anafeb 2007.12.21. 22:17

Boldog karácsonyt!







Békés, boldog karácsonyt kívánok, és szívből kívánom, hogy mindenki szerettei körében tölthesse ezt a szép ünnepet!


A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr48271921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thcr 2007.12.22. 11:49:18

köszönjük, kívánjuk nektek is

pasziv 2008.01.07. 18:45:58

ugyanazt kívánom én is Nektek (én sajnos még csak most kezdek ünnepelni a pszichiátria miatt)

a freezone-nal sürgőssen szeretném felvenni a kapcsit meg a talit. úgy néz ki, az egyháznál tiltólistán vagyok. hehehe

pasziv aka roboman

pasziv 2008.01.07. 19:21:25

amúgy meg most mondjam azt, hogy hipnózissal démonáramköröket kapcsoltak be nálam a pszichiátrián, majd erre hivatkozva elnyomónak nyilvánítottak az egyházban? végül is ez történt. ha nem lenne ez az egész sokkal szomorúbb, mint amilyen gyerekes, röhögnöm kéne rajtuk. tsiú-tsiú-dzsedilovag-mátrix, egyszóval a kurva anyátokat nektek ott az egyházban.

thcr 2008.01.08. 16:35:23

jól sejtem, hogy egyháztagnak tetszik lenni? :)

pasziv 2008.01.08. 19:30:09

sosem voltam. csak egy műkedvelő, akire egyszer azt mondta valaki, hogy "úgy nézel ki, mint egy mókus".

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.01.10. 01:19:52

Szia pasziv!

A honlapomon van ICQ számom, azon keresztül napközben megtalálsz. (Esetleg hegesztek Skype-ot, ha gondolod.)

dvorcsakl 2008.01.18. 17:49:01

olvastatok az uj hirt, mely szerint tobben s tudni velik, hogy tom cruise lanya nem is az ove, hanem hubbard lefagyasztott spermaibol van?

Mendes 2008.11.23. 11:12:38

A következőket olvastam az oldalon:
"A rémálom okozója: a szcientológia (...)Felforgat, tönkretesz mindent, csak romokat hagy maga után. (...) Hihetetlen, de ma, 2007-ben, Magyarországon ezt egyházként bejelentve, büntetlenül meg lehet tenni."

Bár már kicsit késői a dolog, mert már 2008 karácsonyát ünnepeljük hamarosan, de azért - ha már erre az oldalra tévedtem - leírom a véleményem. Kíváncsi vagyok, kikerül-e, amit írtam. Ha nem, az (is) egyértelmű jele annak, hogy tisztán kitaláció ez az egész, és itt senki nem nézett utána a dolognak becsületesen.

Kíváncsi lennék erre a "rémálomra". Néhány példa arra, amit szcientológus emberek tettek a Szcientológia nevében vagy annak égisze alatt: (Valóban szörnyű, iszonyatos - az ellenségemnek se kívánnám!) Szóval pl. van egy kb. 10 sportolóból álló csapat, akik nyaranta futás keretein belül elmennek falvakba, városokba, és drogmegelőző előadásokat csinálnak, amelynek része, hogy gyerekek (saját meguktól, nem agymosott állapotban! :-D), egy esküt tesznek arra, hogy nem fognak drogozni. Pfúj! Akkor most dílerként mihez kezdek? :-D

Aztán voltak ilyen "szcientológusok", akik kimentek Srí Lankára, amikor a katasztrófa volt, és elsősegélyt nyújtottak meg segédkeztek az embereknek. Meg, amikor áradt a Duna, kíváncsi vagyok arra, hogy az oldalt író (meg akik fentebb hozzászóltak), hányan voltak kint. És nem fotózni, hanem zsákokat pakolni. Mert Szcientológusok VOLTAK kint. A szemetek! :-D

És igazad van. A világ valóban más lesz. Jobb lesz. És az nem az ilyeneknek köszönhető majd, mint Te, hanem azoknak, akik dolgoznak ezen. Akár Szcientológusok, akár nem.

Mendes 2008.11.23. 11:14:19

Dvorcsak, ne haragudj, de Te eszméletlen borult vagy! :-DD

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.11.23. 21:52:23

Mendes:

Nem tudom, hogy amit írtál az miért zárná ki a kritikák bármelyikét is.

A Maraton nem csak haszontalan (!!!), de megtévesztő és gerinctelen is egyben. Tudom hogy most erre az jön, hogy biztos díler vagyok és támogatom a drogokat, de tudod mit? Nem is veszem a fáradtságot hogy reagáljak rá.

"És igazad van. A világ valóban más lesz. Jobb lesz. És az nem az ilyeneknek köszönhető majd, mint Te, hanem azoknak, akik dolgoznak ezen."

