Anonymous Hírszerző Szolgálat (AIS) jelenti:

 

LULZ-ENGEDÉLY

 

A szcientológus titkosszolgálat leleplezése

 

Ügynökök: Mi az AIS-nél szupertitkos információk birtokába jutottunk egy rendkívül fontos dologgal kapcsolatban. Úgy látszik, hogy egy titkos szervezet hírszerzéshez és kémkedéshez hasonló cselekedeteket hajt végre! Ennek a csoportnak, a Különleges Ügyek Osztályának (OSA) már van tapasztalata mindenben, a zaklatásból kiindulva a halottügynöközésen és a fekete propagandán keresztül egészen a beszivárgásig. Megtudtuk azt is, hogy az „OSA” egy magát „Szcientológia Egyház”-nak hívó csoport támogatását élvezi. Nos, Ügynökök, tudjuk, hogy ez az „OSA” különösen veszélyes a nemzetbiztonságra és az állampolgárok biztonságára nézve. Az OSA elődje volt felelős Amerika történelmének legnagyszabásúbb belföldi kémkedési akciójáért, a módszereken pedig az utód, az „OSA” sem változtatott. Életbevágó, hogy ezt a szervezetet azonnal kiüssük, működésének rejtelmeit pedig feltárjuk a nagy nyilvánosságnak.

 

 A küldetésed, ha elfogadod, a következő:

 

Július 12-én, szombaton, a világ valamennyi helyi ügynökével együttműködve egy összehangolt, világméretű támadásban fogsz részt venni a „Szcientológia Egyház” ellen. Ezek a támadások (NAGYON okosan tüntetésnek álcázva) majd feltárják a Különleges Ügyek Osztályának jogtalan, jogellenes cselekedeteit és a kapcsolatait, amik a Szcientológia Egyházhoz kötik. A támadások mindenhol helyi idő szerint 11.00 óra magasságában kezdődnek. Ne felejtsd el álcázni magad; viselj AIS-maszkot, vagy valami hasonlót, hogy elrejtsd a titkos kilétedet. Hozz sok vizet, hogy hidratálhasd magad és társaidat. Ne felejtsd, hogy az AIS minden ügynökének különleges LULZ-engedélyt biztosít, használd belátásod szerint.

 

EZ A SZÓRÓLAP NEM SEMMISÍTI MEG ÖNMAGÁT

 

 


A budapesti demonstrációról és az OSA-ról bővebben itt és itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr18560035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.07.09. 14:56:15

Sziasztok,
Ez az eredeti nemzetközi felhívás fordítása. Nálunk 13 órától kezdődik, nem 11 től.

anubisz 2008.07.10. 19:11:50

A kezdeményezéssel egyetértek, a szórólapból egy szót sem értettem, olyan kusza. Talán ha kicsit egyértelműbb lenne. ... Pl. a Drogmentes Maratonon általános iskolák nyertek Narconon szcientológus oktatást, pedig erre az egyháznak nincs állami felhatalmazása általános iskolákban oktatni. Állítsuk meg az őrületet és tiltakozzunk együtt a Szcientológusok budapesti székhelye előtt... Mellesleg átadhatnátok petíciót ebben a témában a köztársasági elnöknek is, úgy még a médiába is bekerülnétek... A petíciót mindig befogadják...

Na ez már a mezei embernek is többet mondana.

PPéter 2008.07.11. 13:24:10

Kár ennyire belemenni az ilyen hülyeségekbe, anubisznak igaza van. Simán azokkal a dolgokkal kell érvelni, ami az utca emberének is egyből lejön:
- családok, kapcsolatok szétrombolása
- egészségügybe és oktatásba való beszivárgás
- hamis információk és hazugságok terjesztése drogokkal, gyógyszerekkel kapcsolatban
- pénzért árult hamis megváltás
- egy bizonyítottan nem működő áltudomány nevében más tudományok, szakterületek, szakértők támadása
- illegális adatgyűjtés
- az egyházat kritizálók elleni hadjárat
- gyermekek dolgoztatása
- befolyásolható emberek kizsigerelése, lelki és anyagi megkopasztása
ésatöbbi...

kalman 2008.07.11. 13:42:30

A szívemből szóltál Péter!!

