anafeb 2007.06.12. 10:03

nyári szünet

Egy rövid időre bezárom a blogot. Oka több is van.

Az egyik, hogy az aktuális kérdéseket végigbeszéltük, többször is. Újat, úgy látom, most senki sem tud mondani. Most csak körben járunk, ugyanazok a témák jönnek vissza, újra és újra.

A másik, hogy érdemben nincs miről írni,a semmiről pedig nem szeretnék ódákat zengeni. 

Köszönöm mindenkinek, hogy olvasott, hozzászólt, köszönöm Nektek, hogy egy kicsit együtt éltétek velünk az életünket, lelkileg nagyon sokat segítettek a hozzászólások. Nagyon sok értékes, együttgondolkodó embert ismertem meg, sokat nem csak átvitt értelemben, hanem fizikai valóságában is.

Azt gondolom, hogy a blog gazdag tárháza lett a pro és kontra tényeknek, meglátásoknak. Bepillanthattunk a szcientológusok gondolkodásmódjába, meg nem értjük őket, legalábbis én nem, de talán valamennyire látjuk a nézőpontjukat. Egy kilépett szcientológus így fogalmazott:

... egy rendkívül logikus rendszerről van szó, s ha az ember belül van, mintha egy láthatatlan fátyol lebegne a szeme előtt, ami megakadályozza számára, hogy a valóságot lássa, hanem csak abban a világban ringatja magát, amit számára a rendszer kiépített.

Nem fenyegetett meg senki, nem adott "jótanácsot", hogy zárjam a blogot, az itt hozzászóló egyháztagok végtelen hosszú hozzászólásai a semmiről viszont próbára tették a türelmemet. Kedves szcientológus hozzászólók, nem volt rám hatással a blog bezáratására irányuló igyekezetetek, mert szerintetek nem fog annyira fájni, ha nem foglalkozunk vele. Véleményem szerint a legrosszabb dolog, amikor tehetetlen vagy, és semmit nem tudsz tenni. Bármi jobb a semmitnemcsinálásnál, még ha az csak egy blog is. Az auditálás is ezen alapszik, hogy mondd el a fájdalmadat egyszer, kétszer, százszor, egészen addig, amíg már nincs rád hatással. Itt is ez történik.

A következő bejegyzést akkor fogom megírni, amikor történik valami, amiről érdemes lesz írni. Ha előbb nem is, szeptemberben újra jelentkezem. E-mailben természetesen elérhető vagyok.

Nagyon kellemes nyarat kívánok mindenkinek, jó nyaralást, pihenést, szcientológiamentes kikapcsolódást!

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr7897160
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása