Anonymous jelenti:

"A 2. Magyar Anonymous tüntetés 2008. 06. 14. szombat 13-15 óra között!

Erzsébet körút 4. a Budapest Org-al szemben!  Innen fél 3 körül átsétálunk a Leonardo u. 8-14 elé.

Tel.: 06702941907 egy héttel a tüntetés előtt lesz csak bekapcsolva."

Hogy miért éppen a Leonardo utca? Itt található a Szcientológia Egyház közép-európai központi irodája (OTL Közép-Európa). Az OTL munkatársai mind Sea Org tagok.

Tudnivalók, hasznos tanácsok és az előző tüntetésről fotók, leírások, riportok itt:
We are Anonymous


Téma: a szcientológia privát haditengerészeti szerzetesrendje, a Sea Org lesz, és az ott tapasztalható durva emberi jogi visszaélések és egyéb jogsértések.
Sea Arrrgh Hadművelet

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr22509347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.14. 17:45:50

Sziasztok, nemsokára beszámoló, fotókkal. Az első fotó már kint van!
Itt pedig egy másik Anonnymous egy rövid összefoglalót már írt:
www.freeforum.hu/anonymous/topik/27372

Tunguska 2008.06.14. 20:01:31

Sziasztok,

felpakoltam a fotókat!

A doktor Lenkei féle "minden oké" sorozatra kifejezetten büszke vagyok!

picasaweb.google.hu/anon.mokus/

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.14. 21:32:02

Tunguska, szuper a sorozat! Biztos Lenkeinek is tetszik :-)

Tunguska 2008.06.15. 15:46:58

Remélem Ő is közzéteszi a saját fotóit, bár azok után, hogy fényes nappal felcsapott vakuval fényképezett, abban sem vagyok biztos, hogy levette-e a objektív védőt.

Hiába, ahogy a tüntetésen is megjegyeztem: kis ország vagyunk, szcientologusból is csak a hülyébb jutott.

kalman 2008.06.15. 15:56:43

Sziasztok, tudnátok egy-két szcientolügus fedőszervezetek nevét lineklni?
A Dr. Lenkei "életerő Centrumot" vágom meg a CCHR-t (ami mondja, hogy ha megsértették az emberi jogaimat, szóljak, akk tessék: remalom.blog.hu/2008/05/25/magyar_sea_orgos_tortenet#comments
De mondjátok el még a többit, is légyszi
bb

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.15. 16:03:49

kalman:
Narconon - Kábítószerfüggők leszoktatása
Criminon - Bűnösők rehabilitálása
ABLE - Oktatás
WISE - Szcientológus cégek szervezete
Drogmentes Maraton - Drogprevenció
Önkéntes Leklészek - Propaganda, asszisztok

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de itt van még egy pár:
www.antiszcientologia.hu/#20

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.15. 17:37:08

Sziasztok, Én is felraktam a hírek közé a beszámolót fotókkal, nevekkel.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.15. 17:38:20

A link lemaradt, de már talán látszik a nevem mellett.

Bolgarka 2008.06.16. 15:05:45

Mintha hónapról-hónapra kezdene mégváltozni az oldal profilja.... én meg tényleg azt hittem Anafeb, hogy te csak egy a fiáért aggódó családapa vagy, akinek életbevágóan fontos, hogy a fia mérnök legyen.!!Hát most már látom, hogy ez közel nem fedi a valóságot és hogy agyadra ment a szci antiszci dolog.

Egy kérdés... Mire jó neked ez?? Èn már elsoroltam egy csomó pozitivumot, amit a szci-töl kaptam. Gyorsabban tanulok, hatékonyabb vagyok, könnyen birom a stresszt, nem voltam beteg vagy 3 éve (még megfázva sem!!) egy csomót jó könyvet olvastam, megismerkedteme egy csomó érdekes emberrel, okosodtam, megértettem dolgokat barátságosabb vagyok, egészségesebb,türelmesebb vagyok stb.... Neked mire jó ez az egész? Csak nehogy azt ird válaszként, hogy te vagy itt a jótündér és a feladatod, hoyg tájékoztatod a népet.. Mert a hazug embert hamarabb utólérik mint a sánta kutyát! De ha ez nem gyözött volna meg, akkor azt mondom inkább nem nagyon éri meg hazudni, mert bizony rákot okoz!!! :)) Föleg ha a Lenkei vitaminokban is a gonoszat véled felfedezni és nincs elég belöle a szervezetedben... Ugyhogy...

Luxon 2008.06.16. 15:35:26

Hajrá anafeb! Csak így tovább!
Remélem Szófia hozzászólása, szófia beszédként értékeled te is.

Luxon 2008.06.16. 15:48:16

anafeb: ez a Bolgarka a rád állítot szcí publik?
Régóta nem jártam itt, de:
"Mintha hónapról-hónapra kezdene mégváltozni(!sic) az oldal profilja..."
Mintha hónapról-hónapra kezdene mégváltozni(!sic) a Bolgarka profilja...

:)

Nem 'tom, ennél csak az öngyilkos nyulak techje szánalmasabb.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.06.16. 15:48:20

Failtroll...

Fura tendencia, hogy amikor legtöbben elkezdünk foglalkozni a szcivel, arra döbbenünk rá, hogy az egyház, még romlottabb, mint gondoltuk.

Ezért még mélyebbre ássuk magunkat, és annyira felháborító, amit találunk, hogy rádöbbennünk, bizony ez ellen fel kell lépni.

Számomra természetes folyamatnak tűnik.

Luxon 2008.06.16. 15:50:19

Anonymous:
Igen teljesen így van velem is.
Így ebben a sorrendben.

Tunguska 2008.06.16. 16:01:28

"De ha ez nem gyözött volna meg, akkor azt mondom inkább nem nagyon éri meg hazudni, mert bizony rákot okoz!!!"

Ha így lenne, nem lenne szükség Anonymousra

Bolgarka 2008.06.16. 16:14:32

Luxon. Ha figyelnél, akkor tudnád, hogy a szicben nem foglalkoznak egyénekkel, hanem csoportokkal, emberiséggel, élölényekkel, meg univerzumokkal... Ti mondtátok, hogy még egy szci egyén sem fontos, nemhogy egy nem szci :) Tehát nincsenek olyan szci publikok, akik terelnek egy oldalt, vagy meggyöznék az Anafeb-féléket, hogy rossz oldalon állnak. Teljesen mindegy... Az, hogy Anafeb mit gondol, vagy mit irkál senkit sem érdekel. Nincsenek is itt szcientológusok... Hisz látod. Ti gyözköditek csak egymást, hogy igen fasza gyerekek vagyunk... Igazad van. Szerintem is.. stb.. Semmi konkrétum...

Pedig valaki azt mondta egyszer nagyon okosan ezen az oldalon, hogy "bemondásra nem hiszünk el semmit". Mégis azt teszitek folyamatosan... És Anafeb egyre jobban!!! Még a dianetika könyvbe sem olvastatok bele, nemhogy megértettétek volna, mi a szci... És ráadásul most már Anafeb nem csak "tájékoztat", hanem szervezkedik is. Nekem fura. Rákérdeztem miért. Nincs semmiféle hátsó szándékom. Neked van?

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.16. 17:03:29

Isten hozott Bolgarka, rég láttalak!

Mondd csak, miért érzed fontosnak, hogy idejárj téríteni? Olvass szép csendben, aztán tartsd meg magadnak a véleményedet. Bevallom, a végén már nagyon untalak... Jó lenne, ha csak akkor írnál, ha valami újat tudsz közölni. A demagóg szci szöveggel tele a padlás.

Hogy mire jó ez nekem? Tekintsd hobbynak. Nem ez az életem, egy csomó minden mással foglalkozom. Nem, nem ment az agyamra. Csupán fontosnak tartom a felvilágosítást. Ez nem azt jelenti, hogy én lennék a jótündér, annyit teszek meg, amennyi tőlem telik. De azt megteszem.

A szervezkedést pedig tisztázd le légyszi. Ha kirakok egy nemfizetett hirdetést, az szerinted szervezkedés?

Nem az én kompetenciám eldönteni, hogy neked mennyire jót tett a szcientológia, nem ismertelek előtte, meg persze most sem. Csak ami az írásaidból átjön, arról tudok nyilatkozni. Ezekből pedig az jön át, hogy terelsz, nem válaszolsz a kérdésekre, és ugyanazt hajtogatod, mint a társaid, aminek se füle, se farka.

Nem értem, hogy az én írásaimban te hol láttál hazugságot? Elmondanád?

Édesapád merre jár?

kalman 2008.06.16. 17:22:26

"Egy kérdés... Mire jó neked ez?? Èn már elsoroltam egy csomó pozitivumot, amit a szci-töl kaptam. Gyorsabban tanulok, hatékonyabb vagyok, könnyen birom a stresszt, nem voltam beteg vagy 3 éve (még megfázva sem!!) egy csomót jó könyvet olvastam, megismerkedteme egy csomó érdekes emberrel, okosodtam, megértettem dolgokat barátságosabb vagyok, egészségesebb,türelmesebb vagyok stb.... "

Gyorsabban tanulsz? örülök neki, d mit tanulsz olyan gyorsan? mond el kérlek. aditálni, hogy majd jól kihasználjanak életed végéig?

hatékonyabb vagy? mibe is? Könnyebben fogadod el az agymosást- gratula

könnyen birom a stresszt - mint például a Sea Orgban? ahol köpni-nyelni nincs időd? ahol még ők okozzák a stresszt? Ők mondják, hogy ne legyél stresszes? nem ellentmondásos ez egy kicsit?

nem voltam beteg vagy 3 éve (még megfázva sem!!)-
Nagyonjó! De ha az leszel, az azért van, mert öregedsz s az immurendszered egy kicsit megzavarodik, vagy azért mert PTS vagy? Elvégre velünk SP-kel társalogsz, komm ban vagy velünk, tehát te PTS vagy, betegnekkéne lenned, de nem vagy? EZ hogy lehetséges?

egy csomót jó könyvet olvastam,- muszály hogy jó legyen 3/4 milláért, nemigaz? Az hogy mi az alapja ezeknek a "kutatásoknak" :D Az már mellékes a hitelesség nem fontos.

megismerkedteme egy csomó érdekes emberrel,--
Itt az érdekes agymosottat jelent, akkor elhiszem... :)


okosodtam,- vagy csak azt hiszed

barátságosabb vagyok,- nem ismerlek, de tapasztalataim szerint, a szcientológia, nem az odaadásáról, kedvességéről, toleranciájáról híres. hanem a siettetésről, a merev LRH által megszabott etika betartására nevel. ez nem kedvesség vagy barátságosság. ez kényszer. nem ióuyganaz. Érted mire akarok kilyukadni?
Elmagyarázom.
Pl. amikor voltam a szci.ban és asszem vagy 4edjre csináltamújra egy tanfolyamot-amikor minden erőbedobássommal azon voltam, hogy lezárjam- akkor etikára raktak, mert nem használom jól a techet, ez azt sugallja, hogy LRH egy Isten vol,t akinek minden szava szent, és nekem azt betűről betűre meg kell tennem, az öndeterminuzmusom nulla, a személyiségem eltűnik stb stb. Csakhogy te egy orgos vagy, ott még nem olyan feltűnő ez. Majd ha ténylegesen eléméllyülsz benne a Sea ORgban látni fogsz még érdekesebb mebert! :)
VISZONT
Vegyük csak a jámbor Krisnásokat
Ott ők ingyen megetetnek, énekelnek, zenélnek, táncolnak, könyvetosztanak, a népnek... ez egy barátságos kedves tett. ÉS HA TE ÚGYGONDOLOD hogy ha van időd, akkor segítesz nemtom mosogatni, vagy felsörpörni, amig azt te úg gondolod. ez valami, de az hogy neked megmondják, hogy "Ez a leggtöbb jó a legtöbb dinamikán" ez már erőszak. ez nem jó. nem lehet nemet mondani.

türelmesebb vagyok stb.... " szintúgy a türelem...
A Krisnásoknál külön van olyan szentírás egy vers, ami azt mondja, hogy legyél türemesebb, mint egy fa, és tekintsd magad kisebbnek, mint egy útmenti fűszál. EZZEL ELLENBEN viszont a szci sok nagyképűek, mert NÁLUK VAN A TUÁS A PURE LRH!! IGEEN és ők tesznek valamit ezzel a dologgal kapcsoltaban (valamit ami mégrosszabb) VEdd már észre, hogy nem a te személyes szabadságodról, a boldogságodról van szó, hanem a pénzről, illetve az ingyenes munkaerőről, vagyis bocs, nem ingyenes, heti 20 froint kb. bocsi.
nem olvastad az előző bejegyzést? vagy hazudok igaz?:) nincs jobb dolgom, mint valamiről vélemény mondani, amit nem is ismerek. nos ha nem ismerném, ne mszónék hozzá. de ismerem, és tudom, hogy rossz, ezért ezt musz elmondanom. Jah, igen egy utolsó kérdés, miért kell szerzdést írni a munkatársaknak? miért nincs az, hogy aki szeretne bejönni tanírani, mint SUP ugye.. az bejön, aki meg nek, az nem. Azért kell szerződést iratni, hogy ne menj el idő előtt, meg hogy legyenek nekik papírjuk arról, hogy te ott dolgozol. Szerződészegésért jó sokat kaszáljanak. És még téged hibáztassanak, amikor elmész, amikorcsak rájöttél az igazságra: A szcientológia egy csalás.
Okos meber más hibájából tanul, a hülye a sajátjából sem. ismered ezt a magyar mondást nem:?
Tudod ha a szicentológia is olyan elveken alapulna, mint a védikus irodalom, ahonnan LRH szerint származik a szic. akkor nem törekedne senki OT lenne azaz anyag energia tér idő ura, mert ez azt jelenti, hogy te ISten lehetsz pénzért:) nemigaz? Milyen jókis felismerés, de valaki aki hisz egyántalán Istenben, fel sem merül a gondolat, hogy ő Isten, mert tudja hogy nem az. Vannak erről versek is, ami úúgy fogalmaz, hogy a tenger egy cseppje nem azonos a tengerrel, habár ugyanabból az anyagból vannak, de mégsem ugyanaz. Hiába feljeszted magad, nem leszel Isten soha, ha OT8 is leszel, nem valószínű hogy hegyeket tudsz majd mozgatni, de ez a nagyravágyás hiábavaló, hiú ábránd, mert ha meg is szerzed ezt a képességet (amit kihangsúlyozok) erősen kétlek, akkor is hiábavaló ,mert ha újjá születsz, ahogy a szci is ondja, akkor elfelejtesz mindent, és OT8 ként eldöntheted hogy van-e bankod vagy nincs oké, de akkor LRH miért nem jött vissza ha nála volt a TUDÁS?? :) nem gondolkoztál el ezen? Hidd el nekem, a pénzről szól, ami azt jelenti, hogy a vezetős egyántalán nem lrdekli a lelki fejlődésed, csak hogy meniy jön be a kasszába, ami arra utal, hogy test tudatban van, az örömöt, a boldogásot itt keresi pénz formájában.EZ egy hiteles ember? Kérdezem én. nem nem az. az, viszont aki jobban örül egy banánnak ,mint 100 dollárnak, az tiszta személy, az az ember elért már valamit. Érted mire akarok kilyukadni? Lődd le egyszer azt a poént, hogy igen, te szeretnél auditálni,de nincs pénzed... akkor no auditálás:) -akárcsak a drog- : D vagy legyél munkatárs.. hátha tudsz haladni, de én ismerek olya nszci akik 10 év ? után sem lettel cleareksem. akk hol az OT3 ? az OT8? az OT12 meg azOT15? meg persze a másikoldala a hídnak ;)
ÉS a haramdik mire rájössz, hogy egy hazugág az életed. ennyi, ezért lesznek öngyilkososk az emberek sokan a szci ban rájönnek mi is ez valójában. ha van kérdésed kalman12345@citromail.hu - elérsz.
szia

