz mind a két oldalt meg kell néznem azért, hogy jó döntést hozzak. Ez a tökéletes világ nagyon jól hangzik, reinkarnációt sok vallás terjeszt, de emellett ott a sok rossz, amit hallottam, viszont még mindig nem eleget, tehát gyarapítsátok, ha segíteni akartok légyszíves!
Kedves timyyy!
Kérlek mesélj róla, hogy veled mi történt esetleg tapasztaltad egy ismerősödön, kíváncsi vagyok minden esetre.
Egyelőre ennyi, jelentkezem majd, van még 1 évem :D

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.29. 10:08:17

mothman:

Tanulásról:
A szótisztázás bizonyos esetekben hasznos, amikor a szöveg szempontjából kulcsfontosságú szavakról van szó. Egyébként meg az agy úgy van megalkotva, hogy a szövegkörnyezetből képes kikövetkeztetni egy kevésbé fontos szó jelentését. Ez egyfajta tréning az agynak. Ezt próbálja Ron kikapcsolni nálad.

Egyébként ha én mindig fél órával többet tanultam volna tuti 4-es fölött lett volna az átlagom. (Tech nélkül) De így is felnőttem, van egy szerető családom, király állásom, és rengeteg barátom. Boldog vagyok, és nem volt szükségem rá, hogy megmondják miben higgyek.

Ásítás:
Megfigyelted és igaz. Én meg azt mondom, hogy ha kevés folyadék van a szervezetedben (dehidrált vagy), akkor sárgább színű a vizeleted. Figyeld meg, mert igaz! Ez még nem jelenti azt, hogy orvos lennék és minden más amit mondok az is igaz.

A legnagyobb csúsztatás a Szcientológiában, hogy az ember elhiszi a kis igazságokat, és utána már automatikusan elhisz mindent, hiszen "ez az ember eddig mindig igazat mondott nekem".

Személyes integritás:
Figyeld meg, hogy olyan dolgokban is (akaratlanul) igazat adsz Ronnak és a szcientológusoknak, amiket soha nem tapasztaltál meg. Ilyenkor mi van a személyes integritással? Szelektív lenne?

Tökéletes világ:
Tegyük fel (!) hogy a Szcientológia csak jót tesz az emberekkel. Ennek a vallásnak (hogy miért nem az, arról később) a célcsoportja olyan emberek, akik "képesebbek" az átlagosnál és sok pénzük van, hogy kifizessék a kurzusokat, auditálásokat, tréningeket. Vagyis kb. a világ lakosságának kb. a 99%-át ki is zárták (gondolj főképpen a fejlődő országokra). Miért ilyen drága, ha valóban a világ megmentése a cél?
Ugyanakkor egy szcientológus sohasem fog tudni:
- háborúkat megakadályozni
- nemzetközi konfliktusokat megoldani
- járványokat gyógyítani
- éhezőkön segíteni
- egy ország gazdaságát helyrehozni
- természeti csapásokat megakadályozni
(az hogy megmasszíroznak pár túlélőt az nem segít sokat sajnos)
- embereket feltámasztani
- helálos beteg embereket meggyógyítani
- égő házakat oltani
- stb.

Mindenki legyen Clear? Sajnos láttam én már olyan Clear-eket (a saját szememmel), akiknek a viselkedése alapján azt mondtam: "Ha mindenki ilyen lenne, akkor nem lenne hosszú jövője ennek a világnak". Persze nyilván nem mindenki ilyen, de a tökéletességtől nagyon-nagyon messze van a Tech.

Vallás és hit:
"A Szcientológia azért vallás, mert a lélekkel foglalkozik". Igen. A pszichológia is a lélekkel foglalkozik, akkor az is vallás?
A Szcientológiában nincs szükség "hit"-re. Maximum abban, hogy jó az amit csinálok és az emberiség jövőjét szolgálja. Ez viszont ugyanúgy igaz a környezetvédőkre, a rendőrökre és a politikusokra is.

A legnagyobb baj mégiscsak az, hogy a Szcientológia az emberek jóhiszeműségére és segítő szándékára apellál, végül pedig kihasználja azt a saját céljai érdekében.

Hidd el nekem, hogy rokon lelkek vagyunk, mert mindketten segíteni szeretnénk. Én most is olyan helyen dolgozom, ahol problémákat oldok meg nap mint nap, és az emberek hálásak érte. Ez az én igazi zsoldom.
Nem kell Szcientológusnak lenned ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél. Máshol SOKKAL többet tudsz segíteni, még ha ezt nem is sulykolják beléd nap mint nap.

Tudom hogy izgalmas, meg kalandos, de hidd el (ne nekem, hanem azoknak akik ráfaragtak) hogy nem ez vezet a Teljes Szabadsághoz! A választ magadban keresd, ne könyvekben.

kalman 2008.08.01. 15:18:53

Anon, a szívemből szóltál, bár én is ezt már megírtam neki, privátban.
No,s egyéb kérdés Mothman?

mothman 2008.08.02. 10:34:37

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy hallottam egy olyan dolgot, hogy 2001 szeptember 11.-én a szcientológusok a tűzoltóknak segítettek a mentésben, csináltak rajtuk egy pár dolgot assisthoz hasonlót és nem voltak fáradtak és mehettek vissza oltani. Ha jól tudom, azóta az USA-ban adómentesek lettek és szabadon hirdethetik magukat a tereken. Ebből mi igaz?
Anonhun:
Ha megkérdezhetem, akkor mentős vagy tűzoltós vagy? :)
Ja és kálmán: Mondtad, hogy az assistal nincs baj és jó, meg tapasztaltam is, de akkor milyen technikán alapszik? Vagy ez már szci előtt is létezett?

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.08.02. 11:46:07

Az Egyház Amerikában már 1993-ban megkapta az adómentességet.
www.cs.cmu.edu/~dst/Cowen/essays/irs.html

Az assziszt ahogyan én látom egy akupunktúrás masszírozási technika. Bizonyára segít felfrissíteni az embert és szerintem a test saját regenerálóképességét is gyorsítja.
De mint olyan sok más dolog a Szcientológiában ez is "kölcsön lett véve" más tudományokból vagy vallásokból.
www.ormosintezet.hu/akup.html

Mentős vagy tűzoltós? Miért ne lehetnék rendőr vagy tanár? :)

kalman 2008.08.02. 12:33:19

Jaaj, mothman két dolog
több assziszt fajta létezik, de a lényege vagy a masszír, amit anno nekünk is kellett csináli amikor a Sea orgban voltunk.. szinte minden nap ott simogattuk egymást xD ez inkább butaság.
mert a szci szerint ennek az eredendő célja az, hogy a jelenbe legyél, és hogy eltávolódj a bankodtól
két dolog, amit mindenképp meg kell értened (bármit is látttál a vidóba)
NEM (ISmétlem) NEM létezik olyan, hogy reaktív elme
ez a fogalom, amit ehhez a szóhoz tásítanak (fájdalom, düh stb forrása, az már igen) de nem azért lesz egy ember rosssz, vagy lesz drogdealer, mert a bankja, és ezt ki kell auditálni.. dehogy is. egy olyan dolog ellen küzdenek, ami nincs is, így persze, hogy elmondhatják magukról: IGEEN MEGCSINÁLTUK NINCS REAKTÍV ELMÉD!! -nem is volt soha- ők adják ezt a "tudást, hogy te "beteg vagy" meg vagy ezzel átkozva, és ezt ki kell szedni., de mondom méghegyszer ez egy trükk. nincs ilyen.
Olyan viszont van, hogy az ember azt hiszi, az az iga, és jó, hogy minél több, minél szedd, minél ügyesebbnek kell lennie, (ezt gyakran megfigyelhetjük a szci) az anyagba való belesüppedést, nem hogy kihozna onnan, még bele is vezet, a pénzközpontúságukkal. lehet, hogy valakinek a természete rossz, vagy savanyú:) de hiába ülsz vele vagy 1000 órát, attól ő még olyan lesz, kész. vagy ha meg is változik majd, az nem az auditálás miatt lesz. csak azért hiszi majd el, hogy ő jobban lett, mert azt az időt ő a saját maga jobbá fordítására szánta, és vagy bejön vagy nem. nemeet meg nem lehet mondani, hogy bocs, én nem érzek semmit, viszlt... pedig kéne
a 2001. 09 .11 el kapocslatba, és én egy olyan képet láttam, hol egy (azaz1) darab sárga kabátos ember asszisztot adott. nos vagy visszament, és oltotta tüzet tovább, vagy visszament, és meghalt, a második torony esése következtében vagy elmenekült.. mindegy. a lényege akkor is csak az, hogy belemagyarázzák, és olyan adatokkal dobááloznak, amiknk nem tudsz utánajárni, így könnyen beszélnek.
Csak úgy, mint h LRh egy hajótörött vola, egy ufo, és lezuhant a Himalájnán, és újjászületett. ugyankérlek. pont egy olyan helyre zuhant le, aminek nem tudunk utána járni,. kül ezt a sztorit egy fejes SEa Orgos tartotta.
remélem kielégítettem a válaszod :)
bye

eerdeklodoo 2008.08.02. 16:20:00

mothman, ha megy az angol, írd a gugliba, hogy scientology ground zero vagy scientology 9/11, kapsz egy nagy rakás linket a "csodatételeikről".

