Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem.

Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek ajánlom ezt a szöveget, aki ismeri a szcientológiát! Aki nem ismeri, annak is! Mielőtt kérdeznétek, a Sea Org a szcientológia „föle”, az elit réteg.

14 évesen vittek el azzal, hogy milyen jó, meg hogy világ megmentése, meg hogy történelmet írunk. (Ami persze hülyeség, legfeljebb akkor kerülnek be a történelemkönyvekbe, ha az álvallásokról lesz szó, mint egy nagyszerű példa.) Nos, telebeszélte pár Sea Org-os a fejem, és azt is mondták, hogy lesz fizetés, így aztán gondoltam nyári munkának legalább jó lesz, de mint kiderült, ez igazából egy milliárd évre szól. De itt merül fel a kérdés: ha ilyen jó, akkor miért csak 1 milliárd évre szól? SŐT itt merül fel a másik legjobb kérdés: miért kell egyáltalán szerződni? Természetesen több oka van, az egyik az, hogy megerősítsen téged abban, hogy soha nem hagyod el őket, a másik pedig az, hogy a szerződéssel fenyegetőzhetnek, perelhetnek. Én hülye háromszor is aláírtam, de szerencsémre ők küldtek el, és nem én mentem el…szóval megúsztam.

Viszont ismerek egy nőt – ő vitt be engem oda –, akit 8 év után szintén elküldtek onnan, ő kapott egy tízmilliós számlát, és még vissza is akar menni. (Háromszoros hurrá!)

Nos, Amerikába írtam alá a szerződést, naivan azt hittem, olyan, mint egy jó kis tábor. (Igen, munkatábor, mint kiderült.) Pesten a nyolcadik, vagy a hetedik kerületben kötöttem ki, nem tudom, a Leonardo Da Vinci utcában, ahol is az OTL található. (A agymosottak bolya.) Szar kaja volt, (ha volt), keményen dolgoztattak, spártai körülmények között, egy közepes szobában laktunk tízen, és borzasztó volt… gyakran voltak rémálmaim is.

 Nem a szegénység a probléma! (Bár szappant adhattak volna…) Hanem az, hogy úgy lenézik az EPF-est, mint egy kutyát. Csak tudd: ez is trükk. Lenéztek, amikor EPF-es voltál, most már nem, hogy Sir vagy. Elértél valamit. Sajnos nem. Ez épp az ember egóját, beképzeltségét növeli.

Estates Project Force (EPF) jelentése: birtokló projekt csapat. (A projektet birtokolják.) Mi a Projekt? Az  már Dániában derült ki: egy 4-5 oldalas füzetke, ahol fel van írva, mit kell megcsinálni. Azt hittem, ez tényleg segít majd, vagy, hogy ez jó, de nem, csak át kell gondolni. Dániába egy retúrjeggyel küldtek ki. Ott elvették a mobilom azzal, hogy "ne zavarjon a tanulás, és a munka közben" …és még a szcientológusok papolnak az emberi jogokról. Aztán érdekes módon útlevelem, és a személyim is eltűnt.

Dániában az AOSH EU-ban két és fél hónapot nyomtam le. Kétszer olyan szar volt, mint Pest (akkor ne is beszéljünk a Flag-ről), és itt is keményen dolgoztattak: szekrényeket cipeltem, csatornát tisztítottam, hűtőt pakoltam, más szőnyegét takarítottam, és a köztérről szedtem a fehér epret, hogy a sir-öknek (Sea Org tagoknak) legyen mit enniük. De ha fizettek is volna érte, heti 500 forintnál többre nem számíthattam, és még volt képük megkérdezni, hogy miért nem varrom meg az elszakadt ruhám. Erre alapból nincs időd. (Nemcsak pénzed sincs, még időd se.) Aztán: miért nem veszel szappant??? Veszel, és kidobják azzal, hogy van szaga!! Melyiknek nincs? De szagtalannak kell lennie, hogy ne zavarja a publikokat, akik vennének könyvet, meg ilyesmi.

Minél több erőt, energiát, pénzt, időt beleöl az ember valamibe, annál inkább képes elhinni ezt a sok baromságot. A legjobb példa: mondja már meg nekem egy Hubbard-fan, hogyha LRH annyira OT, akkor miért született egy SP gyermeke? (Dewolf Hubbard)  Vagy hogy lehet, hogy OT15 létére az amerikai rendőrség körözte? Hogy lehet, hogy másik fia, Quentin, öngyilkos lett? Könnyen rávághatjuk, hogy hazugság, meg hogy ezt csak a kisujjamból szoptam ki, de ez így van, csak nem csoda, hogy ezt nem rakják „A szerzőről” című részbe. Vagy talán ti is tudjátok, hogy az egész csak pénzre megy ki?

Mint utólag kiderült, ha Sea Org tag lettem volna (nem csak EPF-es "kutya" Dániában) akkor, ha Flagbe megyek, újból meg kellett volna csinálnom az EPF-et. Hogy miért? Mert a Flag a LEG-sztenderdebb, ergo legjobban ott szivatnak meg. De a vicc az, hogy az egyik barátom, akit Balázsnak hívnak, az a misszióban nem volt minősítve (a misszió egy kis épület alaptanfolyamokkal) és kapott egy programot, amit meg kellett csinálnia előtte (borsos árak természetesen).

Nos lejött egy hölgyemény a Misszióba és érdekes mit ad Isten? A Sea Orgba minősítve volt… Nahát! Kellett nekik ingyen cseléd. Melyik vallás mondja azt, hogy ez az a szint, amit neked még nem szabad megtudni? Miért nem? Mert ráeszmélek, hogy ez mekkora baromság, és még igazam is van? A válasz: szcientológia.

Van itt még több hazugság is: Azt mondják, hogyha a szcientológus SP-vel, azaz elnyomó személlyel találkozik, beszél vele, akkor beteg lesz, azaz PTS (lehetséges bajforrás) Ezt mindenkire rákenik, akire akarják, de nem veszik észre, hogy rájuk is ráeshet a zongora. Miért, nem??? Tehát akkor ők is PTS-ek, nem? 

Nos, a szci azt mondja, hogy ha valaki ilyen írásokat olvas, akkor beteg lesz.

Szerintem ez csak egy egyszerű trükk arra, hogy a még félig agymosott embereket visszatartsa az igazság elől. Hogy miért mondtam el, és árultam ezt el? Mert remélem ti, akik olvassátok, nem fogtok abba a hibába esni, amibe én és szüleim.

Megjegyezném (bár sokan tudják), hogy ha valaki úgy olvassa el a Xenu-sztorit hogy nem végezte el az alsóbb szinteket, akkor rövidesen meg fog halni.:) LRH!!
Én már 2 éve, hogy elolvastam, és csak nevetni tudtam rajta, nem haltam meg, nem is értem, hogy lehet, hogy ezt valaki elhiggye.

Attól hogy én meghallgatom egy SP véleményét, még nem leszek beteg, ha egyáltalán létezik SP. A legjobb a szci vallásban (ha vallás), az az, hogy soha nincs vége, így aztán az idők végtelenségéig bent lehet tartani az embert. Ha nincs pénzed, nem tudsz haladni a Hídon, vagy tíz év alatt egy leheletnyit (ezt is csak a munkád révén), vagy teremtsd meg a pénzt saját zsebből az ottani 1000-3000 forintos fizetésedből. Bár ha nagyon ügyes vagy, ez akár ötezer is lehet, de nem sokkal több. Ha a feleséged vagy férjed nem szci, akkor azzá kell lennie, mert ha nem, csak hátráltat!

A startlapon a szci valahol felteszi a kérdést: "Miért vallás a szcientológia?" Nos hadd kérdezzem meg, hogy merül fel ez a kérdés? Soha nem láttam, hogy valaki azt mondaná, gyerekek, szerintem az ortodox vallás, az nem vallás. De a szcientológiában felmerül ez a kérdés.

Ennek egyszerű oka van: "Non profit " egyház  – Isten nélkül.
Ez már gyanús. Viszont nem egy olyan esetről hallottam, hogy a pasi egy csomó pénzért clear lesz, aztán valami oknál fogva, ja bocs, mégsem. Fizethet még többet, mi lesz a garancia arra, hogy az lesz? Átverés, egy nagy csalás. Ő most attól lesz clear, hogy a hazugságvizsgálójuk egyszer ezt mutatja, aztán meg mást?

Nemrég néztem meg Kertész Imrétől a Sorstalanságot… Nos, volt egy-két hasonló jelenet sajnos. Már maga az elv: A munka szabaddá tesz. Ha nem vagy munkamániás (mellesleg ingyenpénzért, akkor szar vagy, és örülj, hogy melózhatsz.)

Ha karácsonykor el szeretnél menni a családodhoz, akkor azt kérvényezni kell, amit ők önkényesen elbírálnak, oda kell írnod, hogy ez nekik miért jó. EZ MI? Meg szerződést kell írni (mint egy cégnél). Ha valaki szereti a vallását, akkor el fog járni templomba, de ha nem, akkor nem. Nos, ha valakit ott akarnak tartani a szerződés alapján (mert ez a legtöbb jó, a legtöbb dinamikán, meg felesküdtél Ronnak, meg ha LRH megkérdezné, segítettél-e, akkor mit mondanál-dumával próbálkoznak), de egyszerűen, ha nem akarunk egy ilyen szervezethez tartozni, akkor mondjunk nemet-ennyi.

De sajnos nem tanulunk a hibánkból. És attól a szcitől, aki olvassa, hadd kérdezzem meg, miért bevédett márkajegyek az OT, a Scientology Church, a dianetika háromszög, meg az SS? Légyszi válaszoljatok, mért? Szerintem a Cok€ Cola, és a P€psi azért bevédett márkajegy, hogy csak ők használhassák. (De a szcientológusoknak ki a konkurrenciája? A pszichiátria. Azért is támadják annyira.) Ha a szcientológia annyira igaz, és szent, és jó, akkor miért van levédve? Miért nem használhatja bárki?

A szcientológusok nem értik miért nem jönnek oda munkatársak, amikor heti húsz, vagy akár harminc forintot fizetnek hetente, WC pucolásért, kutyapiszok szedésért (pl Sea Org) és sorolhatnám napi 8-10 órában, de lehet hogy több. Hát nem éri meg? Elvégre ez a világ megmentése! (Még saját magukat sem mentik meg)
Remélem pár szcientológus is olvassa ezt, és megpróbál majd válaszolni a kérdeseimre!

Tudjátok, LRH egyszer azt mondta hogy "Egy OT nem OT"
Ilyenkor merül fel az a kérdés, hogy akkor ő hogy volt az először? Elgondolkodtató!
Vagy ha egy országban csak egy OT van, akkor az már nem is lesz az? Azért fizette ki azt a 7 számjegyű összeget, hogy aztán megkapja, bocs, mégsem vagy az?

De gondolkodjatok! Ha átlagosan 10, 15 év mire nagy-nehezen megszerezheti (ezt az igazából nem is létező) állapotot hogy Clear, akkor ott van még az OT3 (+5év) aztán OT8 ig kiauditálnak, OT8 után meg BE auditálnak. Ez (az anyagi háttértől eltekintve 25-30 év, ha 20 évesen is kezded el), de várj.. az OT szintek 15 ig vannak. Bocsi. Ha OT 8-ig volt 25-30 akkor duplázzuk meg, hogy 15 öt kapjunk, és öregen nem tudsz már ellenük mit csinálni, csórón.

"Mi vagyunk az Ember reménye – az egyetlen remény.
A kezünkben van az erő, hogy visszaadjuk az Embernek determinizmusát és mindazt, amit jónak talál önmagában – őszinteséget, integritását, és afeletti örömét, hogy valódi segítséget nyújthat másoknak" (No comment.)

Azért halkan megjegyezném, hogy a Szcientológus kódex első pontja már azzal kezdődik hogy:

„Nem hallgatok meg, és nem mondok becsmérlő szót a sajtónak, a közönségnek, vagy preclearnek, bármely szcientológus társamról, hivatalos szervezetemről, vagy azokról, akiknek neve szorosan kapcsolódik a szcientológia…” Nem struccpolitika, nem.

Van még jobb is!

„Teljes erőmből megbüntetek mindenkit, a Szcientológia ártalmas célból való helytelen használatáért, vagy degradálásáért”  Egy: Akár saját magukat is megbüntethetnék, kettő:
Ki ő, hogy büntetessen bárkit is? Három: Bocs, hogy elmondom a véleményem.1950-től írta LRH ezeket a könyveket (ami az ALAPOKBAN benne van) de most újra kiadták. Ha jól tudom (javítsatok ki, ha tévedek) egy OT9-es (!) találta meg bennük a szerkesztési, és fordítási hibákat, ugye? Nos, ha ez így van, akkor LRH-t az OT15-öst lepipálta egy csicska OT9-es? Nem értem.
Mert ha LRH rábólintott azokra a könyvekre amelyet kiadott, (hogy jók) akkor most mi ez?
Nem egyértelmű hogy ugyanazt adják el még egyszer új köntösben? Nem lehet, hogy csak bepaliznak titeket még egyszer? Olvastam régen az Etika könyvet, viccből belenéztem az újba, gyakorlatilag minimális, egy-két szó szinonimája az eltérés. Hallottam olyat, aki azt mondta, hogy teljesen újat mondott neki. Lehet, hogy az előzőt se olvasta?

De félreértés ne essék. Nem azt mondom, hogy az egész rossz! Talán a 100 százalékból 95.

Miért? Mert a máz az tényleg szép
Út a boldogsághoz füzet, ha tényleg osztják, az jó.
A Drogmentes magyarországi futás az jó.
Ez a köntös. Mögötte mi van? Xenu, öngyilkos csődbement hívek... Majd rájönnek ők is, amikor eljutnak OT8ig, amikor ők is már Istenek! Az anyag, energia, tér, idő ura. Bocs. Ne haragudj. Ők senkik. 90 évesen WC-re sem tudnak menni egyedül. (Nem beszélve az elúszott pénzekről, évekről.) Meg mire rájön, hogy hülyeség, mit fog tenni? A pénzét már nem perelheti vissza, mert adományként adta. Ennyi. Ha viszont szereti csinálni, hajrá! Nézze meg magát 5 év múlva, mit ért el.

Csak tudjátok, nekem ne magyarázza meg senki, hogy ha a gyökere LRH, akkor a gyümölcs nem LRH. Előbb-utóbb a tanfolyamon mondják neki, meg tanul az auditálásról, felsőbb szintekről miegymás.

Bármely óhaj, sóhaj, panasz, bánat az e-mailemre kalman12345@citromail.hu köszönöm hogy hozzászólhattam.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr58487298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.05.26. 09:02:43

Ha már ennyi időt és energiát elpazarolták ezekre a balfaszokra, titokban (ha máshogy nem engedik) legalább írni és fogalmazni megtanulhattál volna. Akkor talán érthető lenne a leveled és nem egy kapkodó, csapongó, értelmetlen, ismeretlen rövidítésekkel teli katyvasz. Akkor talán értelme is lett volna a megírásának, mert az olvasók felfoghatnák a veszélyt, láthatnák az átverést, így viszont csak vicc és ugyanolyan időpazarlás az egész, mint maga a sci(vagy mifasz).

Petike82 2008.05.26. 09:15:10

ááá ez csak valami jó behúzás lehet. Eccerű: rövidítések feloldását nem tudod, el kezdesz kutatni, hogy megértsd, ergo elkezdesz foglalkozni ezzel a fszsággal. Jól benyalod a mézesmázat, ésattöbbi ésattöbbi... az meg hogy ingyen kell dolgozni, majd jól meg lesz magyarázva, hogy nemis.

euAgWzgmmtq7K 2008.05.26. 09:19:22

már ne haragudj, de kurva nagy vesztes lehetsz. most ezt minden felhang nélkül mondom. jó, hogy ebből most kikeveredtél, de ilyen életszemlélettel és naivitással csak idő kérdése, hogy behálózzanak a következő faszsággal.
és igen, mint skulo mondja, én is csak az első felét bírtam elolvasni, mert onnan kezdve már végképp nem értettem hogy ki OT, meg SP, meg mittomén.

Hyberoid 2008.05.26. 09:32:44

A kor nem mentség semmire.

Minden épeszű ember először tájékozódik azzal kapcsolatban amit választani szeretne.