kalman 2008.06.16. 17:40:09

A kedvesség ott mutatkozik meg, hogy közlik veled, hogy 24 másodperced van kinyalni egy W/C -t külöbne leüvöltik a fejed, napi 10 órába, gyakorlatilag ingyen? nem mond, hogy nem létezik ilyen, menj el az OTL be, és nézd meg magad, vagy Dániéban az AOSH eu ba. ott vannak ilyenek.
Ott mutatkozik meg a kedvessék, hogy ha lemelúózol nekik több mint 10 évet, elküldenek, mert kiderült, hoh yalkalmatlan vagy, vagy családi okok miatt el kell menned, és fizethetsz 12 -13 millát? ez mi?
Ott mutatkozik meg a kedvesség, és a szeretet, hogy nem adnak enni, vagy ha kapsz akkor olyan rosz minőségút, hogy abból lábon nem lehet maradni? hogy állandóan futni kell? Hogy hajnali 4 ig is kell melózni? Hogy egy rabszolga vagy?
Olyan útra léptél, aminek nem látod avégét,ugye? Én sem láttam, már látom, és hidd el nekem, nincs jó vége, hacsak nem értesz ezekkel a dolgokkal egyet.... Tudod a Sea Org tagok lenézik az EPF eseket, mint a kutyákat, és a nagyképűségre tanítja meg őket, arra, hogy IGEEN ők ezt már megcsinálták, de már tovább mentek rajta, pk a trigrisek, valamit it elérdet, nagykéűek, beképzeltek.. stb. ez nem fog rajutuk segíteni, ha fejlődni akarnak, mert az aki fejlődni akar, nem úgy áll hozzá, hogy igen.. én több vagyok ennél az embernél, vagy annál az embernél, vagy nálad, vagy akárkineél. NEM Két okból.
1 honnan tudod, ki milyen szinten van?
2 ha valaki bízik benn hogy egy jó állapoto elért, nem henceg vele, és nem értékeli le a többi, mert ha nagyobb szinten van akk hoppá. ha meg nem akkor pont azért nem. De a szic nincs ilyen. Olyan van, hogy Igeen , én megcsinálta mmár ezt a tanfolyamóóót, mert azt, meg én már OT nemtudományvagyook, meg ilyen nagykpű vagyok, ésén mindent értek, ... nos az ilyen meber egycsaló, érdemes elkerülni. Üdv.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.16. 18:51:21

Nincs is értelme bolgarkaval foglalkozni, csak heccelni próbálja anafebet. szerintem nem is nő és nem is németországban él

Luxon 2008.06.16. 19:08:36

Unalmas vagy Bolgárka, de szerencsére így kiismerhető; de kívánom hogy minél előbb felébredj.
Akárki is légy.

"...a szicben nem foglalkoznak egyénekkel, hanem csoportokkal, emberiséggel, élölényekkel, meg univerzumokkal."

-- Ellenállás értelmetlen asszimiláljuk önöket! --

Jó ez e borgos filozófia, csak aszem Hübárd bácsi nem figyelt elégé amikor a Star Trek-ből plagizált. Javaslom olvas más sci-fi-t is, kívül is.

Luxon 2008.06.16. 19:20:24

Amúgy az összes anon szabad akarttal rendelkezik, ha holnap úgy kell fel hogy Ő nem lesz annon (5 percig, két napig, tizenegy évig), akkor nem lesz az, és kész. Aligha akarja majd a többi anon telefonon zaklatni, kirugatni a munkahelyéről, lejáratni az ismerősei előtt.

Viszont! Csak ha anafeb és reformer blogját olvasgatjuk, elkerekedik az ember szeme. Nézzük a szcí reakciókat válaszokat, hogy rákkal fenyegetnek burkoltam: egész konkrétan itt eme szent helyen Bolgárka:"...azt mondom inkább nem nagyon éri meg hazudni, mert bizony rákot okoz!!! :))"

Mindezt szmájlikkal mintha ez bármilyen relációban vicces lenne !?
Ha ez igaz, talán feltünt neked is hogy melyik szcientológus fő mufti halt meg rákban. Ja persze már nem személy szegény, mindenféle értelemben.

Azért felhívnám a figyelmed más vallásban nem divat a hulla gyalázás. Legalábbis a nagyobbakban.
De hajrá jót is tesznek ezek a mondatok az image-nek!

Luxon 2008.06.16. 19:22:23

Kezdem érteni miért lesz sötét egy szobában ha két szcientológus bemegy oda.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.16. 19:36:33

kalman, jók a kérdéseid, de szerintem ne lepődj meg, ha nem lesz rá válasz.

Luxon 2008.06.17. 07:44:22

Jól mondod Kálmán!

Tündér Mese 2008.06.17. 11:02:09

Nekem Bolgárkáról a "Mi a bűnöd?" kérdezgetése jut eszembe!
Feltesz egy kérdést, amit vagy 1000szer megválaszoltak már, és mivel nem olyan választ kapott, ami neki tetszik, ezért ismét felteszi...
De persze a neki szánt kérdésekre elfelejt reagálni, mert akkor jön a "nem foglalkozom tovább veletek, van jobb dolgom is"- duma!

anubisz 2008.06.19. 19:47:55

Sziasztok!

Most láttam, hogy már fent ven az Anonymous oldalán a 2007-es Wise lista! Mindenkinek nagyon ajánlom:
www.freewebs.com/anonymoushun/wiseevkonyv2007.PDF

Elég szegényes a lista, én jóval többre számoltam. De sajnos meglepődve láttam néhány céget, akikről nem is gondoltam. És az a legszomorúbb, hogy egyre több multinak tűnő (nagykereskedő, vagy áruházat üzemeltető)cég van közöttük...

Tudva, hogy a magyar szci-k a világ élvonalába tartoznak, örülök, hogy a lista mégis csak ennyi. Ez még reménykedésre ad okot, hogy nem is olyan nagyok... Viszont veszélyesek, mert egyre több a befolyásos közöttük.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.22. 19:04:55

anubisz
Minden fontos információt megosztunk mindenkivel!

Bolgarka 2008.06.24. 15:10:49

ma teljesen véletlen olvasgattam egy kicsit a genetikalilag módositott élelmiszerekröl. És eljutottam erre az oldalra:

www.szkeptikustarsasag.hu

és nagyon jót nevettem rajta. néh az az érzésem, hogy az emberek nem csak hoyg buták, de nem is vágynak arra, hogy okosabbak legyenk. igazándiból ez a legnagyob baj. rögtön ti jutottatok eszembe ti, meg a kérdéseitek, meg a kifogásitok.

mert mit csinál a szkeptikus? megkérdez még egy csomó embert, amik szintén nem tudnak semmit. és nyugtázza magát, hogy jó ök se tudják, vagy épp ugyanazt a butaságot hajtogatják. szóval ha ök se tudják, akkor nem baj ha én se. és ebbe a válaszba úgy ahogy van bele is nyugszik. mert arra persze se esze, se affinitása, hogy utánajárjon maga. mert ugye még ráadásul lusta is és anni idegen szóbak és kifejezések kéne utánanéznie, hogy inkább bele se vág.. és ilyen és hasonló témákról vitatkoznak kömüvesek, informatikusok, és irodalom tanárok, mint uri geller, génmódositott élelmiszerek, vagy éppen dr. lenkei. mindenki elmondja a saját kis hozzá nem értö véleményét, és abból egy nagy zagyvaság keletkezik.

na akkor még nincs vége a történetnek, mert képzeljétek el, hogy olyan is van, hogy tényeket tisztelök társasága :)) kiváncsi lennék nekik mi a véleményük pl az auditálásról :)) mert ugye a szci-vel pont az a baj ugye, hogy ahhoz, hogy megértsd mi a szci bizony be kell menned a szcikhez. de sokan inkább a többi hozzá nem értö szkeptikusra hallgatnak, ahelyett, hogy maguk járnának utána a dolgonak. van egymondás, ami nem LRH, de nagyon igaz. "Ha azt akarod, hogy valami el legyen intézve, csináld magad!"

összeségében csak azt akarom mondani, hogy Kálmán nem tudok érdemben válaszolni a kérdéseidre, mert a kérdéseidre a válasz benne a van az alapokban. és nem tudom neked az egészet idézni. inkább menj vissza a tanfolyamra és csináld meg megint. ha megint nem megy, akkor újra, meg újra. és ha valamit nem értesz még mindig, akkor újra és újra. segits magadon és isten is megsegit. vagy vm hasonló. de ha valamit nem értesz, akkor semmi esetre sem az a megoldás, hogy biztosan ök a hülyék és a hibásak.

ime egy példa:

mek.oszk.hu/01300/01325/html/

attól mert te vagy én nem értjü, az még nem jelenti, hoyg Kant bolond volt!!!
azaz szerintem pontosan annyit értettél meg a szcientológiából, mint ebböl az irásból. bár a szci közel nem ilyen bonyolult kifejezéseit és összefüggüggéseit tekinte, mert úgy van megirva, hogy mindenki megértse aki használja a tanulási technológiát. ez fontos!! arról nem is beszélve, hogy nem szerteágazó gondolatok sora, hanem teljesen logikus egymásra épülöké. de hát elöfordul, hogy egyesek még igy sem értik. mondtam, hogy LRH nem délutáni gyalog-galopp nagyon nagyon alaposnak kell lenni. nem szórakoztató irodalom, hanem súlyos tényekkel és összefüggésekkel teletüzdelt filozófiai irás.

anafeb: apum még otthon van, de megy.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.24. 15:59:38

bolgarka
te nem is akarsz válaszolni, mert tudod, hogy amit mondanál csak baromság. Ha mekérdeznék tőled mennyi 1+1, nem azt mondanád, hogy kettő, hanem azt, hogy nem 0 és nem is 3, de gyere fizess akármennyit, és megtudod az alapokból. :))))))

kalman 2008.06.24. 17:18:19

Örülök Boglrka hogy visszatértél:) Tudod, kérdezted, hogy miért nem megy be a szkeptikus a szic egyházba és jár utána maga.. nos erre had kérdezzem meg, miért nem megy egyből ő is a Sea Orgba, miért nem rohad ott 20 évet? és miután kijött akkor fizesse ki a 100 milliós számát? mindnki? mindenki tapasztalja meg! nem elég, hogy egy emberrel megtörtént, gyerünk mindenki be! Úgy jó lenne?

mert mit csinál a szkeptikus? megkérdez még egy csomó embert, amik szintén nem tudnak semmit.
- nem mondom, hogy hűde okos lennék, de a tapasztalataimat megosztom másokkal, és nem hazudtam, nem lenne értelme.

van egymondás, ami nem LRH, de nagyon igaz. "Ha azt akarod, hogy valami el legyen intézve, csináld magad!" Itt mit kell elnitézni:? az embert? véglegesen? oda tartasz...

hogy Kálmán nem tudok érdemben válaszolni a kérdéseidre -- De miért nem? nem magyarul beszélek? Felteszel nekem egy kérdést, és válaszolok rá ennyi. nem azt mndom, hogy a válaszom kukázd ki valamelyik könyvből. ez nem válasz. ez valami bürökratikus lerázó duma, felelősség nulla. Különben mondod, hogy mennyire működik a szcientológia, de -lehet hogy velem volt a baj, és tényleg nem dolgoztam elég gyorsan- de akkor a tanfolyamok, meg az auditálás miért nem hatott rám? Persze, tudom, az egyszerű és nagyszerű szci beszólás: nézd meg a megnemértett szavaidat. köszi. ettől nem lesz senki okosabb. Az időt, meg energiát elhúhatod az eredettúl, a 50 szavas szóláncig.. de te magyar vagy (feltételezem) tudsz magyarul (feltételezem) akkor?

mert úgy van megirva, hogy mindenki megértse aki használja a tanulási technológiát. : D
Ezt szerintem te sem hiszed el...
Szerintem csak azt hiszed, hogy érted, nem mindegy.. azt tanfolyam égén -ha mgcsóróbb les za misszió- az orrod alá dörgölnek egy olyan refkót, hogy ha van 1 azaz (egy) meg nem értett szavad, akk csinálhatod újra az egészet, plusz azért a félár ott van ;) tessék, úgyis találnak egyet ne félj. akkor ennek mi értelme volt?

arról nem is beszélve, hogy nem szerteágazó gondolatok sora, hanem teljesen logikus egymásra épülöké. NEEE NEEE NEE Könyörgöm. ezt te sem gondolod komolan. Azért... a plafon nem szakadt rád otthon? Tudod... hiszed vagy sem.. de sajnos, nem sajnos -inkább az- anyám megvette 3/4 milláért az aALAPOKAT AT UDÁST ami ugyan eddig rossz volt.. de má jó. nos elkezdtem olvasni az ember történetét, és egyántalán semmi, nulla, érted? nem tudom, hova akar kilyukadni, értelmetlen, csak úgy ír valamit, hogy őmost szólt egyet. Figyeld, meg van egy csomó előadás sorozatban van ilyen, meg az Út a végtelenbe, már maga a cím is semmitmondoó, hátmég amit tartalmaz.
Különben kiváncsi vagyok, tudod-e, hogy hogy jöttek rá arra, hogy kell az alapok. )eltekintve attól a ténytől, hogy újra kiadták ugyanazt, és most egy csomó pénzt kasszíroztzak be vele) azért, ahogy ők mondják, ismerek személyesen szci sak. ők mondták, hogy egy OT9 es fedezte felbennük a hibátm és ezért. na jó, de akk hadd kérdezzem meg LRH OT15 létére lepipálta egy OT9 es? külöben az sp változtatták meg a TUDÁST mert ők gonoszok. ugye? de ezt LRH nem tudta kiszűrni, ki az , és ki nem? elvileg van rá egy tech, hogy kell őket kezelni (agymosás). De az aki már bent volt, azt hiába oltod. Te is rá fogsz majd jönni... nyugi..

hanem súlyos tényekkel és összefüggésekkel teletüzdelt filozófiai irás.
(agymosás) amit képes vagy és elhiszel
mert a többi barom is ezt csinálja.