Olyan beszámolókat is olvashatsz, ahol független önkéntesek elborzadva látták, hogy a sárga pólóba öltözött, sebtapaszokat osztó vagy masszírozó emberek agyba-főbe hirdették a szcientológiát röplapokon, posztereken, közvetlenül néhány nappal a tragédia után. Azt is elolvashatod, hogyan használták fel a szcik a méregtelenítés reklámozására a történteket. Sőt, szci oldalon magáról a 9/11-es méregtelenítésről is olvashatsz, ők tanulmánynak mondják, valójában azonban egy lenyomozhatatlan, ellenőrizhetetlen, kísérletnek nem nevezhető PR cikk az egész, közelébe sem jár a tudományosságnak. Maga Miszkavics bácsi saját szavait is elolvashatod közvetlenül a tragédia után arról, hogy szciék próbáljanak minden érintettet auditálni, nehogy a gonosz pszichiáterek rátegyék a mancsukat azokra, akik átélték a tragédiát. Ezt figyu:

"TV viewers watching the proceedings live on Fox News saw a message scroll across the ticker at the foot of the screen: "NATIONAL MENTAL HEALTH ASSISTANCE: 800-FOR-TRUTH." The message ran for about two hours until Fox executives realised that the number was actually that of the Church of Scientology's Dianetics helpline, and [ ] promptly yanked it from the ticker. "
www.solitarytrees.net/cowen/misc/ground0.htm

Nem furcsa egy kicsit, hogy annyira gyűlölnek mindent, ami pszicho, de ha ők élnek ezekkel az eszközökkel, akkor rendben van? Arról nem is beszélve, itt is látszik mennyire sunyi banda. Ha a szci tényleg annyira működik, hirdethették volna magukat az egyház égisze alatt...

Tutira veszem, hogy sokan az ottlévő szcisek közül azt hitték, segíteni mennek, de az is biztos, hogy az egyház és a felsővezetés jó PR-lehetőségként fogta fel a 9/11-es tragédiát.

mothman, olvass, olvass és olvass. Sokat. Most jó, ha kérdezel, de ha eljutsz arra a szintre, ahol "a szci mindig igazat mond, a kételkedők tévednek", akkor egyenes az út. A szcibe, vagy bármelyik másik szektába. Ja, és hallgass a szüleidre. Néha idegesítőek tudnak lenni, főleg amíg tizenéves az ember, de most az egyszer nagyon igazuk van. Amúgy meg, beszélgess el egy pszichológussal a szciről. Rengeteg érdekes dolgot tud mesélni!

harmatOSA 2008.08.03. 09:04:02

Mothman.... tizenéves fiú .) ugyan.... valaki olvasson után milyen sílusban ír. Ébresztő:)!

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.08.03. 18:11:50

harmatOSA, a fiú 17 éves, szerintem simán lehet ilyen stílusa.

harmatOSA 2008.08.03. 20:16:23

Hát anafeb szeintem meg nem...:)

harmatOSA 2008.08.03. 20:17:04

Sőt gyanitom hölgyemény az illető , és idősebb...

kalman 2008.08.03. 20:19:44

Szerintem teljesen mindegy, fiú-e vagy lány.
fiatal-e, vagy nem. A lényeg az, hogy itt van, és olvas, és amíg itt van és olvas, nem tudja a szci annyira bedarálni, mintha nem talált volna ránk.
köszönjük meg magunknak hogy vagyunk, legalább egy embert talán félig meddig is, de fel tudtaunk világosítani. :D
üdv

mothman 2008.08.10. 19:15:01

harmatOSA
Köszönöm, hogy idősebbnek olvasol, komolyan mondom hogy jól esik, de el kell mondanom az igazságot: tényleg nem múltam még el 17 éves :D Ja és tényleg fiú vagyok (húú a fenébe lebuktam)
Nem akarok nagyképű lenni, egyáltalán nem, ne értsetek félre, de úgy érzem, hogy a korosztályomnál jóval olvasottabb vagyok, csak azok az idióta kötelező olvasmányok ne lennének... Tehát van elég tudás bennem, hogy fogalmazni tudjak, sajnos ez csak felelés és stressz alatt nem megy, és ezt jó lenne kezelni...
Keresek megoldást minden problémára, hogy még korán tudjak valamit kezdeni magammal, hátha sikerül valamit letennem majd az asztalra. A szüleim mindig is erre neveltek, csak most jutott el az agyamig, hogy nem hülyeség amit csinálnak, bár van egy két érdekes dolguk, de kinek nincs? Próbálok mindent 2 oldalról megnézni, mérlegelni a döntés előtt, apa szokott is érte néha piszkálni, hogy túl lassan mennek a döntések, de nincs rózsa tövis nélkül. zsolt54@citromail.hu címemre írhatsz, írhattok és ott adhatok még információkat, amik nem túl személyesek, ha nagyon kíváncsi vagy, de inkább hidd el :D
eerdeklodoo:
miért van az ha egy szcientológussal beszélek a pszichológiáról, akkor meg az lesz a rossz. Melyiknek higgyek? Szar hogy nincs biztos pont, mindenki a saját igazát állítja, inkább megyek remetének...
Az angollal jóban vagyok abszolút, de azért nem ennyire. Itt túl sok a "meg nem értett szó" :D

kalman 2008.08.11. 17:43:08

Szia Mothman két dolog:
Egy nagyon fontos dolog, amit meg kell értened:
a "tanulás technológiája" többet fog rontani a helyzeteden, mintsem javítani mert:
-személy szerint próbáltam használni- nem sikerült
-más EPF es társaimon láttam: nekik sem sikerült
- anyám már vagy 1 éve a TANULÁÁÁS TECH tanfolyamon van rajta 3adjára kezdi újra.. valahogy neki sem megy.
stb..
tehát elkezdheted a tanfolyamot, és megpróbálhatod, de figyeld meg, nem tudod mibe kezdtél bele. utána meg kibukik, hogy nem azért nem haladsz a tanfolyamondon, mert a megnemértett szavak.. hanem mert sest ügy, és neked auditálásra is van ám szűkséged:) tudod?:) minél többre: D (eset ügy) = (minél több)
és akk meg my mennyél fel a hídon, de mint tudjuk a két oldalt egyszerre érdemes megcsinálni: )
hidd el, nem jó az.
a tanulásod miatt azért izgulsz annyira, mert azt teszed az életed közepévé, úgyértem az az életed legfontosabb dolga, hogy hogy tanulsz. de ez egy szempontból nem a leggjobb ám.
nem azt mondom, h ne tanulj soha semmit. csak azt, ha nem vagy valami "jó tanuló" akk nem vagy az ész.. majd gyakorlatba megérted (pl szakma) vagy ha olyan dolgokról tanulsz amiknen nincs is gyakorlati oldala, akk valószínű nem si érdemes. akk meg érdektelen az egész. meg ha a tanár pofára osztályoz? akk így jártál, szarrá tanul6ad magad, meg egy csomó pénzed is belement.
kül. egy vallásnak nem igazán a taníttatás lenne a feladata (főleg ha csalók, mert nem működik) hanem az Isten szeretet kiépítése, az Isten tudat, ilyenek... de ilyet meg nem látsz a szci ban . ennyi.