Én 11 éve vagyok Szcientológus és volt olyan idő amikor komolyan foglalkoztam a gondolattal, hogy Sea Orgos legyek (feleségemmel együtt). Kint voltunk Koppenhágában majdnem egy évet, nem a Sea Orgban, de Sea Orgosok között - dolgoztam a CLO-ban fordítóként, Sea Org konyhában szállásért, stb.
Rájöttem hogy amit azok az emberek csinálnak azt én nem bírnám és 1-2 éven belül meglógnék, úgyhogy nem léptem be.
Ettől függetlenül (vagy épp ezért) nagyon tisztelem azokat az embereket akik maradnak. Az biztos hogy a férgese gyorsan kihullik. :)
Más egyházban sem lesz mindenkiből élete végéig szerzetes aki annak készül. :)

eerdeklodoo 2008.05.26. 09:36:59

Index címlapon van a blog? Jön a fikaparádé :))

Hyberoid, hogy az életbe tudtál Te szcientológus maradni azok után, amit láttál?

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.05.26. 09:38:49

Akkor még csapjuk hozzá az összes pénzorientált egyháznak hívott marhaságot is egyúttal!

A scientológia csinálja baromi nagyban a hülyítést, elképesztő összegeket akaszt le a gyenge elméjű majmokról, akik feltétel nélkül megeszik a baromságaikat.

Van ez kisebb és cukormázasabb kivitelben is, és a RAI szervezi úgy nemzetközileg.
Ez elsősorban ezotéria, és mindössze 1-2 milla befizetésével (ennyi kell kb tanári szintig összesen, ami 4-5 tanfolyam) már főhülyítői rangba léphet valaki...
Persze vagy 10 féle témakör, és mindegyikre kb ennyi számítható... jó üzlet...
Isteni megélhetés minimum 5 rugót leakasztani minden érdeklődőről "első szint" néven.

Történelminek nevezett egyházakat nem is említem.
Ide üzletileg ők mazsolák, mert nem szorulnak rá az állami támogaás mellett, amit egyébként nagyon ellenzek!

ambbay 2008.05.26. 09:43:05

Az addig OK, hogy egy sci-fi rajongót behálóznak mindenféle faszsággal, de azt nem értem, hogyhogy nem szólal meg az emberben a vészcsengô az elsô gyanús lehúzás elôtt???

Felfoghatatlan, hogy nincs még betiltva ez az agyrém egész Európában úgy ahogy van.

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2008.05.26. 10:15:27

ambbay, sajnos a beszariság alaptulajdonsága a hatalmához ragaszkodó politikai elitnek, naná, hogy nemigen mernek lépni a szörnyegyház ellen. a staféta anonymous kezében van.

ThufirHawat 2008.05.26. 10:39:38

Szerintem nem okvetlenül az állam dolga megvédeni a polgárokat az ilyen marhaságoktól. Sokkal inkább az iskolák és a család felelősek azért, hogy olyan emberkéket neveljenek, akikben tényleg megszólal a vészcsengő. Nem kell mindenhol állami beavatkozásért kiabálni, elég nagyfiúk / nagylányok vagyunk mi remegő kezű politikusaink nélkül is.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2008.05.26. 10:44:39

ezt nem lehet végigolvasni.
amúgy meg aki szcientológus, az úgy járt.

anula 2008.05.26. 11:24:47

Skulo: Ennek a levélnek éppen az a tanulsága, hogy egy fiatal, aki folyamatosan képeznek a szcientológusok, ennyire nem képes összefésülni a gondolatait. Ide jutott. Ennyit ért el.

ThufirHavat: valóban a család és az iskola feladata. A probléma az, hogy sok családnak fogalma sincs arról, hogy mi a szcientológia. a fiataloknak pedig vannak világmegváltó terveik. Nem tudom, hogy neked van-e már saját családod, de abban te ne legyél annyira biztos, hogy a leggondosabb nevelés, a legjobb szülő-gyerek kapcsolat mellett is nem csúszik bele a gyereked ilyesmibe.
Még valami: a kábszertől is a család feladata megvédeni a gyereket. Sőt, az is a szülő dolga, hogy bekösse a hátsó ülésen a csemetéjét. Mégis elég sok pénzt fordítanak a drogprevencióra meg balesetmegelőzésre államilag.

A szcientológia-zsargonnak reformer blogján lehet utánanézni.

Kísérletinyúl 2008.05.26. 11:24:57

csatlakozom Skulo véleményéhez...
és én sem bírtam végigolvasni,annyira értelmetlen :-/
fussál csak neki mégegyszer...

ThufirHawat 2008.05.26. 11:33:06

Anula: Természetesen van az államnak feladata, sőt, kötelessége ilyen ügyekben (is). Nem azt mondom, hogy teljesen szálljon ki. De bűnbakot sem kell csinálni belőle. Szabadságunk egyik fájdalmas folyománya, hogy szarul is dönthetünk.

Köszönöm kérdésed, második gyermekem van úton. :)

gyz 2008.05.26. 11:33:07

Hyberoid,

"dolgoztam a CLO-ban fordítóként"

Ahá, akkor Tőled első kézből szerezhetek infót:

Nálatok utasításba van adva a magyar nyelv kerékbe törése, sárba tiprása, meggyalázása (stb, stb :-)), vagy tényleg ennyire korlátolt képességűek, a feladatra alkalmatlan személyek végeznek fordítói munkát?


ps: anafebnek sem ártana kicsit szerkeszteni az ilyen kusza szövegeket, mielőtt közzéteszi.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.05.26. 11:41:56

Azért én végigolvastam (szenvedtem). Nem írnék kritikát pusztán az első bekezdés alapján.

lOc (a pasztafáriánus) 2008.05.26. 11:46:54

Én ezen akadtam meg: "14 évesen vittek el azzal...". Elvittek? Erőszakkal? Vagy inkább elmentél mert bevetted amit mondtak.

antika890 2008.05.26. 11:47:16

Ambbay, hogy a ****-ba jön ide a Sci-Fi? A Scientológiának aztán semmi köze hozzá, max annyi, hogy a "Sci" a Science, magyarul tudomány rövidítése.
A Sci-Fi az a Science Fiction, tudományos-fantasztikus irodalom/film stb.

anula 2008.05.26. 11:53:50

A szöveg valóban fésületlen, és az is igaz, hogy a Hubbard-fordítások pocsékak. Miután a szóbanforgó fiatalember elég sok ilyesmit olvashatott, nem csoda, hogy nem tanult meg normálisan fogalmazni magyarul.
De az ő gondolatait, érzéseit tükrözi ez a nehezen olvasható levél. Egy alaposabb szerkesztéssel épp ez az "íz" veszett volna el belőle.
Thufir: gratulálok.:)
Nekem már két nagy van. Talán már sínen, de azt megtanultam, hogy egy szülő azt soha jelentheti ki, hogy velem ez nem fordulhat elő. Meg akivel előfordul, az biztos egy nagy marha, vagy valamit rosszul csinált. Azt a nézetedet osztom, hogy nem kéne politikusokra várni, és a teljes felelősséget rájuk hárítani. De azért azt örömmel látnám, hogyha komolyabban mérlegelnék a szcientológia kockázatait, és nem csak az "egyház" mögé sorakoznának fel (lásd drogmentes maraton), hanem mögéje néznének annak is, hogy miért bontakzik egyre határozottabban egy civil ellenállás a szcivel szemben.

Szibarita 2008.05.26. 11:56:20

Nem azert nem lepnek fel ellenuk mert nem akarnak ellenuk fellepni, hanem mert ugy vannak megirva a torvenyek a regi egyhazak idiota, az embereket hulyenek nezo tanitasai miatt (amiket ugye vedeni kell...?), hogy egy ujabb, az embereket hulyenek nezo sztorival seftelo szervezet jogilag meg tud felelni ezeknek a kiirasoknak. A megoldas az lenne, ha az emberek nem hinnek el, hogy isten a foldre kuldte a kivalasztott fiat, hogy az aztan megvaltson minket a paradicsomi buneink alol, vagy ha mondjuk nem hinnenek ugy altalaban aranylapra irt szent szovegekben, amiket a vallasalapiton kivul senki sem latott.

Akkor vegre adozhatnanak az egyhazak is pont ugy, mint akarmelyik masik szervezet.

anula 2008.05.26. 12:09:03

Szibarita: Nagyon sok ember nem hiszi el. Sok embernek viszont vannak spirituális szükségletei. És vannak egyházak, amelyek ezt az szükségletet kiszolgálják. Ezzel nincsen semmi probléma, amíg az egyház nem rombol és nem tör világuralomra, nem akarja a saját nézeteit másokra erőltetni.
Ha pedig valamely egyház (szekta) ezt teszi, akkor az ellen kell fellépni, nem az összes ellen.

ThufirHawat 2008.05.26. 12:10:13

Szibarita: Ez így egy kicsit sarkos, általánosító, és sok helyütt téves megjegyzés volt. Nem az a baj, hogy az egyházak adómentességet élveznek, hanem az, hogy túl könnyű egyházat alapítani.
Bírjon ki a sci ezer évet, és utána legyen adómentes. Áldásom rájuk. De nem 50 év elteltével.

Anita890: LRH eredetileg egy kevéssé sikeres sci-fi író volt. Kitalált egy sci-fi-s teremtés elmélet félét, Xenu-val, 3D mozival, rakétahajtóműves DC8-as gépekkel, stb. Oszt kész í hittétel. Innen a sci-fi.

ThufirHawat 2008.05.26. 12:11:12

Anita890=Antika890.
Boccccccs! :o)))))

antika890 2008.05.26. 12:13:29

Szibarita, az állam nem védhet meg az ellen, hogy átverjenek minket. Vagy te például hogy fogalmaznál meg egy olyan törvényt, hogy egy szervezet/egyesület/egyház nem baszhat át senkit? Vagy ki lenne az, aki majd megmondja, hogy ez az egyetemes igazság, azon kívül minden egyház hülyeség? Lehetetlent kívánsz, az állam csak jogilag tud megvédeni, aki hülye az meg hülye. Ha nem valamelyik egyház veri át, akkor a sarki pék. Tökmindegy. Az emberek meg ne higgyjenek Jézusban. Na hát akkor tényleg meg lenne oldva minden. Ez egy nagyon elmés eszmefuttatás, ok-okozati téren is rendben van. Gratula

antika890 2008.05.26. 12:17:49

ThufirHawat, LRH ezekszerint maga volt az Isten. Sőt több annál, gondoljatok bele! Az egy Isten, a zsidók Istene "csak" egy könyvet írt (Biblia), ez a hárombetűs lény pedig úgy olvastam, több ezret! Fantasztikus! És még Sci-Fi műfajban is, de nem is tudom mit csodálkozok ezen. Kábé ez is olyan komoly egyház, mint a Mormon, ahol szintén egy ember hülyéskedett össze valami könyvet, amit állítólag a földben talált. :D Most már tényleg nem tudom, ki teremtette ezt a bolygót, de vagy nagyon vicces kedvében volt, vagy sürgette a határidő... :D

ThufirHawat 2008.05.26. 12:21:05

Nem, LRH nem volt istenség. Sokkal több volt. OT15. :o))))) És közben elszámolt végtelenig is. Kétszer. Pont mint Chuck Norris, csak gyorsabban.
:o)))

Rebelde 2008.05.26. 12:23:00

a hülyeség, butaság határtalan...

Lynn Mainchín 2008.05.26. 12:23:11

Olvasom már egy ideje a hozzászólásokat, és bevallom, kezdek felháborodni.

Még mielőtt megkérdeznéd: nem vagyok szcio, sőt, ha rajtam múlna, kitiltanám őket az egész Xenuittas Galaxisból.

Viszont, nem ártana egy kicsit gondolkozni is. A levél írója 14 éves. Tizennégy. Az a kor, amikor mások emo-k, megint mások régebben rapperek, metálosok, bonanzások, stb. voltak.
Az a kor, amikor az ember a legfogékonyabb a részigazságokra. Fel már felismeri, hogy valami nincs rendjén a világban, viszont még nincs ahhoz elég tapasztalata, hogy megállapítsa valamiről, hogy az tényleg értelmes gondolat, vagy kapitális hülyeség.

Kb. egy éve végigolvastam (nagy nehézségek árán, bevallom) egy csomó szci anyagot. (Nem kritikát!)
Riasztó kép alakult ki bennem: a "tanítások" néhány alapigazságból kiindulva veszélyes ostobaságokról szólnak. Amit, HA AZ EMBERNEK NINCS KIALAKULT ESZMERENDSZERE, nagyon könnyű elhinni. Főleg akkor, ha nincs senki, aki alternatívát nyújtson.

Amikor én 14 voltam, nem egy irgalmatlan ostoba dolgot tettem. (Később is, de ez nem tartozik ide.) Mázlim, hogy a szci nem volt közte. A levélírónak peche volt. Nem az ő hibája, hanem azé az egyházé, amelyiknek van pofája kialakulatlan személyiségeket behülyíteni!

Lynn Mainchín 2008.05.26. 12:26:45

*bocs.
Értsd: 14 évesen lett szci. Hogy most mennyi, az a történet szempontjából lényegtelen.

Szibarita 2008.05.26. 12:27:57

Megmondom, hogy fogalmaznam meg az ezzel foglalkozo torvenyt: Mindenki adozik. Az ostermelo, a pap, az Uri Geller, a Szcientologus.

Oszinten nem latom a hatalmas kulonbseget akozott, hogy valakit a katolikus egyhaz rak be egy cellaba, dolgoztat reggeltol estig es nem nagyon mehet ki sem az epuletbol, vagy ha a szcientologusok csinaljak.

Mindkettonek idiota eredetmitosza van, mindketto nyilvanvalo marhasagokat terjeszt, mindkettore lathatoan szuksege van egy csomo embernek.

Tovabba spiritualitasom nekem is van, megsem kapok szemelyi adomentesseget.

divali 2008.05.26. 12:27:58

maxt

"Van ez kisebb és cukormázasabb kivitelben is, és a RAI szervezi úgy nemzetközileg.
Ez elsősorban ezotéria, és mindössze 1-2 milla befizetésével (ennyi kell kb tanári szintig összesen, ami 4-5 tanfolyam) már főhülyítői rangba léphet valaki...
Persze vagy 10 féle témakör, és mindegyikre kb ennyi számítható... jó üzlet...
Isteni megélhetés minimum 5 rugót leakasztani minden érdeklődőről "első szint" néven."

Ezt ki tudnád fejteni, mert ez érdekelne jobban. Van ismerősöm, aki valami RAI papírt lobogtatott, de ő azt mondta, hogy RAI reiki. Aztán egy ,másik ismerősöm szintén valami reiki-ről beszélt, de ő valami tradícionális reikiről és szidta a RAI-t, de nem tudta megmondnai, hogy mi is a konkrét baj velük. Szóval ha össze tudnád foglalni, hogy RAI címszóval mi fut, akkor legalább arra fel lehetne hívni azok figyelmét akik még nem tudnak róla és most ugranak bele. Hiszen s cientológiáról nekünk kívülállóként is könnyebb olvasni, hogy jé, de jó hogy én nem dőltem be nekik anno. De ha a RAI-ról még nincs sok infó, akkor valaki könnyen úgy járhat mint más tapasztalatlan a scientológiával. És ha a RAI-nak vannak veszélyei, akkor tudlajdonképpen mitől is kellene tudnom ismerősöm megvédeni. Próbáltam neten RAI reikit nézni, de nem igazán tlaáltam olyan oldalakat, ami nagyon elítélné. Szóval mia különbség a RAI és a tardícionális reiki között, és miért rossz a RAI?

ThufirHawat 2008.05.26. 12:34:42

szibarita:
jajj! Nem látod a különbséget.
A keresztények pl. sosem veszik el a szerzeteseik iratait, tíltják el őket orvosi gyógykezeléstől, stb. Vannak szabályaik, amiket ÖNKÉT vállalnak a belépők, úgy, hogy ismerik azokat.
A sci hazugságokkal fogdossa szerzeteseit (Sea Org), és fizikailag gátolja őket a kilépésben.
Ez nem ugyanaz. Szerintem.

Más. Beszéltél manapság pappal? Én az esküvőm okéán keresztelkedtem meg 10 éve, egy fiatal pap tartotta a hittant face 2 face. Nagyon érdekes volt! Tőle tudtam meg, hogy a Bibliában leírt teremtés történetet nem veszik ők sem kézpénznek, inkább mesének, amivel a korabeliek megpróbáltak leírni valamit, amire nem voltak szavaik.
Ezzel szemben LRH tényszerűen, konkrét időpontokhoz rendel konkrét cselekedeteket, eszközöket, stb. Tényszerűen, nem meseszerűen, érted????

ikri 2008.05.26. 12:41:19

Lynn: igazad van.