Nem gyanús hogy vallásnak van kikiáltva, de Istenről még egy szót sem ovastál? Nem gyanús, hogy egy imátsem tanultál meg? nem gyanús, hogy nem te vagy ISten? nem gyanús hogy csak a nagyravágyásodat akarják növelni? hogy legyél te OT megy az anyag energia tér idő ura ? Nem gaynús, hogy ezt több milliókért teszik? mint adomány? nem gyanús, hogy ezt vissza se kérheted? nem rosszból mondom, de magad alatt vágod a fát.
Van egy szép magyar igaz,é s bölcs modnás, amit érdemes lennem egtanulnd.
Egyszer volt Budán kutyavásár.
ha nem tudod mit jelent, nézd meg a szótárba.
Boglárka, te szci vagy. valószínű jobban éártsz is hozzá:) magyarázd el nekem,. hogy egy igaz OT egy OT8 as miért dohányzik? nem láttál még ilyet. oké, de én igen. akk mond el az miért van? Rosszul láttam. nem mégjobb: D megnemértésem van.
Igen.. jóduma.. mindig is lesz megnemértésem, és ezt a végtelenségig lehetne csinálni, de ez értelmetlen. Ha kívülről megtanulnád a szótárat, az etimológiai szótárat stb, akkor is találnának... vagy bebas*nának a TU (translation Unit) ba és ott rohadnál meg életed végéig, úgy, hogy clearig se jutottál el, nem mintha létezne egyántalán ez az állapot. nehogyazthidd. ezt bebeszélik, hogy iGEEN CLEAR vagyok, mikozbe dohányzol, meg k*rvázol, meg iszol... persze
Hisz te is tudod nyilván mi az az Sea Org nap? ött vedelnek sört, meg bort. gratulálok, ezt adom be a pénzem adományként? nem hiszed el? nézd meg magad, mostlesz nemsokára. vagy megint félreértettem valamit nahát :)
Nem gyanús, hogy az egész egy bűnszervezet, ami csak a vallás köntöst húzza magára a sérthetetlensége miatt, mneg az adó elkerülse miatt is mellesleg, és hogy minden szavukat elhiszed?
Mondtad, hogy a kérdéseimben ott voltak a válaszok. nos nem tudom mire célzol...
amikor megkérdezem ki volt LRH persze feltételezek egy két választ, de javíts ki ha tévedek. Iró volt? igen. Alkoholista? igen. "Vallás" alapító? igen.. Isten? nem. akkor milyen alapon? nehogy azt hidd, hog majd az auditálástól te ilyenjól leszel, meg olyanjól, meg kiszálsza testedből ,amikor csakakarsz, meg ehegyeket is mozgathatsz . D
Ugyan.. pedig ezt feltételezi magáról az OT ság
csak a poén az, ha át is látsz a falon, meg kiszálsz a testedből,és meghalsz, akkor mivan? születhetsz meg újra, elvileg , ahogy a szc. állítja. ugye? és utána mivan? Miért nem jönnek vissza a volt OT8 asok, őjra ide? Vag LRH miért nem ön ide vissza? Hiszen ő tudta a TUDÁÁÁST ami az egész emberiséget meg menti. Vagy mégsem? vagy csak egy csaló volt? vagy csak mind a pénzért csinálta? Nem is volt Isten? csak azért találták ki ezt a végeláthatatlan szótisztázást, hogy minél előbb elmenjenek az évek, és minél jobban elhid amit mondanak? és mikor a sok szarnak vége, akkor megkönyebülsz )gondolok a szótisztázásra) és amikor vége boldog vagy. de nem azért mert valami + kaptál, csak a sima unottat nyerted vissza, érted?
Mondok egy példát.
Ha az ember elmegy a katolikus, vagy krisnás templomba, akk 0 van téteéezzük fel. Énekel, eszik. ott van ét mondjuk boldogabb lesz egy picit, és +3 megy fel. eddig ok?
De ha bemész egy szci egyházba, megcsinálsz egy olyan xar OCA tesztet, -aholis olyan adatokat nyernek amihez semmi közük- és megmondják hogy neked erre van szűkséged, meg arra, meg kommunikációs problémáid vannak, meg ez meg az. és csináld meg a tanfolyamokat és jó lesz. Oké, de a tanfolyamon meg megsziopatnak (-3 -4) és amikor aztmondják, hogy vége a tanf. akk megkönnybeülsz, hogy na végre kész bas*a meg és akk visszamész 0 ra. sokat ér tényleg. Nem azért végeznek olyan gyorsan az emberek a tanf mert annyira értik, hanem azért, mert minél előbb tul akarnak esni ezen. Érted? de te a személyes tapasztalataid alapján miért nem tudsz megcáfolni? Hiszen olyan jól működik a tech, fúú apám, akkor miért létezik ez ablog? nem értem, nem áll össze a kép:) Jah tényleg, meg nem értett szavam van (kár, hogy semmi köze hozzá) lehet hogy nem tudom azt a szót, hogy (valami) és akkor most én rossz beteg senki vagyok, sőt még engem ba*nak etikára, mert én nem tisztáztam le, és mert nem tartottam be a techet, mert az működött volna, ha csinálom, a tech jó, velem van a baj.. aha. értem. ez egy picit, hogyismondjam.. nácisztikus? kommunista? egyveleg? nem? és ha te ezt nem szeretnéd? akkor jaaj nem menj el, nézd me ga szavaidat! igen, meg demo ,meg mindnen. Túlságosan ragaszkodsz valamihez, ami nem is hiteles embertől származik. Érted? egy senki volt LRH, csak pénzt akart csinálni. ennyi. és ezt tudod, és mégis bemész : D Gratula, minden elismerésem. Majd az osa kideríti, hogy igaz e :) mindaz amit leírtam a sdea orgalkapcs. ban
Nos egy, nem ő dönti el mi igaz és mi nem
kettő úgyis azt mondják, megnemértésem van
három hazug csalók, azt a refkót ami nekik tetszik azt elmondják, ami neked lenne jó, azt sosem tudod meg. plnekem elvileg kellett volna kapnom fizetést, de még csak 20 ft se kaptam hetente. ez mi? és most ne gyere azzal, hogy ne ma pénzrről szól!! mert ha valaki fel akar menni a hídon, akkor igenis jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia. És ez ne mond azt, hogy hozzánemértő vagyok, elég annyit tudni, hogy a "felső elitbe" mi történik, akkor tudod mi is az valójában, megmutatta a foga fehérjét. enniy. ez már szánalmas, ha nem érted meg miről beszélek.
üdv. eléhető vok. a kalman12345@citromail.hu n
bb

Bolgarka 2008.06.24. 17:32:37

anonymous

téged meg nem kérdezett senki, mégis beszélsz :) nem szci nomenklatúrával élve ez szarkeverés :) de igazándiból most csak viccelek.

Kálmán. az is megtörtént emberekkel, hogy meghalltak autóbalesetben, mégis beülsz az autóba, vagy??

Hiába szidod itt agyba föbe a szci-t. Nekem az jön át, hogy nem érted. És mivel nem érted, ezért nem is vagy boldog a döntéseddel kapcsolatban. Miért mentél a SeeOrg-ba? Miért kérdezel engem, hogy mi miért történt veled? Ha szar volt miért maradtál ott 20 évig? Vagy kiröl beszélsz? Te voltál a See Orgban?

Bolgarka 2008.06.24. 17:37:50

Azok az emberek aki felmentek a hidon nem szegény emberek. Nem milliárdosok, mint egy csomó másik ember, akiktöl viszont nem sajnáljátok a pénzt (yacht, magánhelikopter, heroin stb...). De többek között azt, hogy nem szegények annak köszönhetik, hogy szcientológusok. Tudatosság, meg intelligencia, kitartás meg ilyen szarok. Mind a szcitöl kapták. Ha mindig arra vágysz, hoyg mások segitsenek rajtad, akkor nem jutsz egyröl a kettöre. Ez nem csak a szcientológiában van igy, hanem mindenhol.

Továbbá nem értem miért irod az email cimed, én jól érzem magam a szcientológiával.

kalman 2008.06.24. 18:15:35

Hogy voltam-e a Sea orgban? igen onnan tudom azokat adolgokat amiket tudok. remalom.blog.hu/2008/05/25/magyar_sea_orgos_tortenet TANULSÁOG olvasd el
különben rossz volt persze, de amikor ott van ezmebr, és lyukat beszélnek a hasába, meg Felesküdtél Ronnak! meg avilág megmentése meg a legtöbb jó a legtöbb dinamikán.. az emberbe lelkiismeret furdalást akarnak okozni, és vissza is élnek vele. BOLDOG vagyok, hogy kijöttem, igen. azért kértem ki a vélemyéned ezzel kapcsoltaban, mert reméltem rájössz, hogy bepaliztak. de nem :(

Továbbá nem értem miért irod az email cimed, én jól érzem magam a szcientológiával.

Ezt a mondoat logikát nem értettem : D
De azért írom ált. ki az e-mailom, hogy bűátran bárki privát üzit küldhesen nekem. felvállalom magamegy picit :P

De többek között azt, hogy nem szegények annak köszönhetik, hogy szcientológusok.
Ez pont akkor van így, amikor a WISE megkopassza a céget? vagy amikor elküldik a híveiket 10-20 millás tartozással, azzal, hogy bocs, mégsem vagy qcalifikált? ez mi? tudok ilyen embereket, igen, de nemevet nem mondok. A sajnálatos ebbe az, hogy még vissza is akarja fizetni, sőt, vissza is akar menni? : D hát nem durván bedaárlták ezt az embert Bogi? Hogy miért mondom ezt el neked? mert ha majd téged is jobban bedobnak amélyvízbe, és stimmel egy-két dolog...no majd akkor rádöbbensz, hogy hallgatnod kellett volna rám, a többi anti szci ra, anafebre, anonymusra, stb. ű
Különen azért mentem a Sea Orgba mert a szci. nak kellenek robotok, biorobotok, akik mindenre fogható, állandóan futa, beteg lények: Sea orgosok. hazugok. becsaptak, mert azt mondták lesz fizetés (nem heti 20 ftra gondoltam)
hazudtak, mert a vallás nem Istenről szól
hazudtak, mert aztmondták egy jó tábor lesz (jó kis munkatábor) stb stb. ez az amit LRh csinált. ennek miért nem örülsz? ez a tiszta eredeti utánozhatalan LRH. Ez egy picit magasabb szint, de nem gondolkoztál még el azon, hogy honna tudta LRh a TUDÁÁÁSt ? miért nem tudja ezt más? csak ő? Elmondom:)

Anyám mesélte - kő szci.
Egy szombati reggel arra ébredtem, hogy anyukám ezt elmeséli.
Mielőtt bementek lefényképezték őket biztonsági okokból... érthető. Így kezdik... : D (ebbe a vicc az, hogy ha neked nem tetszik az előadás, vagy kiteregeted a sajtóba, akkor elővesznek) csakhogy anyukám 10 éve bent van és még mindig szeretné folyatani (több kevesebb sikerrel) inkább kevesebb- és rá nem gyanakodnak,így elmondhatom:
Szóval miután mindenkit lefényképeztek, egy Sea ORgos tartott előadást.
Ő mesélte el hogy mi hogy teremtődtünk, mi ez itt a Föld stb.
A lényege az volt, hogy voltak főkomposok régen és az univerzuma, és azt akarták, hogy az összes lélek nekik dolgozzon, de ezt nem tudták valami könnyen elérni, mert voltak zsenik, bűnözök, művészek, stb. akik ki tudtak bújni az ördögi kör alól, és ez nem tetszett nekik, ezérthát lekerültünk ide a "börtönbolygóra" aholis vannak csapdák. ezekbea csapdákba halálunk után bemegyünk kimossák az emlékezetünket, kapunk mellé úgynevezett engramot (rossz emléket) és degratáltabb állapotba születünk ujjá. ÉS mivel ez egy börtön vannak börtön őrök. ezek az UFÓ k és eleinte el akarták pusztítani a lelketet, amiért nem dolgoznak úgy mint a többi szerencsétlen, de nem tudták őket elpusztítani, így erre a börtönre érkeztünk. a Piramis, és a Kínai nagyfal, ami az űrből látható egy "útjelzú tábla" ami azt mondja, hogy veszélyes hely, nem szabad odameni, és senki sem jön ide elvileg, de LRH valahogy idekeveredett. idefújta a szél hajótörött volt. És PONT a himalájára zuhant (ebbe az a vicc, hogy olyan helyet mondanak, amit nem tudnánk felkutatni) (amúgy meg az egész egy vicc) és habár ő is bement a csapdába őrá nem volt ez akkora hatással, mert ő ezt csak először kapta. és különben azért őriz egy lyukat az űrben MOST LRH, mert ha egy két OT most kimenne, akkor ez a komunista társadalom ahonnan jöttünk, megtudná, hogy igazából, nem is haltunk meg, és ez a régi börtönbolygó elhasználódott, kapnánk egy újjat, és akkor a szcientolügiának, és a TUDÁSNAK vége lenne. Ami persze nem jó. Ezért is kell sietni A Sea ORgban. ezért mondják, hogy nincs sk időnk, meg hogy pörögni kell. Mert a MArson van egy gomb, és ha azt megnyomják vége a Földnek ennyi. Aki nem hiszi járjon utána. csak tudjátok mit nem értek?
LRH ot 15 volt ugye (annál magasabb állapot nincs)
akkor miért dohányzot, ha tudta nem jó?
Miért ivott?
hogy lehetet SP gyermeke? ( Dewolf Hubbard) ?
Miért volt a többit meg már leírtam... Köszi.

muszály megkérdeznem
ugye van ez a CCRH az emberi jogokért, nos ha elolvastad a történetem (személyi lopás, telefon elvevés , napi 10-12 óra meló) no pénzz, no szappan, szerinted segítenének jogilag rendberakni a dolgot? szerinted jogom van az egészséges környezethez, a magántulajdonhoz ilyesmi... megkérdeznéd pket, ilyenkor mivan? vagy aztmodnjék, hogy ilyen nincs? nem létezik félrebeszélek? Az iwiwn találtam egy ilyet, hogy
Szcientológia CCHR a GYermekek emberi jogaiért.. érted? még van pofájuk, már ne haragudj. Most gondolj bele.. a legfiatalabb Sea Orgos 7 éves. a gyereketed meg vetesd el, mert kül. nem tudsz melózni. ez mi?? nem olvastad amit írtam, ez hogy nem sérti a jogokat? bezze a konkurencia, a pszcihiátriát azt kell fikázni mi? és ha a fiad pszcihológiát akar tanulni, őbelőle is gyilkost faragnak, nem engded ugye? Én igazából azokat az EPF eseket sajnálom akik MOST güriznek kint, és semmi keresnivalójuk nem lenne ott. meg akik még menni fognak. Vitték volna el Gyurctán (direkt írtam rosszul) fiát.. akkor már be lenne tiltva azt hiszem! :) köszi
Ennyi :)

kalman 2008.06.24. 19:28:22

Egy-két OT nyereséggel megfűszerezném a dolgot:)
ma jött (kéreltenül)

"néhány nappal ezelőtt meg kellett találnom az egyik beosztottamat. Ő körülbelül 100 kilométerre volt tőlem. Felhívtam egy helyet, de nem volt ott, hívtam egy másikat ami körülbelül fél háztömbnyire volt az elsőtől, de ott sem volt. Úgy döntöttem:"meg kell tudnom, hol van, és az OT-érzékelésemet fogom használni." Exteriorba mentem hát és átnéztem a teljes, több háztömbnyi területet, ahol lennie kellett, és megláttam őt, ahogy egy másik épület recepciójánál áll. Megszereztem az épület számát és felhívtam. Persze éppen ott volt, és odajött a telefonhoz"
Egyszerű hazugság... muszály valamit írni, mert kezdheti újra előlről az egészet
vagy egy másik

"Van a szomszédságunkban egy elvadult erdőrész. Az emberek gyakran említették, hogy valami megijesztette őketaz erdőnél, amikor elmentek mellette. Én is ugyanezt az érzést tapasztaltam, és rájöttem, hogy van egy thetán (lélek) az erdőben, aki ezt csinálja. Tehát úgy döntöttem, hogy teszek valamit ezzel kapcsolatban. Kommba léptem a lénnyel és rájöttem, mi volt az aberráció. Ő valamikor indián volt akit kisgyermekként megöltek, és azóta is az eseményben lévő rettegést dramatizálta. Amikor ez kiderült, ő kikapocslt és a jelenbe jött, több száz év óta először. Tényleg kommba volt velem, és megígérte, hogy többé nem ijesztegeti az embereket, és azóta nem érkezett több panasz."E.M
nos, sztem ha valaki elbújik, és fél, az nem ijeszteget senkit, a mese egy kicsit hibádzik.
Különben nekem tetszett : D Lehet, hogy egy róka volt ott, nem? Jah, bocs meg nem értett szavam van megint.

vagy + jobb!!
Esős nap volt Koppenhágában. Elvittem a feleségemet és a lányomat egy hídhoz, ami az óceánra nézett. Körülbelül 10 méterre álltam tőlük, a tengert nézve, amikor valaki felkiáltott:
"A gyereked!" Megfordultam és láttam, ahogy a lányom elkezdett leesni. Már 45 fokos szögben az óceán fölött volt. Gondolkodás nélkül egyszerűen megállítottam az időt, amíg megtettem a távolságot, hogy elérjem őt. Emlékszem az esőcseppekre, amik mozdulatlanul áltak (neeee Mátrix?) megdermedve egy helyben, miközbe futottam. (most akk futott vagy állt) Amint elkaptam, és visszahúztam őt a biztonságba, az idő újra elindult." P.B.
Jól bebeszéli magának. Nobelt megérdemelte volna csalásért LRH. ilyet. és vagy tényleg elhiszi.. vagy egy ember írja ezt a sok xart 5 perc alatt : D
Még van egy kettő, de inkább már le sem írom. nem írónikus, hogy saját magukat égetik ezzel?
Énnekmis volt OT nyereségem a minap! Képzeljétek
mentem a MAch ba, de nem volt 20asom.. a kocsi miatt ugye. Lenéztem a földre és egy kupaknak az oldala le volt vágva, csak a teteje volt meg. betettem, és működött! IGEN a MEST engedelmeskedett nekem. alap. csak az a baj, hogy ezt szerencsének hívják, nem OT jelenségnek.
Ennyi!! pacsi anohun

Tunguska 2008.06.24. 22:50:34

Nekem Amsterdamban volt időmegállítós éményem, de az nem egy hídnál, hanem egy cafeshopban történt.

... ja, és kijött 15 euróból!

kalman 2008.06.24. 23:22:41

Tung, akkor lehet, hogy egy előző életbeli OT vagy, nem lehet:? :) : D ez már groteszk :P

Tunguska 2008.06.25. 08:26:07

Ki tudja? Tény, hogy nem érzem szükségét auditálásnak: lehet, hogy már túl vagyok rajta? Át is megyek Exteriorba, megkeresni a kocsikulcsomat.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.25. 09:50:43

bolgarka
nekem meg az jön le rólad hogy ........... inkább nem írom le. :)))))
A szci nem jó semmire, kivéve hogy elvegyen mások értékeiből. Ja, én eddig azt hittem az inteligencia mástól függ....

Luxon 2008.06.25. 12:53:27

Bolgarka: aki szcientológus és intelligens az egy szélhámos csaló.
Mivel ha intelligens akkor látja előbb-utóbb hogy kamu az egész, és vagy otthagyja, vagy a fenti megállapítás lép életbe.

Egy intelligens ember nem csapja be a másikat, kivéve ha aljas is, illetve erkölcsileg nulla, így nem zavarja más emberek terelése/becsapása, anyagi megkopasztása.

Meg ez a szcientológus kommunikációs technika: "Akinek más a véleménye az nem intelligens." LOL.

Ha a biblia, a talmud, a korán összesen együtt nem kerül 30 ezer* HUF-ba, akkor mi a tököm van az "alapok" nevezetű marhaságban ami 3/4 millió?

Elmondjam neked? Semmi.

*(Bár 30 ezerért talán beférne még egy két hinduizmussal illetve Kínai univerzizmussal foglalkozó könyvecske)

Luxon 2008.06.25. 13:03:25

Nagyon kíváncsi leszek majd arra, hogy amikor muzulmánokhoz is eljut, a szcientológia tanaiból, a 3D mozis rész. Tudniillik hogy minden világvallás, köztük az iszlám is, egy mozi film epizódja.

Élvezettel várom már a pillanatot. :D

Luxon 2008.06.25. 13:10:32

A Lisa McPherson-botrány [szerkesztés]

1995. december 5-én hunyt el Lisa McPherson, aki jelképes személyiséggé vált a szcientológia kritikusainak szemében. A 36-éves texasi születésű nő a floridai Clearwater varosában, rejtélyes körülmények között halt meg. Halálának idején a Szcientológia egyház kezelésében állt. Eredetileg az egyházat két bűncselekménnyel vádolták ezzel kapcsolatban, és a botrány több tüntetést indított el Floridában. Később bizonyíték hiányában a vádakat ejtette a bíróság, és a Szcientológia egyház a McPherson család által indított bírósági pert tárgyaláson kívül rendezte. A megegyezés anyagi feltételeiről a megállapodás értelmében sem az egyház, sem a McPhearson család nem nyilatkozott.

Lisa McPhearson-on kívül több más ember halálát lehet kapcsolatba hozni a Szcientológia egyházzal. Ezek között található:

* Horváth István Öngyilkos lett 2005. május 6-án
* Noah Lottick Öngyilkos lett 1990. május 11-én
* Philip Gale Öngyilkos lett 1998. március 13-án, L. Ron Hubbard születésnapján.
* Elli Perkins Szcientológus akit skizofrén fia ölt meg.

Lásd még: www.whyaretheydead.net/ Angol nyelvű lap

Luxon 2008.06.25. 13:11:35

Csak egy kis kopipészt bocs.

Luxon 2008.06.25. 13:13:14

Finoman az összes tudatos intelligens szcientológusnak.
www.nol.hu/cikk/374504/

Luxon 2008.06.25. 13:18:27

"Amikor Demecs megtudta, hogy Horváth újra pszichiáterhez jár, azonnal megjelent a családnál beteglátogatás címén. A feleség elmondása szerint egyetlen szót sem szólt a beteghez, csak megrovóan nézett rá.

2005. május 6-án Horváth István a kertjükben leöntötte magát benzinnel és meghalt. A hivatalos orvosi szakvélemény szerint pillanatnyi zavart elmeállapotában követte el tettét."

Rondroidok azok az "..eszetlen semmirekellők csürhéje, akiket elsőként állít majd falhoz a forradalom."

Bolgarka 2008.06.25. 15:16:53

Luxon. Ez két példa, hogy szcientológusok öngyilkos lettek. Miért nem nézünk utána hány tinédszer lett öngyilkos, vagy hány kábszeres, hány tanár, hány uszó, hány szekptikus :) Hozzátezsem az elmúlt 60 évben, az egész Földön!!!! Van akin sajnos nem lehet segiteni... És ez nem csak a szcientológiában van igy, (Parkinson, Rák, Tüdöembólia stb...) mégse hibáztatod az orvosokat. Vagy igen, pedig nem tehetnek róla. Jó esetben legjobb tudásuk szerint cselekedtek. Majd akkor fülj fel vm hirt, ha arról olvasol, hogy a szcientológusok anorexiássá esetleg skizofrénné tettek valakit, kábitószereket árultak kiskorúaknak, gyerekeket eröszakoltak meg, bünözöket képeztek ki gyilkolásra, háborút inditottak stb... és sok 100 00 ember belehalt. Ez nap mint nap megtörténik és nem a szcientológusok csinálják. Arra mégse reagálsz és nem is tartod felháboritónak. Söt. Úgy gondolod teljesen normális.. Miért nem a háború ellen tiltakozol?? Az sokkal pusztitóbb, mint bármely vallás!!!

Én itt vagyok németországban. És ma este játszik törökország németországgal. Akármi is lesz a vége, a pályán kivül szerintem minimum 5 halott. Bár én nem szeretem a focit, mégse azt mondom, hogy tiltsuk be a focit. Inkább meg kéne tanitani az embereket, hogy ez csak egy játék. Nem élet halál kérdése. Na ezt csinálják a szcientológusok. Megtanitják, hogy ez ami itt van egy nagy "játék". Mint a Zeitgeist-ban. Pedig azok aztán nem is szcientológusok... És nem kell senkit megölni azért, hogy neked jobb legyen. Mert nem lesz jobb. Átmenetleg azt hiszed, hogy jobb, de valójában nem. Arról nem is beszélve, hogy miért ölsz. Azt hiszed mert te akarsz ölni. Közbe nagyon nem. Mint egy gép, úgy cselekedsz. Mégcsak tudatában sem vagy annak, hogy valójában miért csinálod. Azt hiszed féltékenységöbl, irigységböl, meg az olajért, meg hatalomért. Pedig nem ez a valódi ok. Hanem az engramjaid, meg a hülye kis abberácioid, amikröl nem is tudsz! De ez egy sokkal hosszabb történet...

Összeséggében nem tudom mit csinált az a fickó, aki önygyilkos lett, de abszolute nem biztos, hogy a szcientológiától lett önygyilkos. Nagyon valószinü, hogy eleve kicsit zakkant volt. Ami nem ritka manapság. Vagy? Mert szellemileg egészséges embernek nem jut eszébe öngyilkosnak lenni. És az még sajnálatosabb, hogy azok akik bolondok, nem is tehetnek róla, hogy bolondok. Mert nem ök okozták maguknak, hanem mások nekik. Ez a legnagyobb becsapás az egészben. És ebbe bizony bele lehet örülni, ami szintén nem ritka manapság.

Kálmán. Nem olvasom el a történeted, nem tiltotta meg senki, de nem hiszem, hogy a mi történetünkben lenne is valami közös és valamiféle tapasztalatot is jelentene számomra. Különben sem készülök a Seeorgba.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.25. 15:48:54

Bolgarka te ne mondj véleményt olyan emberről, akit nem ismersz. Ezt most nagyon rossz néven vettem tőled. Ismerem a családot, néhány volt kollégáját, az, hogy öngyilkos lett, a szcientológiának köszönhető. Minél többet megtudok róla, annál inkább biztos vagyok ebben. Nem kell, hogy ezt elhidd nekem, de legalább ne nyilváníts róla lekicsinylő véleményt.

Kálmán történetét meg jobban tennéd, ha elolvasnád. Vedd ki szépen a fejedet a homokból. Hogy gondolod, hogy vitatkozol vele, amikor annyi fáradságot sem veszel, hogy elolvasod, amit írt. Magadat minősíted vele és csak az elvakultságodat bizonyítod.

Bolgarka 2008.06.25. 17:19:48

nem ismerem kálmánt. miért hallgatnék rá? te sem hallgatsz rám... nem ismerem a képességeit, se az elötörténetét... és a férfi történetét sem ismerheted, amig nem kérdezted meg magát a személyt. söt ennél többet is mondanék. de anafeb. miert nem olvasod el legalább a dianetikát? onnan kicsit többet értenél meg abból, amire itt most gondolok. az új nyomtatást, mert az sokkal szebben van forditva és igy könnybben olvasható. abból halvány lila képet kapsz arról, hogy mire jó a szci... még azt is el tudom képzelni a fickóról, hogy megértette, hogy nem egy élete van. és annyira utálta a jelenlegi életét, hogy inkább úgy döntött újrakezdi. hülyeség, mert elöbb utább ugyis újra kezdhette volna. és magánál a halálnál ugymondd semmi nem rosszabb. de persze az sem olyan szörnyü, ha te magad döntöd el, hogy meg halsz. itt nem arra gondolok, hogy valaki öngyilkos lesz, hanem arra, hogy amikor már öreg vagy stb, akkor "testet cserélsz". nem a rák miatt, vagy egyéb gyötrelmek miatt. de tudom, hogy ez nektek hihetetlenül hanzik. ezért hagyjuk is a témát.

ez nem elvakultság. bizom magamban és abban, hogy képes vagyok jó döntést hozni. a szci tiszta logika. és megértés. én értem, nincs vele problémám. persze nem mindent... de elég sok mindent. van amikor még nem is olvastam róla, e már tudom mi ennek, vagy annak az értelme. aztán 3 hónap múlva olvasom. szóval a problémák ott kezdödnek, ha valaki nem érti. kálmán még maga is bevallja, hogy nem csinálta a szótisztázást és hogy a fax-a ki volt vele. nem készülök a SeeOrgba, nem is ugrok fejest a mélyvizbe. ahogy apám sem. 2 éve tervezi, hoyg megy. és mindent kigondolt. nem azért megy, mert nincs más lehetösége az életben és jó kalandnak tartja. ezekkel az emberekkel, csak gondok vannak...

Bolgarka 2008.06.25. 17:31:58

eszembe jutott még vm. gondolod, hogy tom cruise annyira hülye, vagy boldogtalan, hogy a szcientológiához menekül?? vagy kimosták az agyát?? bement a szcientológusokhoz és azok meg beültették egy székbe és kimosták az agyát.. vagy hogy van ez? nincs elég pénze? hatalma? miért kell neki a szcientológia? még adományozhat is egy csomót.. miért éri meg neki? szerinted? nem lehet, hogy tényleg érti, tudja azt amit mondd, hogy a szci megmentheti a föld nevü bolygót és ezért a célért háttérbe szoritja a saját érdekeit mint pl a hirnév, vagy újabb megbizások stb?

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.25. 17:46:23

Bolgarka, mi bajod lenne, ha olvasnál? Mi tart vissza? Entheta, persze, de ha bízol magadban és a józan ítélőképességedben, akkor bajod nem lehet tőle. Mitől félsz?