mothman 2008.08.11. 18:58:46

Ezt értem, viszont én valahogy sosem tudtam megtenni, hogy egyáltalán nem figyelek a jegyeimre, nagyon kevésszer sikerült ez és ebben az is szerepet játszik, hogy szüleimnek nagyon fontos hogy tanulok, néha úgy tűnik fontosabb mint nekem és nem képesek elfogadni, hogy leszarok egy-két tantárgyat és magamnak tanulok ne szóljanak bele. És ha így nézem akkor lehet hogy meg akarok felelni nekik, sőt ez biztos. Ja és ha hozzám képest nagyon szarul megy akkor meg bünti :D Ja egyébként az átlagom 4.4 körül mozog, de jobbat akarok bizonyos tantárgyakból, mert ha belegondolok a tesi 5ösöm is javítja az átlagom, de szart se érek majd vele a munkahelyemen, viszont matekból jó lenne a biztos 5öst megnyomni. Kb ennyi a tanulásról.
Az auditálás meg nem értem hogy miért ilyen rossz, igaz nem sokat tudok róla, de akkor mesélj valamit. Mikor téged auditáltak akkor egy kicsit sem lett jobb?
Ja a srác azt mondta hogy az átlaggal ellentétben ő emlékszik a gyerekkorára és vannak képek előző életéről is. Akkor ezt most úgy ahogy van ne higgyem el?

mothman 2008.08.11. 18:59:50

Tényleg agykontrollhoz mit szóltok? :D

kalman 2008.08.11. 21:07:24

Nos, mint kérdezted, higgy-e neki vagy se. te tudod, hiteles-e számodra vagy nem, tehát ismered-e annyira, hogy igazat mond-e vagy sem. de igazából az, hogy ő emlékszike-e rá , vagy sem. az lényegtelen. ettől nem lesz több, vagy jobb ember. lényegtelen.
Tételezzük fel, hogy emlékszek rá, hogy előző életembe egy katona voltam. hurrá :I és? kit érdekel?
vagy így van vagy nem.
de az auditálásról akk a tanulmény xD hogy miért is csalás:

objektivszcn.blog.hu/2008/08/08/szcientologia_uj_homlokzat_regi_strategia#comments

(NÉZD MEG!!!)
ebben a viideóban leírja, de azért elmndom
amikor engem auditáltak ,a végén nem éreztem magam jobban, illetve nem volt semmi plusz felismerésem. addig kel újra és újra elmondani egy biz történetet minél részletesebben, amíg nem unod, és amíg nem vigyorogsz mint egy idióta, akk lesz vége. ez butaság. nem működik, csak az ember inkább belemeséli saját magának, hogy igen, erre rájöttem, meg arra (előtte is tudta) meg IGEEN ezz ezért volt, meg mostmár tudom, az meg azért volt (közbe meg egyántalán nem) ...
nézz meg egy-két auditálási nyereségeket, mint az OT nyereségeket, és rájössz pontosan miről is beszélek.
ez saját tapasztalat, szal ez egy embernél történt. nem tuti.
nézd meg a linket, a videóban pontosan leírja.. fölösleges újra leírnom.
és most felmerülhet a kérdés, honnan tud6om + pontosan, vajon működik-e az auditálás, vagy nem?
a válasz a következő:
mint produkál az, ha valaki képzett, mi a valós prodoktuma annak, ha valaki magas szinten van, sok auditálás után. (OT) és szerinted tényleg létezik az a szint, hogy OT ? szerinted van olyan állapot hogy clear?
nem nem létezik.
bebeszélik maguknak, sé neked is (megpróbálják) hogy minden rossz ami van aza bank oka, meg kell semmisíteni. a vicc az, hogy nincs olyan h bank, olyan van h elme, ott a képek vannak, de nem fogsz te kitörölni onnan semmit. könnyen meg lehet érteni:
A szci azt mondja, ha sokat auditálsz, sé te OT leszel, akk te leszel az okozó, de itt van a maximálsi csalás : nem (ismétlem) nem te leszel az okozó. nem úgy értem, h elmész a boltba, hozol egy kg kenyeret, és azt nem te tetted, hanem úgy értem, hogy az OT nyereségek (amiért volt a sok auditálás) az nem igazi nyereség. az egész újságot egy ember írja a nyereségeket is. nem összeállítja, hanem ő írja meg. ki van találva:)
ha az OT-k tényleg ők okoznának, és tényeg ők lennének az anyag energia tér idő urai, szerinted milyen világ lenne? üldöznék őket? vagy hagynék, h gonosz elnyomó emberek, ilyen sok gonoszségot írna róluk? nem. érted?
nem működik, de ha jól tudom a dianetika auditálás ingyen van- próbáld ki, ha működik ok , de ha nem, akk nem.
üdv

mothman 2008.08.19. 09:34:53

Számomra nem lényegtelen, mert ő azt mondta, hogy az auditálások hatására tértek vissza az emlékei szóval ha ez igaz, akkor ez nagyszerű. És igen sajnos ezt csak akkor fogom megtudni, ha kipróbálom, de ha egyszer elkezdem akkor nehéz kiszállni, igaz?
Egyébként azt eldöntöttem, hogy a Hubbard dianetika könyvét majd megveszem és igyekszem elolvasni, mert érdekel, hogy miről van szó és miért volt olyan nagy zseni. Ha meg nincs értelme akkor is kibírom azt a pénzt amit beleöltem, de ha egy kicsit is segít akkor végül is nem olyan rossz befektetés. Remélem ez még nem elég ahhoz, hogy a sötét oldal elcsábítson...

kalman 2008.08.19. 20:10:02

Mothman szerintem jó kis film.
kül. ki mondta h LRH zseni volt?
ha a csalásban van ilyen, akk oké, aláírom, de kül, nem volt az. én bent voltam.. elmond6om
objektivszcn.blog.hu/2008/08/16/l_ron_hubbard_titokzatos_elete_dokumentumfilm_1997
NÉZD MEG:
csövi

mothman 2008.08.27. 12:46:44

Hali.
A filmet megnéztem Hubbard életéről, érdekes, de valahogy rögtön az jutott eszembe, hogy ez nem valami hiteles, nem biztos, hogy maximálisan igaz. Mondjuk a kagylós dologról már én is hallottam, röhögtem is rajta :) Érdekes, ha ez tényleg igaz, akkor tényleg egy nagy baromság az egész szci, de valahogy nehéz ezt elhinni, hogy annyi ember hinne ennek, tehát szerintem ennyire nem egyszerű...

kalman 2008.08.28. 23:03:56

Szia Mothman..
de ennyire egyzerű egy csalás és kész
azért, mert sokan vanna (pár ezer fő) az még nem azt jelenti, hogy igaz is, és/vagy h jó is.
ott vannak a nác1k ők is sokan voltak, sokmindent elhittek, stb stb, és mégis mi lett belőle.
tény és valós, hogy sok ember keresi az igazságot ezen a téren, és egy hülye 100 at csinál, mert ténylegesen elhiszik a szcik, hogy náluk van az eredeti TUDÁÁÁÁS. de ez nem így van. ha ezt megérted, akk már eljutottunk valahova.
üdv

Benigna 2008.08.29. 20:43:57

Szia Mothman!
Olvasd el az OT3-as sztorit, és rájössz: igen, sok ember hisz ebben. Azt mondják a félig agymosottaknak, hogy nem olvashatják el, mert bajuk lesz. Félelmükben nem olvassák el, és csak akkor tudják meg, amikor már kellően behülyítették őket ahhoz, hogy ezt is bevegyék. Valójában a még nem kellően beetetett emberek otthagynák őket, ha ezt olvasnák. A tanulásmódszertant bizonyos középiskolákban ingyen és bérmentve tanítják, anélkül, hogy hülyeségeket mesélnének be. Azt tudod, hogy a kapcsolatot meg kellene szakítano a szüleiddel, mert azzal, hogy ellenzik, visszatartanak?

