... figyelemmel a szabad vallásgyakorlás megválasztására... De erre számítottunk is, nem ért meglepetésként. Ez pont úgy van kitalálva, hogy nagyon nehéz legyen fogást találni rajtuk. De! megtaláltuk azokat az utakat, ahol igenis foglalkoznak ezzel és az ehhez hasonó esetekkel, és a rendőrségnél sokkal nagyobb hatáskörrel rendelkeznek. A közjogi méltóság, akivel ma találkoztunk, megkérdezte, hogy biztosak vagyunk-e benne, hogy nem követ bennünket senki? Azért ez elég sokkoló... Nem tudom, nem látom tisztán, mibe kerültünk, de nagyon gonosz dologba, abban biztos vagyok.

A terveket és a lehetséges lépéseket most nyilván nem fogom elmondani nektek, de folyamatosan írom a blogot, hogy mi történt.

 A szcientológiáról nem írok, ezt sokan megtették már előttem, és én nem is foglalkoztam ezzel, mindaddig, amíg bele nem piszkítottak az életünkbe. Mindenesetre ajánlanék egy honlapot, itt nagyon sok mindent találtok róla: http://www.control-program.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr7339549

anafeb · http://remalom.blog.hu 2007.02.24. 12:36:49

Prokator, ha ezt te reklámként értelmezed, akkor valószínűleg nem olvastad a blogot.

-CS- 2007.02.24. 16:41:38

Több ízben tapasztaltam, hogy ex szcientológusok úgy gondolják, hogy l. ron hubbard alapjába véve tényleg egy géniusz volt és az a fél millió oldalnyi szöveg amit leírt mind nagyon jó és hasznos dolog csak hát a gonosz nagyhatalmú emberek akik most irányítják az egyházat eltorzították a szent írásokat. A posthoz csatolt hivatkozás alatt is egy ilyen ember beszámolói állnak.
Cáfolnám, hogy hubbard jógyerek volt:
1. Tőle származik az idézet: "Ha milliókat akarsz keresni alapíts egyházat"
2. Egyik fia szégyenében, hogy ilyen apja van, visszavezette a kipufogógázt kocsijának ülésterébe, így lett öngyilkos.
3. Másik fia szintén szégyentől vezérlve teljesen megváltoztatta nevét.
4. Sci-fi író volt. Hogy jön össze a valláscsinálás a tudományos fantasztikus regényekkel?
5. Vannak információk miszerint alkoholista volt és a drogokat sem vetette meg
...ésatöbbi
Természetesen ezt is mint mindent meg lehet kérdőjelezni. A tényeket kicsit eltorzítani. De én azért kijelentem, hogy l ron hubbard eszméihez, akármelyik könyvéhez, csatlósaihoz közeledni igencsak veszélyes, főleg ha az emberben van egy kis nyitottság e felé az idiótaság felé.

dead man walking 2007.02.25. 10:32:15

hubbard egy klasszikus kuruzsló/álpróféta, a rotten library cikkjei között van róla egy bejegyzés, érdemes elolvasni
süti beállítások módosítása