A "testcseréről" csak annyit, hogy ha te új életet akarsz, a saját kertedben, a családod szemeláttára válsz meg a régitől? Ennyire hülye nem lehetsz!

Tom cruise-ról pedig pozitív cikk nem jelent meg mostanában. A celebeket máshogy kezelik, mint a pórnépet, nyilván vele nem a wc-t fogják tisztíttatni, az ő tapasztalatai egészen mások lehetnek az egyházzal. Majd ha ő is SP lesz, kíváncsi vagyok, hogy nyilatkozik.

De ha már a celebeknél tartunk, mit szólsz Jason Beghe-hez?

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.25. 18:12:42

bolgarka
Te semmit nem tudsz az életről, de majd ha pofára estél megtudod, apád is! Majd akkor fogtok vinnyogni!

Egyébként meg tomi krúz tényleg boldogtalanként menekült a szcibe, eltaláltad.

A szci nem tiszta logika, hanem TISZTA AGYRÉM.

Lehetne ide mocskosabbnál mocskosabb eseteket írni mostani szcidiótákról, de teljesen felesleges, annyira elvakultak vagytok bolgarka, meg az összes szcidióta, hogy még azt is letagadnátok, amit saját szemetekkel láttatok.

kalman 2008.06.25. 18:31:30

Szia Bogi!
Tudod, azt írtad, hogy nem csináltam rendes szótisztázást... ez így nem igaz. szerinted hogy tdutam több tanfolyamot is lezárni, ha nem csináltam volna? csak a vicc az, hogy én ott voltam, 10 (vagy több) tanfolyamot megcsináltam, és auditáltam is, és érdekes,nem nagyon fogott meg. Biztos velem van a baj, és nekem van sok engrammom, persze. de visszatérve Tom Cruise ra : Ne hidd azt, hogy az agymosás olyan valami, hogy erőszakkal berakják egy székbe, és egyikfülén be a 220 és kész enniy. (bár nincs sok különbség végeredményében) hanem úgy, hogy elhitetik vele, hogy tényleg itt van a világvége a MArson van egy gomb, amit ha megnyomnak az UFÓ k mmeghalhatunk bár mikor, sietnünmk el. Szerinted miért ugrálnak az EPF esek? miért siettetik őket? nem gondoltál még bele? kül. én ezt neked írom személyesen, azért örülnék, ha elolvasnád. én is elolvastam a dolgaidat, próbálok válaszolni rá. Nos, Tom Cruise nak EGYÁNTALÁN nem éri meg a szci. ha jobba n belegondolsz kevés embernek éri meg. MR David Miscawigew nek biztos megéri, az a fényűzés ami ott van. Tudod mi volt egyántalán a "felvilágosodás" ? NEm elárulom. persze több dolog is közre játszott, de az egyik az is volt, hogy az embereknek nem tetszett az, hogy az egyház milyen dús gazad, és ők meg szegények. Érted? Tehát miért kell a szci ilyen sok pénz?
különben Will Smith is be akartáák hálózni (Nagy színészekkel próbálkoznak az eladás miatt, meg mert sok pénzük van) de Will nemet mondott. De nem értem Mr David már OT nemtom hényas, akk hogy mondhatnak neki nemet? Fura nem? különben említetted, hogy nem tervezel odamenni a Sea Orgba.. de miét nem :))) Talán mert legbelül te is őpontosan tudod, hogy rabszolgák vannak ott, akik egyszerűen nem mehetnek el? Tudod, emlékszem egy napra, a CLO (egyel magasabb szintű épület mint az OTL) előtt megállt egy autó, rá 5-6 percre rá vagy 4 őr nézte az alját, nem bomba van-e alatt. Ez nem árul le mindent? De biztonbsági őkök azért is vannak ott, hogy TE személy szerint nehogy megszökjél, mert ha te személy szerint rájössz ezekre, akkor azt mondják majd amit te is mondasz (hangosan vagy nem) Meg nem értése van. és akkor már bármit megtehetnek veled. ennyi.
Tudod, megmutatkozik itt a töri tuddásod..
Tudod most mondod a Háború ellenességet, de ez a szci hol mutatkozik meg? sehol. mit tesztek ellene? semmit. TÖBB MINT ÖTVEN ÉVE VAGYTOK de a célotok szerint (Dróg, háború és bűnézés mentes világ) nem sikerült 1950 óta jobbá tenni, csak rosszabb lett, mellesleg hogy TI IS Bűnöztök, akkor miről beszélünk? Nem fura? ugyanis a csalás az, hogy a személyiét meg a telóját valakinek elveszik stb stb stb. különben nem tudom tudtad-e de Hitler a zegész német népet TISZTA németteké alarta tenni, mint elit "fajt" LRH rájött, hogy nem egy országot kell megpmpoulni, az egész földet pajtás, mindenki legyen CLREAR, persze : D
És majd ez lesz az anyabolygó, és még mellé 75 öt másik bolygót is felszabadítunk, hgyne. amit összekoccintottunk, aha, milyen jó kisregény... (mikszáth is jobbat ír) ingyen van, olvasd el a Néhai bárányt valamivl jobb, mint ez. vagy erről nem is tudtál? ja bocsi. Ez már felsőbb szintű agymosás... lehet, még nem kell megtudnod. kérdezz rá :)))
Bogi.. mondtad, hogy nem ismersz... De iagzából nem is kell ismerned... mármint... eléggé ismersz ahhoz, hogy eldönts, hogy ez csak apénzedre utazik, ha ezt akarod, megkapod.
Tudod miért írok neked? lenne jobb dolgom is hid del. De azért írok, mert őszintén megmondom, az egyik szülöm szci, és már több mint 10 éve, az és egyszerűen szomori, siralmas látni, ahogy mélyebb és mélyebb idiotizmusba torkollikl az egész. ahogy szenved ott szegény, leggonoszabb ellenségemnek nem kívánok ilyet. szegény 4 edjére van csinál újra egy tanfolyamot, állandóan visszabass*ák, és ő újra és újra megcsinálja. Ez szci. Javíts ki ha tévedek, de a szavaidból azt veszem ki, hogy te szereted a szci, igaz? akkor miért nem mész a Sea orgba? miért nem tervezed? Főleg Flagbe? az a legelitebb, és legetikusabb, te is tudod.. miért nem? Hisz a világot mentik meg! :)))) Najó, ezért a csúnya szóért, hogy menj a Flagbe , elénézést kérek, többe ezt nem mondom. mégegyszer elnézést, nem akarok neked rosszat, és megígértem már, nem fogok káromkodni... de akkoris előbb rájönnél, mi is ez valójában.
Épp a minap kezembe fogtam egy szci újságot, és az OT nyereségeket kezdtem olvasni, ezt is leírom:$ olyan jó.
" A legjobb kollégiumi barátom, Péter egy másik országban tanult, és előzőleg nem adta meg az otthoni telefonszámá. (nem csoda, én sem adtam volna meg, ne viccelj: D) Elvesztettük egymással a kapcsolatot 10 évvel ezelőttm, amikor elköltöztem. Azt álmodtam, hogy üzenetet kapok, ami azt mondja, hívjam fel őtegy bizonyos számon, és én leírtam azt a számot Amikor felébrettem, emlékeztem a számra és megpróbáltam. A barátom vette fel. Azt mondta, éppen próbált megkeresni (perszeee) engem, de senki nem tudta a nyomomra vezetni. T.B. " Igen....
Bogi elnézést az értettlenségemért...
De te azt mondod, hogy a halál fájdalmas...
De az OT-k ugye exteriorizálni tudnak, kiszálnak a testükből magyarul, vannak ilyen nyereségek is... de ott nem írják, hogy fájna... hogy hogy?
Voltel tá már exterior állapotban? nem? akkor miért nyilatkozol róla? Van oylan haverod aki ezt összehazudja neked? Tényleg ? miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi van a fal mögött (pl odaraksz egy almát, vagy mittomén) és azt mondja, semmi, vagy dinnye, de alma van ott. hoppá. akkor mégsem képes rá? vagy félrehord? :D érted? Nem mondod neki, mert tahó kérdés lenn? szerintem nem, mert aki ezt állítja magáról, annak hajrá, érted? ha sikerül, én személyesn Kálmán viszamek a Sea Orgba érted?? De szvsz nem fog neki sikerülni, úgyérzem. Hogy miért nem? mert csalás. ennyi. azt mondják, mindig, hogy majd a következő szinten meglesz, aztán megint a következőn, így tovább, aztán már nem mered saját magadnak bevallanis, hogy késő. ennyi. köszi

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.25. 18:59:39

kalman, többször felmerült a kommentjeidben édesanyád. Írhatnál róla, ha van kedved! Mikor, hogy an került kapcsolatba az egyházzal, milyen szintre jutott, mit csinál, és hogy mit szól ahhoz, hogy te kiléptél. Tudja egyáltalán?

kalman 2008.06.25. 21:45:53

Szia anafeb. Nem nagyon szeretek erről beszélni, gondolom te sem dicsekednél egy szci anyukával :D
De.. persze, hogy tudja hogy kiléptem most vele együtt lakok. és több mint 6 éve már biztos bent van. Semmit nem ért el. Ablakon kidobott pénz volt az eddigi szci. nála. (nem mintha másnál más lenne) sajnálom. gyakran felmerül a beszélgetésünkbe az OT fogalma, és a gyakorlatba lévő dolog.. érted, hogy értem, de csak állandóan belemagyaráz. Csak azt nem értem, hogy Bogi tőlem az igazságot nem hajlandó elolvasni( ingyen) de akkor miért jobb 30 milláért egy tanfolyamterembe.... nem értem :S Javíts ki ha tévedek anafeb. Anyámmal elhitették, hogy ez milyen, jó, meg menniyre működik így meg úgy. és ő ezerrel rajta van, és mégis hogy bánnak vele... lassan már nekem fáj. Anyám elég tafolyamon, intenzíven, meg hajón is volt.. minden.. de semmi. érted? csak beképzeli magának, hogy IGEEN közbe meg nem... :S MEg had írjak egy elég nevetséges (hivatalos) szöveget egy szci újságból az OT3 ról:) tanulságos, főleg Bogikának szól! :
"A tűzfal.(elvileg cím után nem rakunk pontot.. mind1)
Az emberek nagyon gyakran emlegették a pokol tüzét. Az univerzumnak e szektorának csapdái biztosították, hogy a Föld a háborúk, őrültség, emberek és nemzetek közötti gyűlölködés pokla maradjon, pontosan úgy, ahogy az ma történik. Sokan próbálták felfedeznim hogy mi teszi a Földet eme poklává. De ez a csapda olyan alattomos, hogy az a célja, hogy elppusztítson bárkit, aki éthatol az igazságon! (Aha, az előbb még a lélek halhatatlan volt, akkor most hogy hogy mégis elpusztul? kül. LRh ki volt, hogy neki sikerült átlpnie a tűzfalat:? :) no ki? Senki. egy csaló)Ez a Tűzfal. Most átmehetsz a tűzfalon! 1968-ban áttörés történt! L. Ron Hubbard megtalálta a kulcsot és lefektette a pontos ösvényt, amelyet végig kell járni, hogy biztonségban átjuss a Tűzfalon! Ez az ösvény az OT III. (ez a Xenu sztori)
Az OT III-on az univezrum ezen szektorának titkai feltárulnak. Felfedezed, hogy miért olyan létfontosságú, hogy a bolygó minden lakója Ront követve áthaladjon ezen a Tűzfalon. (jah bocs)
A túloldalon az értelem, a képesség, és okozóság új világát találod! Ha clear vagy, most azonnal menj át ezen a szinten! létfontosságú, hogy ezt tedd. Ha tűnődtél valaha azon, mire gondolt pontosan LRH, amikor azt mondta, hogy "veszélyben" vagy [pénzre gondolt] (HCOB 23 Dec. 71 RB), akkor tudd ez az egy dolgot: a csapda már működésben van. Veszélyben lenni azt jelenti: ártalom, vagy veszteség lehetőségének kitéve lenni:veszedelem, kockázat. És LRH pontosan erre gondolt. Néhányan azt mondják:"ma vagy holnap, mi lesz a különbség?" Amikorr a tűzfalról van szó, akkor az örökké valóságod(tehát még ma kaparjössze csillió dollárokat, és csináld mint az őrült, mert meghalsz-bocs)
És ha még mindig nem teljesen reális a számodra, tudd, hogy a következőket: nem szabadna annak lennie. Ez szintnén része a csapdának."
nos szerintem maga az OT 3 a csapda : D
Ha jobban megfigyeljük, akkor a horribilis összeg az mi visszatart ettől, de már úgyis tudom....
lenne még egy kis sor de már le se írom... elérhetőség, meg hogy csináld meg MÉG MA!! ennyi.
Azért gondolom vicces volt : D
köszi
sziasztok (kalman12345@citromail.hu)

ThufirHawat 2008.06.26. 14:56:14

"hogy tom cruise annyira hülye, vagy boldogtalan, hogy a szcientológiához menekül?? vagy kimosták az agyát?? bement a szcientológusokhoz és azok meg beültették egy székbe és kimosták az agyát.. vagy hogy van ez? nincs elég pénze? hatalma? miért kell neki a szcientológia?"

Elég egyszerűen gondolkodsz, Boglárka Kedves. TC-nek nem a pénz kell, és nem is a tudás. Neki a hatalom kell. Olyan hatalom, amit más közösségtől nem kaphat meg, sem pénzért, sem máshoyg.
Olyan ez, mintha azt mondaná neked a Pápa, hogy ha kifizetsz ennyit meg annyit, akkor holnaptól te leszel Jézus. Ha a dupláját, akkor Isten. Ez tetszik ennek a Tom gyereknek. Kompenzál, mint sajnos a legtöbb alacsony pasi.