Benigna 2008.08.29. 21:09:14

Bocsi, le kellett szaladnom a kutyával. Tehát
TANULÁS
Szerintem a 4.4 körüli átlag jó. Nekem félévben 4.9 volt, évvégén 4.7, ettől mégsem leszek jobb. Tapasztalatok szerint a 4-es tanulók jobban megállják a helyüket felnőttkorukban, mint a színötösök. Arra, hogy szöveget értelmezz, vagy bemagolj, sokkal hatásosabb módszerek is léteznek, mint ezek a szcientológus dolgok. Az agyunk egy részének a működését máig nem értjük.
Lehetnek rá hatással olyan dolgok, amiket a szci-k használnak, de egy pszichológustól is megkapod ugyanezt.
SZTORIK, MEGKÖTÉSEK
-a nő nem sikoltozhat szülés közben, mert az sokkolja a gyereket
-meg kell szakítani a kapcsolatot azokkal a rokonokkal, barátokkal, akik ellenzik
-vagyonokat elkérnek a tanfolyamokért
Az, hogy jövőre 18 leszel, még nem jelenti azt, hogy egyből kereső ember leszel. Ebben az esetben a szüleidnek kéne ezt finanszírozni, akik, ugyebár ellenzik
Még durvább: valamelyik hszben olvastam, hogy terhes OSA-tag nőnek azt mondták, vetesse el a babát, mert így nem tud olyan jól dolgozni!!!
Most több nem jut eszembe.
Itt, Pécsett, azt a módszert alkalmazzák, hogy ingyenes személyiségtesztet csináltatanak az emberkével, és ha az eredmény szerint elég naiv, felveszik vele a kapcsolatot, ha nem az, mehet a búsba.
A South Park( annyira nem nézem) nagyon jól rátapintott a lényegre. Az egyik szereplő szcientológus volt, ott is hagyta a munkáját, egyik kedvenc sorozatomban is szerepelt 3 epizódnyit, nemrégiben meghalt:(
Egyébként én is csak egy 15 és fél éves lány vagyok.

Gigi1 (törölt) 2008.08.30. 22:15:50

Szia Benigna!
Ritkán járnak erre ennyire fiatalok, vagy legalábbis ritkán írnak, és nagyon érdekelne, hogy te, egy 15 (és fél) éves lány, honnan hallottál erről az egészről, miért kezdett érdekelni a dolog? Persze, csak ha nem vagyok nagyon indiszkrét.
És még azt is szeretném tőled megkérdezni, hogy tapasztalatod szerint, a te korosztályod mennyire felvilágosult ezügyben? Látsz-e reális veszélyt?

bumburnyak 2008.08.31. 17:33:48

szia!erre én is kíváncsi vagyok!
mesélj nekünk kérlek, persze csak ha szeretnéd, nem erőszakoskodok!
amúgy pécsen mennyire gáz most a helyzet? úgy tudom, lenkei boltot is nyitottak nem rég a forrás üzletházban.

Benigna 2008.09.01. 12:50:37

Sziasztok!
Én sokat olvasok, úgy találkoztam ezzel a dologgal. Igazából a Xenu-sztori miatt kezdtem el érdeklődni, mert hihetetlennek tűnt, hogy TÉNYLEG ebben higyjenek.( Aztán kiderült: tényleg)A pécsi helyzet szerintem nem annyira gázos( egyenlőre).
Ami a korosztályomat illeti: aki a Xenu-féle történetekkel találkozik először, kiröhögi őket, de aki nem...Csábítóan hangzik, hogy segítenek a tanulásban, és a többség az ingyenes személyiségi teszt kitöltésében sem láthat semmi rosszat. Én reálisnak látom a veszélyt.
A mamámnak van egy clear barátnője, aki atanítást is abbaagyta, hogy ennek szentelhesse az idejét

bumburnyak 2008.09.01. 23:30:16

sajnos egyre több iskolába férkőznek be, új projektet is indítanak ennek érdekében a narconon neve alatt.
a mamád clear ismerőse nem véletlenül sportot tanított?

amúgy szerintem nagyon érett vagy 15 éves korod létére ;)

Benigna 2008.09.02. 14:19:42

Köszi:) Sajnos azt nem tudom, mit tanított.

bumburnyak 2008.09.02. 15:14:16

engem ma pécsett ismét leszólítottak az utcán. a tapasztalatom meg sajnos az, hogy sokan kerülnek a hálójukba mostanában, mert a média már nem foglalkozik velük annyit, mint régen!
nem jut el kellőképpen az emberekhez az információ!
remélem, ha kitetetik a plakátjaikat a sulidban, vagy előadást tartanának, felhívod a tanáraid társaid figyelmét, hogy mi is áll pl narconon, vagy a drogmentes maraton hátterében!
minél több emberhez jut el így az információ, annál több esély van a szervezetük kiépítésének megfékezésére!

mothman 2008.09.11. 08:13:37

Szia Benigna!
Először is szeretném ha nem beszélnél így, hogy "félig agy mosottak" Ezzel egy nagyon jó barátomat sérted meg, aki akár szcientológus akár nem, nagyon intelligens ember és nem jó ezt hallani akár igaz akár nem.
2: Nem tudom, hogy valaha beszéltél e egy szcivel. Ha jól értelmezem, akkor neked sosem volt közvetlen kapcsolatod "agy mosottakkal" szóval nem tudom, hogy miért nem beszélsz egyel akár, hidd el nem esz meg és te még esélyt sem adsz nekik hogy megvédjék magukat. Ha anyukádat gyilkossággal vádolnák nem hallgatnád meg?
Az én tapasztalatom, hogy amikor beszélsz egy szcivel akkor a kommunikáció sokkal könnyebben megy, az egész dolog, valahogy siklik tudod félszavakból is hogy mire gondol, valahogy más érzésed van. Eddig kb 5 szcivel beszéltem és mindenhol tapasztaltam ezt. Lehet hogy csak bemesélem magamnak, de akkor is így érzem.
3: Láttam más oldalakon, hogy rendszeresen basztatjátok Lenkeit. Tegnap beszéltem egy nővel egy Vitamin sarok vagy valami hasonló nevezetű boltban és ő kb 16 éve sokkal több vitamint szed mint, ami a hivatalos adat. Igen később kiderült, hogy szci :D de azt mondja hogy "csak" 11 éve ismeri a szcientológiát és már hamarabb szedett. Na most, ha az igaz hogy sok vitamintól meghalunk, meg vesebaj meg mittoménmi, akkor ő már nem lenne az élők sorában. De mégis beszéltem vele és ő azt mondta, hogy kikúrálta magát ezekkel már sokmindenből. Most nem részletezem, mennem kell, majd még jelentkezem!
Tuodm most mondjhatjátok, hogy hazudik, de ti nem beszéltetek vele...

Nomen_est_omen 2008.09.11. 11:03:39

mothman:

"Na most, ha az igaz hogy sok vitamintól meghalunk..."
Ez így kissé leegyszerűsítő megfogalmazás, ilyet ugyanis senki nem mondott. Következmények? Igen. Káros lehet? Igen. Te hozol 1, azaz EGY példát a környezetedből és az alapján azt állítod, hogy ha ő rendben van, akkor tuti mindenki másnál is működni fog a dolog. Nem lehet ennyire általánosítani.

Más. Beszéltél 5, azaz ÖT szcivel és a mondandód megfogalmazásán látszik, hogy máris védelmedbe veszed az EGÉSZ bagázst. Nem lehet ennyire általánosítani.

Más. Félig agymosostt. Tényleg nem túl hízelgő megfogalmazás, DE. Kérdezd már meg a szciket, akikkel beszélgetni szoktál, hogy mi az, hogy wog. Vagy mi az, hogy SP. Vagy mi az, hogy PTS és hogyan kell őket "kezelni". Tényleg nem szép valakit agymosottnak nevezni, de mi kimondjuk a degradáló szót/kifejezést és annyiban hagyjuk. Nem mászunk utána, nem nyomozunk és nincsenek mindenféle előírt direktíváink, hogy ilyen emberekkel mit kell tenni.

alagi 2008.09.11. 11:16:26

"Az én tapasztalatom, hogy amikor beszélsz egy szcivel akkor a kommunikáció sokkal könnyebben megy,"

Meg biztos nem lattad ezt a videot:

www.hirtv.net/filmek/celpont/celpont20080606.wmv
7:30-nal van van Braun "Nem tudom ertelmezni" Monika klasszikussa valt szereplese.

mothman 2008.09.11. 19:47:49

Igen igazad van nem általánosíthatok, de ahogy észrevettem ti is általánosítotok az agymosott jelzővel, tehát aki foglalkozik a szcivel az félig agymosott, pedig én azt tapasztaltam, hogy igenis intelligensek átlagos szemmel nézve is!
Na most az ember egy fajba tartozik tehát nagy vonalakban igazak a dolgok a másik emberre is. Az elmondása szerint pészmékert kellett volna a szivébe tenni ha nem kezdi el ezeket szedni és érdekes módon még azóta sincs neki... Ja meg sosem hallottam még olyan esetről hogy valakinek baja lett volna tőle.
Az Spről már beszéltem ismerősömmel igaz nem annyira behatóan, de akkor megkérdezem! Kíváncsivá tettél, de szerintem tudom, hogy mire gondolsz...