Attól még, hogy vannak potenciális balekok, a csalást, pláne az emberi jogokat ilyen nagyon durva módon leszaró bűnszervezeteket tiltani, s az összes törvényes eszközzel üldözni kellene!

Skulo és többiek: ha valamit végig se bírtok olvasni, vagy a "második bekezdéstől kezdve" egy árva szót sem értetek meg belőle, akkor NE kommentáljátok!
Nem kötelező.

antika890 2008.05.26. 12:44:23

ThufirHawat milyen pappal beszéltél? Nagyon érdekes, gyakorlatilag a teremtésre mondta azt, hogy mese? Ez hatalmas öngól. Nem mellesleg, aki olvasta a Bibliát, az tudja, hogy nincs semmiféle Katolikus, meg Református, meg az összes többi felekezet. Egy gyülekezet van, az ő hívei, ennyi. Most ha valaki lefikázza a teremtést, szerinted benne van a nagyfőnök csapatában? Szerintem nagyon nem :D

ikri 2008.05.26. 12:44:37

Szibarita!

"Oszinten nem latom a hatalmas kulonbseget akozott, hogy valakit a katolikus egyhaz rak be egy cellaba, dolgoztat reggeltol estig es nem nagyon mehet ki sem az epuletbol, vagy ha a szcientologusok csinaljak.
"

A katolikus egyház hol is csinál ilyeneket? Történelmi példát sem tudnál ilyenre felhozni, nemhogy jelenkorit.
(de azért próbáld meg)

Ha kommentelni akarsz, akkor olvass->gondolkozz->írj! Ne keverd a sorrendet, s ne felejts ki semmit. Nem bonyolult, szerintem.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.05.26. 12:49:43

ikri: Te write only, én végigszenvedtem és azután reagáltam, úgyhogy neszójjábe!

Gonosz Nyuszi 2008.05.26. 12:50:30

Nos, az lenne a legjobb, ha születne egy olyan bírósági joggyakorlat, ami hivatkozna arra, hogy a szerződés aláírásának pillanatában nem volt az egyén beszámítható. Ezt a pszichiáterek megerősítenék.
Ja és félrevezetés, csalás miatt is mondják ki a szerződések érvénytelenségét.
Ha ez elterjedne nemzetközi szinten, akkor szcisek nem tudnának mmiért perelni.
>:o)

Szibarita 2008.05.26. 12:53:26

A fenti linkrol talan ez a kedvencem:

30. fejezet: Hogyan kell a kiskorú gyermekeket megbüntetni?

Minden életkornak és értelmi fejlettségnek legyen meg a maga mértéke. Ezért valahányszor a gyermekek és a serdülők vétkeznek, vagy akik kevésbé tudják megérteni, hogy milyen büntetést jelent a kiközösítés, az ilyeneket szigorú böjttel sújtsák, vagy pedig kemény veréssel büntessék meg, hogy kigyógyuljanak.

Gonosz Nyuszi 2008.05.26. 12:56:34

Szibarita.
Szent Benedek Regulája
Mikor is íródott?

Szibarita 2008.05.26. 12:57:36

Mostani regulak. Eszerint a rend szerint elnek a benedek-rendiek. A fenti kerdes erre iranyult.

Szibarita 2008.05.26. 12:58:38

Tovabba, ha jol tudom, a szemelyi tulajdon alapveto emberi jog, ez peldaul a mai napig ugyanugy van tiltva, mint barmikor regebben.

Gonosz Nyuszi 2008.05.26. 12:58:49

Te is Bencés vagy/voltál?
Nem is tudtam, hogy ma a Bencéseknél a monostorokban vannak kiskorúak.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.05.26. 13:00:32

Mondjuk nem csodálkozmék azon, ha egyes Benedek rendi kolostorokban még most is aklalmaznák. Nem az engedékenységükről vagy a laza nevelési moráljukról híresek ezek a helyek. De ez egy másik történet.

Gonosz Nyuszi 2008.05.26. 13:00:44

Bár azért közölném a nagyérdemüvel, hogy egyetlen szervezet/lófasz sem hozhat olyan szabályzatot/rendeletet stb.., ami ellenkezne az adott unió/ország/állam jogaival.

ThufirHawat 2008.05.26. 13:02:18

Miért lenne öngól azt állítani, hogy AKKORI szavakkal, AKKORI tudással nem lehet leírni, elmondani semmit úgy, hogy az MA is hiteles legyen. Nem lehet megválaszolni olyan kérdéseket, amiket nem is ismertek.
Vajon mit kezdett volna egy őskeresztény azzal az elképzeléssel, hogy Isten nem az időben (tehát nem valamikor), hanem az idővel teremtette a világot?
Hogy térhetett volna ki az evolúcióra? A kvantum fizikára? Hogy adták volna meg a teremtés idejét, ha nem is ismertek akkora számokat?

Egyébként nem vagyok keresztény, de annyira beszűkült és öntelt sem, hogy azt merjem mondani, évezredeken át mindenki hüje aki hitt, de én aztán tudom az igazságot, mert négyesre szigorlatoztam fizikából...

Dr Kangörény 2008.05.26. 13:02:53

Nem értem. 14 évesen beszipkázták? Szerződést írt alá? Külföld? 14 évesen nem jogképes az ember, azt ír alá, amit akar. Egyébként hol voltak a szülei? Hogyan került külföldre gyerekfejjel? Vagy eltelt pár év?

nativus 2008.05.26. 13:05:13

divali:
Bár nem neked címezted, de leírok pár dolgot:

Legalább akkora kamu, mint a keresztény egyház, vagy a vadászbombázós xenu, vagy bármilyen kitalált bizonyítatlan marhaságon alapuló dolog.
A RAI a Reiki Association International rövidítése.
Egy Eckhard Strom nevű fazon osztja az észt, meg a magasabb dimenziók ígéretét.
Egységes árlistájuk van, tehát ugyanannyiért "képeznek" az ország egész területén arra fogható embereket.
(ha valaki ezután is érdeklődik náálam lehet jelentkezni... természetesen azonos díjazással, mivel elvégeztem pár éve a tanárit...)

A problémám a dologgal?
Idézem: "Semmi sem véletlen!"

Értelmetlen, mindenben jeleket keresni.
A szél csak szél...

Átszellemült bárgyú vigyor az arcon, az alapvető hozzáállása egy ebben mozgó embernek az, hogy vagy te is "felemelkedsz az ő szellemi szintjére", vagy "gátolod a szellemi fejlődését, és ellopod az energiáit", ezért ki kell zárni (csak az agyadból... mintha nem látnád, nem hallanád, nem reagálod le, és ezzel megóvod az energiáidat).

Ezek a konkrét megnyilvánulások, de mögé lehet nézni.

Alapvető fizikai és pszichológiai dolgokat használ manipulációra, ráadásul kötött hierarchia hiányában az emberek észre sem veszik a beáldozott pénzt és időt.

Aki ismeri a szem működését és a komplementerszíneket, az pontosan tudja, hogy milyen "látni az aurát".
Aki ismeri a hőterjedést, az tudja, hogy egy test fölött a tenyér meleget érez, és ez természetes hőkisugárzás, és nem "az aura szellemi energiája".
Aki ismeri a pszicológiát, az a kötelező "reiki-ölelés"-ben nem a magasabb energiák mozgását látja, hanem tudja, hogy minden ember számára jóleső dologról van szó.

Lynn Mainchín 2008.05.26. 13:22:43

1)
Szerintem botorság azzal érvelni, hogy a keresztények/zsidók/muszlimok/stb. mit csináltak és csinálnak. Egy az adott korban meghozott törvény vagy meghonosodott szabály gyakran nehezen értelmezhető, ha kiragadjuk a korból, ahol született.
Másrészt, idióták minden valláson belül akadnak, ez nem újdonság. Horrorsztorik is mindenütt vannak. Csakhogy, a szci esetében - ahhoz képest, ahányan vannak - túl sok a rémtörténet...

2)
Magamon is észrevettem, hogy hajlamos vagyok elfelejteni: régebben nem volt mindenütt internet! Ma már persze nagyon egyszerű utána nézni dolgoknak, főleg akkor, ha valamivel kapcsolatban kételyeink vannak. Ha valaki több mint 7-8 éve találkozott először a szcivel, nem biztos, hogy könnyen megtalálta az igazságot. Sajnos, ez ugyanúgy vonatkozhatott a szüleire is... (Elvégre, rengeteg kis vallás van az országban és a többségük nem okoz számottevő károkat - vagyis, akkorákat általában nem , mint a szci.)

anula 2008.05.26. 13:23:20

Nem kellene a szcientológiát öszemosni más egyházakkal, mivel nem egyház. Legfeljebb névleg.
Egyébként nem is a xenu-sztorival kezdik, ha azzal kezdenék, akkor sokkal több embernek lenne gyanús a dolog már az első percben.
Másrészt az emberek a szcientológiában annak praktikumát, hasznosíthatóságát látják, legyen szó akár a drogmentes maratonról, akár bármelyik alaptanfolyamról, akár a Wise-ról. Az, hogy emögött mi van, az nem fontos bizonyos élethelyzetekben. A horogról aztán már nem olyan nagyon könnyű leakadni. Ez így van kitalálva. (Elnézést a magyartalanságért:)

divali 2008.05.26. 13:29:05

natius

köszi az infókat, így már kedzem még jobban félteni ismerősöm.... Bár nem tudom, hogy mit tudnék tenni, hogy kiszakadjon abból a körből. Remélem idővel magától is rájön, hogy feleslegesen szórja a pénzét...Remélem a RAI nem az a "banda", ahol mint a scientológiánál, lelkileg is megsérülnek emberek... Bár, én ismerősöm helyett nem választahtok, de remélem, hogyaz értelem fog hosszú távon diadalmaskodni nála.

Viola, a ló 2008.05.26. 13:30:12

A kurva anyád! Mekkora egy ostoba barom vagy, hogy hatalmas felfedezésként tálalod azt, amit már mindenki tud, aki nem csukott szemmel járkál a világban. A szcientológusoknak csak a pénzed kell, nem semmi! Kösz, hogy ezt a titkot megsúgtad nekünk. Most lépj be a jehovistákhoz, hogy megnyugodjon a pici lelked, nehogy önállón kelljen megtalálnod a boldogságot.

ThufirHawat 2008.05.26. 13:52:29

Zebulon, legalább megszólíthattad volna kemény kijelentésed tárgyát...

divali 2008.05.26. 13:55:22

nativus

"Átszellemült bárgyú vigyor az arcon, az alapvető hozzáállása egy ebben mozgó embernek az, hogy vagy te is "felemelkedsz az ő szellemi szintjére", vagy "gátolod a szellemi fejlődését, és ellopod az energiáit", ezért ki kell zárni (csak az agyadból... mintha nem látnád, nem hallanád, nem reagálod le, és ezzel megóvod az energiáidat)."

bocs, kicsit off:
Egy másik ismerősömmel kapcsolatosan viszont eme írásoddal képbe kerültem. Ő is különféle ezoterikus tanok felé fordult, ezt megelőzően nagyon jóba voltunk. Mivel én nem fodultam az ezoterika irányába, így szépen leépítette a kapcsolatunkat. (illetve teljesen mégsem, mert csak akkor talált meg, ha szüksége volt valamira, de már egy kávézóba beülni beszélgetni mint a régi szép időben az elmúlt) Amolyan agymosásnak fogható fel, ha valaki ilyen csoportokba kezd járkálni. A akülvilág megszűnik számára, ha összefut velük az ember, akkor nem képesek elvonatkoztatni az ezotól, nem képesek spontán beszélgetni és amúgy mi van veled...stb. Csak az ezoterika a fő téma. Szóval mindegy, hogy scientológia, vagy ezoterika, kicsiben, vagy nagyban, de lényegében kiszakítják az embert a közegéből és reális gondokodásra képtelen lesz. Szóval már látom, hogy én nem emelkedtem fel az ő szintjére korábban és innen ered a baj, áhh...

marquez 2008.05.26. 14:08:45

Nos kedves ikri, aztán a szent egyház nevében történt cselekedetek által az elmúlt párszáz évben nemkevés embertársunk távozott hamarabb, minthogy szólítaná az Úr. Kéretik objektíven.

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.05.26. 14:27:14

Úgy látom nem csak én nem szimpatizálok a dologgal...
Lehet ezt emberi módon is csinálni, de sajnos sok embernél nem ez a gyakorlat.
Hozzátenném, hogy mivel a dolog gyógyításként van hirdetve, tapasztalataim alapján krónikus betegségekkel kűzdők szoktak ilyenbe beleugrani.

Addig nincs baj, ameddig megőrzi a józan ítélőképességét, és nem lát minden sarkon valami természetfelettit.

Nativus:
Nem hiszem el, hogy tanár vagy!
Senik sem sz*rik a tányérjába, és az ilyen elvtelen emberek kiakasztanak.
Vagy tanár vagy, vagy szkeptikus, de ez elég szemforgató szerintem...

Viola, a ló 2008.05.26. 17:16:29

ThufirHawat: előző kommentem a blog írójának szólt

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.05.26. 20:43:53

Szent ég, Zebulon, ez nekem szólt?

sz.csabiii 2008.05.26. 20:55:51

zebulon

IQ= -70 ?

Neked fogalmad sincs semmiről asszem.
Örülj neki, ha anafeb nem b@sz ki a redves pics@ba.

Csacska macska mocska 2008.05.26. 22:00:49

Divali: a legrosszabb, hogy ehhez nem kell sem sci, elég egy egszerű awmay tagság. Egy nagyon jó gyerekkori barátom hasonló cipőben jár. Be akart engem is szervezni, találkozó a "már szabad ember"-el ,a vezetőjével, akiből ránézésre 30 összefüggő forintot néznél, ki bkv jött. (állítólag már annyi pénze van hogy nem tudja hova költeni...). nagy nehezem leráztam a beszervezéses hívásokat. Barátommal ezek után nem találkoztunk már csak fél évente, véletlenül, vagy erőltetve. Régen hetente 3x, 4x is sikerült. A beszélgetések már nem a régiek, nehézkes, kényszerített, másról nem szól csak az awmayről. Mindegy milyen kérdést teszel fel, a válasz: "majd most beindul az üzlet és utána". kicsit több mint három éve indul már. nehezen megy na.
Aztán egyszer csak kiderült, hogy mennyire jó könyvnek tartja a diaanetikát. hmmmm érdekes. aztán egy beszélgetés alkalmával fény derült arra is, hogy bent ők kapják az utasításokat az oktatások során, hogy kerüljék azokat az embereket, akik ellenzik az ő tevékenységüket. Leesett, hogy valószínűleg én is ilyennek számítok, ezért történnek így a dolgok.
hát ennyi.

még valami: Nem nézek le senkit aki BKV-val jár, én is sűrűn szoktam, de nem ez a tipikus kép valakiről akinek ennyi pénze van, és bármit megtehetne....

nyenyec · http://nyenyec.blogspot.com 2008.05.26. 23:54:35

A beszámoló egy laikus számára valószínűleg érthetetlen a fogalmak magyarázata nélkül...

kalman 2008.05.27. 00:02:09

Én vagyok Kalman! üdvözlök mindenkit, elolvastam a commenteket, és elnézéseteket szereném kérni, igaz hogy vannak rövidítések, és fogalmak benne, ezeket megpróbálom megmagyarázni. A levelet hajnali 2 kor írtam :) szóval bocs a hibákért:) a másik hogy most nem 14 vagyok... Tudjátok, ha csak velem történt volna meg és kész. hagynám a csudába. de ez nap mint nap folyik , embrekkel teszik ezt nap mint nap. rossz beledongolni. Ez olyan mintha egy zsido, aki megussza a haláltábort, visszaemlékszik és elszomorodik. Ugyanez itt is. csak nem éri meg megölni az embert, de kihasználni (őt és családját) teljes mértékben az viszont már igen. Sokszor van az hogy ha dél van, akkor nekem nem a török kiűzése jut eszembe vagy valami, hanem az hogy Dániában akkor végeznek (általában) az EPF esek az AOSH eu val. Visszaemlékszek gy lány agymosott arcára miközbe közli mennyire szereti a kenyeret. ezzel nincs is baj- de ahogy mondta. mintha az életét mentené meg, és ahonnan jött(LLitvánia) ott még soha nem vett volna. a szegénység mérhetetlen volt ott de ezt leírtam.... a rövidítésekre
Szci = szcientológus
PTS = lehetséges bajforrás (ezt mindjárt megmagyarázom)
SP = elnyomó személy (Ezt is)
OT ( ezt szintúgy)


nos a PTS (ejtsd pi ti essz) -t akkor mondják, ha valaki beteg, vagy nem tud termelni, hogy LRH-t idézzem "MINDEN betegésg, és HIBA PTS ségből származik" (Más oka nem lehet... dehogy is) tehát ha te nem működsz jól, vagy beteg vagy az azért van mert van egy elnyomó személy a kapocslatodba.

nos és itt jön be az SP. az Sp az az elnyomó személy aki úgy született hogy ő gonosz rosszat akar, nem hagyja kibontakozni a másikat, hazudik lop csal.. van ennek 12 jellemzője. de másik szempontból ugye az SP egy anti szociális személy (a szcientológia egy szociális intézmény :) elvileg) és ha te ellene vagy akkor anti szociális vagy ergo SP. és minden olyan szcientológus aki ezt olvassa az beteg lesz :I
PErsze hogy nem igaz. Ezt LRH csak aztért írta, hogy elrettentse a még nem eléggé agymosottakat az igazságtól. értitek? tehát én most egy SP vagyok, és elvileg mindahányan vagytok nagyon betegeknek kell (ene) lennetek, stb. Ezzel a Ron állítással csak az a baj, hogy ő is hibárott, sőt mindenki hibázik, mert emberek vagyunk, nem lehet belemagyarázni, hogy ismerek egy gonosz e,mbert azért.... a következő baromság meg a betegség. Lehet h LRH nem jött még rá, de a betesgés (mindenkinél) amikor már öregszik elő fog jönni.
Ugyanúgy LRh utolsó éveiben ő is beteg volt. miért nem tudta kezelni magát az OT15 ös fejével?
OT15 ként most miért nem j9tt vissza a földre és ossza az igét? ha meghallanátok hogy nekem mint mondott egy Sea Orgos erre a kérdésre, nagyot nevetnétek. :) azért elmondom: Most LRH véd egy kaput az űrben, ahol az OT lények ki tudnának menni, és elhíresztelni a világnak, hogy nem haltunk meg, és élünk, de egy OT nem OT, ezért összeszed 10 000 OT 7 est és 8 azt és akkormajd eljnön az az idő, hogy ez lesz az anybolygó stb... Sok butaság. az OT ra meg viszatérve
Azt jelenti Operatív thetá, Okozó lélek. tehát te okozod a jövődet. olcassatok sok OT nyereséget, keresetek rá valahol neten!! a lényeg az hogy minden ami szerencse történt veled, (pl találsz egy 100) akk te OT vagy mert azt akartad. (Nem szerencse) enyhén van belemagyarátva? mégeygszer bocs a nyelvtanért. ha van még kérdésetek, szívesen válaszolok. Kül. most hogy elmondhatom ezt nektek, (ls tudom h ti nem estek ebbe a hibába, azt kell mondanom, hogy azért megérte): )
köszi

kalman 2008.05.27. 00:09:41

Jah, igen hozzá kell tennem, hogy aki PTS annak elvileg nincs "esetnyeresége" boldogsága, íze a szolgáltatásokból. Ethát ha te meghallgatod valaki másnak a véleményét akkor te nem lehetsz boldog. Nos a vicc ebben az hogy LEHETSÉGES bajforás. enniyből mindenki az. mindenkire ráESHET egy zongora. Brámikor rákenik akárkire akik nem bírják a melót, el akarnak meni, vagy csak szimplán nem tűnnek elég agymosottnak.
Meséltem is, Dániában megfáztam (egy pulcsim volt kint össz-vissz ősz végén) enniyre kellett sietni, nem is tudom miért : ) és kaptam ezt az etikát hogy kezeljem (vagy megszakítom a kapcsolatot) megmondom a legjobb barátomnak, hogy figyu többet nem beszélek veled, mert te nem szereted a szcit- vagy "kezelni kell" ergo megtéríted. Enyhén komm***sta bocs. Egyik barátom, nem mondom a nevét, most lesz András, ő megkérdezett egy feletest, hogy az anyukája ugyan nem engedi, de ő elmenne a Sea Orgba mi a teendő? erre a válasz : KApcsolatmegszakítás .
András : A szcientológiával?
Vezető: nem, anyáddal.
bocs. én kérek elnézést. én ez nem tűnik fel nekik!! kalman12345@citromail.hu - n elértek köszi.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.05.27. 11:08:51

kalman, kaptál te egyáltalán auditálást? Vagy auditáltál vmennyit?

kalman 2008.05.27. 13:19:57

Trans --
Megcsináltam a HDA -t a Hubbard Dianetika Auditálási tanfolyamot, nem éert sokat. Ennyit max. Ebből már kiderült, hogy a lnyege az auditálásnak az, hogy rájöjj ki volt valamiben a hibás, és egyész végig a múltban vájkálnak. Nem előre néznek. Ennyi. Ezzel ellenben vannak olyan jólműködő vallások, akik azt mondják nem érdekel mit tettél régebben, csak imátkozz, és tartsd be a szabályokat ennyi. különben ez az időnyomos hazugság is... Egyszer olvastam, hogy LRH ezt úgy fedezte fel, hogy auditált emberkéket, és mindegyik -több millió, meg milloárd évre visszamenőleg- egy ugyanazon történetet mondott el. Ez sem igaz. ÉS az sem igaz, hogy LRH bármilyen kísérletezést folytatott volna az embereken, hogy ténylek működik-e. A kisujjából kiszopta. Egyántalán ki volt ő, hogy kísérletezzen? Egyántalán egy OT15 nek miért kell kísérleteznie? érted. Nem kaptam sok auditálást, EPF ene elvileg nem szabad. Előtte meg csak kicsit azt is Dianetika Auditálást, de te nem tartod botrányosnak azt h negyed misi egy intenzív? és ebből neked minumum! 8 ra van szűkséged? bocs :)

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.05.27. 14:42:15

:: Megcsináltam a HDA -t a Hubbard Dianetika Auditálási tanfolyamot

Hát ez nem volt túl sok ;)
De nem baj, ha kicsit letisztázom nálad a techet? :D

:: Ebből már kiderült, hogy a lnyege az auditálásnak az, hogy rájöjj ki volt valamiben a hibás

Jó lett volna többet olvasgatni, mert akkor kiderül, hogy van szó "ártó tett engram"-ról is, sőt a későbbi dianetika (pl. a Dianetics Today!) kifejezetten négy áramláson nyomja az engramokat, azaz nem csak azon dolgokról van szó, amiket veled tettek, hanem amiket te tettél másokkal, mások tettek másokkal és te tetted önmagaddal.

:: és egyész végig a múltban vájkálnak. Nem előre néznek.

Erre lenne való a tanulás, valamint ezért van minden szint végén vmi objektív eljárássorozat, hogy a jelenbe orientálódj. Sőt vmi hasonlónak még a dianetika auditálás végén is kellene lennie, hogy a jelenbe gyere.

:: különben ez az időnyomos hazugság is...

Azért ezt addig ne mondd, amíg vki fel nem hoz egy olyan eseményt, amit te tőle teljesen függetlenül átéltél (velem már előfordult).

De én a helyedben ezért elgondolkoznék azon, hogy miért jön elő mindenkinek sorban vmi előző életes cuccos auditálás közben.

:: de te nem tartod botrányosnak azt h negyed misi egy intenzív?

Dehogynem. Ezért nem is az egyházban auditáltam :D

Persze én inkább auditálni tanulni akartam, így maradt a koauditálás, mint megoldás.

kalman 2008.05.27. 15:15:44

Szia Transz
Örülök ha boldog vagy. De mi van akkor ha az egész egy csalás? ugyértem nem is arra megy ki az auditálás, hogy te most tudsz utána beszélni az űállatokkal, vagy szuperebb leszel, hanem arra, hogy minél többet gombolnak le rólad? mi van akkor ha az auditálás csupán egy beszélgetés ahol rájössz valamire.. oké, de ettől még nem leszel se több se kevesebb. Sok dolgot nem értek ami a múltaban örtént, most ülhetnénk egyet, és lehet hogy rájönnék miért volt. és lehet hogy az oka egy olyan dolog amit nem tudok irányítani, akkor mot mivan? Érted. Nem tagadom, lehet hogy valaki örül ennek . hajrá. de ha egyszer majd rájössz (vagy azt hiszed hogy rájössz) egy rossz dologra, amivel viszont már nem tudsz kényelmesen szembenézni, akkor mivan?(gyakori öngyilkosságra gondolok épp) előző életeikre, de ha én megtudnám, hogy hóhérvoltam, pedofil, gyilkos, inkáb nem, nem segítene, inkáb háráltatna, érted? Ennyi. Én örülök neki h nem emlékszek erre. Tudod tarts butának, de ismered a Bhagavat-gítát? szentírás. Eszerint : 15.15 ös vers:
"Én mindenki szívében ott lakozom, s Tőlem jön az emlékezet, a tudás és a feledékenység." Ez olyan mint a biblia, csak a Krisnásoknál. Ez azt mondja magyarán, hogy te jobban átlát,dmeg a többi aki OT8 vagy szeretne lenni
1 hiába szerzel meg ekkora meg akkora tudást meghalsz és kész ennyi volt. kezdheted újra.
2 isten nem lehetsz soha... Tudod Istenne van egy olyan kéessége hogy ő mindig is tudja magáról hogy ő ISten. nem lehet elnyomni, viszont minket igen.
3 LRH sem volt Isten, tudod hogy ő honnan szerezte meg a TUDÁST amit az alapokba írt le?
onnan, hogy ő egy hajótörött volt, (egy UFO) magyarán, pont a Himalájára zuhant:) és meghalt, láttott egy csapdtátugye. beszívta őt, és ő is kapott a trölőböl, de mivel ő nem kapta annyiszor, nem volt rá akkora hatással mint ránk, és ő az alapokat, és az OT szinteket magávl hozta.
De tudod LRH azt mondja ezekről a csapdákról, hogyhameghalsz, és belemész, akkor kitörli az emlékeidet (bár ez auditáláskor visszajön valahogy ugye) : D (nem ellent mondás) és had kérdezzem meg tőled, LRH volt bent, hogy ezt állítsa? ha igen, akkor hogy nem feledte el azt hogy ő hol volt, hova tartott stb. ?
Ha meg nem járt bent, akkor honnan tudja hogy az töröl? Kísérletek mi? :)
KÖszi.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.27. 15:41:10

először is örülök, hogy Kálmán megírta tapasztalatát.
Eleve udvariatlan valakit mindjárt megszólni, csak mert kicsit fésületlen a fogalmazása.
Mivel ex. Sea Org tag vagyok, tudom,hogy az önmagában is lépés, hogy összefoglalta, pláne publikussá tette élményét. Ehhez gratulálok Neked!

Más felől meg tipikusan a fogalmazásba kapaszkodtok, miközben igen sok dolgot leírt, megosztott. Talán a mondanivalóval és azzal kellene foglalkozni, hogy mennyi embert hülyítenek meg, tesznek tönkre.

Gigi1 (törölt) 2008.05.27. 17:38:52

Translator,
"De én a helyedben ezért elgondolkoznék azon, hogy miért jön elő mindenkinek sorban vmi előző életes cuccos auditálás közben."

Érdekes ez az "előző életes cuccos". Honnan tudod, hogy nem csak a fantáziád játszadozik veled? Hogy nem csak azért jönnek elő ilyen emlékek, mert ezt várják el tőled, vagy inkább te saját magadtól?

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.05.27. 19:12:02

Ezt részletezné nekem valaki, hogy volt hubbard a hajótörésével meg a csapdájával? Ez komoly egyáltalán, vagy csak nem vettem észre a poént? Lécci...

Külföldi munka (törölt) 2008.05.27. 21:03:05

Nem semmi milyen reklámot csinálsz a szcientológiának :-)

Nincs ellenemre a véleményed, még akkor sem ha velem kapcsolatos és negatív!

Jogod van hozzá, hogy véleményt alkoss és örülök, hogy van benned egy kis kurázsi - a nagy többséggel szemben -, hogy megírd azt amiről azt gondolod, hogy igaz!

Gondolom észrevetted, hogy a reklám (legyen az negatív vagy pozitív) érdekesebbé teszi a dolgokat.

Sok sikert a reklámodhoz: www.scientology.org/

Békefi Tibor

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.05.27. 21:34:30

Kedves Tibor, köszönöm az elismerésedet. Nem szokásom moderálni, de most muszáj volt. Mielőtt elkezdenél sikoltozni, közlöm, hogy igen, mind a 14 helyről töröltem ugyanezt a hozzászólásodat. Kérlek ne tedd többé, mert te leszel az első, akit ki fogok tiltani.

kalman 2008.05.28. 00:10:17

Szia Anafeb!
a hajótöréses cucc igaz. Anyám mesélte - kő szci.
Egy szombati reggel arra ébredtem, hogy anyukám ezt elmeséli.
Mielőtt bementek lefényképezték őket biztonsági okokból... érthető. Így kezdik... : D (ebbe a vicc az, hogy ha neked nem tetszik az előadás, vagy kiteregeted a sajtóba, akkor elővesznek) csakhogy anyukám 10 éve bent van és még mindig szeretné folyatani (több kevesebb sikerrel) inkább kevesebb- és rá nem gyanakodnak,így elmondhatom:
Szóval miután mindenkit lefényképeztek, egy Sea ORgos tartott előadást.
Ő mesélte el hogy mi hogy teremtődtünk, mi ez itt a Föld stb.
A lényege az volt, hogy voltak főkomposok régen és az univerzuma, és azt akarták, hogy az összes lélek nekik dolgozzon, de ezt nem tudták valami könnyen elérni, mert voltak zsenik, bűnözök, művészek, stb. akik ki tudtak bújni az ördögi kör alól, és ez nem tetszett nekik, ezérthát lekerültünk ide a "börtönbolygóra" aholis vannak csapdák. ezekbea csapdákba halálunk után bemegyünk kimossák az emlékezetünket, kapunk mellé úgynevezett engramot (rossz emléket) és degratáltabb állapotba születünk ujjá. ÉS mivel ez egy börtön vannak börtön őrök. ezek az UFÓ k és eleinte el akarták pusztítani a lelketet, amiért nem dolgoznak úgy mint a többi szerencsétlen, de nem tudták őket elpusztítani, így erre a börtönre érkeztünk. a Piramis, és a Kínai nagyfal, ami az űrből látható egy "útjelzú tábla" ami azt mondja, hogy veszélyes hely, nem szabad odameni, és senki sem jön ide elvileg, de LRH valahogy idekeveredett. idefújta a szél hajótörött volt. És PONT a himalájára zuhant (ebbe az a vicc, hogy olyan helyet mondanak, amit nem tudnánk felkutatni) (amúgy meg az egész egy vicc) és habár ő is bement a csapdába őrá nem volt ez akkora hatással, mert ő ezt csak először kapta. és különben azért őriz egy lyukat az űrben MOST LRH, mert ha egy két OT most kimenne, akkor ez a komunista társadalom ahonnan jöttünk, megtudná, hogy igazából, nem is haltunk meg, és ez a régi börtönbolygó elhasználódott, kapnánk egy újjat, és akkor a szcientolügiának, és a TUDÁSNAK vége lenne. Ami persze nem jó. Ezért is kell sietni A Sea ORgban. ezért mondják, hogy nincs sk időnk, meg hogy pörögni kell. Mert a MArson van egy gomb, és ha azt megnyomják vége a Földnek ennyi. Aki nem hiszi járjon utána. csak tudjátok mit nem értek?
LRH ot 15 volt ugye (annál magasabb állapot nincs)
akkor miért dohányzot, ha tudta nem jó?
Miért ivott?
hogy lehetet SP gyermeke? ( Dewolf Hubbard) ?
Miért volt a többit meg már leírtam... Köszi.
remélem kielégítettem a kérdésed ezzel anafeb. :)

kalman 2008.05.28. 00:17:44

Your serenity. muszály megkérdeznem
ugye van ez a CCRH az emberi jogokért, nos ha elolvastad a történetem (személyi lopás, telefon elvevés , napi 10-12 óra meló) no pénzz, no szappan, szerinted segítenének jogilag rendberakni a dolgot? szerinted jogom van az egészséges környezethez, a magántulajdonhoz ilyesmi... megkérdeznéd pket, ilyenkor mivan? vagy aztmodnjék, hogy ilyen nincs? nem létezik félrebeszélek? Az iwiwn találtam egy ilyet, hogy
Szcientológia CCHR a GYermekek emberi jogaiért.. érted? még van pofájuk, már ne haragudj. Most gondolj bele.. a legfiatalabb Sea Orgos 7 éves. a gyereketed meg vetesd el, mert kül. nem tudsz melózni. ez mi?? nem olvastad amit írtam, ez hogy nem sérti a jogokat? bezze a konkurencia, a pszcihiátriát azt kell fikázni mi? és ha a fiad pszcihológiát akar tanulni, őbelőle is gyilkost faragnak, nem engded ugye? Én igazából azokat az EPF eseket sajnálom akik MOST güriznek kint, és semmi keresnivalójuk nem lenne ott. meg akik még menni fognak. Vitték volna el Gyurctán (direkt írtam rosszul) fiát.. akkor már be lenne tiltva azt hiszem! :) köszi

kalman 2008.05.28. 02:13:08

Transz, hadd kérdezzek tőled valamit.
ha a csapda kitörli az emlékezeted, ugye..
Akkor hogyemlékezhetsz az előző életeidre? vagy akkor nincsenek is csapdák? nem értem

Veder1 2008.05.28. 09:36:58

Kalman!