Kálmán!
Érdekes amit írsz, de borzasztó ahogy. Sokat dobna a dolgon, ha kicsit összeszedettebben, pontosabban, helyesebben írnál. A stílus az ember.

kalman 2008.06.26. 15:33:21

Szia Thuf, nem te vagy az első aki ezt mondja...
Siettem, bocs. Végülis a mondanivaló a lényege, és aki elolvassa (és tud is magyarul) az meg is érti.
Nos Bogi? Méltóztatsz elolvasni az üzeneteimet?
üdv

Bolgarka 2008.06.27. 16:06:44

Nem sok pozitiv cikk jelent meg róla... persze mert az ujságirok sem tudják mi a szcientológia igy nem is tudják behatárolni, hogy mi is történik valójában tom Cruise-zal. tehát körülbelül ugyanolyan, mintha te irnál róla cikket :) mondtam, már egyszer neked, hogy ha problémád van a mosógépeddel, akkor ne egy televiziószerelöhöz menj segitségért. hanem szakmabelihez. az ujságirás sajnos,ahogy a Zeitgeistban is láthattad nem sok jót hoz az emberiségnek manapság... tényként közöl véleményeket. és attól mert 100 000 ember állit valamit, lehet hogy egy 100 001-diknek van igaza a témában. lásd giordano bruno példáját. persze ez jó néhány évszázaddal elöbb történt, de csak egyszerüen ugyanannyira hitetelen volt a köznép, meg a keresztények számára, mint az amit pl. jelenleg LRH állit (mondjuk reaktiv elme, és auditálás jótékony hatása). a szcik TUDJÁK ezt, hogy valójában létezik!! mindegyik egytöl-egyig. érted ezt? az orvosoknak még csak eszébe sem jut a létezése, nemhogy a vizsgálata és kezelése... ma már tényként kezeljük. mármint giordani bolygókról és napokról szóló elméletét.

lényeg a lényeg, az újságiró azért ir cikket, hogy pénzt keressen belöle. és nem gondol belöle, hoyg ezzel néhány esteben mekkora szart is kavar. itt most nem a szcientológiára gondolok. de azt hiszem ezt is már elmeséltem.. tegyük fel, hoyg megirja az újság (ahogy meg is történt), hogy depressziós tinédszer bement az iskolába és fegyverrel megölte 14 diáktársát. és ezt a majmok felfújják. szenzáció!! micsoda botrány. rossz példának akarják feltüntetni, de a rossz, csak rosszat hozz létre. (azaz az elmebeteg azt látja, hála isten nem csak én vagyok elmebeteg, hanem máok is. ugyhogy tök normális, ha én is dühömben megölök néhány fickót akik az utamba állnak...az épelméjüekre nem hat, nem lesznek örültebbek, de nekik mint elrettentö példára nincs is szükségük rá!! következtetés, teljesen felesleges, söt pusztitó!!!) ezt is már elmondtam...hogy ennek mi az oka, abba ne menjünk bele, mert túl bonyolult lenne. na most. ha ezt nem tették volna, akkor azóta nem fordult volna elö kürölbelül 4-szer ugyanez az eset!!! érted ezt? néha nemhogy jót tesznek az emberekkel, hanem csak rosszat... ha nem jelent volna meg az újságban nem jutott volna eszébe 3 másik diáknak ugyanez. terjesztik a nyomort. a sok rossz hirrel NORMALIZÀLJÀK a nyomort és a gyilkolást. most akkor vetitsd ki ezt a szcientológiára, amiröl ráadásul még nem is tudnak semmit... csak azok irnak szcientológiáról, akik ellene vannak. mert azok akik melette állnak, tudják, hogy nem lehet elmesélni!!!

hogy mit csinál még a sajtó? leir vmt egy újságban, és a hétköznapi emberek, mivel egy kis porszemnek érzik magukat a világban el is hiszik. anélkül, hogy utánjárnának, illetve egy kicsit is megpróbálnák használni a fejüket. nem gondlkodnak. és a sajtó a bibliájuk. pedig az aztán nem szentirás. inkább az ördög bibliája, de persze az még midnig a kártya :) azok az emberek, mármint az újságirok megtanultak cikket irni! az a szakmájuk, hogy elhitessék azt amit irnak. meg is történik. he???

Jason Beghe-ról nem sok mindent tudok azonkivül, hogy ex. De biztos annak is megvan az oka, hogy lelépett.. És ez akármilyen is hülyén hangzik, a meg nem értése..

Egyébként tom Cruise nekem nem valami példaképem, és nem is akarom felhasználni arra, hogy terjesszem az ideológiát. mindenkinek maga kell rájönnie, hogy neki mire a jó a szci. Csak arra szerettem volna rávilágitani, hoyg az emberek nem nyomorúságukban döntenek a szcientológia mellett, hanem mert megértik, hogy ezzel életek menhetöek meg, és sok élet megmentésével megmenthetö egy bolygó, akármilyen hihetetlenül is hangzik számodra. Tudod a CLEAR bolygó, elmebaj és bünözés nélkül, meg ilyen "utópisztikus szarok"...

Ja és még ahhoz is hozzáfürök egy-két dolgot, amit a celebekröl irtál. Meg a "pórnépröl" ahogy te fejezted ki magad. Gondolom azzal te is tisztában, vagy hogy minden ember különbözö képeségekkel van megáldva. Tom Cruise is valószinü nem a szerencse folyamán lett a világ egyik legkeresettebb szinésze, hanem mert "felküzdötte" magát. Szorgalommal, tanulássál, kitartással. Na most akkor. M. Rozália, budapesti lakos, takaritónö az Árkád üzletházban találkozik a szcientológiával. Hoz egy megfontolatlan döntést, és elmegy a SeeOrgba, azt hiszi, majd ö megváltja a világot. (de egy ember nem tudja ezt megtenni, ezért kell a csoport) De sajnos a képességei nem elég jók ahhoz, hogy auditor legyen. Bár persze lehet képezni, meg ha elég kitartása van akkor még bármi is lehet belöle!! De a való élet nem ezt mutatja. Na ugyanez van a szcientológiában is. Akinek nem elég jok a képességei ahhoz, hogy személyzeti vezetö, közgazdász, vagy orvos legyen, vagy mittom én mi legyen, annak bizony a kávéautómatát kell feltöltenie. Ez mindenhol igy van. Mindennek meg van a maga rendje és rendszere. Vagy nem? Miért gondoljátok, hogy a szcinetológiát és a "lelki üdvösséget" ajándékba kapja az ember? Az auditorok, meg az összes OT, meg mittom én kik, megdolgoztak érte. Mint bármely más célért az életben. Arról nem is beszélve, hoyg M. rozália nem érti, hoyg ö neki miért csak ez a munka jutott. Hangsúlyozom NEM ÉRTI!! Azaz van egy meg nem értése. Ekkor úgy dönt, hogy elhagyja a SeeOrg-ot és mindenhol a szciket szidja, hogy azok mekkora mocskok... Hát igy van ez. De nem csak a szcinetológiában. Erre is már ezer példát hoztam (katona, akinek fel kell kellnie reggel, vagy a diák, aki orvos akar lenni és szintén be kell járnia a gyakorlati órákra, de nem akaródzik neki. miért? mert nem érti!! nem érti az összefüggést)

Kálmán. Mondtam, hogy nem olvastam el. Ezeregy ugyanilyen történetet olvastam már, és mindegyikböl az jött le számomra, hogy nagyon kicsúsztak a kezeitek közül az események, a meg nem értéseitek miatt... Nem az entheta miatt nem teszem. Az Agatha Christie könyveket sem olvastam el mind, mert 3 után tudtam, mi lesz a vége a 4-diknek és igy tovább...

Bolgarka 2008.06.27. 16:14:31

Figyu Kálmán. Nem volt vicces. Csak annak vicces, aki nem érti. Kicsit utánanézhetnél jobban a dolgoknak amikre kész válaszid vannak, pedig még a kérdést sem érted.. Gondolok itt erre: lélek halhatatlan vs. elpusztul a bolygó.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.27. 17:04:30

bolgarka
már az elején tévedsz amikor ezt írod: persze mert az ujságirok sem tudják mi a szcientológia igy nem is tudják behatárolni.

Hidd el, tudják. Egy pénzsóvár, nemzetbiztonsági kozkázatot jelentő szekta.

A többi már rézsedről csak bla bla bla

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.27. 17:05:28

III. tüntetés július 12.
További infók az oldalunkon, meg mindenfelé! :)

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.27. 17:07:54

bolgarka
Te szegény bolond. Az auditálástól csak még hülyébbek és még idiótábbak lesztek. De majd megtudod Te is, meg apád is. Meg mindenki más is, amikor robban a bomba! :))

kalman 2008.06.27. 17:51:48

"csak azok irnak szcientológiáról, akik ellene vannak. mert azok akik melette állnak, tudják, hogy nem lehet elmesélni!!! "
miért nem mesélhető el?
Miér nem létezik szerinted olyan újságíró, aki jó ember lenne? Szerintem igenis elmesélhető. És ha meg tudnád mire akarok kilyukadni, akkor nem írnál ilyeneket, mert LRH állításai ellentmpndanak egymásnak, nem vetted még észre? mondok 2 találomra, hogy megértsd...
Egy: Ez a bolygó lesz az anyabolygó, és 67 vagy mennyi bolygót fogunk megmenteni. Ugye? Akkor miért puszulna el a Föld? LRh már úgydöntött az OT15 ös fejével, hogy ez lesz. akkor ez nem kérdés. Meg, hogy Clear lesz a bolgyó, meg Magyarország stb. ez az egyikoldal. A másik meg az, hogy ezt is mondja LRH hogy csak a Clearek, és az OT-k fogják túlélni a bolgyót. Érted, tehát ha te nem vagy Clear, akk nem fogod túlélni ezt a bolygót, ne mintha meg tudnál halni, ha lélek vagy...Érthető? Röviden, azt mondja, meghalsz, ha nem vagy szci. te is legyél clear (fizes be sokat) meg ot is legyél (fizess be mégtöbbet) mert meghalsz, és még sokmindenkit hozz be (még több pénz jöjjön be) és akk oké. akk nem basz meg az etika. enniy ez a szci.
Másik: mond el nekem, hisz te vagy a szci most, hogy hogy lehet az , hogy valaki nem qval azaz nincs minősítve egy szaros kis misszióba (ismertem ilyet) de egy Sea ORgba meg igen? Ez hogy lehet? nem lehet, hogy a Sea org mindenkit felszev csak ingyen munkaerő miatt, azt küldi a számlát miután már végleg kihasznált? és a misszoió, meg megpumplja az emberek, mikor be akarnak jönni, előzetes tanfolyammal, meg auditálással, ott használják ki az embert, ahol lehet, nemlehetséges?
különben jössz most a háborúval, amikor x ember meghall a háborúban évente, szép, ha tényleg ellene dolgoznátok, de tudod-e vajon, hogy évente meg sokkkal több ember hal meg cigi, meg alkohol miatt:? sokkal több. nem lehetne, hogy először ezt tartanátok be? ti? és akkor mehetnétek máskora is? érted? ez olyan, mint ha egy beteg orvos akarna meggyógyítani, először gyógyuljon meg utána.. érted?
Tényleg, Bogi... tudod, én múltok mentem le a lépcsőhátban, és arra gondoltam, milyen jó lenne találkozni az egyik haverommal, és ott volt. akk most én is OT vagyok?
ezzel nem rázhatsz le mindnkit, hogy megnemértésed vagy. Akkor, és csakis akkor mondhatnád ezt a kijelentést, h nemekd nm lenne. addig meg légyszi ezt ne mond. oké? vagy te mindnt tudsz a szci ban? Jobb is hogy nem... ha mindent tudnál, már rég nem lennél bent. Azt is mondtad, hogy tudod mi a vége, végig se olvasod. bocs. Igen, ha tudod, hog azért írom, hogy segítsek, akkor jóltudod...
Legalább magyarázád ki magad, hogy mit értetek egy 50 év alatt. Jó sok pénzt bekasszíroztatok, és? ennyi. kevesebb lett a bűnözés? nem. vagy a háború? van ma is. Dohányoztok, meg isztok is, ne tagadd. ez mi? akkor? szerinted egy Clear az az ember aki csak úgy él ilyen szerekkel? ez a szabadság? nagyon nagy, 5 percet nem bír ki, hogy rá ne gyújtson;) Gratula. vagy talán az a clear, aki betartja az ÉPPELMÉJŰ szabályokat? Hát még mindig nem veszed észre, hogy bepaliztak? becsaptak? Beetettek, hogy ez milyen, jó,m meg mennyire segít? közbe meg nem. egyántalán nem segíte, sőt hátráltat! érted? EZ ROSSSSZ!
Törjön fel a jég! nemigaz:) én egyedül rájöttem, te is ráfogsz.. csak idő kell hozzá nem baj..
na helo

harmatOSA 2008.06.27. 22:01:05

Bolgárka, ugye te sem gondolod komolyan amiket leírsz .
Bizonnyal nem nézted végig miket tálal magáról az egyház ... az hogy ingyen munkaerőnek kellessz valahogy nincs kitéve a kirakatba. Amúgy aki kicist is ésszel gondolkodik ,kimgty dolgozni és inkább veszi pénzért az egyházad tanfolyásait....
Nyomortanyán élni , rabszolga módra:))))))) nem mindenki álma, ja és kinn egy jó takaritónő kincset ér és sokat keres... össze tudná hozni a tanfolyamok árát . Az orgos 25-50 dolláros HETI FIZUBÓL NEM...
Azért ha felébredtél és rájössz hogy a kezed bilibe lóg irj:)))

Bolgarka 2008.06.28. 19:09:10

anonymous köszönöm öszinte aggódásod és jókivánságaidat édesapám és személyem felé.

néhány mondatod éppen elég ahhoz, hogy rájöjjek egy igazán nemes lélekkel állok szembe. árad belöled az öszinte szeretet, melyet bárhol is jársz elhintesz magad körül.

kalman 2008.06.28. 19:32:52

Boglárka, meg sem fordul a fejedben, mi van, ha igazunk van? akkor milenne? hihetetlen lenne, ugye? inkább megrögzötten, körmöd szakadtáig küzdesz.. de hiába : D már lebuktak kész vége... csak vannak akik ezt még nem látják be.

Bolgarka 2008.06.28. 22:37:07

kalman. kettünk közül te vagy a kétségbesetett, neked vannak bizonytalanságaid, te vagy tele kérdésekkel és nem én. nem tudom, hogy ezt érzékeled-e, de anyukádnál ugyanez a helyzet. te nem érted meg öt és nem ö nem ért meg tegéd. ugyhogy a válaszom határozott nem. nem fordul meg a fejemben, hogy igazatok van, mert tudom (nem csak hiszem, vagy remélem) körülbelül olyan bizonyossggal mint azt, hogy van egy gyomrom tudom, hogy nincs igazatok, csak nem értettél meg egy rakás dolgot...

kalman 2008.06.28. 22:51:00

Ne haragudj, hogy ellent mondok Bogi, de nem vagyok kétségbe esve... PONTOSAN TUDOM, HOGY A SZCI ÖL, RABOL, LOP, CSAL,HAZUDIK, stb stb stb.
És nem a megnemértéseim miatt tettem fel a kérdéseimet, (hisz tudtam rá pontosan a választ) hanem azért kérdeztem, hogy rájöjj, hoppá, itt valami nincs rendben. és ha lenne is kérdésem, amire pl nem tudné pontosan, és megkérdezem, akkor már egyből lenézzük a másikat, hogy kérdezett:? Egy normális templomba elmész, és van kérdésed, örülnek neki, nemhogy lehrraognak, és megnemértéseid vannak. KÉRDEZTEM (bár hiába) Neked vannak -e megnemértésedi. sajnos erre nem kaptam választ. Megkockáztatom, igen vannak, ergo milyen alapon mondod te nekem ezt? HA? ez olyan, mintha egy börtöntöltelék mondaná meg nekem, milyen rossz eber is vagyok. ja bocs. és te?
ÉS miért is dohányoznak / dohányzhatnak az OT8asok, az igazi OT k? ez miért megnemértés? TUDOM hogy így van. ennyi. akkor? mondod, hogy háborúk így, háborúk úgy... de pont MR David miscavige akar kereszteshűborút indítani a pszihiáterek ellen. egy pont ti indítotok háborút : D ááá
nem is folytatom. a falnak beszélek úgyérzem :I
BYe

kalman 2008.06.29. 00:58:44

Bogi, a vicc az amikor kiderül, hogy nincs gyomrod :)
Hogy miért?
Mert elivleg ahogy a 8ik dinamika is mondja, Isten létezik és Isten is teremtett mindent, tehét ami itt van az is az övé, ő teremtette, tehát Istené. te használod,de (nem a tied) hamár vallásos szemszögből nézzük a témát.
Bogi, mond, mi lenne, ha kiderülne, hogy nincs gyomrod? Öngyilkos lennél, mint a többi, igaz? vagy inkább mindent lenyelvee, 1000 * is elhitetnéd magaddal hogy van, és soha nem jössz rá. mert neked van gyomrod.. szép gyomrod van, jól működő gyomrod van... aha.. azt kiderül, hogy mégsem :S hoppá. Természetesen van gyomrod igen :D
Csak azt akartam ezzl sugalni, hogy rossz úton jársz.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.29. 11:47:25

bolgarka
Látod, milyen jól megismertél. Én mindenkinek segítenék, neked is, csak te nem hagyod. Kis butus.
Egyébként meg ez vár apádra, meg ha mész utána akkor rád is:
objektivszcn.blog.hu/2008/06/28/csapat_reszesedesi_rendszer
Gondold át, és ha szükségetek van segítségre, keressetek bizalommal.