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.11. 21:17:24

szia mothman! Lenkeiről itt egy szép összefoglaló, ha még nem láttad volna: szkeptikus.blog.hu/2008/08/11/dr_lenkei_es_a_toleralhato_vitaminbeviteli_szintek

Rossz érzésem van veled kapcsolatban:-( Nagyon elkezdted védeni a szcit. Történt valami, mióta nem írtál? Csak egy picit gondolkodj el azon, hogy vajon miért támadják a németek, franciák, belgák, meg még sorolhatnám... Ne az egyháztagokat kérdezd, a saját eszeddel gondold végig.

Igazad van, vannak köztük nagyon intelligens és jóindulatú emberek, ne általánosítsunk. Ne essünk abba a hibába, amibe ők, hogy mindenki bűnöző, aki ellenük van. Csak hát ezek a nagyon intelligens emberek is hubbard parancsai szerint élnek és viselkednek. Olvasod Reformer blogját?

Nomen_est_omen 2008.09.11. 22:35:42

mothman,
kicsit visszaolvastam és igazat adok anafebnek abban, hogy az írásod hangvétele megváltozott. Mintha már tényleg eldöntötted volna, hogyha billenned kell valamelyik oldal felé, akkor elbillenttél a szci irányába.
Azonkívül, hogy beszéltél azokkal az emberekkel, történt valami egyéb, ami befolyásol?

Csak példaként mondom, hogy nekem kb. háromnegyed év intenzív olvasgatás, internetes jelenlét kellett, hogy úgy érezzem, megalapozott a véleményem.
Nem baj, ha nem értünk egyet, csak arra kérlek, hogy ifjúságod hevében ne alkoss túl gyorsan véleményt. :-)
Azért féltelek különösen, mert abban a korban, amiben most te vagy, hajlamos az ember a világmegváltásra. :-)

bumburnyak 2008.09.12. 01:35:41

mothman!

szerintem nem ismerted a személyeket korábban közelebbről. azt, hogy mennyire agymosottak, a legjobban pont abból lehet leszűrni. persze ha ismered a gondolkodásmenetüket, pillanatok alatt kiszúrsz 1 szcit.

azt tanácsolom, hogy olvasgass reformer blogján, sok személyes történet van fönn, abból majd érted talán, mire célzunk!

(na ez most jó zagyva lett, de ilyenkor már nem is várok magamtól sem mást)

harmatOSA 2008.09.12. 13:26:37

Mothman, már egyszer leírtam és bennem erősödik az érzés, te nem egy 17éves srác vagy.Biztos tévedek, vagy csak agyamra ment a blogolás, de szerintem te felnőtt vagy .:)Ha nem így van elnézést, nem célom itt ítélkezni ha neked az scn hoz valami jót te tudod. Legyen azért eszedben amiket itt olvastál, és mindenképp fejezd be az iskolát, ne menj világot megmeneteni szakma vagy érettségi nélkül.:)vigyázz magadra fiam.!!!

kalman 2008.09.12. 14:51:49

Szia moth..
ide írsz kommentet, de kérdezem én, elolvastad a levelet, amit írtam? h nem akk ted meg:)
ha nem, akk leegyzserűsítve csak annyit akartam mondani, hogy NE vágjál fel szci nek. én személy szerint megéltem az asok szart, amit te még nem, de ez nem azt jelenti, h neked is ki kell próbálno9d, mert világmegmentése. ne azért ne legyél szci, mert Lenkei csal a vitaminjaival.
azért ne legyél szci, mert tudd meg, hogy egy nagy csalás. igen ez egy világméretű csalás.
enniy. viszont ha ennyi józanító szóból nem értesz, és minden áron el akarsz menni az egyházukba rajta, de ha kijöttél, ugyanazt fogod érezni, mint most mi xD
és majd te akarsz emebereket felvilágosítani, én is voltam agymosostt, és engem is egy volt szci világosított fel:)
veled is így lesz, ezért fogsz majd te is írni másoknak. habár nem tudsz róla, de itt a legtöbb anti szci, az életed menti meg, mert a szci képes és olyan mélyen behúz a szci ban, ahonnan már nincs kiút. szó szerint. egy hajón nem tudsz hova menni:) mit gondolsz miért pont hajó? ott mindent le kell nyelned.
gondolom auditáltál is már ugye? vagyis neked adtak nem?
na , (jó szemmel kérdezem) van-e bármi nyereséged, oszd meg velünk, átha mi is jobb belátásra térünk. nem viccből kérdezem, tényleg érdekel, te értél e el valamit is egyántalán a szci ban.
még nem? de hamaroosan?
Mércsak egy kicsi kell? : D
tuodod hányszor hallottam ezt?
gyűjtünk adományokat, h megépülehssen ez meg az,
már csak egy kicsi kell:
beszednek vagy 50 milcsit, azt közlik h vége, mégsem lesz semmi. és az 5 millió forintodért vagy egy "arany" -aranyozott- téglát kapsz, ami kb 25 FT lehet... annyise. vagy egy csilli-villi kitűzöt, max egy tollat, de akkor már platina rangot kell elérj, ami 25 millió asszem. valahogy így.
te is rá fogsz majd jönni. ne aggódj.
nem mondaná neked ezt senki, hacsak nem a te érdeked lenne a szemünk előtt, pontosan ezért is nyílt meg a blok, h azok akik nem ismerik ezt azok tudják meg. senki nem kap itt pénzt azért, mert felvilágosít téged, és nem azért csinálhuk, mert nem lenne jobb dolgunk, pusztán ember szeretetből mondjuk el, nehogy te is így járj. meg persze azért is, h más is tovább mondja ezt. h MINDENKI fel legyen filágosítva erreől, h mi is ez. és a vicc az h te szerintem pontosan tudod, mi is ez, és mégis csinálod. nem igaz, h nem olvastál eleget, hogy elányd magad tőlük. mi motivál? azt hiszed jól meg tudsz majd abból élni, h másokat agyomol? nem, sajna nem , azt majd az org zsebébe csúszik, azt kapsz valami zsebbpénzt egy hétre, amiből a sza*os vitaminok sem jönnek ki.
ennyi.
bye

mothman 2008.09.12. 19:38:10

Sziasztok!
Hát ahogy olvasom a dolgokat, szinte örülök neki, hogy ennyien törődtök velem! De komolyan.
HarmatoOSA igazából még mindig 17 vagyok tehát bukta :D De azért hidd el hogy nem megyek világot menteni és a sulit is be akarom fejezni sőt még az egyetemet is ha egyszer bejutok...
Igen tényleg mostanában valami elindult bennem arra az irányba. Igaz lassan és óvatosan, mert tényleg figyelek arra, hogy ne essek bele, meg megnézem 2x inkább, de valahogy mégis. Egyrészt azok a beszélgetések voltak rám hatással amiket velük végeztem. Továbbá nemrégen vettem egy füzetet kemény 700 Ft-ért, amiben benne vannak az asszisztok. Ezt az után tettem, hogy már sokadjára hajtottam végre sikeres helymeghatározó aszisztot embereken, gondoltam a többi is működik... Meg igazából ezekből a beszélgetésekből egy csomó minden leszűrődött nekem, azóta valahogy jobban tudom kezelni az embereket. Még az öcsémet is pedig ez nagy dolog.
És ezen kívül van még egy dolog. Kedves barátom hatására megvettem a tanulás alapvető kézikönyvét. Azt mondta hogy használni fog. És azt tapasztaltam hogy tényleg működik. Tehát a szótisztázások hatására olyan dolgokat tanultam meg, már az első 2 hétben, amikre tavaly azt mondtam, hogy majd holnap megtanulom, mert meguntam az egészet, de természetesen másnap sem nyúltam hozzá. Ez sikerélményt adott. Pl: a töritanár feladta hogy olvassuk el a könyv előszavát a köv órára. Otthon leültem elkezdtem olvasni: jaj első ásítás, na meg ott a második, ó már nincs is kedvem olvasni pedig még 2 bekezdést olvastam el. Elkezdtem szótisztázni, 4 év elemzése után rájöttem hogy azt se tudom mit jelent az az elemzés és érdekes módon végig olvastam, értettem! és tök jó érzés volt. Ezt higgyétek el tavaly letettem volna hogy: ááá ez úgysem érdekes nincs értelme szöveggel.
Szóval most hirtelen ennyi jutott eszembe, úgy gondolom, hogy azért ez nem rossz teljesítmény pedig még nem is foglalkoztam vele komolyan. Persze nem azt mondom, hogy minden jó, minden igaz, csak ezek hatással voltak rám.
Egy biztos Sea orgos tagank biztos hogy nem akarok elmenni, hallottam tőled eleget, sőt megkérdeztem a srácot, ős is volt ilyen :) és az sm tetszett annyira amit ő mondott, hogy szekrényeket pakoltam meg nem tom mit... És még pénzt sem akarok adomáynozni ez is biztos. Van nekik nélkülem is sok bevételük, max arra lennék hajlandó költeni amiről azt gondolom, hogy használ nekem és a környezetemnek.
Hát kb ennyi várom a további kérdéseket, foglaljátok össze vagy nem tudom.

mothman 2008.09.12. 19:39:24

Ja a videókat majd megnézem most nincs időm, de majd igyekszem...