Atyaúristen, ezek a történetek!?

Olvass inkább Asimovot, vagy Clarkeot, ők legalább tudtak írni sci-fit.

Komolyan monddom, hogy ilyenkor sajnálom, hogy az oktatási rendszerünkben nincs forráskritika, meg ligika tantárgy. Sokmindent meg lehetne előzni vele.

Azt meg végképp nem értem, hogy hogy tehet ilyet egy szülő a 14 éves gyerekével? Félre ne értsd, nem akarlak bántani, csak kiváncsi vagyok.

gtoma · szcientologia-hirek.blog.hu 2008.05.28. 20:44:06

Végre unatkoztam. Benéztem. Nem kellett volna. Ez a kálmán gyerek kritikán aluli...

Anafeb: uristen, csak nem moderálsz? Jaj az elveid :)

(ne válaszolj, tuti nem jövök megint sokáig. Sok a dolgom, hál isten jól megy a bolt.)

Zsófiaa 2008.05.28. 21:40:16

Távol álljon tőlem a szcientológusok dicsérete, rendkívül erkölcstelen társaságnak tartom őket,
DE:
A világ (a materiális világ) beteg, túlcivilizált, a valódi kérdésekre nem ad választ, nem véd meg, nem mutat utat, nem nyújt segítséget. Nem enged érző embernek lenni, nem kiváncsi a lelkemre. Aki gazdaságilag nem mérhető, azt kiszelektálja. A pszichológiával, pszichiátriával foglalkózó emberek sem igazán tudnak ezen segíteni. Talán nem is akarnak, nincs érdekükben. Melleseg ők is igen sok pénzt tudnak elkérni az embertől.
Az agykontroll pedig igenis egy létező, működő dolog. Jól tudják ezt a szcientológusok, és ki is használják.
Hogy miről szól az agykontroll? Az önmagunkba vetett hitről, és eme hit világot megmozgató (vagy legalábbis a saját világunkat megmentő) erejéről. De ezt a hitet még gyerekként kinevelik belőlünk, amikor először "hülyéznek le", vagy először versenyeztetnek, hasonlítanak össze minket a másik gyerekkel, az ő javára.

Nem elég negatív tapasztalatokra építve küzdeni a szcientológia ellen! A prostitúcióról általános vélemény, hogy ősi szakma. És ezzel mindenki elintézi az emberi szexualitás ezen eltévelygését egy legyintéssel. Pedig természetellenesebb, mint pl. a homoszexualitás. Szerintem a szcientológia is "ősi szakma", csak mindig máshogy hívták. És sosem volt tán annyira "szükség rá", mint most!!
:(

(Bocs, ezt a szöveget egy másik posthoz írtam eredetileg, de aztán láttam, hogy oda már egy hónapja nem írtok!:)

sz.csabiii 2008.05.28. 22:08:27

gtoma
Nevetséges és álszent vagy. Kb ennyit ér az hsz ed. Ettől nálad nem lesz több látogató. Minek is mennének, te nem 14 szer ugyanazt elküldött hsz-t moderálsz ki, hanem mindent amivel nem értessz egyet, vagy nem a te verziód támasztja alá.
Nem is értem, már olvasni sem tudsz?

sz.csabiii 2008.05.28. 22:11:05

gtoma
Ez olyan 2 éves gyerek szinvonal, tudod hogy nem kellene, tudod hogy rossz, tudod hogy nincs igazad, mégis megteszed. :)))))))))))))

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.05.28. 23:20:48

Zsófiaa:
Valóban, a mai, tengelyéből kifordult világban (koyaanisqatsi) az egyszerű embernek vajmi kevés esélye van hogy megtalálja Önmagát és céljait. Munka, pénz, hatalom. Ezek léptek a termés, család, otthon szavak helyébe. Következik hát, hogy az új generációk mindennél jobban, elkeseredettebben keresik az igazságot.
Csak egy ilyen világban fordulhat elő az, hogy valaki szándékosan kihasználja az emberek hiszékenységgel vegyes tudás-szomját és olyasmivel áll elő, ami "minenre választ ad". Ez lehetne egy jó szándékú dolog, de a tapasztalat azt mutatja hogy nem az. Öncélú és hazug, de pont azok nem látják ezt, akik benne vannak. LRH egy zseni volt, hogy ezt így össze tudta hozni. Sajnos nem tudott előre számolni az Internettel és az információ szabad áramlásával. Végül a kártyavár összeomlik és majd jön helyette más aki épít egy másikat.

Veder1 2008.05.29. 08:23:13

AnonHun

"LRH egy zseni volt"

Szerintem inkább egy rossz írói vénával rendelkező nárcisztikus egomán ember, aki sajnos igencsak szorgalmas volt.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.05.29. 08:33:18

De nagyon értett az emberekhez, tudta mire van szükségük, mivel lehet így csapdába csalni őket.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.05.29. 09:02:00

gtoma, félsz idejönni, ugye? túl sok itt neked az entheta. Én néha benézek hozzád, de a legizgalmasabb rész a blogodban a moderálás címszó. Mit és miért moderálsz. A szcientológia nem a szólásszabadság éllovasa? Mit mondott erről a nagy hubbard?

A 15-ből egyet bent hagytam, tehát a saját elveimet nem sértettem meg. Bent van, csak nem 15ször. Ne válaszolj, a kérdések csak költőiek voltak))

kalman 2008.05.31. 18:03:03

A legjobb akkoris csak az, amikor megkérdezek egy szci. és mivan azzal hogy az OT8 asok az igazi OTék is dohányoznak? ha annyira az anyag energi tér idő urai, akkor miért kell nekik?
Válasz:
1 ők ettől nem lesznek se beteg se rákosok (ja bocs, és ha igen? akk mivan?)
2 Játszma. Ők így szeretnék, az íze miatt.

Ennyi!! ha ők annyira etikusak, akkor miért mérgezik magukat?
Csöppetse belemagyarázás áá
ha ők ennyire felszabadultak, meg minden, minek a cigi? mondják meg.

eerdeklodoo 2008.06.01. 11:21:47

Még az, hogy magukat betegítik, a környezetet is... de hát kit érdekel a másik ember a szciben...

ha egy OT8 elvágja az ujját, a seb azonnal összeforr? Muti, és elhiszem!

kalman 2008.06.01. 14:36:42

Neem :)
Az OT8 nem vágja el az ujját, úgy kezdődik, ha meg mégis, akkor azt ő úgy akarta! érted. :)
vagy titokba tartja, strucc politika, hogy nem iiis közbe meg de! csak nem mondhatja hogy de ő is ugyanolan ember mint te vagy én, mert akkor isszabasszák a tanfolyamra és csináltahja meg 5ödszörre is. (és fél áron újra kell fizetni) és az OT tanfolyamok már milliós összegek...

csipinymous 2008.06.01. 19:26:25

Gtomas, az én kedves barátom! :-DDDDDD

csipinymous 2008.06.01. 19:29:31

Kalman! Junius 14-n sok szerettel várun!
àlarcot hozz!

csipinymous 2008.06.01. 19:30:51

Tamás! Még találkozunk! ;-)))))

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.02. 10:34:32

Sziasztok, csipi üzeni, hogy megérkeztek az álarcok és még van 5 db felesleges. 20 euróba került szállítással együtt.

reginooo 2008.06.02. 18:11:34

sziasztok! én még új vagyok itt, pár hete kattantam rá erre az oldalra és meg kell mondanom, eléggé elszörnyedtem az itt olvasottakon. Szcientológia, elképesztő, hogy ilyet lehet, hogy ezt megengedik, szóval első körben szeretnék szurkolni a blog íróinak, hogy sikeresen rendeződjön az életük. A második, amit szeretnék, az az, hogy ott akartam lenni a múltkori gyülekezésen a dianetikai központ előt de nem jött össze ez a dolog :( talán majd legközelebb. és pont erre irányulna egy kérdésem, hogy azért lesznek maszkok, mert a szektások fotózzák a tüntetőket? ennyire komolyan gondolja ez a maffia?ez milyen következménnyel járhat? mert szivesen mennék én erre a rendezvényre, csak hát olyan félelmetes dolgokat olvastam, és gondolom ti sem viszitek nagy örömmel vásárra a bőrötöket. abban reménykedem, hogy vki vagy vkik kis fogják zavarni a picsába ezeket az embereket (emberek...hülyék...vagy jön értük xenu :D :D ).
minden jót!

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.02. 20:39:12

reginooo: A maszk egyrész Anonymous védjegye, másrészt azért szükséges, hogy a kilétünk titokban maradjon az egyház előtt. Ők ugyanis imádnak perelni, zaklatni, pletykákat terjeszteni.

Ugyanakkor minden ott történt eseményről videófelvétel készül és a rendőrség is (félhivatalosan) a mi oldalunkon áll. Ez már az első tüntetésen is kiderült.

A Szcientológia nem játék, de ha elővigyázatosak maradunk inkább csak magukat járatják le. Minden alkalom, amikor Anonymous találkozik a Szcientológiával hatalmas presztizsveszteséggel jár az Egyháznak. Nem tudnak kommunikálni, idegesek és nem jönnek rá hogy Hubbar technológiája mit sem ér ellenünk.

Így könnyű szívvel invitállak, de mindenképpen viselj maszkot, és tartsd be a többi szabályt is ha jönni szeretnél.
Mi ott leszünk.

Sokan vagyunk.
Nem bocsájtunk.
Nem feledünk.
Számíts ránk.

reginooo 2008.06.03. 00:38:23

képzeljétek el. egy hónapja derült ki, hogy egy szcientológus van az intézményünkben, mint takarító és múltkor reggel mikor bementem, akkor akart rászedni egy kiscsajt, hogy lépjen be, meg vegyen meg egy könyvet ami arról, szól, hogyna csináljunk pénzt, meg hogyen legyünk sikeresek, beszarás, elküldtem a halál fszára.és nem tudom mit lépjek, vagy egyáltalán lépjek az üggyel kapcsolatban :S

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.03. 00:54:58

Hogy őszinte legyek mindig kettős érzéseim vanna ilyen történetek hallatán.

Egyszer ottvan az egyház, ami minden lehetséges (és közben aljas) módon próbálja befűzni a gyanútlan embereket. Finoman adagolva, nehogy gyanút fogjanak.

Ugyanakkor van ez a szerencsétlen, aki takarít valahol és nagyon szeretné ha foglalkoznának vele és megmutatnák neki az utat. Ezután betéved a Szci hálójába és rendes droidként igyekszik teljesíteni a stat-ot, nehogy az új családja kitagadja.

Szívesen beszélgetnék vele. Mondd meg neki, hogy van egy srác/lány, akit érdekel ez a dolog, írhat neki az anon.bp.hun|kukac|freemail.hu címre ;)

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.03. 07:21:30

reginooo, a takarító teljesen hiteles lehet, mint sikeres és gazdag üzletember :-)
a helyedben nem foglalkoznék vele, lejáratja ő saját magát, nem sok vizet zavar.

kalman 2008.06.03. 11:49:10

REGINOO
Szerintem világosítsd fel:)
KEzd így:
Szerintem ideje, hogy megtudd az igazságot: (és itt lemondod neki az OT 3 anyagát) és kérdezd meg a véleményét:) és ha nem hiszi járjon utána, de ezt nem úg értem hogy menjen fel a hídra lépésről lépésre (ami mellesleg még ki sincs adva végig) hanem úgy, hogy kérdezzen meg egy OT3 ast -vagy afelettit) :)

anubisz 2008.06.04. 12:23:39

AnonHun: Buta ötlet lenne, ha olyan cégek elé szerveznétek a tüntetéseket, akik benne vannak a hivatalos Wise listában? :)
Így talán mások is megtudnák... a cégek meg ugyebár nem problémázhatnának, mert a "szcientológiára büszkék kellene, hogy legyenek" :))

Gyülekezni meg hát bárhol lehet, ha bejelentett :P

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.04. 16:55:17

Nem rossz ötlet végül is. Majd ha már minden hónapban lesz 1-2 tüntetés benézünk Lenkeiékhez is ;)

Egyébként biztosan kikérnék maguknak a "leszcientológizálást". Pont mint a Maratonnál:
Magánemberek szervezik, nem a Szcientológia Egyház...

kalman 2008.06.05. 13:03:09

Anon kérdezted, hogy PTS vagyok-e hivatalosan:

papíron nem.
De gondolj csak bele! Elvileg ez az SP-k től függ. Ha kapcsolatban vagy vele, akk az ha nem akk nem. De ha jól megnézed, észreveszed, hog PTS = lehetséges bajforrás, had kérdezzem meg ki nem LEHETSÉGEs hát BÁRKI. Mindenkire ráéeshet egy zogora!! Ergo mindenki OPTS ebből a szempontbóól, meg fogom magamat égetni olajjal, ha sokat sütök, el fogom vágni az ujjamat, ha sok krumplit puscolok. ez vele jár. Különben még Dániéba amikoör kijelöltékl ezt rám azt Alessionak hívták, ő is meg volt fázva!?!?! akkor most hogy jelöl ki rám valaki egy olyan kondit, amlekyibe ő is benne van? Ez olyan mintha egy bűnöző ítélne el egy bűnözőt. és azt hallkan tennném hozzá hogy ősszel mentem ki Dániába, és nem volt akkor még kabátom, csak pulcsim. ÉS emléxem... a jégeső vert a hátam ott. Nem volt jó. Megfáztam persze. És a megoldás nem az, hogy vesznem nekem egy ki***** kabátot neeeem. PTS kezelés, többet melózik mint eddig, kevesebbet is eszik, és jobban elshiszi a legnagyobb marhaságokat is amit LRH írt.. És még lehet hogy tényle ismertem egy két olyan embert aki ne mszerette a szci- tehét SP-t. De mi van akkor ha valaki olyan sea orgos, aki csak Sea Orgtosokkal Clearekkel, meg OT kal találkozik, akkor az hog ylehet beteg? érted. Az, hogy valaki papíron micsoda, nem jelent semmit. Valaki, valakik elmondhatják rólad a véleményüket, de ez vagy igaz vagy nem, különbenis ez változik...

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.05. 14:21:56

:: kalman 2008.05.27. 15:15:44

Bocs, hogy nem válaszoltam, úgy tűnik még kevesebb időm van fórumozni, mint eddig... :(

:: De mi van akkor ha az egész egy csalás?

Az eddigi auditálási tapasztalataim érvényesek. Azaz tényleg létezik töltés, tényleg lebomlik az auditálás során, szóval ez a része igaz. A csodás visszaszerzett képességekről majd akkor fogok beszélni, ha auditálással már nem vagyok képes haladást elérni.

:: hanem arra, hogy minél többet gombolnak le rólad?

Ezért auditálok egyháztól függetlenül ;)

:: mi van akkor ha az auditálás csupán egy beszélgetés ahol rájössz valamire

Az auditálás ez (is). Meg közben keményen megmozgatod az elmédben a tömegeket. Fárasztó munka.

:: Sok dolgot nem értek ami a múltaban örtént, most ülhetnénk egyet, és lehet hogy rájönnék miért volt. és lehet hogy az oka egy olyan dolog amit nem tudok irányítani, akkor mot mivan?