PPéter 2008.07.12. 12:11:11

Sok sikert minden résztvevőnek!

reginooo 2008.07.13. 19:19:29

üdv! a linkekről eljutottam az indexes cikkhez. A cikkben szót ejtenek a WISE almaffiáról, mármint konkrétan meg lehet nézni a 2007es céglistát. A nevek között megtaláltam Szőke András nevét. Ez az a szőke András, aki humorista? ha tud vki mit erről és megosztaná velem, nagyon megköszönném.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.07.14. 20:30:58

reginooo
Én nem tudom neked megmondani.

kalman 2008.07.19. 00:07:28

Gtom nak üzenem, vagy mianeve:P
Az üzenetedből, személy szerint úgy vettem észre, hogy te szci vagy. nem támadni akarlak. Egyedül 2 dolog az mit szeretnék, a tapasztalataimat megosztani veled, hátha lesz benne egy-két tanulságos dolog. ha nem akarsz ilyen dolgoról olvasni, ne is olvasd el az üzeneted.
MIszerint, nem hajlandók a volt, illetve anti szcientológusok egy csokorba összegyűjteni a kérdéseket, oké, én megteszem.(készülj fel)
NEM JÓ, sőt ROSSZ a Szci, mert:
Vallás nak van kikiáltva, de nem az (ez már csalás) mert:
Ki volt LRH? ISten? nem. akkor milyen jogon alapított vallást?
Szci Istenről, az Istenszeretről, szól? nem arról szól, hogy neked mennyit kell fejlődnöd (természetesen pénzért) és arra tanít meg igazából, hogy te vag Isten, csak nem tudsz ról,a és te lehetsz Isten pénzért. ennyi. ez csalás.
Csalás, mert az embereket használja ki a fölső vezetőség sajátos kis bűnös céljainak a kihasználására. tehát, ha azt mondják, mondjátok, hogy ne dorgozz, meg ilyenek akkor miért csináljátok? ezt hogy magyarásnád meg? mert csináljátok, elég aktívan, (alkohol, dohány) és mi van akkor ha valaki bent ezt csinálja? igazábólsemmi a cigi mehet, (halkan teszem hozzá, hogy LRH is dohányzott, de ha ő olyan nagy ot15 volt, akk miért kellet neki?) no meg az alkohol, ő is ivott tény. de hogy miért? nem merül fel benned a kérdés, hogy ő ezt miért tette? Hiteles ember az, aki ezt csinálja? a másik, meg hogy mi a végső célja a szci nak? na mi? hog TE minél magasabb szintet érj el, ami az OT8at jelenti, nos ez jól hangzik, meg minden, de a vicc az benne, hogy semmire sem mész vele. nem vagy OT8, nem tudod... igazából, én sem vagyok az (vagy csak nem tudok róla ;) de azt tudopm, hogy vannak OT8 asok, akik cigiznek, meg isznak.. szóval.. akkor ők most miért teszi ezt? mert nem ért semmit az amit ők letettek az asztalra? Természetesen semmit sem ért. aki azt akarja, hogy becsapják, azt be is fogják. meg.. most mond meg nekem... ha valaki OT8 és meghal, születhet meg újra ugye.. és akkor mivan.. minent kezd előlről, mert személy szerint, nem tudok, olyat, és nem is hallottam róla, hogy egy 2 éves gyerek, már három nyelven beszéljen, és OT8lett volna. és ezt közölte volna, sőt hegyeket röpített volna a levegőbe, te igen? akkor milyen agyan enegria tér idő uráról beszélünk? meghal és vége.. még csak rosszab helyzetbe került.. hogy miért? mert hozzájárul ahhoz, hogy megtévesszenek téged, egy drogos állításai, sőt mi több, pénz adtál nekik, amiből a hazug könyvek írodnak, élén a Xenu sztorival.
a fia De wolf hubbard is megírta apjáról ezeket a dolgokat.. nem hazudik. nem lenne rá oka. nekem sincs oka hazudni, nekem attól, hogy hazudnék nem lenne jobb, csak szeretném, hog észrevedd, a fényűzés, a pompa, a pénzközpontúság jellemzi őket, és tudd: a lelki életbeli fejlődéshez egy forint nem szűkséges, tehát, ha egy ,ód van rá, egy forintot se adj nekik. mert ezzel hozá járulsz ahhoz, hogy még több embert csapjanak be, ahogy evelem is tették.. elvittek a sea orgba.. ott van a remalom.blog.hu-n a Volt Sea Orgos története. nem tudom, olvastad-e.
Olvass majd OT nyereségeket, abból is kitőnik, mi is ez valójában. amikor írják, hogy kiszáltam a tstemből, meg megállítottam azidt, meg ilyenek...
ezt egy ember írja az egész ujságot:) nem tudszutánajárni. el is hiszed, és mondod magadnak IGEEN én is ezt szeretném. de ők nem tudják ezt megcsinálni, mármnint ha meghalnak akkor tényleg kiszálnak a testükből, de nem mennek abba vissza kényük és kedvük szerint. meg nem tudják megállítani az idő, nehogy elhidd. a legjobb, ha nagy-nehezen keresel eg OT8at, és megkéred rá. ha megcsinálja,hogy tessék, és vagyok az a macska, és most fel-le ugrálok. ugye egy OT ezt is meg tudja csinálni, vagy hegyeket mozgatni ugye.. akkor sikerülne-e? nem nem fog neki sikerülni., valami süket dumát fog tolni, hogy ez így nem megy, meg megnemértésed van : D
Olyat fog mondani, hogy ez nem egy cirkuszi mutatvány, és igaza van a ciruksban tuod, hogy ez meg van bundáva, és pénz fizetnek érte. ők meg még csak fel sem készülnek rá. egyszerúen vagy SZERENCSE, vagy BELEMAGYARÁZÁS az amit az OT nyereségekbl kiszűrhetünk. különben meg mit mondLRH arra a kérdésre, hogy mi az élet értlme?
"Túlélni" nos ez csak félig, vagy félig sem igaz..
mert tételezzük fel, hogy mosz túlélsz keresel pénzt, jó nőt, szép házuat amire vágysz ugye..
megkapod.. (vagy nem)
és akkor mivan? túléltél.. természetesen a lélek halhatatlan, tehát nem tud meghalni ergo nem is tud mást tenni, csak túlélni. Nem azt mondom, hogy nem kell eni, meg levegőt venni. természetsen kell. nem kell önsanyargatást végezned. csak azt, hogy figyeld meg, mi van egy Szci egyházban?
Elhitetik veled a Xenu sztorit (agymosás)
Pénzéhség
bűnöséz (lopás, telefpn benyelés, stb stb stb)
kihasználás (heti 20 ft -tényle nem a pénzről szól : D-
nagy szigor
kiba*ás (etika néven)
nácisztikus elfogadás LRH iránt
spekukáció
belemagyarázás
Istentelenség
önzőség (csak én és csak én , és nekem ez kell, nekem z kell, én audiálást akarok, ÉN tanfolyamot akarok) neeem ez nem a fejlődés útja. egy vallás pont azt tanítaná meg neke,d hog a szentírások (nem lrh könyvek) mit mondanak. és azokat próbáld meg betartani.
mi van még ott?
éhezés
szegénység
kihasználás
hadd ne soroljam, de ha nem is hiszed,
és ez mind "vallás" köntösben
tudod, én is voltam szci. és most azt hiszed, hogy milyen gonosz ember is vagyok, és biztos annyi meg nem értésem volt..
De a vicc az, hogy nem azon múlik a te tudásod,hogy mennyit szótisztázol.. tévedés.
nem attól leszel te okosabb, hogy LRH tanfolyamokat tanuslz.. attól még ostobább leszel. lehet, hogy fogod tudni a szavak jelentését, pontosabban ,mint bárki. de nem fogsz vele menni semmire. próbáld ki. ha életedbe bármi valós ismétlem VALÓS igazi nyereséged volt oszd meg velem. (kalman12345@citromail.hu)
Tudod a szci nem az odaadásra, a szeretetre, vagy a becsületeségre, jóakaratúságra, kedvességre tanít meg. hanem arra, hogy te leszel az OKOZÓ, meg a SZABAD meg ilyenek..(szabadság a szic: OT7 meg 8 as szinetn 5 percet nem bír ki dohán ynélkül nagy szabadság) de hazudik. hazudik, mert nem te vagy az okozó. Az hiheted, hogy te okoztad, amikor csak szerencséd volt. azt hiheted, hogy te okoztad azt, hogy zöld legyen a lámpa. de nem... az úgy lett be prograozva... érted? sokan összekeverik ezt, azért mondom el.
Onnan tudod meglátni IGAZÁBÓl, hogy milyen egy vallás (jó, vagy nem, igaz vagy nem) hogy milyenek a hívek, a papok, vagy a szerzetesek.
ha a havíek, papok, vagy szerzetesek szőrszálhasogatók, szigorúak,nagyképűek, nagy az egójuk, beképzeltek erőszakosak, durvák, pénzhajhászok, szemetek, rablók, ill csalók, és egy senkit (lrh) t imádják. akkor tudhatdod: rossz helyen jársz
DE EZZEL ELLENBEN HA
ha pl egy Krisnás templomba mész be:
odaadásra, a szeretetre tanítanak meg, vagy normálisak, lehet velük beszélni, és a szabályzó elveket ők is betartják nem csak tanítják. ugye a drogok.
a másik nagyon fontos dolog amit meg kell néznünk a hitelesség:
LRH=Alkoholista, dohányos, drogos, pénzéhes senki, lecsúszott szci fi író (hiteles?)
vagy a Biblia? vagy a Bhagavat-gíta?
amit Isten mondott el anno?
Egy igazi vallás pont erre tanítana meg: (a Istenszereteten kívül) hogy tudd, mi a jó és a rossz, mit érdemes csinálni, és mit nem.
Becsapni az embereket Xenu sztorival. ami egyértelműen nem igaz? vagy legalábbis ehez hozzájárulni, bármilyen formában?
VAGY
Támogatni olyan embereket, akik Istentisztelők,nagy odaadásuk van, és nem magukra gondolnak állandóan, hanem másokra, akiknek a szívük nincs beszennyezve nagyravágyással, kélyel stb stb.
a szci nak ez bent van. szinte pont erre tanít meg, pont ebbe hajszol bele. legyen minél több pénzed, csak akkor tudsz fejlődni, és még többet igen!!
ezze ellenben egy normális vallás talán azt mondja hogy ha az ember lemondásokat végez, akk fejlődik, tehát nem cigizik pl. vagy ilyenek. nem azt jelenti, hogy minden pénzed be kell adnod,ez nem szci, ha akarod, szabad akarat.
mind1...
bye