Benigna 2008.09.13. 08:48:36

Szia mothman!
Ne haragudj, nem akartam a barátodat megsérteni. Ő lehet egy nagyon kedves és intelligens ember, aki őszintén hiszi, hogy jobbá teszi a világot, és ezért áldozatokat hoz, amiért tisztelni illik. Ezt te jobban tudod. Csak annyit, hogy vele és barátaival semmi bajom, én a Miscavige-féléket utálom, akik kihasználják az ilyen embereket, mint ő. Hozzátenném azt is, hogy Lenkeit sohasem "basztattam", és nem is áll szándékomban egy orvost kétségbe vonni egészségügyi dolgokban, mert ő tanulta, én meg nem. Ennyi. Ha baj van a vitaminjaival, azzal foglalkozzanak más orvosok, vagy olyanok, akik értenek hozzá, én nem.
Sok szcis oldalt is végignéztem, videókat, meg mindent, az oxfordi tesztet is kitöltöttem, csak nincs telóm, számot nem tudtam adni a kiértékeléséhez. Engem még soha nem állítottak meg, vagy ilyesmi, a központba meg, ne haragudj, de se kedvem, se időm bemenni azért, hogy beszélgessek eggyel. Én meg szoktam hallgatni mindkét felet, őket a honlapjaikon keresztül hallgattam, és számomra hiteltelenek. Azért nincs harag, ugye?:)

Benigna 2008.09.13. 09:17:34

Ja, majd elfelejtettem. Tegnap mentem haza egyik barátnőmmel a suliból, és a busz ablakán minek volt ott a kiragasztott felhívása? Az Állampolgári Bizottság Az Emberi Jogokért egy lapja, amelyen azt firtatják, miféle disznóságokat követtek el ellenünk a pszichológusok. Mellesleg nekem pszichiáter ismerősöm tényleg van. Tudtommal nem ölt meg még senkit.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.13. 10:07:27

mothman, sokan kezdték úgy, mint te. Akár tipikusnak is mondható. A csalit bekaptad, csak remélni tudom, hogy lesz elég eszed megállni. Viszont két kérdést tettem fel neked, amikre elfelejtettél válaszolni. Kérlek olvass vissza, és válaszolj.

A szótisztázásról csak annyit, hogy sokszor és sok helyen beszéltünk már róla. A gyermeteg kifestőkönyvről már leírtam a véleményemet. Személyes tapasztalat, ami nem az enyém, hanem a fiamé, hogy a tanfolyam után lassabban tanult, mint előtte, mert akaratlanul is elkezdett szótisztázni.

A szcientológus volt barátnő karrierje most éppen ott tart, hogy egy raktárakat bérbeadó cégnél dolgozik telefonos kisasszonyként. Hát, kívánok neki sok sikert! Tudom, hogy ez olyan wog dolog, hogy az egyetemet többre tartom, mint egy raktárkiadó cégnél az alkalmazotti statust, de én már csak ilyen wog maradok.

Ja, és azt ne felejtsd el, hogy mi itt önzetlenül törődünk veled! Nem várunk érte semmit, még csak azt sem, hogy hallgass ránk. A szci ismerőseidről ez nem biztos, hogy teljes egészében elmondható. Tudod, nekem igazából mindegy, hogy szcientológus leszel-e vagy sem. Ha valaki a más kárán sem tanul, és nem fogadja el a segítséget, akkor ásó-kapa, nem tehetünk semmit érte.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.13. 10:09:49

Benigna, ez a busz melyik városban jár?

Nomen_est_omen 2008.09.13. 11:26:39

mothman:

Én jótanácsként annyit ajánlhatok (nem csak szcire, bármilyen változásra alkalmazható), hogy ha találkozol valamivel / valakivel és nem tudod napról napra felmérni, hogy hozzátesz-e az életedhez vagy elvesz, akkor vizsgáld nagyobb időtávlatokban.
Pl. ahogy írtad is, hogy tavaly még ez lett volna, most már ez.
Ez olyan, mint a növekedés meg az öregedés. Te nap mint nap látod magad a tükörben, tehát kevésbé tetten érhető a változás, de ha valaki, aki régen látott, meglát és összecsapja a kezét: Jézusom, de sokat nőttél / öregedtél!
Amíg úgy érzed, segít a haladásban, jó, amint azonban valami nem stimmel, azonnal állj meg.

bumburnyak 2008.09.13. 11:34:24

ehh, pécsen nagyon beindultak! tegnap ezt nyomták a kezembe:
(mivel nincs szkennerem, beírom a pontos szöveget)

"Becsületességre vágyik, de becstelenségben van része? Megbízhatóságot vár, de kétszínűséget kap, és nem tudja miért?

SZEREZZE MEG A VÁLASZOKAT!

L. RON HUBBARD:
DIANETIKA - A SZELLEM EGÉSZSÉG MODERN TUDOMÁNYA

Rendelje meg, vagy vegye át személyesen a 7621 Pécs, Király u. 26. címen.
Kérdéseit felteheti Dianetikában jártas munkatársainknak.

www.dianetika-pecs.org
email:

bumburnyak 2008.09.13. 11:43:39

"Minden idők legolvasottabb könyve az elmével kapcsolatban!"

azért ez a kijelentésük elég érdekes, nem?

kalman 2008.09.13. 14:09:32

Hellósztok
Begina, anafeb, én is láttam egy CCHR alapítványos matricát a pécsi buszokon, egyken od volt firkával kék színű tollal, hog yne dd meg az adataidat: szcientológus állszervezet.
ezt több helyre is fel kéne rakni és/vagy leszedni a fenébe.
most nem? különben sem reklám felület a busz belseje.
Tipikus szocialzmus, ellenséget mindig kell találni, ha nincs, akkor is.
nem lehet így meghmondani, h Kiss Péter, vagy Nagy Zoltán ,mert akk két nap alatt elfogyna, jobb aduma az "SP" mitsem elnyomó személy, akitől írtózni kell.
DDDD :
köszi
bye

mothman 2008.09.13. 17:15:48

Sziasztok!
Nomen_est_omen:
Valószínűleg így fogok tenni, a tanácsodat megfogadom, bár eddig is próbáltam erre figyelni. Ha látom, hogy ez nem ér semmit akkor minek folytatni? PL: auditálás. Még nem próbáltam. Ha egyszer kipróbálom, majd csak akkor tudok róla véleményt mondani, de egyelőre úgy áll hogy ebbe pénzt nem vagyok hajlandó beleölni, max ha ő csinálja nekem. ha nem lesz hatása akkor meg nem hiába mondja hogy jó, ha nekem nem jött be.
Benigna:
Természetesen harag nincs, nem egy szövegből ítélek meg embereket. A Lenkeis dolog viszont egyáltalán nem neked szólt! Azt a közösségnek mondtam, mert észrevettem, hogy nekik nem tetszik és ez a én véleményem. Ja egyébként neten olavstam egy csomó emberről akik régóta szedik kn 14 hónapja és az egész család meg mindenki és jl érzik magukat. A szcientológiát nem szeretik és nem Lenkei oldalán olvastam erről.
anafeb:
Bocs hogy nem válaszoltam a kérdéseidre, de valószínűleg elkerülte a figyelmem, mert sok mindenki ír nekem és nehéz figyelni.

"Olvasod Reformer blogját?"
Ha jól emlékszem már tévedtem oda és akkor sokat olvastam ott de azóta nem jártam arra. Kellene?