Az van, hogy a múltban az elmébe szégyenből, fájdalomból, kudarcokból falak épültek. Ezek korlátozzák a szabadságod, hogy mit tehetsz meg és mit nem. Tehát eredményképp az elméd tisztább lesz, könnyebben mozogsz benne, nem akadályoznak a rögzült megoldásaid, képes vagy új utakra, új megoldásokra.

:: de ha egyszer majd rájössz (vagy azt hiszed hogy rájössz) egy rossz dologra, amivel viszont már nem tudsz kényelmesen szembenézni

Pont azért kell az auditálás, hogy szembe tudj nézni dolgokkal, mert egyedül, segítség nélkül nem tudsz :D

Amúgy előfordulhat (főleg az elsőkönyves auditálás során), hogy vki olyan eseménybe keveredik bele, amivel nem tud szembenézni, de a fokozatokat már ennek a problémának a figyelembevételével alkották meg.

:: (gyakori öngyilkosságra gondolok épp) előző életeikre, de ha én megtudnám, hogy hóhérvoltam, pedofil, gyilkos, inkáb nem, nem segítene, inkáb háráltatna, érted?

Az hátráltat, hogy gyenge vagy ezzel szembenézni, vmint van egy rakás töltés, ami ezzel kapcsolatban felkavarodott, azért érzed magad rosszul. ;)

Amúgy amikor ez kiderül, el kell kezdeni visszafejteni a láncot, hogy mi volt a pozitív (azaz 40-es tónusú) elsődleges célod (mert ilyen mindig volt), és milyen kudarcok során jutottál el ebbe az állapotba.

:: Én örülök neki h nem emlékszek erre.

De azt ugye tudod, hogy ezt hívják struccpolitikának?

:: Tudod tarts butának, de ismered a Bhagavat-gítát?

Te is engem annak tarthatsz, mert nem ismerem ;)
De mivel én technológiai érdeklődésű vagyok, és mivel a harekrisnázásban nem láttam túl nagy fantáziát, nem foglalkoztam sokat vele.

:: hiába szerzel meg ekkora meg akkora tudást meghalsz és kész ennyi volt. kezdheted újra.

Azért nem teljesen. Ismerek néhány előző életes szcit, sokkal kevesebbet kell őket auditálni.
Továbbá ez hadd ne legyen ok arra, hogy leessünk apátiába.

:: Tudod Istenne van egy olyan kéessége hogy ő mindig is tudja magáról hogy ő ISten. nem lehet elnyomni, viszont minket igen.

Asszem, ez sem így van. A játék kedvéért lemondhat a képességéről (mint pl sakkban csak bizonyos irányokba léphetsz), így már lehetősége van arra, hogy beinduljon a negatív spirál (azaz ördögi kör, ahogy egy wog mondaná).
Ez pedig abból áll, hogy nem kommunikál, problémái lesznek, rosszul oldja meg azokat (ez az ártó tett), ezt visszatartja a társai elől, stbstb.

:: LRH sem volt Isten, tudod hogy ő honnan szerezte meg a TUDÁST amit az alapokba írt le?

Érdemes végigolvasni a piros köteteket, hogy hogyan fejlődött a szci. Sok-sok éven át csiszolódott az, ami az alapokban van.

:: Gigi1 2008.05.27. 17:38:52
:: Honnan tudod, hogy nem csak a fantáziád játszadozik veled?

Először is, miért van az, hogy mindenkinek ugyanúgy játszadozik a fantáziája?
Másodszor, hogy lehet, hogy emellé töltés társul?

:: Hogy nem csak azért jönnek elő ilyen emlékek, mert ezt várják el tőled, vagy inkább te saját magadtól?

Talán azért, mert auditálás közben nem "találgatsz", meg "kitalálósozol", hanem elmondod azokat a képeket, amiket látsz.
Ha arra mész, amerre nincs töltés, akkor fantáziálsz.
Ha arra mész, amerre nehéz és kemény, akkor nem fantáziálsz. Elég jól meg lehet különböztetni a két útvonalat.

:: kalman 2008.05.28. 02:13:08
:: ha a csapda kitörli az emlékezeted, ugye.. Akkor hogyemlékezhetsz az előző életeidre?

Nem "kitörli". Elnyomja. Akkora fájdalmat társít az emlék mellé, hogy nem leszel hajlandó azt felidézni.

anubisz 2008.06.05. 20:04:27

AnonHun: Kikérhetik a leszcientológiázást? De akkor szólaljanak már meg a médiában, hogy miért kérik ki, és tudnak-e róla, hogy a nevük benne van a nagykönyvben :) Végülis Ti nem "ellenük", hanem a szcientológia ellen tüntettek és hát lehet, hogy valaki "visszaélt" a nevükkel? :))

Elvégre egy mozgalom az emberek felvilágosítására szolgál :)

Kálmán: Kicsit kicsavarom az indoklást, de megpróbálok az ő fejükkel és az én kevés tudásommal válaszolni, hogy mi van akkor, ha megbetegszel, és csak clear-ekkel, meg OT-kkal találkozol, akkor hogy lehetsz PTS: :) Szerintem egyszerű a válasz. Azt mondják, hogy valamelyik dinamikádon egy ártó tettet csináltál, és mivel nem nézel ezzel szembe, ezért betegítetted meg magad. Ez lehet pl. az is, hogy valamit nem értettél meg rendesen "tanulás" alatt, és továbbléptél ahelyett, hogy "kitisztáztad" volna. Így kavar lett a fejedben és mivel nem néztél ezzel szembe és nem szóltál, ezért mész a máglyára :))

Na, ez csak egy torz fantáziálás volt, de szerintem jól mutatja, hogy minden hülyeséget ki lehet csavarni :D

kalman 2008.06.06. 14:53:10

anibusz- köszönöm, hiogy ezt elmondtad, és igaz is! azt mondják szó szerint, hogy minden HIBA és betegség PPTS ségből számrazik, ugye.
De az is tény, és való hogy minden ember hibázik, személy szerint én nem láttam olyan mebrt, és szóljatok ha ti láttatok kérlek, aki soha ne hibázott vola, tehát akkor mindenki PTS? LRH nem hibázott, amikor nem vette észre a szerkesztő, meg vágási hibákat az Alapokban? akkor p nem PTS volt? Dehét egy PTS nek nincs is estenyeresége, tehát nem is fejlődhetett!? Az, hogy az ember hibázik a dinamikáin, az egy természetes dolgo, és abból tanul, és törkszik hohy jobb legyen.
és nem úgy kezdi el a dolgokat, hogy ő mindent tud, és ő nem hibázik. Sőt azt is állítja magáról,, hogy ő soha nem hibázik-- "Aki nem csinál semmit az nem is hoibázik" :) Remélem érted, mire akarok kilyukadni.


Trans:) ürülök, hogy válaszoltál::
:: (gyakori öngyilkosságra gondolok épp) előző életeikre, de ha én megtudnám, hogy hóhérvoltam, pedofil, gyilkos, inkáb nem, nem segítene, inkáb háráltatna, érted?

Az hátráltat, hogy gyenge vagy ezzel szembenézni, vmint van egy rakás töltés, ami ezzel kapcsolatban felkavarodott, azért érzed magad rosszul. ;)

Az nem kifogás hogy te gyenge vagy valamivel szembenézni. Értelmetlen dolog vájkálni a múltat ennyire, nem mondom, lehet belőle tanulni dde erre elszúrni az életed.. már nem jó. Gondolj csak bele... OT8 akarsz lenni, ugye? már bent vagy 5-6 éve? (Csak tippelek) és nem is vagy Clear.. mennyi kell, hogy clear legyél? vagy OT8? vagy OT15? ha kiadják, egy 100 évig biztos kell, hogy élj. És utána meg már értelmetlen visszaperelni a sok pénzt, amit befektettél.. különbenis adomány vissza azt már nem látod.
Jah, igen, és lenne egy kérdésem még:)
Tételezzük fel, hogy valaki rájön, hogy azért történt valami a családjával, mert az állatok ellen ártó cselekedetet követett el. Tehát mindig húst ettek, és mondjuk azrért jött egy hurrikán, vagy hábuorú. Érted?
Én ezt nyereséggként leírom, hogy rájöttem az okára...
De attólmég ugyanolyna jóízzel eszitek a húst tovább érted?
Az, hogy az OT8 asok közt vannak dohányosok arról miért nem nyilatkozol:? :)
Meg a Sea ORg napokon meg vedelik asör, ne haragudj.. ez milyen vallás?
Tehát semmilyen lemondást nem végeznek, sőt arra tanít meg, hogy elhídd több lettél, jobb lettél, az önteltségedet növeli (nekem is növelte míg sea orgos voltam) a büszkesédeget, és a nagyravágyásodat, és addig amíg ez benned van nem fogsz sokat fejlődni hidd el nekem. És tudod-e miért kellenek a lemondások? azért mert ha meghalsz, akkor ne ragaszkodj ehhez az anyaghoz, hanem (pl ahogy a védikus irodalom is tanítja-ahonnan eredetileg a szcientolügia és származik-) egy felőbb, jobb helyre juss, ahogy ők fogalmaznak a lelki bolygókra.. ott van az egyedülim és igaz öröm. Miért jó arra rájnni, hogy miattam volt öngyilkos a feleségem? és nézzek ezzel kényelmesen szembe, sőt még mosolyogjak, is:) akkor néznének hülyének...
és mi van akor ,ah mindent kiauditéltatok? Ot8 ig ugye..
ot 8 után meg jön a BE auditálás :D ezt tudtad? tudod, hogy ez mit jelent:?
Tudod, nem mindegy,m ha valaki úgy áll a társai érdekében, hogy maximálisan oldaadó, mert tudja hogy az aki tanítja -a lelki tanító mester aki mellesleg tiszta személy (nem cicgizik, nem iszik, nem szerencsejátékozik, nem eszik húst, barátságos, kedves, odaadó, önzetlen- tehát ha valaki ilyen embert szolgál, akkor annak van, is és lesz is eredménye. De ha te egy alkoholista, pénzmániákus, bagós, 3-4 feleséggel megáldott csalónak hiszel rajta. nem egyértelmű, hogy ő nem is lépett felül ezeken a kitalált szinteken? szerinted létezik a Clear állapota? egyszer aztmondják, hogy IGEEN TE CLEAR VAAGY! aztán megint mész ülni, azt kiderül, hogy mégsem. MEg hogy is nevezhetnénk bárkit is Clearnek, amíg bűnös tetteket folyatta, illetve akar tenni, még az is az elvileg, aki szép nőket, szép házat, millókat, meg milliárdokat akar, mert ez büszekéssggel tölt el. és amikor meghalsz nem tudsz majd tőlük megvállni, itt is maradsz. Akik meg megtudnak ezektől az anyagi javaktól válni, és figyelmüket Az Istenre szegezni, azok meg felszabadulnak.. ennyit mond a védikus irodalom.
Tudod.. először amikor bementem a temlomba, először nem értettem miért éneklik olyan sokszor a hare KRisnát. De aztán rájöttem. Azért mert azáltal hogy rjata meditálnak, neki ajáánlják fel a z ételt, neki dolgoznak, így jó sorsuk lesz az biztos. És ez már a bhakták természetében is megmutatkozik. Vess csak össze bűtran egy szcientológust egy bhaktával, egyből meglátod a különbséget. Én nem ismerek olyan bhakták -habár csak egy éve vagyok bent- aki valaha, még csak mérges is lett volna. mindig barátságosak, megetetnek :D Ha kérnek valamit, és megcsinálom ,de alssan nem siettettnek ugye.. nem iratnak alá velem mindenféle szerődéseket, hogy pereljenek. Nem pénzéhesek... Jonbban örülnek ha egy szegényeber ad nekik egy banánt, mintsem egy gazdagember egy 100 dollárost.. ez is volt leckén. Próbálj csak egy két versbe beleolvasni, és hid el, jónak fogod őket találni, mert nagyon tanúlságosak. Egyszer hallottam egy OT 3 nyereségként, hogy ő már mindenkit szeret, és mindennel meg van elégedve.. de azért továbbra is eszi a húst!! akkor mit ért el fizikálisan?
soványabb pénztárcát. Tudod.. onna is tudom hogy működik az egész, mert amióta bent vagyok több dologra jöttem rá, és fejlődtem. Olyan emberekkel találkoztam, és beszéltem ,akik nagy lemondásokat tettek, (de ha vissza szeretnének menni a világba visszakapnák a pénzt amit beadtak) nos ők nagyon rendes emberek. a Szcientológiában mint emeberk, normálisak, csak amit csinálnak! minenkit, megetikáztatnak, mert neked jobbnak kell lenned, tehát ezt ráderőszakolják. kül. nem olvastad az OT3 at? vagy szerinted az nemigaz? köszi válaszodat várom :$ :)

movie 2008.06.06. 15:32:27

Translator: Te hiszel abban amit csinálsz. Ha azt mondom, "tévedsz" azt válaszolod "nem próbáltad, így nem tudhatod". Legutóbb itt hagytuk abba.

Érdekes adalék azonban Kálmán (ex-szci) barátunk, akinek az auditálásról más tapasztalatai vannak.

Egy dolog a hitelességed ellen szól Translator: Neked érdekedben áll az auditálás mellett szólnod, hiszen szabadúszó auditorként hatalmad van az auditált személyek fölött. (felnéznek rád, valószínűleg jófejkedsz velük, csupa kirájság, öhö)

Ezért a következőt állítom:
- ugyanolyan csaló vagy mint az egyház, csak te lélektallérokat kérsz a szolgáltatásaidért.
- csaló vagy, mert nincs előző élet és nincs reinkarnáció. Nem tudod bizonyítani másként, csak úgy ha az egyének el akarják hinni!

Kálmán: kérlek engedd meg, hogy gratuláljak: átjutottál a hídon, így kellő erőd volt kilépni az egyházból. Aki tagja a szci egyháznak, még nem jutott át a hídon.
Vigyázz arra, hogy a krisna, véda, stb. ugyanúgy egy másik híd, lehetőleg ne lépj rájuk! Megnézheted, de a lelked ne add oda senkinek.

kalman 2008.06.06. 19:46:16

"Mi vagyunk az Ember reménye-az egyetlen remény.
A kezünkben van az erő, hogy visszaadjuk az Emernek determinizmusát és mindazt, amit jónak talál önmagában- őszinteséget, integritását, és afeletti örömét, hogy valódi segítséget nyújthat másoknak" — (no comment)

reginooo 2008.06.07. 11:31:56

a cikkre reagálva.
nem hiszem el, hogy egy iylen országban élünk. Elég durva, hogy szcientológi az iskolákba, de már maga a tény, hog az iskolákban fontosnak tartják azt, hogy méinkább megcélozzák a felnövekvő diákságot, hogy amúgy is egy hatalmas fogyasztói zombitársadalom legyen belőlük mihamarább...seggarcok. itt vmi forradalmi dolgot kell véghez vinni. Amúgy mellékesen, meg akartam nézi a 100 legbefolyásosabb szci. listát a heti válasz honlapján és 404-es hiba. Ha vkinek megvan vhova kimásolva, el tudná küldeni nekem a reginooo@freemail.hu címre ?

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.06.07. 17:51:08

reginooo itt a link, működik: www.hetivalasz.hu/cikk/0708/16395

Gigi1, köszi a linket! Vajon van-e köze ennek az Alkalmazott Oktatástan belső levelezéséhez??? Furcsa az időbeni egybeesés...
Levél itt: objektivszcn.blog.hu/2008/06/04/forgolinkpad#more503862

kalman 2008.06.07. 19:35:20

A drogok és az alkohol gyorsan elégeti a szervezetben található B1 vitamint. A B1 felgyorsított elégetésétől alakul ki a "boldog állapot". Amikor pedig az összes B1-t feléli, akkor pedig depressziós lesz. Amikor leszoksz a drogokról, a görcsök elkerülésére szedj sok B1-t naponta. - 1968. augusztus 28. (LRH)
Tapasztatalatból beszél:? :D
vagy csak egy jó fogás arra, hogy minden ember aki ülni szeretne egy csomó vitamint is szedjen?
Jó párosítás mindenhova bezsívódni, mint a maffia:
oktatás, egészségügy,vallás, mi kell még? hol lehet még sok pénzt szerezni?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.09. 13:48:33

:: kalman 2008.06.06. 14:53:10

:: Az nem kifogás hogy te gyenge vagy valamivel szembenézni.