- Nekik és a családjuknak nem lett jobb:

www.scientology-victims-testimonies.com/
www.whyaretheydead.net/
www.exscientologykids.com/

Te is olyan vagy, aki csak azt látja meg amit akar.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.11.24. 07:28:27

Üdv Mendes, gratula, most aztán megmondtad a tutit! Kikerült a kommented, mit szólsz? Most akkor...? Kezdő vagy vagy haladó?

dvorcsakl 2008.11.24. 12:03:24

Mendes:

Lehetseges. Azert elolvastad amit rtam, es ertelmezted, a szavakat szotisztaztad, vagy csak reagaltal gyorsban valamit?

kalman 2008.11.24. 20:44:52

"Aztán voltak ilyen "szcientológusok", akik kimentek Srí Lankára, amikor a katasztrófa volt, és elsősegélyt nyújtottak meg segédkeztek az embereknek."
Ezt te tényleg elhiszed? nem gyanús h egyszerű propaganda ? : D sztem nézd meg ezt a szót a szótárban.
Bár lehet h elküldtek oda egy szerencsétlent, h elmondhassák, h ot voltak, de a legtöbb (ha megfigyelted, akk az egy beállított kép, ahol egy sárgapólos emberke csinál vmit, lehet h mégcsak nem is szci) : D


"leírom a véleményem. Kíváncsi vagyok, kikerül-e, amit írtam. Ha nem, az (is) egyértelmű jele annak, hogy tisztán kitaláció ez az egész,"

Persze, h kitaláció, semmi alapja, jódolgunkban, és semmittevésünkbe írjuk ezeket, annyira unatkozunk, h nem tudjuk magunkat mivel elfoglalni, ehelyett egy olyan dologról írkálunk évek óta, amiről fogalmunk sincs... persze, nyílván. olvasgass még, légyszi :)


"Kíváncsi lennék erre a "rémálomra". Néhány példa arra, amit szcientológus emberek tettek a Szcientológia nevében vagy annak égisze alatt: (Valóban szörnyű, iszonyatos - az ellenségemnek se kívánnám!) "

Hiszed, vagy sem, de nekem vannak/voltak rémálmaim, hogy újra EPF es leszek. az RPF esek közt...
tény és való.. majd ha te is megjártad ezt az utat, akk neked is lesznek, és jönnek ilyen okoskodó balekok, mint te, aki beszól h milyen hülye vagy : D de majd te is meglátod:)


"Szóval pl. van egy kb. 10 sportolóból álló csapat, akik nyaranta futás keretein belül elmennek falvakba, városokba, és drogmegelőző előadásokat csinálnak, amelynek része, hogy gyerekek (saját meguktól, nem agymosott állapotban! :-D), egy esküt tesznek arra, hogy nem fognak drogozni. Pfúj! Akkor most dílerként mihez kezdek? :-D"

és szted mire megy ki a játék? Szted a szci jobb lesz attól, hogy a gyerekek nem dorgoznak?
több oka van a maratoni futásnak, (bár sztem ezt te is tudod) ez csak egy máz , ez a hab , ami befedi az eredeti mivoltát a szci nek, amit talán még nem látsz.
www.pillantokutya.hu/ - műr ifatalon elkezdik, akárcsak velem, én is szci iskolába jártam anno, és a vége pedig a sea org. "remalom.blog.hu/2008/05/25/magyar_sea_orgos_tortenet" ez a történetem, légyszi olvasd el kül nem gyanús, hogy a drogmentességet hírdetik össze-vissza, de isznak, meg cigiznek? szted ez nem ellentmondásos? sztem az. ismerek OT8 asokat akik cigiznek. akk mit ért el szted? ennyi.


"És igazad van. A világ valóban más lesz. Jobb lesz. És az nem az ilyeneknek köszönhető majd, mint Te, hanem azoknak, akik dolgoznak ezen."

Ha jobb is lesz az nem a szci nek köszönhető, már bocs. Miért nem osztotok az hezőknek ételt, ha ilyen erősen közhasznú szervezet vagytok? mert abból nincs profit. az h látsz egy két sárgapolós embert ott tevkyenkedni (pénzért) az más : D
úgy én is kimennék.
Jah, és légyszi nézd m,eg ezeket a videókat:


www.youtube.com/watch?v=5eqAps8n9eE


objektivszcn.blog.hu/2008/11/02/munkaban_az_informacios_miniszterium_videoval


www.youtube.com/watch?v=VOeLrXZPmUE&eurl=http://miaszcientologia.blog.hu


miaszcientologia.blog.hu

Üdv. (sok sikert az életben)

anonim én 2008.12.02. 15:28:34

mendes, ez olyan dolog, hogy vannak sokan, akik mennek, és segítenek ha kell, és ha tudnak, mert úgy gondolják ez a helyes.
Meg vannak a szciók, akik azért mennek, -megkockáztatom, sokukat úgy küldik, a jelenlét végett- hogy utána verhessék a mellüket, meg rátehessék a színes szórólapjaikra hogy mindenki lássa, mekkora jó fejek is ők.
Érzed a különbséget?
süti beállítások módosítása