"Történt valami, mióta nem írtál?"
Szerintem erre válaszoltam. Úgy gondolom, hogy kalman is valami hasonlót kérdezett pontosan ő a tapasztalataimat és végül is az a lényeg amit már leírta. Ha arra gondolsz, hogy megfenyegettek engem és a családomat vagy valamin hasonlóra, akkor tévedsz nem történt semmi ilyesmi, csak egyszerűen a tapasztalataim ezt mutatják jelenleg és hatással voltak rám.
A tanulásmódszerről csak annyit, hogyha továbbra is használom és valószínűleg így lesz akkor majd félévkor meglátjuk hogy volt e haszna. Szeretnék jobb eredményt elérni ha sikerül akkor volt értelme és hiába nem vált be a fiadnak ha nekem használ. Nem tudom. Többet akkor majd félévkor. Ha nem használ akkor meg majd nem használom, de szerintem jobb lesz.
Egyébként a srác azt mondta, hogy őt sem érdekli hogy hiszek e neki vagy nem, de ő úgy látja jónak ahogy van, azt hiszek amit akarok. Tőle valahogy ezt elhiszem. Nem úgy ismerem, akinek ha bejelenteném, hogy inkább mégse az idegbeteg módon nekem támadna, mert azértiscsinálnifogod.
Én azt nem értem, hogyha az egész csalás akkor miért van az hogy annyian hisznek neki. Ha az auditálás nem használ akkor miért mennek vissza az emberek auditáltatni? Ja egyébként az utóbbi hetekben ő is sokat auditáltatott és elmondása szerint nem lehet leírni, de boldogabb az ember és valahogy könnyebb az élet. Mindenki döntse el maga én nem tudom, nem próbáltam.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.13. 18:35:47

"Olvasod Reformer blogját?"
Ha jól emlékszem már tévedtem oda és akkor sokat olvastam ott de azóta nem jártam arra. Kellene?

Igen, kellene.

A másik kérdésem nem is kérdés volt igazán, de kíváncsi vagyok a véleményedre. Erre gondolok, kénytelen vagyok magamat idézni: "Csak egy picit gondolkodj el azon, hogy vajon miért támadják a németek, franciák, belgák, meg még sorolhatnám... Ne az egyháztagokat kérdezd, a saját eszeddel gondold végig."

"Én azt nem értem, hogyha az egész csalás akkor miért van az hogy annyian hisznek neki. Ha az auditálás nem használ akkor miért mennek vissza az emberek auditáltatni?"

Erre is megtalálod a választ Reformernél. Meg ha jól emlékszem, a control-programon is.

bumburnyak 2008.09.13. 20:12:49

olvasgasd sűrűn reforrmer blogját! rendszeresen friss hírekkel szolgál, valamint tanulságos történetek is vannak fenn! tudom, hogy nagy meló lenne, de kezdheted akár az elején is az olvasgatást!

a control-program meg egyenesen kötelező! ;)

kalman 2008.09.14. 21:46:36

Látod Moth, rátapintottál a lényegre:


"Én azt nem értem, hogyha az egész csalás akkor miért van az hogy annyian hisznek neki. Ha az auditálás nem használ akkor miért mennek vissza az emberek auditáltatni? Ja egyébként az utóbbi hetekben ő is sokat auditáltatott és elmondása szerint nem lehet leírni, de boldogabb az ember és valahogy könnyebb az élet. Mindenki döntse el maga én nem tudom, nem próbáltam."

Nos pont ettől csalás, hogy annyian bedőlnek neki, ha nem hinné el senki, akk nem lenne az.

Az auditálásra visszatérve, -bár már elmondtam- de elmondom újra, nem (ismétlem) NEM használ, nem leszel tőle jobban. attól hiszik el az emberek hogy jöbbak, vagy többek lettek, hogy több millió forintért kapták, tehát akor, biztos volt valami értelme? sőt, biztos nagyon értékes dolog lehet, ha 5 millióba kerül nem? most habár nem érzem, sőt, magamból csinálnék hülyét, ha azt mondám hasztalan volt, biztos velem van a baj, én nem érzem, és még úgyis egy csomó töltés, meg engramm van amit még ki kell auditálni, (még pár milcsi) és akkor tuti lesz... nem nem lesz tuti.
Személyes tapasztalat, h nem működik, ill használ az auditálás. tudod a szci úgy akarja megemtneni a világt (lehúzni a világot rengeteg pénzel) hogy kiauditálja a nemlétező engrammokat, mármint rossz emléked lehet, de attólmég te nem leszel rosszabúl, sőt, még segít is.
PL:
egyszer megégeted magad a sűtőn, amikor kicsi vagy, nem tudod mi az a láng, és megégeti a kezed. Ez az emlék ott marad benned
és -valószínű- ma már nem nyúlkálsz a lángba, miért?
mert megtanultad h a tűz az fóró, nem érdemes belenyúlni.
most ha ezt kiauditálják az emlékedből, vagy kitörlik, akkor megint belenyúlsz a lángba hajrá.
Megmondom a tuti:
menj egy egy INGYENES (nem egy pénzes) auditálásra, és próbáld ki magad, ha jó lesz (tényleg, és nem belemagyarázva) akkor csináld. de ha nem értél el eseemit a végén, akkor személyesen is rájössz, hogy egy 0 az egész.
ok?
bye

bumburnyak 2008.09.15. 01:24:47

most néztem a neten pár videót, pl németországi működésről. az auditálás után megkérdezte a muksó, hogy akkor neki most mért is jobb... az auditor meg rávágta, hogy ő azt nem tudja megmondani, saját magának kell rájönnie...

amúgy szerintem, ha valakit "megszabadítanak" a rossz emlékektől (engramoktól), csak 1 tipikus droid lesz belőle. hiszen a szemlyiségünket az emlékeink és azok a dolgok formálják, amin keresztülmentünk. ezektől leszünk azok, akik vagyunk! ha rossz az emlék/tapasztalat, akkor is hozzánk tartozik!

ha meg már a német oldalaknál tartok...
kutakodtam 1-2 német oldalon, és nagyon jó dolgokat találtam!
projekt chanology csoport szépen összeállított kis gyűjteménye:
www.chanology.de/

egy jól összeszedett kis honlap egy német jogász, egykoron miniszteri posztot betöltött személy által, aki sokat foglalkozik a szci-vel:
www.ingo-heinemann.de/

a német anonymus csoport honlapja:
berlinonymus.wordpress.com/

ezek a legjobban összeszedetteb oldalak szerintem, bár rengeteg foglalkozik a szcivel!

németül tudók előnyben! ;)

bumburnyak 2008.09.15. 01:28:26

ja, kifelejtettem:

még anno találtam valahol 1 újságcikkgyűjteményt, sok-sok szci-vel kapcsolatos írás! feltöltöttem filefactoryra, mivel nem emlékszem, én honnan szereztem be. pár napig még biztos él a link!

innen tölthetitek:
www.filefactory.com/file/f084ab/n/scientol_rar

bumburnyak 2008.09.15. 01:44:22

ehhh, ezt is kifelejtettem... késő van (vagy korán?)

a németek nagyon figyelnek a megelőzésre. várhatóan szeptember végén jelenik meg egy 25 perces kisfilm, melyet oktató jelleggel iskolákban is vetítenének. bemutatja a szcientológiát tömören mindkét oldalról.

rövid előzetest itt láthattok:
www.youtube.com/watch?v=fZDllt_cTPw

bumburnyak 2008.09.18. 16:13:15

jelentem gyártottam pár öntapadós címkét, hogy rá tudjam ragasztani a hírdetéseikre, ha összeakadok velük!!! :D

kalman 2008.09.18. 17:53:06

Szia Bumburnyak.
lenne egy kérésem. nincs véletlen oyan matricád, vagy nem tudsz szerezni olyan vinnyettát, amit a fides gyártott? tudod
ne csalj ne lopj ne hazudj, a kormány nem tűri a konkurenciát. ezt szívesen ki kéne ragasztani az ajtójukra : D
vagy a hollós régi mese ;)
vagy a ne hagyuk, h megkopasszanak. :)
kéne ilyet még gyártani!!
helló

bumburnyak 2008.09.18. 22:49:46

hááát, dolgozok 1 jóbarátom, ill, 2 is a fidelitasnál... megpróbálok szerezni vmit! ;)
amit én gyártottam, kézzel írtam, amit írtatok is, hogy már rápingálták a buszon! "ne add meg az adatidat! szceintológus álszervezet!" a "ne" és a "szcientológus" pirossal kiemelve! :D

bumburnyak 2008.09.19. 13:58:04

az éjjel néztem 1 dokumentumfilmet a discovery-n, éjfélkor kezdődött, 2 órás volt, a szektákról szólt (a végét persze elaludtam), mint az emberek temploma, stb. idéznék egy volt szekta tagtól, nem emlékszem pontosan melyik tagja is volt, nem is ez a lényeg. börtönben van gyilkosságok elkövetése miatt.