Ez nem kifogás, magyarázat. Kifogás akkor lenne, ha nem lenne mellé módszer, amivel meg lehetne erősödni.

:: dde erre elszúrni az életed.. már nem jó.

Megnyugtatlak, nem szúrom el erre az életem ;)

:: már bent vagy 5-6 éve?

Kint vagyok tizeniksz éve :D De nem is voltam bent túl sokat, a SO-t is a "nyitott az elmém" tételnél buktam volna be ;)

:: nem is vagy Clear..

Elméletileg de, hiszen átmentem egy DCSI-n ;) Innen sztornózom a térítést akkor, ha nem gond ;)

:: Tehát semmilyen lemondást nem végeznek

Mondjuk a szcinek tényleg nem a lemondás a célja, hanem az, hogy képes legyél bármit újrateremteni, és ennek része az is, hogy képes legyél bármit megszüntetni. Meg pölö lemondani talán sokkal könnyebb, mint felelősséget vállalni meg vmit jól csinálni, esetleg vállalni a kudarc lehetőségét is.

:: Miért jó arra rájnni, hogy miattam volt öngyilkos a feleségem?

Például hogy ezentúl ne kövesd el ugyanazt a hibát. Hogy ezentúl pölö ne az emiatt hozott "soha nem lesz feleségem" posztulátum irányítsa az életed. Hogy képes legyél felelősséget vállalni azért, amit tettél. Hogy képes legyél megbocsátani magadnak, meg másoknak. Esetleg még akár jóvá is tudd tenni a dolgot.

:: a lelki tanító mester aki mellesleg tiszta személy

Ha egy ilyen lelki tanító tudja produkálni ugyanazt a konzisztens, átlátható és eredményekkel szolgáló rendszert, mint amilyenek pölö LRH fokozatai, akkor ezt tárgyalhatjuk. Eddig ezek a "nagy tanítók" általában a szép hangzatos szövegeket nyomják, de tech terén azért rendesen le vannak maradva.

:: tehát ha valaki ilyen embert szolgál, akkor annak van, is és lesz is eredménye.

:: De ha te egy alkoholista, pénzmániákus, bagós, 3-4 feleséggel megáldott csalónak hiszel rajta.

Asszem, te Jézust is buktad volna, ivott, adószedőkkel és egyéb aljanéppel bulizott :D
Amúgy a saját tapasztalataimnak hiszek, nem LRH-nak.

:: szerinted létezik a Clear állapota?

A haladóbb ismerőseim szerint igen, ugyanis ezen szint után nem a saját engramjaidat futtatod.

:: MEg hogy is nevezhetnénk bárkit is Clearnek, amíg bűnös tetteket folyatta

Mondjuk itt egy kicsit el vagy kavarodva. A fokozatok magasabb szintű technikák, mint a clear, azaz attól hogy clear vagy (nincsenek engramjaid), még bőven lehetnek ártó tetteid, igazolásaid, sötöbö. Az engram az időnyom legvégén jelent meg, és azért jöhetett létre, mert a fokozatokon annyira elástad magad.

:: de azért továbbra is eszi a húst!!

Csak ezt az egyet: mi is a baj a húsevéssel? Miért nem baj, ha pölö gabonát eszel? Az nem üvölt, amikor levágod?

:: movie 2008.06.06. 15:32:27

:: Érdekes adalék azonban Kálmán (ex-szci) barátunk, akinek az auditálásról más tapasztalatai vannak.

Hazudsz, ugyanis neki sokkal kevesebb auditálási tapasztalata van, mint nekem, de az a kevés is elég felületes elképzelésekre alapszik, ez már a hozzászólásaiból is látszik.

:: Egy dolog a hitelességed ellen szól

Leszarom, mert hazudsz :P

:: hiszen szabadúszó auditorként hatalmad van az auditált személyek fölött.

Höhö. Én vagyok a világ ura, RESZKESSETEK, muhahaha !!! :D
Azt ugye tudod, hogy ha ész nélküli droidokat akarnék, akik imádnának, akkor írnék programot, ami folyamatosan kiírja, hogy "TE VAGY AZ ISTENEK ISTENE, TRANSLATOR"? ;)

:: Ezért a következőt állítom:

Azaz rágalmazol, anélkül hogy ismernél, tehát hazudsz és még rosszindulatból is teszed. ;)

:: kalman 2008.06.07. 19:35:20
:: A drogok és az alkohol gyorsan elégeti a szervezetben található B1 vitamint.

Ezt már az első könyvben (B1, hehe) is állítja ;)
Amúgy az alkoholra ez helyből igaz: en.wikipedia.org/wiki/Thiamin#Alcoholic_Brain_Disease
Szóval mi is a baj?

movie 2008.06.09. 14:44:16

Translator:
Javasolnám a szótáradba felvenni a "tévedsz" szót is. Ugyanis akkor hazudnék, ha ismernélek és az ismereteimmel ellentéteset állítanék. Így max. tévedhetek. (esetleg szótisztázzunk?)

A tévedésemre rá kell világítanod, amit te nem tettél.

De feltételezem az előző megjegyzésemben található éles kijelentés miatt vadultál így meg: ezt írtam "csaló vagy".
Valóban erős szó ez, sőt abban is igazad van, hogy nem ismerlek személyesen. Mégis fenntartom ezt az állítást, de nem személyed miatt, hanem a "szci auditálás egy csalás" elv alapján.

Még egy dolog: ha tudnál te droidokat programozni már régen megtetted volna!
De talán ez neked megteszi:

void main(String [] a) {
boolean tri = "Translator=isten".equals(a[0]);
while (tri) {
System.out.println("TE VAGY AZ ISTENEK ISTENE, TRANSLATOR");
}
}

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.09. 17:00:33

:: movie 2008.06.09. 14:44:16
::Javasolnám a szótáradba felvenni a "tévedsz" szót is.

Az benne van, csak ki kell érdemelni, kalman pölö sok mindenben téved az auditálással kapcsolatban, de pedig a belső lelkivilágomról hazudsz.

:: Ugyanis akkor hazudnék, ha ismernélek és az ismereteimmel ellentéteset állítanék.

Ahh, szóval ha nem ismersz, akkor nincsenek ismereteid, és persze logikailag mindjárt igaz lesz a következtetés, tehát nem hazudsz? :DDD

:: A tévedésemre rá kell világítanod, amit te nem tettél.

Nem tudsz semmit rólam, te mondtad. Amiket kitaláltál rólam, azok nem igazak.

:: De feltételezem az előző megjegyzésemben található éles kijelentés miatt vadultál így meg: ezt írtam "csaló vagy".

Ez nem megvadulás (olyat te még nem láttál tőlem ;)). Amikor valakit "csaló"-nak nevezel, azzal vádolod meg, hogy vmi BTK-s bűnt követett el. Ezt alap és bizonyíték nélkül, nagy nyilvánosság előtt elkövetni, kimeríti a rágalmazás tényállását. Ezt pedig nem tűröm el.

:: Mégis fenntartom ezt az állítást, de nem személyed miatt, hanem a "szci auditálás egy csalás" elv alapján.

Mivel nem ismered az auditálást, nem láttál még közelről olyat, és ilyesmit állítasz, ezért nyugodtan mondhatom, hogy hazudsz.

:: Még egy dolog: ha tudnál te droidokat programozni már régen megtetted volna!

Ha akarnék, maradtam volna a csörcsben. :P

:: De talán ez neked megteszi:
:: void main(String [] a) {

Azért én ilyen pelenkás nyelveken nem szoktam programozni, nálam 1xűbb dolgokra a C++, különlegesebbekre vmi assembly szokott lenni a menő ;)

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.09. 20:59:59

Na majd nyitok nektek egy külön geek-hacker fórumot! :D

PPéter 2008.06.09. 22:28:56

Translatorral teljesen felesleges vitatkozni. A Prohardver fórumának Szcientiológia topikjában már bemutatta, hogy elmeállapotát és morális beállítottságát tekintve csak annyiban különb egy átlagosan agymosott szcientológustól, hogy ő nem pénzért auditál, hanem ingyen nyomja a süket, áltudományos maszlagot. Az érveléstechnikája tök ugyanaz, mint egy "belsős" szci-fannak: terel, hazudik és kétségbeesetten védi ezt a szánalmas kókler eljárást.

kalman 2008.06.09. 22:59:16

Magadnam mondtál ellent transz! : D
Azt állítottad a kommenteddel, hogy az auditáls segít, jó, fejlesztő dolog. Nos én -amikor még hittem benne- habár kevés auditlás után is, de fejlődnöm kellett volna. Nos én ezt miért nem éreztem? velem van a baj valószínű, és én kivétel vagyok, akire ez nem hat? VAGY ....
Fontos még megjegyeznem, csak hogy tudd transz te dridokat gyárttasz, és viszed be a sűrűjébe a szerencsétlen embereket. Hogy van képed millákat elfogadni beszélgetésekért? ne mond azt, hogy az nem a te zsebedbe megy, attól még ugyanúgy hozzájárulsz a csaláshoz,mert: A vallásnak kikiáltott dolog nem IStenről szól
Mert ezzel nem lesz senki sem az LRH által megfogalmazott anyag energia tér idő ura. de ezt te is PONTOSAN NAGYON JÓL TUDOD!! arra a kérdésemre h a dohányos OT8 asok miért dohányoznak, elfelejtettél válaszolni. Különben

:Eddig ezek a "nagy tanítók" általában a szép hangzatos szövegeket nyomják, de tech terén azért rendesen le vannak maradva.

Nos had kérdezzelek már meg! Láttál te már valaha, vagy beszélgettél már valaha ilyen emberrell? Mi? hogy még soha? de azért oltod őket rendesen. Nem attól lesz valami igaz, hogy a másik hazugság. érted? ha a hitelességre szarsz, nézd meg magad 10 év múlva... annyi sem kell.
mond meg nekem hova vezet ez? Azt írja (kivételesen igazul) Csak a Clearek, és az OT ék élik túl ezt a bolygót Nos LRH azt is mondja, hogy a lélek örök ergo nem tud meghalni, de ha neked az a vágyad hogy még jó sokáig itt maradj hajrá, csak tudnám minek:S Ez a vágya bárkinek is, hogy itt rohadjon meg, ahol szenvedés drog , bűnözés és szicenoltógia van? hajrá Gratulálok.

: de azért továbbra is eszi a húst!!

Csak ezt az egyet: mi is a baj a húsevéssel? Miért nem baj, ha pölö gabonát eszel? Az nem üvölt, amikor levágod?

Jó kárdés!! Igen levágják a gabonát de várj: Két dolog
Egy A Krisna tudatban nincs olyan szabály, hogy ne ölj, tehát ha nem akarsz éhenhalni, akkor ehetsz gabonát, persze

A másik, nem tudom tudod-e mi a karma fogalma- de ha ők is egy bűnt követnek el, (levágnak egy gabonát) akkor ők az ez által képzett karmát (ami majd valószínűleg rosszul hatna vissza rájuk) azt FELÉGETIK!! hogy miért? MErt a belőle készült ételt FELAJÁNLJÁK Krisnánat, tehát imákat mondanak el, krisnaközpontu az egész, és Krisnának adják az ételt, tehát ha neki kedveskedsz, valószínű nem fog érte haragudni! DE ha megölsz egy állatot, amikor vegás is lehetnél, akkor az már ilyen szempontból bűn. Én rájöttem erre, hogy miért van ez így! például tegyük fel, hogy te nagyon szereted a cicusokat, a kutyákat, vagy a malacokat, szeretgeted őket, felnevelet őket, azt levágod. és megeszed! Ha arra gondolsz, hogy tegna még puszilgattad, mert szeretted ,ma meg eszed.. ez a húsevés torzítja el az érzékeidet. Különben Jézus nem evett húst... hol olvastad?
Arról a tröténetről hallottam, hogy a tóbol a halak kirepültek, és megetette az éhező népet, oké, de ennek nem az a tanulsága, hogy te azt ehetsz amit akarsz, mint egy disznó, hanem azt, hogyha azéhhalál szélén állsz, akkor muszály.. persze. tudod transz.. nem baj, hogy szci vagy.. szci nek kell lenned, hogy jó anti szci légy, mert az már azt jelenti , hoyg te megértettted.
Mutass nekem egy embert, aki tényleg valahi is befejezte a hídat... nem tudsz mutatni ilyet, mert nincs is vége a hídnak- úgyértem nincs kiadva. Ez azt jelenti, hogy egy olyan útra léptél, amelyiknek nem látod a végét. a Sea Org is ilyen. És tudod az okos ember más kárán tanul
A normális a sajátjából. a buta a sajátjából se.
Egyszer volt Budán kuytavásár. Nem ismered ezt a mondás? Olvass bele egy két OT nyereségbe, és észre fogod venni, hogy mind szerencse, vagy belemagyarázás! Kérlek járj utána ennek a szónak, hogy ebelemagyarázás jó? Aztán észreveszed, hogy csak azért írják ezeket, mert ha nem írnak valamit, újra meg kell csinálniuk, amit viszont már nem akarnak. Ha azt akarod, hogy becsapjanak, be is fognak, nem az odaadásról, a segítségről szól. Arról szól., hogy lehet minél jobban mepumploni az embereket. Tudod egyszer egy ilyen nagyokos akinek ne mvolt techje ugye... azt mondta, hogy az élet értelme a boldogság, ha boldog vagy, akkor jó, ha nem akk nem. igaza is van. persze a boldogás alatt az eredeti kapcsulatunk az IStennel való visszaállítás alatt érttte, nem a nőzés vagy a büszkeség, a sznobság, stb. És ha te boldog vagy ott, akk hajrá, ha viszont azt veszed észre, hogy rendezvényről rendezvényre, és auditálásról auditálásra csak hülyébb leszel, és szegényebb, amíg már muszály elhinni amit mondanak.... tudod, én is leckén bátran fel mertem tenni a kezem és kérdeztem és válaszoltak. ha viszont egy szci kérdezek meg mutat egy könyvre azt csá, amit úgysem fogok megérteni, és ezt ő is tudja :S LRH azt feltételezi a híd alapján magáról, hogy ő tökéletes mint OT15, de nem volt az, aki azt állítja magról, az ne maz, aki azt mondja , hogy ő mindent tud az semmit sem tud. menj el egy prabhu hoz, vagy egy a krisna völgybe, és nem fognak aharagudni, és kérdezz meg egy vezetős (ő se fog) hidd el nekem. vagy akárkit onnan, és akkor majd rájössz, és tapasztalat miatt, az emberek kedvesek, jámborak, odaadók, stb. egy szci legalábbis Dániéba, ahol én jártam ott ellopták a polóm, és nem szóltam neki, tudtam neki se lehet sokkal több :_ D De valószínű ezt tanította a sok auditálás neki. Szóval az OT-k akkor miért is dohányoznak? dohányozhatnak? Tudod a vicc, az hogy LRJ leírja az út a boldogás fezetbe, hogy ne használj drogokat, de csináljátok.. ennyi. én amit próbálok itt emnondani neked, azt be is tartom, nem eszek húst, se gombát, se ecetet, és nem alkoholizálok, és nem cigizek, nem nőzök, és nem játszok szerencsejátékot ennyi, most ebbe mi a kivetnivaló? legalább erre megtanítottak ott, és téged mire tanítottak meg? Hallottál már Bajant ? az ember hangján lehet majd hallani, mennyire szereti énekelni a szent nevet, ez ne merőszak, nem kötelező neki azt csinálnia,mégis szereti, hogy lehet ez? Nehigy, azt mond, hogy dramatizálja, és a többi is egyszerre. az éneklées nem ez. Mondhatod, kiauditálhatod, és eg boldog emberből egy szomorút alkottál ;)
názd meg, mi a sikeres végterméked, és akkor szabadíts fel másokat, ha már te is felszabadutlál. ok? köszi
kalman

movie 2008.06.10. 10:07:26

Translator,

nem tűröd, hogy rágalmazlak? Inkább cáfold meg az állításaimat. Ja rágalmazás = vád, a vádat nekem kellene bizonyítanom?

Oké, most az egyszer, belekezdek:
Feltételezések:
- E-méter-t használsz az auditáláskor
- E-méter az ember két keze közti ellenállást méri
- Az e-méter a poligráf egyszerűbb változata, amely csak ellenállást mér, vérnyomást, pulzust nem.

Ahogy a poligráf (hazugságvizsgáló), úgy az e-meter is a szorongást képes kimutatni.
Az auditálás tehát kimutatja mely témák kellemetlenek, így az auditált személyt a kellemetlen témák feltárása felé lehet kényszeríteni.