ThufirHawat 2008.06.30. 15:31:32

Boglárka, csak egy apróság...
SENKI nem megy újságírónak pénzért. Az újságírók csórók, pont úgy, mint a tűzoltók, a radiológusok, a mentőautó sofőrök, stb.
Elhivatottság, tudod? Ismered a szót? Tudod, mit jelent?

Nem mindenkinek a pénz az Isten. Kivéve azt a pártízezer szerencsétlent, akik még egyházat is kunkorítottak köré.

Bolgarka 2008.07.02. 17:31:00

thufir.. nem mondom, hogy az újságiró rosszat akar. Azaz nem feltétlenül rossz szándékkel teszi. Csak elég sok esetben rossz sül ki belöle.

Kalman... Isten. ki azaz isten? A szakállas bácsira gondolsz a felhökben? Vagy ki az, aki nem létezik szerinted? Szerintem nem is érted ezt a fogalmat, hogy Isten, azért állitod, hogy biztos nem létezik. attól, hogy te nem láttad, vagy érted, attól még létezhet, pont úgy mint az én gyomrom. Hát vagy hajrá, bizonyitsd be az ellenkezöjét :) De hát mondtam már neked, hogy igen meg kell érteni azokat a szavakat és a pontos jelentésüket, különben nagy galiba keletkezik az ember fejében...


Ja és Kalman, nem Bogi vagyok, hanem legjobb eseteben is csak Bolgi :)

De igazándiból most valami teljesen másról akartam irni. És pedig arról, hogy az anyaméh görögül azt jelenti Hystera. Aztán eszembe jutott, hogy utánanézek van-e valami köze ennek a szónak a hisztériás kifejezéshez, mert igy eléggé logikus lenne.... És egy perc keresgélés után kiderült, hogy igen, közvetlenül ebböl a szóból származik, ami persze nem volt meglepö. Hogy jön ide a szci??? Hogy a szcientológusok azt állitják, (egészen pontosan ök ezt tudják) hogy az emberek abnormális viselkedéseinek okai a születés elött keletkezö engramokból származnak (engram: fájdalom, és a fájdalom pillanatában hallott, érzett, felfogott bármilyen ingerek összessége, amelyek tárolásra kerülnek) erröl részletesebben a Dianetika könyvben olvashattok... Na akkor elkezdtem tovább olvasni. És kiderült, hogy a hisztériás viselkedést, pontosan azért nevezték hisztéiának, mert a görögök úgy gondoták, hogy ennek okai az anyméhben keresendöek... De persze megmagyarázni ök sem tudták, beállt a fogalmi zavar. Aztán persze a késöbbi orvostudomány tévútra került, mert genetikai okokat kerestek, meg persze az agymüködést vizsgálták. De az sajnos már csak következmény és nem ok!! Söt el is nevezték idegrendszeri betegségnek, úgy hogy még át is nevezték a betegséget, nehogy véletlenül is meg lehessen fejteni az összefüggést (persze ezt sem szándékosan, pont úgy mint az újságirók): disszociációszavar, szomatizációsingerlékenység és személyiségzavar stb... ami még érdekesebb, hogy elolvastam a betegségröl egy leirást. És a szerzö, azt irja, hogy a családról családra terjed, de eddig semmilyen genetikai összefüggést nem tudtak az orvosok felfedezni. Hát igen. pont igy terjednek az engramok is.. Ha apád rugdossa anyádat, amikor ö terhes, és üvölt, hogy dögölj meg te büdös ribanc, akkor eléggé valoszinü, hogy a szerencsétlen gyerek ezekkel az engramokkal ugyanezt teszi majd a feleségével, csak 25 évvel késöbb, amikor azaz asszony terhes. Na ez ennél azért egy kicsit boynolultabb, de azért mégis egyszerüen megérthetö. Olvassátok el a Dianetikát, és akkor megértitek, hogy miröl papolok itt... Ha meg nem, hát nem. Nekem már úgyis mindegy, mert én kis "butus" elment az utolsó csepp eszem is :)

kalman 2008.07.02. 19:54:13

Szia Bogli, örülök, hogy visszaírtál. A kérdésemre, ami vagy 100* tettem fel, miszerint van e neked megnemértésed, nem kaptam választ megint. tehét ne ismételgesd, és ne hivatkozz erre, mert neked is van. ennyi. kül. ha a fene fenét eszik is lesz megnemértésed, mindig lesz olyan idő, amikor is nem tudsz mindnt az anyagban. Jó, hogy az Isten témát felvetetted. HA értetted volna miről írok, nem mondanád azt, hogy nem hiszek Istenben. Sőt, régóta tanulmányozom a védikus irodalmat, amire elvileg a szci is keletkezett. a véda azt jelenti tudás, de amit ott az ember megtanul az nem az, hogy én vagyok Isten, és nem is azt tanulja meg, hogy mindent nekem, hanem -mint ahogy azt egy normális vallás is képviseli- Istenközpontúság van jelen. Tehát nem az, hogy ezt nekem, azt nekem, (auditálás, tanfolyam) hanem mindent amit cselekednek, azt Istenért, ill Isten kedvteléseért teszik. Ne hidd azt, és ne ess ebbe a hibába, higy azt hiszed, tudsz teremteni (ültetsz egy fát, vagy akármi) és akkor te teremtettél, és akkor te vagy a teremtő ergo te vagy Isten... nem ez nem így van. HA tudnád mi, vagy ki Isten, nem mennél bele, ilyen auditlásos dolgokba, hogy miért nem?
Több oka van:
Mert nem Istenről szól (nem segít)
magadat csapod be vele, mert addig csinálják amíg egy jó pontot nem érsz el, vagy jól nem érzed magad, vagyis amíg bele nem magyrázod, hogy te jobban lettél. nem ez nem működik, ez csalás. egy világméretú csalás, a pénzedért.. de erre majd te is rájössz. Kül. én meg nem kálmán vagyok :I
Mégvalami:
MIÉRT IS DOHÁNYOZHATNAK AZ OT8 asok? erre még valahogy nem kaptam választ... Érdekelne. téged nem? Különbe jó lerázó duma hogy megnemértésed van, oké, akk világosíts fel, csak tudod... nem tudom, hog egyántalán te érted-e, mert ha értenéd, nem mennél bele.
Ez a magzatos téma felkeltette az érdeklődésem, és képzeéd van egy nyereségem:) Tudom már miért szedte ki LRH fiát De wolf hubbardot anyja méhéből egy válfával anna. mert vele is ezt csinálták, és őt is így szerették. WOW :) HIvatkozó link:
lptr.metacortex.hu/szcientologia/dewolf-interview.pdf
Ha ezt elolvasod, rájössz mről beszéltem. beszéltünk. Tudod, azért csinálom ezt, mert én is pont olyan szcidióta voltam, mint amlyen most te, és tök boldog vagyok, hogy végre rájöttem, hogy egy csalás az egész.
Kül LRH a Dianetika könyvben tényleg azt mondja, hogy ezek az engrammok a születés következtében történnek, vagyis jönnek, de akkor itt lenne két kérdésem, amit egyesével próbálj megválaszolni ok?
Ha neadj Isten el is érnéd valaha a büdös életbe az OT8 as szintet, és m,eghalsz, akkor megszületsz, úhra megkapod az állítólagos engramokat, és elölről kezdheted, ugye? mit értél el? semmi. egy csomó pénzt , időt, energiát fektettél valamibe, ami hazug. Talán most kéne azt mondanom, hogy : Kígyót melengetsz a z öledben.
Ilyenkor mivan? (ez volt az első kérdésem)
A másik pedig az, hogy nem lehet-e az hogy LRH igazából, csak ezzel az állítáassal, ami félig meddig igaz is, hogy fáj a gyereknek, de ezzel, hogy ő most kap engrammot, akkor most őt auditálni kell, ezt kell vele csinálni, azt kell vele csinálni, és ha megfigyelted, LRH MINDEN betegségre röhögve megadja a választ
PTS vagy öcsém. Nos ez micsoda? Itt vagy még egy hazugság.. már leírtam szerintem a PTS és SP kacsolatot, ugye. olvasd el. vagy ha még nem tetted, akkor leírom neked +1*.
PTS = lehetséges bajforrás, amit brákire rákenhetnek, akit meg akarnak szopatni, csak az lehet PTS aki beteg, és/vagy hibát követ el.
Nézd el nekem a feltételezésem, de ennyiből mindeki az. persze LRH tökéletes volt, hogyne...
De akkor miért ivott? Meg dohányzott? nem tudom, lehet, hogy ő is netalán talán PTS volt? Tudtad, hogy a PTS nek nincsen esetnyeresége, tehát, akk nem is tudott volna eredményt produkálni ácsi. :) nem ellentondásos ez egy kicsit?
Régen még egy olyan ember jelölte ki rám a PTS állapotot (amiért megfáztam) aki szintúgy meg volt fázva, nem fura egy kicsit?
A másik az, hogy az a PTS aki egy SP (azaz elnyomó személy) el van kapcsoltaban. mivel a szci (elvileg) szociális itézmény, eért aki a szci ket nem szereti, az anti szoc személy, tehát SP? enniyből én is az vagyok, és mivel beszélsz velem, ezt te is beteg vagy, meg még vagy 100 ember, akit ismerek, sőt akkor nekem is annak kéne lennem. Innen jön a következtetés, hogy ha beteg vagy, akk ne gyógyszert vagyél, vagy ne menj kórházba, hanem menj PTS kezelésre. Te tényleg elhiszed ezt? könyörgöm...
Tudom, hogy a fedőszervezetek,
ABLE
Narcnon
Criminon
DR Lenkei
stb. ÚGY TÜNNEK, hogy ők mennyit segítenek, de tudd, hogy onnan szedik a SEa Orgba az embereket, tehát, mégse olyan jók, hacsak nem értesz egyet azzal, ami trötént velem. ha meg egyetértesz vele, akkor miért nem mész oda? miért nem nyalod ki napi 10 órába a WC ket szaros 20 ft ért hetente (vagy annyise) ha? miért nem? mert belül kezded már kapisgálni, hogy k*rvára nem az a lényeg, hogy te jobb állapotba kerülj, hanem a pénz? Ennyire nem föltúnő? egyik puszipajtásod kérd meg ingyen auditáljaon, nem fog igent mondnani. Persz , érthető, hogy meg kell élnie valamiből, akk menjenel dolgozni. ennyi. de rajtad élősködjenek.
Attól még, hogy valamiért kiadsz több millió forintot, nem azt jelenti, hogy értékes... lehet hogy egy 100 ft képregény... csak igazságnak van beállítva, és elhiszed.
Én mindent megtettem. kérlek kérdésről kérdésre válaszolj. köszi
BB

kalman 2008.07.02. 22:07:47

Szia B.
Ha jól számolom, úgy 10 évedbe (még) és vagy 20-30 milládba kerülne ezt megtudni... de én ingyen, és bérmentve küldöm neked, végülis mind1, hogy most olvasod el itt, vagy majd a tanfolyamterembe, 10 év múlva, nem igaz?

Xenu egy 75 millió évvel ezelőtt regnáló idegen galaktikus uralkodó volt. Ő gondozta a galaxisunknak ezt a részét, összesen 76 bolygót, köztük a Földet is. Akkoriban (mármint 75 millió évvel ezelőtt) az Univerzum ezen szegletét Teegeeack-nak hívták. (Ez aztán a beszélő név; csak tudnám, mi a faszt jelent...) Na szóval: ezek a bolygók idővel túlnépesedtek; átlagosan 178 milliárd ember élt rajtuk. Hogy a problémát kezelje, Xenu teljesen átvette a hatalmat a hitehagyottak segítségével, hogy megdöntse a jó embereket és a Hűséges Hivatalt. Aztán pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be adóvizsgálatra, ahol a papírmunka helyett alkohol-glikol injekciót kaptak, ami megbénította őket. Aztán olyan űrrepülőkre rakták őket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtóművek). Ezek a DC8-as űrrepülők aztán elrepültek a Föld bolygóra, ahol a megbénított emberek milliárdjait halmokba rakták a vulkánok lábai körül. Amikor ezzel végeztek, akkor hidrogénbombákat eresztettek a vulkánokba.Xenu ekkor az összes hidrogénbombát egyszerre felrobbantotta, és mindenki meghalt. Mivel mindenkinek van lelke (amit "thetán"-nak neveznek az agymosottak), rá kell szedni a lelkeket, hogy ne jöjjenek vissza megint. Ezért, amíg a lelkek százmilliárdjait fújta a nukleáris szél körös-körül, ő speciális elektronikus csapdáival foglyul ejtette az összes lelket elektonikus nyalábokban. Miután az összes lelket elkapta, dobozokba rakta, és néhány óriási moziba vitte őket. Ott aztán minden léleknek napokat kellett eltöltenie speciális 3-dimenziós mozgóképek nézésével, amik azt mondták nekik, hogy az életnek milyennek kellene lennie, és más zavaró dolgokat. Ebben a filmben hamis képeket mutattak nekik, és azt mondták, hogy ez Isten, ez a Gonosz, ez meg Jézus. (Hubbard erre is kitalált egy fasza terminus-technicus-t: "implantálás".) Amikor a film véget ért, és a lelkek elhagyták a mozikat, ezek a lelkek elkezdtek összeragadni, mert mindannyian ugyanazt a filmet látták, s ezért azt hitték, ők ugyanazok az emberek. Néhány ezres csoportokba rendeződtek. Mivel csak pár élő test maradt meg, csoportokban maradtak, és megszállták ezeket a testeket. Xenu uralmát egyébként - csak hogy ne maradjon el a happy end - a Hűséges Hivatalnokok végül megdöntötték, és elzárták az egyik bolygón lévő hegybe. Egy erő-mező tartja fogva, amit egy örökké tartó elem működtet. Ja, mindenképpen fontos megmelíteni, hogy Xenu még ma is életben van, és - mint minden diktátor - biztosan készül rá, hogy újra átvegye a hatalmat.