"Az agymosás jobban korlátoz, mint ez a hely itt (a börtön). Ha nem tudjuk a dolgokat más perspektívából szemlélni, na az az igazi fogság!"
Ron Luff

nagy igazság, amit mondott! pszichológusok is beszéltek, hogy melyek azok a tényezők, amelyek sok embert a szektákba vonzanak, valamint egyesek szerint a túlzottan aktív homloklebeny is felelős a szektákba kerülésért, hiszen 1 bizonyos inger hatására a hamis állításokat agyunk igaznak véli.

nem tudtam felvenni a műsort, mert bexart a része a konverternek, ami ezt működteti. ha sikerül, pótlom, felettébb érdekes! sok hasonlóság van a történelem nagy szektái és a szci között is!

any01 2008.09.30. 22:34:32

Sziasztok,

Csak most regisztraltam ide, a blogba. Nagy keressel fordulok hozzatok, hatha van valakinek valami jo otlete. Paromol van szo. Meg megismerkedesunk elott szci s volt, de kiszallt masfel ev utan. Most viszont ujra lesz valami azt hiszem....
Van egy jo haverja a sziorgbol es azzal emaileztek, minden fele altalanos temarol. de egyszer erkezett egy email hogy probalta keresni telefonon de talan ezek a szamok mar nem elnek? Es igy leadta a mostani szamjat a parom. Fel ora mulva csorgott is mar a telefon. egy ismeros szis csaj hivta az kezdett el vele beszelgetni aztan atadta a telefont egy masiknak igy lassan 3 orat dumaltak. En volt amikor odaujtam hallgattam mirol is van szo, de hat 3 ora hosszu ido. A vegen kiderul hogy egy fel millios konyvcsomagot akarnak megvetetni vele. amit a parom elutasitott. De viszont sikerult rabeszelniuk 2 konyvre ami csak 8000 ft. amirol nekem sikerul lebeszelnem. Pesze en lettem a sziorgosok szembe a fekete barany. Ok csak a szellemi fejlodeset akarajak neki stb stb. Es ezt neki is siekrul bemagyarazniuk azt hiszem. aztan vegul kuldott ingyen egy cd postan Daniabol. Az elso beszelgetes 1 honapja tortent azota is folyamatoan hivogatjak. Es akkor siman beszelgetnek 4 orat telon. Volt mar hogy a parom nem vette fel a telefont mert eppen mas dolga volt akkor meg 12 robot uzit hagytak, aztam hivtak masnap meg harmadnap es igy tovabb. Arrol nem beszelve hogy ha felhivjak nem lehet oket lerazni. Hiaba mondogatja hogy almos, masnap melo van mert ezek nem teszik le a telefont. Internetrol hivjak mobilra. Utannaolvasgattam netten hogy mibol is all ez az egesz hat teljesen megilyeszt. Arrol faggatjak, hogy miert hagyta abba? es hogy mivolt a negativ tapasztalata stb. Meg hogy a megoldas a konycsomag lenne. A parom minden negativ tapasztalata ellenere meg tervezi hogya jovoben elmegy tanfolyamra meg auditalasra anelkul hogy visszallna kozejuk. Kerdeztem miert nem utasitja el? miert nem nyomatekositja hogy nem erdekli, hagyjak abba? Mert lehet tesznek majd az ellen hogy a jovoben reszt vegyen barmin is ami a lelki fejlodesenek jot tenne.
Most mondjatok meg mit tegyek? Minden masodik nap 4 oara telo beszelgetes! Gyozkodes. es ha igy halad a melohelyen sem tud teljesiteni ahogyan kell, kirugjak. Hisz a fonoke nem azt akarja nezni h mekkorakat asit, azt hiszem, mert 2 kor sikerult aludnia. Es en mit gondoljak? Ezek ragadalyok. sem tolerancia sem semmi. Mikor azt mondja mar fel 10 kor hogy almos aludnia kar 12 kor er veget a telobeszelgetes de az is ugy h veletlenul megszakad a vonal. En nem tudok ebbe beleszolni. en nem tudom felnyitni a szemet, vitatkozni vele hogy miert jo ez neki? hisz meg keveset tudok. Mit tanacsoltok? esteleg valami kerdest amit feltehetnek paromnak amin elgondolkodna es vegre erot venne magan... nem akarom elvesziteni sem. de azt sem h anyagi csobe huzza magat. Esetkeg a sziorsoknak mi mas lehet a hatso szandekuk? Amikor kiszallt a sziorgbol csomo adossaga volt lassan mind visszaadta az egeszet! Mind! MIND! csakhogy jarhasson a jovoben majd tanflymra. Ott nem erezte a hivatasat koztuk. De miert hiszi hogy ez neki segithet (az auditalas) ha eddig nem? Hogy ha elozo eletbeli utazast tesz akkor az elete jobba valik? vagy mit tudom en meg mik vanna. Kerlek segitsetek. Kezitesetek fel kerlek, mit mondhatnek neki?
Barmilyen jotanacsot szivesen fogadok.

Elore is koszonom.

Benigna 2008.10.01. 06:50:14

Szia!
Olvastass vele kritikus oldalakat. Erre én a Szcientológia Tudást Tanulmányozó Kört javasolnám. Ők nem bírálják, de egyszerű tényekkel rávilágítanak a csúsztatásokra, hazugságokra.Előre jelzik az OT-anyagokat, a párodnak nem kell félnie, hogy belefut.Ne engedd auditálni, meg ilyenek, akkor már elveszett minden. Itt sok olyan ember van, aki elvesztette a párját a szci miatt.:( A kérdésedet Reformer blogján is tedd fel, az aktívabb.

kalman 2008.10.02. 15:37:25

any01. olvasd el a levelet, és a legtöbbb kérdésedre választ kapsz. jó :)
köszi, és ezt a levelet a férjeddel is olvastasd el.
szia

kalman 2008.10.04. 13:18:29

transz, itt vagy még? mondtad, hogy ismersz, vagy tudsz OT48 asokról is, de én ezt nem értettem,m ert OT15 ig van a híd, akk most mivan? magyarázd el légyszi. kösz

evaandrea 2008.10.26. 22:03:47

monthman egy sci-lakmusz, erre ti megeszitek:-)

pár hsz-l elöbb még az agykontrolról érdeklődött, aztán auditálásról elmélkedik persze majd csak akkor mond véleményt ha átesett rajta ("Ha egyszer kipróbálom, majd csak akkor tudok róla véleményt mondani")

olyan óvodás ez az egész:-)

régóta olvasgatom ezt a blogot, és igazán szórakoztató ahogy megy a fontoskodás, és okoskodás, a világ ill az emberek megmentése, miközben a Transz nevűhöz próbál itt viszonyulni mindenki
OT48-sok
hááát már beszarás
napá
:O)

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.10.27. 20:10:08

evaandrea
Mi nem alkalmazkodunk transzi hoz, csak próbáljuk megérteni az ő kis agyacskáját is.

xyz123123 2010.02.06. 16:44:39

Egy kuruc.infós cikkről keveredtem erre az oldalra. A cikket elolvastam, de a hozzászólások már túl "sokak" lettek volna.
Eddig (remélhetőleg ezután sem)nem volt közöm a Scientológia Egyházhoz.
Viszont a cikk után felmerült bennem egy-két gondolat, ill. kérdés:
Ledöbbentem, hogy mennyi ember van itt, aki drága idejét (életét) ilyen elnézést "baromságokra" költi, mint ez az egyház.
Rövid az élet ahhoz, hogy ilyenekkel foglalkozzunk, mint egy ilyen helyen mindenféle fokozatok megszerzése. Miért is? A hatalomért, esetleg a remélt pénzért?
Fontosabb dolgok is vannak ennél a világon. Önmagunk és a világ megismerése, stb. stb., amihez nincs szükségünk egy ilyen "kamu" bandára.
süti beállítások módosítása