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.20. 19:29:55

Ne haragudj Kálmán, olyan szívesen végigolvasnám, mert érdekel, de nem bírom! :)

Kérlek egy kis központozást bele, mert kifolyik a szemem a harmadik sornál. Köszi!

kalman 2008.07.21. 08:45:58

Anon központosítás kell?
A szci lop csal hazudik, és tönkreteszi az embereket. kb ennyi.
de van még egy trükk itt.
általában, ahogy azt gyakran Dr Veér andrás könyvében is olvahatjuk, (a levelezések részen), hogy az ember lelkiismeretfurdalására épít.
amikor el akarsz meni, mert rájössz, mekkra hülyeség is ez valójában: JAAAJ, neked, még nem szabad elmenned, mert ez hátra van, meg az. különbenis, miért hagynál ott egy olyan szervezetet, mi a világot menti meg? Kell nekünk ez a bolygó, és ez csak RAJTAD áll. és fel is esküdtél ronnak. és igazából ez a legtöbb jó a legtöbb dinamikán. meg hasonló baromságok, és a vicc az, hogy ki ezt ill ezeket mondja, az el is hiszi.
És itt a trükk, amit LRH állít:
Azért hagy el egy ember ez szervezetet, vagy egy csoportot, mert ártó tette van azzal kapocslatban.
nos nagyon jól hangzik, csak kár hogy nem így van. miért nem?
mert ez arra van kiélezve, hogy te ne menj el, mert ha elmész, vagy el akaródzanál menni, akkor az azért van, mert te hibát/hibákat követtél el. (Nem azért, mert rájötél, hogy hülyeség) nem..
Természetesen elkövetünk hibákat, de a lényeg az, higy próbáljuk helyrehozni őket. tehát ez egy természetes dolog. a hozzáállás a nem mindegy. de az ember azért is elmehet, mert nem fizetik ki, pedig, lehet, hogy nagyonjól, becsületesen, nagy odaadással dolgozott. (mert még az elején elhitte) akkor mivan? nem a hibával van baj, vagy a poblémákkal, hanem a hozzáállásal.
bb

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.07.21. 15:25:13

kalman, nem központosítás, hanem központozás. Tudod, pont, vessző, ilyenek :-) Tényleg jókat írsz, csak néha nehéz elolvasni.

execute 2008.07.23. 23:38:58

végigolvastam a blogot. Ezek a részletek nagyon tetszenek: "Megkért, hogy ne próbáljam meg érintéssel befolyásolni, hogy ne enturbuláljam" ... "bemegy a központjukba, hogy megmagyarázza, mit miért tett, és ha kell, E-meteren is bizonyítsa azt, hogy ő nem ellenség."


tisztára mint a StarTrek.
Mindenesetre az már biztos, hogy a mezei szci-katonáktól nem kell félnünk. Ezeket az embereket 10perc alatt meggyőzi bárki bármiről, és aztán az ellenkezőjéről is. A Hét mesterlövészből jut eszembe egy részlet, amikor a rablóbanda vezére(Calvera) megmagyarázza, hogy miért élősködnek a falusiakon: "Isten a bárányokat azért teremtette, hogy megnyírjuk őket."

Ennyi.
Valszeg titeket is csak egy külsős tettrekész banda tud majd megmenteni, úgy mint a filmbeli falusiakat. Hisz csak magatokban morogtok, hogy nem jó ez így... Szemtől-szemben pedig majdhogynem vissza is vezethetnek titeket a szcibe. (mint a filmbeli falusiak, akik rögtön átálltak Calvera oldalára, amikor a Hét mesterlövész épp nem volt a faluban) Szóval szerintem ezt az ellenállást bízzátok határozottabb emberekre (mondjuk a Magyar Gárda), mert példul a kedves blogíró fiát egy szci hölgy is úgy utasítgatta, mint egy kutyát. A gyereknek meg ajánlom, hogy szedjen föl pár kilót és húzzon le egy box (vagy birkozó) klubba, mert az nem állapot, hogy valakit 20 évesen arra tud bárki utasítani, hogy ne érjen a barátnőjéhez. Mi ez? Óvoda? Ki volt ott "a férfi"? Hát nem te :-( Szóval egy-két hónap edzés és aztán már annyi is elég lesz, hogy morcosan ránézel egy ilyen szcis agymosóra. A nődre meg rászólsz, hogy most azonnal azt teszi amit mondasz. Ha azoknak nem mert ellentmondani, akkor neked sem fog.

A parkolóban kéregető/árusító agresszív cigányok jutnak eszembe. (azokon egyébként gyakorolhatsz is! Érdeklődj náluk valami iránt, aztán próbáld lekoptatni őket, de úgy hogy nem te menekülsz el. Kemény terepgyakorlat!) Mert vannak (méghozzá nem is fiatal) emberek (és főleg férfiak), akik nem tudják ezeket egy nézéssel, vagy akár egyetlen mondattal lekoptatni. (ahogy észrevettem a magyar nők egy kis üvöltözéssel hamarabb megszabadulnak tőlük) Ezeket a birkákat viszont ráveszik bármilyen kamu szar megvételére. Egy bácsikától én kergettem el a cigány nőket(!), és utána hálálkodott mert már majdnem megvette a "digitális fényképezőt", pedig látta ő is hogy csak játék.