Szóval manapság mindenki tele van ezekkel a lélek csoportokkal, amit "body thetan"-oknak hívnak. És ha mi szabadok akarunk lenni, akkor el kell távolítanunk ezeket a "body thetan"-okat, ami bizony nem kevés pénzünkbe kerülhet. Az emberek meg pusztán azért hisznek Istenben és Jézusban, mert ez benne volt abban a filmben, amit a body thetan-ok láttak 75 millió évvel ezelőtt. Hát ez kurvajó, mondhatni: really LOL.

ENNYI!

Gigi1 (törölt) 2008.07.02. 22:56:22

Bolgarka,
nem bííírom megállni, hogy ne szóljak közbe:)
A hystera és hisztéria kapcsán levont következtetésed a szcientológia felé, szövegértési nehézségeidre utal. Én is elolvastam a MaNcs-cikket ( www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=11684 ).
Össze-vissza kutyulod a dolgokat. Valóban az anyaméhhez kötötték a görögök és az egyiptomiak a hisztériás viselkedést, de nem a magzatra, hanem az anyaméh "tulajdonosára" vonatkoztatták ezt a fajta viselkedést. Szerintük az anyaméh rendellenes mozgásai okozták ezeket a tüneteket. Semmiféle szó nem volt itt a magzatról. Sőt, az egyiptomiak szerint épp a meddőség, vagy a sokáig nem szülés vezet el ehhez az állapothoz.

"Ha apád rugdossa anyádat, amikor ö terhes, és üvölt, hogy dögölj meg te büdös ribanc, akkor eléggé valoszinü, hogy a szerencsétlen gyerek ezekkel az engramokkal ugyanezt teszi majd a feleségével, csak 25 évvel késöbb, amikor azaz asszony terhes."

Hát tudod, ez is egy elég merész következtetés. Van esetleg valami konkrét adatod erről, voltak ilyen irányú kutatások?
Mert arról már hallottam és olvastam nagyon sokat, hogy ha egy gyereket vernek a szülei, vagy a szülők verik egymást a gyerek előtt, akkor nagy az esélye annak, hogy ő is verni fogja a gyerekeit, és/vagy a feleségét, mert ez a szülői minta tudat alatt rögzül benne (bármennyire is elítéli azt gyerekként), a későbbi hasonló helyzetekben ez a rögzült minta felszínre tör, és ő is ugyanezt fogja tenni. Ez bizonyítható, rengeteg kutatás foglalkozott ezzel. De, hogy egy várandós nő bántalmazásának, és csak annak (tehát nem a már világra jött kisebb vagy nagyobb gyerek előtt, vagy a gyerekkel szemben elkövetett agresszió, melynek az ilyen esetekben nagy az esélye) a következménye lehet, hogy később az ő gyereke is bántalmazni fogja terhes feleségét, még nem hallottam.
Ha olvastál ilyen irányú kutatásról és eredményekről, légyszi tedd közzé a forrást, nagyon érdekel, de tényleg!

eerdeklodoo 2008.07.03. 09:27:35

A hystera-hoz még annyit, hogy Hippokratész szerint a méh mozgása okozza a nőknél az állapotot, többek között a szex hiányát is felelőssé teszi érte. Hippokratész szerint tehát a szcientológia is csak előidézi a hisztériát :)

kalman 2008.07.03. 09:58:28

Érdeklődő...
A szci engedi a szexet, mint az állatoknál, amikor kedved van ahajrá. Ez egyigaz vallás!!!
De viszont az, amilyek azt mondja, hogy csak akkor élj nemi életet, ha gyereket is szeretnél azt el kell vetni, ugye B. ?
A szci engedi, hogy igyál, higy cigizz
Nem is kell semmiféle lemondást végezned... nem is fogsz fejlődni, nehogy azt hidd. Legfeljebb nayagilag kell lemondást végezned, de az miért kell nekik adni? miért nem adod egy megbízható rokonra (ha kikerülnél, akk legyen hova menni ugye) de ilyen nincs.
Sőt épp ellenkezőleg, azt mondják, legyen sok pénzed, legyen sok ez sok az, hogy biztos fel tudj menni a hídon, pont belesulykolnak az anagyai dolgokba, nem éppen ki, ahogy azt egy vallásnak kéne. Bolgi.. te még nem láttál megtört, hitehagyott, már-már összeesendő, szerencsétlen szci, az RPF-en. én igen(sajnos, nem sajnos) egy kép ami megmaradt benne többet mond ezerszer, mint amit te akarsz mondani. Előbb utóbb kitallják, hogy neked is ott a helyed, meg itt stb. és ugyan ott vagy.
Lehet, hogy úgy tűnik van értelme annak amit olvasol.. oké. de BOZONYOSODJ meg róla, hogy LRH nem az emberszeretete miatt írta könyveket, nem is a SZABADSÁG, és a VILÁÁÁGMEGMENTÉSE miatt, hanem a pénzért, tehát annyit is ér.
jah, igen boogi, képzeld, a minap mentem az utcán, és a Rock maratonra gondoltan, és egy pillanattal később megláttam a posztert, aminek megörültem, mond akkor most OT vagyok én is? Vagy csak puszta szerencse, és hülyeség, sőt becsapás lenne azt állítani, hogy "engedelmeskedett nekem az unovezrum" ?
KÖszi szia

Bolgarka 2008.07.04. 20:25:34

igazság szerint azért nem válaszoltam a kérdésedre, mert el sem olvastam a hozzászólásod. marhára unok olyan dolgokról beszélgetni, amik nekem egyszerüek, mint a szorzótábla. nem is tudom öket elmagyarázni, és érdemben válaszolni rájuk. nem azért mert hülye vagyok, vagy te az lennél, de próbáld meg elmagyarázni egy elsös gyereknek, aki a szorzótáblával küzd, hogy mit jelent a határozatlan integrál. a beszélgetés két sikon halad, nem jutunk egyröl a kettöre, mert annyi értelmet nem látok benne, mint a blikk tegnapi számában. el akarod magyarázni nekem mi a határozatlan integrál, miért nem helyes az elméletem, vagy LRH-é, amikor még "szorozni" sem tudsz. sajnálom, hogy ilyen nyers és lekezelö vagyok, de az igazság az, hogy ezt gondolom, ugyhogy nem is fogok köntörfalazni. és nem is azt állitom, hogy buta vagy, vagy hülye, csak azt, hogy olyan szintü kérdéseket teszel fel, mint mi a határozatlan integrál. és azt kapod válaszul, hogy "mittom én milyen függvény, primitiv függvényeinek az összessége". és akkor mi a reakciód? az hogy bogarka megbolondult.. pedig nem ez a helyzet, hanem az, hogy nem érted a választ. pedig a határozatlan integrál fogalmának megértéséhez is minimum 10 év matematikai gyakorlat kell. nem véletlenpl tanitják az egyetemen, (illetve az OT szinteken).

kalman nem csak te, hanem a többiek is! minek kérdezni? megtudjátok magatok is érteni. képes vagy rá!! erre mindenki képes!! csak szorgalom kell hozzá, meg kitartás, meg persze érdeklödés és bizonyos szintü bátorság, határozott fellépés. mint minden cél eléréséhez, meg sikerhez az életben...

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.07.05. 09:02:52

Bolgarka meggyőztél, megyek is az orgba! Ezentúl csak hubbardot olvasok, hogy én is tudjak ilyen bicskanyitogatóan arrogáns lenni, mint te. Azt mondd meg, mi a fenének írogatsz ide, ha a hozzád intézett hozzászólásokat sem olvasod el??? Ezt tanítja hubbard a kommunikációról? Mi lett az ark-dal?

kalman 2008.07.05. 10:23:23

Tudom, hogy nem olvasod el, de azért megkérdezem:
Miért nem segítesz szegény, bajba jutott társaidon, és segítesz minket felvilágoítani, úgy, hogy válaszolsz a kérdésekre?
Mert te sem tudod.. mondtad... oké, akk ne oszd itt az igét. ha meg tudod rá a választ hajrá:
Miért dohányoznak / dohányozhatnak az OT8 ak?
Csak egy egyszerú kérdés, meg lehet érteni...
A válasz is pofonegyszerű.
Csak az mondja, hogy nem érted, ill értheted, aki elnyom. MIért? mert még több pénzt, időt, energiát adj bele, és akor meglátod.. (vagy nem)
A válasz egyszerű. mert az IT ság, nem azt jelenti, amit te hiszel. HA "sikeres" leszel meglátod úgyis.


kalman nem csak te, hanem a többiek is! minek kérdezni? megtudjátok magatok is érteni. képes vagy rá!! erre mindenki képes!! csak szorgalom kell hozzá, meg kitartás, meg persze érdeklödés és bizonyos szintü bátorság, határozott fellépés. mint minden cél eléréséhez, meg sikerhez az életben...


Pont erre mondtam, hogy voltam bent, szenvedtem bent, és spkat veszítettem, nem érted? Tehát akkor miért buzdítanék én bárkit is, hogy menjen be, sőt,. én minek menjek visza? Világmegmentése .. ismerem. Tudod, pont ilyen szcidióta volta mrégen mint te. és rájöttem, hogy nem másokon való segítségről szól, mert a szegény mebereket, a hippiket, a hajléktalanokat elhajtáátok, tudomást sem vesztek róluk, (csak egy pl) ellenben más igazi normális egyházzal, etetik őket.
Ne mond erre azt, hogy alacsony statisztika, meg magas, kérlek. ez is egyfajta mellébeszélés. miért te az vagy? Dehát nem is válaszolsz.-
Kül. meg nem tudsz mindig jobb és jobb és jobb lenni. nem tudsz egy foknál mindig is többet, és többet, és többet termelni. Ez odaaddáson, és szereteten múlna... akk oké. de ami ott van az erőszak. kényszer. nem mind1.
Bolgi.. te úgyis találkozol NAGY szcientolóhusokkal. Ha kérdeznél, olyanokat miket én tettem, (persze maximális tisztelettel) akkor lenéznének, és megnemértésed van, mintsem azt mondanák, hogy a kérdés az Intelligencia jele, és jó a kérdésed, és még emberi módon (érthető) választ isadnádnak ugye? nem világos, hogy az egész egyfajta belemagyarázás, különben sem úgy kell érteni:)
kül amit írtam, a Xenu sztori, (ingyen) hogy tetszett? ugyan az amit majd 10 év múlva te is fogsz olvasni, milyen volt?
Üdv.:Kalman
kalman12345@citromail.hu

kalman 2008.07.05. 11:30:39

Tisztel Uraim és Hölgyeim! Kipróbáltam Dr. Lenkei termékeit. Egy jónéhány hónapos vesetájéki fájdalmas időszakon kívül semmi eredménye nem volt. Pedig többen, nem kevésbé okos emberek figyelmeztettek, hogy hülyeséget csinálok, de L. annyira meggyőző volt, hogy akkor még neki hittem. Személyesen nem ismerem őt, bár a szcientológusok már engem, és a feleségemet is megpróbáltak bűvkörükbe vonni, amit többszázezer forintunk bánik, van egy közös ismerősünk, egy hölgy, aki Dr. Lenkei egyetemista társa volt. Ő tette fel neki a kérdést: Mondd csak, te is beszeded ezeket a szereket, amiket az emberekkel etetsz? S a válasz: \"Nem őrültem meg! Dehogy szedem.\" Hát azóta én sem. Véleményemet, és még sok-sok \"szcientológusi\" tapasztalatomat szívesen megosztom bárkivel, akit érdekel. Bár már 4 éve elváltam tőlük, azóta is a nyakamon vannak leveleikkel, mailjeikkel, telefonjaikkal. Simon András simonandras53@gmail.com


igen..

Kül Gigi1 jó link! tetszett nagyon! Vicc, hogy DR lenkei is dohányzik : D
Ennyire lehetnek hatásosak a készítményei.

Gigi1 (törölt) 2008.07.05. 12:57:46

Kalman, Lenkeinek erre biztos az lenne a válasza, hogy az ő vitaminjai annyira hatékonyak, hogy még a dohányzás káros hatásait is képesek megakadályozni. És akkor ezek szerint bármilyen káros szenvedélyed lehet, ha szeded mellé a L-vitaminokat, akár 120 évig is elélhetsz, úgyhogy hajrá, csak dohányozzatok, alkoholizáljatok, a tüdőtök és a májatok Lenkei vitaminjaitól olyanok lesznek mintha csak újjászülettek volna:)
Azért az is enyhén szólva ellentmondásos, hogy Lenkei vehemensen szembeszáll a gyógyszerlobbival, szídja az élelmiszergyártókat az adalékanyagok miatt, ősszeesküvés-elméleteket sző, de a cigarettagyárak lobbitevékenységeiről soha egy szót sem ejt.

Gigi1 (törölt) 2008.07.05. 13:01:45

....minden bizonnyal azért, mert cigaretta-iparban érdekeltek és tevékenykedők teljesen tisztességesen végzik munkájukat, soha senkit nem akartak megtéveszteni, megvesztegetni, a "lobbi" náluk ismeretlen fogalom, kizárólag a jószándék vezérli őket:))))

kalman 2008.07.05. 13:25:46

: D
vagy lehet, hogy mivel ő már OT7 ezért nem hat rá, ő nem lesz tőle beteg, és különben is, ez csak egy játék, fogd fel úgy mint egy kalandot. :)
Mivel ő szci ezért nála van a TUDÁS, tehát baj őt nem érheti, különben is mit foglalkozunk mi ővele:)
Fura, hogy ha valaki a szci a drog run downt, vagy a méregetelenítőt csinálja, akk ők "AJÁNLJÁK" ezeket a vitaminokat(Dr. LEnkei életerő centrum, vagy már más a neve:? :) ) , és dögivel benyomnak egy csomót, persze, hogy a májad nem bírja..
VAgy a másik kitaláció a Niacin, és a sugárzást viszi ki.. aha... talán inkább előidézi..
annyit adnak belőle a program végére, ami már elvileg halálos menniység, bocs. Meg.. nem tudsz róla, mert nem látod a káros sugarakat, de igazűból az ilyen jó volt, meg olyanjó volt.. aha persze. De hadd kérdezzem meg, mi köze egy vallásnak, a sugárzás? miért tart LRH külön kongresszusokat az ATOM ról? mint egy szcifi ben, ahol a világ elpusztul az atombombák miatt.
Persze mellékesen teszem hozzá LRH megbukott matekból, OT15 ös létére :$ Ez hog ylehetséges.
ja bocs, el is felejtettem: megnemértésem van. :)
süti beállítások módosítása