Én nemtom mi van itt az emberekkel. Egy másik cég meg ingyenes buszos kirándulásokat szervez, és az utazás közbeni agymosás hatására a balekok "mágneses takarókat" vesznek 100ezer forintért. Aztán mutatom neki, hogy a neten 15ezer ugyanaz a takaró. És akkor megjegyzi, hogy 85 ezerért milyen jó kis utazás volt. Aha... egynapos belföldi buszkirándulás. Max 5 ezerből kijött volna. Anyámat azóta ilyen ingyenutazásokra szoktam benevezni. :-) Az öreglány rezzenéstelen arccal mond nemet mindenre, miközben éreztetik vele, hogy "bunkóság" nem venni valamit, hisz a cég fizette az utazást. Vagyis a Veér András könyvében leírt "lelkiismeret furdalására" építenek ők is.

Szóval nem kis személyiség-tréning vár a fiadra. Kitartás. Áldozatok sajnos mindig lesznek, hisz az erősebb jellemmű emberek kihasználják a bátortalanok jóhiszeműségét. Ez van. Ehhez nem kell szci se. Elég egy gátlástalan főnök. A lényeg, hogy ne te legyél az áldozat. Aki nem elég erős, az annyit tehet, hogy a gátlástalanokat elkerüli.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.24. 10:29:45

Mit is tudna tenni egészen pontosan pl. a Magyar Gárda?

eerdeklodoo 2008.07.24. 11:11:48

Jaj, el ne menjünk már a Gárdázás irányába please!

Hajrá Anonymous! :)

Tunguska 2008.07.24. 11:59:13

execute, Te nagyon félreerted ezt az egész dolgot

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.25. 15:07:02

Jogos, sorry.

Execute: Ne válaszolj, nem érdekel mit tudna tenni a Gárda.

Abban igazad van, hogy sok ember küzd személyiségi zavarokkal, mások érzelmi problémákkal. Őket könnyebben meg lehet fogni ilyesmivel.
Ám szerintem a tisztes magatartás ilyenkor, hogy leszállunk a magas lóról és segítünk nekik, nem pedig prédikálunk az Olümposz tetejéről.

gumby 2009.01.12. 21:20:42

kalman 2008.07.19. 00:07:28
"Ki volt LRH? ISten? nem. akkor milyen jogon alapított vallást?"

kalman, mondanál "egy" istent aki vallást alapított? nem, nem vagyok szci de ne haragudj emellett nem tudtam elmenni :)

kalman 2009.02.02. 17:37:56

Szia gumby igen mondo neked szívesen.
Krisna.
tessék. ha tanulmányoztad volna a vallásokat tudnád.
Kül. az Isten egy név ergo nagybetűvel íandó. (hamár mindenki beszól a helyesírásom miatt) : D
a másik meg h nem egy isten, vagy két Isten.
Istenből egy van.
Nincs olyan h a keresztények Istene
a Hinduk Istene, vagy
A Muzulmánok Istene.
ugyan az az isten. csak talán más néven.
pl. apám öcsinek hívn, anyám pistikémnek, a nővéremmegintmáshogy, és az iskolába is máshogy hívnak. közbemeg Istvánnak hívnak.
E szempontból, a legkönyebb az lenne, h ha úgy náznánk a dolgokat h a vallást, úgy fogadjuk el, mint Isten törvényeit, teljesen mindegy,hol élsz, vagy h keresztény vagy-e, vagy sem. amit ő mond, (PL h ne ölj) azt betartsad, ha betartod, vallásos vagy, ha nemakk nem. mind1 h ezt egy muzulmán, egy zsidó, vagy egy keresztény mondja neked. érted?
mind1:)
remélem egyszer elolvasod üdv.
süti beállítások módosítása