Eddig helyes amit leírtam?

-----------------------------------------------
egy kérdés: Translator, te elhiszed a Xenu sztorit?
-----------------------------------------------
megjegyzés: hadd szólítsalak Misinek, mert a Translator begépeléskor olyan furán kattog a billentyűzetem.
-----------------------------------------------
geek: a programban nem az a lényeg, hogy miben íródott, hanem a tartalma. Sajnos úgy tűnik nem értetted meg azt sem. Leírjam C++ -ban is? Vagy ASM-ben? Akkor sem értenéd.
-----------------------------------------------

PPéter 2008.06.10. 12:03:07

Mondom, teljesen felesleges Translatorral viaskodni, ő is agymosott :D , tapasztalatból mondom.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.10. 13:04:40

:: PPéter 2008.06.09. 22:28:56
:: Translatorral teljesen felesleges vitatkozni.

Mi az, elfogytak az észérvek? ;)

:: kalman 2008.06.09. 22:59:16
:: Magadnam mondtál ellent transz! : D

Nem teljesen.
A sima, B1 auditálás elég lassú, főleg gyakorlatlanul és E-méter nélkül. Azóta azért rengeteget fejlődött a téma, és egy listázással megkeresett területet vmilyen ismétlő eljárással feldolgozni sokkal hatásosabb tud lenni.

:: Nos én -amikor még hittem benne-

Hehe, én soha nem hittem benne, csak kipróbáltam és azt tapasztaltam, hogy segített ;)

:: Hogy van képed millákat elfogadni beszélgetésekért?

Ööö, kicsit koncentrálj, főleg arra a részére, hogy "tizeniksz éve otthagytam az egyházat".
Amúgy inkább hobbiauditor vagyok, és SOHA SENKI nem fizetett nekem semmit auditálásért.

:: A vallásnak kikiáltott dolog nem IStenről szól

Mintha a te vallásodban nem attól lenne vki isten, ember vagy démon, hogy éppen melyik világba születik bele ;)

:: Mert ezzel nem lesz senki sem az LRH által megfogalmazott anyag energia tér idő ura. de ezt te is PONTOSAN NAGYON JÓL TUDOD!!

Ezt nem tudom pontosan. Jelen pillanatban magamban pont elég rendbehoznivaló van ahhoz, hogy ezt a részt kicsit későbbre halasszam.

:: arra a kérdésemre h a dohányos OT8 asok miért dohányoznak, elfelejtettél válaszolni.

Nem felejtettem el. Nem ismerek OT8-akat, én nem cigizek, szóval erre nem nagyon tudok válaszolni.

:: Láttál te már valaha, vagy beszélgettél már valaha ilyen emberrell?

Mutass jobb techet, és meggyőzhetsz.

:: ha a hitelességre szarsz, nézd meg magad 10 év múlva... annyi sem kell.

Megint "tizeniksz év". Már 1x megtörtént a 10 év múlva.

:: A másik, nem tudom tudod-e mi a karma fogalma- ...

Asszem kicsit többet kellett volna olvasgatnod a második szint anyagát, az ártó tetteket és visszatartásokat.
Az egész általad leírt úgy van levezetve, hogy nincs szükség külső istenekre, büntetésekre és kiengesztelésekre, csak azonosulásra és a különbségtevés képességének hiányára, viszont most nincs időm meg helyem 600+ oldalnyi anyagot végigvesézni.

:: Mutass nekem egy embert, aki tényleg valahi is befejezte a hídat...

Csörcsi nincs is, de a ruszkiknál mesélik, hogy CBR (www.freezone.org) OT48-as szintjéig már jutottak el emberek.

:: Ez azt jelenti, hogy egy olyan útra léptél, amelyiknek nem látod a végét.

És ez miért zavarna engem? Hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy nem repül a számba a sült galamb, meg különben is, végül a saját utamat csak én határozhatom meg (Milestone 1, ha még rémlik...)
(Meg mintha te látnád a saját utad végét, meg sorolhatnám a taoista bölcssségeket az út végéről ;) ).

:: Aztán észreveszed, hogy csak azért írják ezeket, mert ha nem írnak valamit, újra meg kell csinálniuk

Erről tudok. De ebben DM-nek is hatalmas része volt, mert 82-ben elüldözte a legtöbb régi auditort, folyamatosan pusztítja a techet, és folyamatosan fogynak az eredmények.

:: persze a boldogás alatt az eredeti kapcsulatunk az IStennel való visszaállítás alatt érttte

Arra nem jöttem még rá, hogy honnan tudod, hogy a vonal másik végén Isten van. Én pölö szerényebbnek érzem magam annál, hogy ezt így el tudjam dönteni...

:: muszály

OFF: "muszáj", plz.

:: ha viszont egy szci kérdezek meg mutat egy könyvre azt csá, amit úgysem fogok megérteni, és ezt ő is tudja :S

Ha gondolod, elmesélem a saját szavaimmal, de azért hozzáteszem mindig, hogy olvass utána az eredetinek ;)

:: nem eszek húst, se gombát, se ecetet

A gombáról meg hagymáról még tudtam, de az ecetről nem :)

:: és téged mire tanítottak meg?

Hogy visszahúzódás helyett ne féljek belemenni az élet sűrűjébe.

:: Mondhatod, kiauditálhatod, és eg boldog emberből egy szomorút alkottál ;)

Nem mondom. De majd 1x találd ki, mi a jobb, boldogan hazugságban élni, vagy szomorúnak lenni, és tudni az igazat...
(Amúgy adalék: volt olyan auditálási nyereségem, hogy FELjöttem a szomorúság szintjére. És ez az egyik legjobb ülésem volt. ;) )

:: názd meg, mi a sikeres végterméked

Attól függ, te mit tartasz sikernek. :D
Az, hogy képes vagyok gondoskodni a családomról, támogatom a környezetem túlélését, annak számít?

:: movie 2008.06.10. 10:07:26
:: Ja rágalmazás = vád, a vádat nekem kellene bizonyítanom?

Pontosan.

:: Az auditálás tehát kimutatja mely témák kellemetlenek, így az auditált személyt a kellemetlen témák feltárása felé lehet kényszeríteni.

Így igaz, bár a "kényszeríteni" helyett inkább az "irányítani" szót használnám. Túl sokat nem lehet/szabad kényszeríteni/irányítani, mert a pc összeomlik.

:: egy kérdés: Translator, te elhiszed a Xenu sztorit?

Elhiszem, hogy másnak előjött, és töltéseket lehet belőle leszedni.
Az igazságtartalmával amúgy nem szoktam foglalkozni, túl keveset tudok hozzá, még több adatot szeretnék róla szerezni.

:: hadd szólítsalak Misinek

Hehe, OK, esetleg T-nek ;)

:: geek: a programban nem az a lényeg, hogy miben íródott, hanem a tartalma.

Azt hittem, segíteni akarsz egy ilyen program megírásában ;)
Amúgy úgy érted, hogy ha megfelelően paraméterezem a programot, akkor isten vagyok?

:: PPéter 2008.06.10. 12:03:07
:: Mondom, teljesen felesleges Translatorral viaskodni, ő is agymosott

Gondolom akit nem tudsz meggyőzni, de nem vagy képes megérteni, hogy miért, hiába van igaza, az agymosott :P

movie 2008.06.10. 14:03:24

Kedves Misi!

Elsősorban köszönöm, hogy emberi néven szólíthatlak. Ez a sci-fi világ a valóságba átültetve, olyan tesco-bevásárlókosár-vas ízű. Ha érted mire gondolok.

PPéter szerint Veled nem érdemes vitatkozni, de lám az előző hozzászólásom minden pontjával egyetértettél: haver vagy Misi! Na jó, én azt mondtam "kényszeríteni", Te inkább "irányítani". (pszt: a helyedben a "terelgetni" szót javasoltam volna)

.... ó, még nem akarom ezt a koranyári zöld-lomb illatú harmónikus békét tovább feszíteni: szép időnk van ...

egy comment-tel később folytatom.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.10. 14:11:19

:: movie 2008.06.10. 14:03:24
:: PPéter szerint Veled nem érdemes vitatkozni, de lám az előző hozzászólásom minden pontjával egyetértettél: haver vagy Misi!

Ha egyetértek veled, nem is lehet velem vitatkozni ;)

movie 2008.06.10. 14:33:08

Jé, tényleg. Akkor sorolom a következtetéseimet:

Az auditálás egy olyan psziho-analitikus ülés, ahol egyik fél sem konyít a pszihológiához mégis érhetnek el eredményeket.
Egy jó szakember az emberismeretével és megfigyelése alapján észleli a pszihikai gócpontokat, ezt helyettesíti az e-méter.

a csalás abban áll, hogy:
- az auditálást végző személynek nincs pszihológiai képzettsége. (persze, hogy nincs, hiszen utáljátok őket). Így a pszihológusoknál is kevesebb eséllyel találja meg az észlelt probléma valódi gyökerét, cserébe egy másik téveszmébe "irányítja" a delikvenst.
- a delikvens is örül, hogy egy régi életében elkövetett büntettre kenheti a szenvedvedését, mert ebben az esetben mégsem igazán övé a felelősség, vagy ha áldozatként szenved, úgy nem az általa ismert emberek között kell keresni a tettest.

Így aztán mindenki örül a nyereségnek, amit az auditálás során elértek, de a tudattalan csendben tovább morog. Aztán újabb auditálások még vadabb dolgokkal tudják a tudattalant lecsendesíteni. Így garantáltan el lehet jutni valami Xenu ostobasághoz.

Azért csalás, mert ez egy hazárdírozás az elmével.

Hogy összefoglaljam Neked Misi barátom: nem azt állítottam, hogy tudatosan vagy csaló. Te is egy csalás áldozata vagy, ami csalót csinál belőled is, közben nem veszed észre.

movie 2008.06.10. 14:38:26

Misi,

mielőtt csuklóból visszaírnád a szavaim egyenkénti tagadását (pl. "nem csalás", "nem tudatalatti", stb) gondolkodj el egy pillanatra.

sok szeretettel Béla.

alagi 2008.06.10. 15:13:40

Nekem Translatorrol Fishmann jut eszembe. Megneztem a vele keszult interjut, es igen elcsodalkoztam. Folyamatosan dolt belole a szci szoveg, LRH feltetlen hive, csak valamin osszekulonbozott az egyhazzal.
Allitasai pl.:
-Elozo eleteben o volt jezus apja
-kb 1995-ben vilagvege lesz (az interju nyilvan ezelott keszult) Persze hozza tette, hogy csak akkor, ha nem sikerul megmentenie. Ugy latszik sikerult.

Minden gondolata a szcientologia korul forgott. Szanalmas latvanyt nyutott.

Translator is ilyen vakhitu, nem kepes elfogadni hogy mas magyarazat is lehet a dolgokra, mint LRH magyarazata.
(lasd pl. movie 2008.06.10. 14:33:08 )

"OT48-as szintjéig már jutottak el emberek."

Es akkor mar vegre kileptek a nyamvadt testukbol? Vagy az majd OT1000-nel jon? Mert az ugye vilagos, hogy a mostani szcik nem lepnek ki a testukbol, csupan ugy erzik mintha kileptek volna.

"Nem felejtettem el. Nem ismerek OT8-akat, én nem cigizek, szóval erre nem nagyon tudok válaszolni."

Itt is mukodesbe lepett agyad vedekezo mechanizmusa. A kenyelmetlen kerdeseket miert kerulod ki? Olyan nagy intellektualis ugras lett volna a "Meselj a dohanyzo OT8 ismeroseidrol" helyett a "Mi a velemenyed arrol hogy egyes OT8-asok dohanyoznak?"-ra valaszolni? (egyebkent szciknel is tipikus, hogy ha valami rossz dologrol nincs _kozvetlen_ tapasztalatuk, akkor egyszeruen gondolkozni rola is keptelenek.)

"Mutass jobb techet, és meggyőzhetsz."
Ugyan nem ismerem behatoan, de szerintem a pszichologia egy eleg jo "tech", le mernem fogadni hogy jobb a szci-nal. Amiben alulmarad, az az hogy a hasznaloiba kevesbe veri bele az "Ez a vilag legfontossabb technologiaja" allitast.

Na, jo sokat irtal, csak szemezgettem nehany dolgot, ami kulonosen szurta a szemem.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.10. 16:00:20

:: movie 2008.06.10. 14:33:08
:: Az auditálás egy olyan psziho-analitikus ülés

Nem, mert egyrészt legfeljebb a dianetika auditálás alapszik a pszichoanalízisen, a többi már nyomokban sem, másrészt akármelyik PA kikelne az ellen, hogy az auditálás PA ülés.

:: ahol egyik fél sem konyít a pszihológiához mégis érhetnek el eredményeket.

Attól függ, mit tekintesz pszichológiának. Egy rendes (mondjuk 5-ös szintű) auditor mögött egy főiskolai szintű képzés van, szóval a lélek működéséhez vmennyire ért azért.

:: Egy jó szakember az emberismeretével és megfigyelése alapján észleli a pszihikai gócpontokat, ezt helyettesíti az e-méter.

Ez nem pont így van, ugyanis a méter mélyebbre hatol be, mint ahogy ezeket a gócpontokat meg tudnád találni.

:: a csalás abban áll, hogy az auditálást végző személynek nincs pszihológiai képzettsége.

Először a "pszichológia" fogalmadat határozd meg. Ha ezen egyetemi (bölcsész, hehe) oktatást értesz, akkor nincs. Ha azt érted alatta, hogy 2-300 óra auditálás van mögötte, mire egy csörcsi fizető ügyfél elé jut, akkor viszont bőven veri a kezdő "képzett"-et szakmai tapasztalatban.

:: (persze, hogy nincs, hiszen utáljátok őket).

Ez hazugság, mert én spec nem utálom őket.

:: Így a pszihológusoknál is kevesebb eséllyel találja meg az észlelt probléma valódi gyökerét

Majd ha egy pszichológus hajlandó(!) bevinni egy előző életes eseménybe, lehet tárgyalni a valódi gyökerekről.
Addig mégis hol lenne az a "valódi gyökér"?

:: cserébe egy másik téveszmébe "irányítja" a delikvenst.

Oda irányítod, ahol a méter jelez. Ha nem ezt teszed, megsérted az auditorkódexet, azaz nem auditálsz, hanem vmi mást csinálsz.

:: a delikvens is örül, hogy egy régi életében elkövetett büntettre kenheti a szenvedvedését

Ja, ez szép elképzelés lenne, ha közben a felszabaduló energiáktól nem sülne ropogósra a méter (bizony ilyen eset is volt már ;) )...

De megnyugtatásul közlöm, hogy némely eljárás esetén szerepel az "ebben az életben" kitétel, hogy ne lehessen a felelősség elől a múltba menekülni, szóval ezzel nyitott kapukat döngetsz.

:: mert ebben az esetben mégsem igazán övé a felelősség

Tehát te mondod meg vkinek, hogy miben van a felelősség? Az azért nem pont így van.

:: vagy ha áldozatként szenved, úgy nem az általa ismert emberek között kell keresni a tettest.

Megnyugtatlak, hogy a "csak más a hibás" és a "csak én vagyok a hibás" felismerés nem az eljárás végét jelzi, hanem csak azt, hogy kapcsolatba került vki az eseménnyel. A felelősség (okozás) pontos felismerése az, ami rendberakja az eseményt, felszabadítja a töltést, és jöhet a halleluja.

:: de a tudattalan csendben tovább morog.

Azért az elég gyorsan kiderül, hogy a tudatalatti morog-e vagy sem, és ez elég nagy mennyiségű kritizálás formájában 2-3 napon belül meg szokott jelenni.

:: Aztán újabb auditálások még vadabb dolgokkal tudják a tudattalant lecsendesíteni.

Ez megint ott bukik meg, hogy az elme folyamatosan csendesedik. Nekem spec pont ez a bajom, alig lehet restimulálni ;)

::Azért csalás, mert ez egy hazárdírozás az elmével.

Ha nem érted a logikáját, akkor hazardírozás. Ha érted, akkor nem az.

:: Hogy összefoglaljam Neked Misi barátom

Ezt a "barátozás"-t meg megköszönném, ha nem egy mondatban használnád a "csaló" szóval. Vhogy nem tűnik őszintének, sőt.

:: movie 2008.06.10. 14:38:26
:: gondolkodj el egy pillanatra.

A gondolkodás alacsonyabb rendű dolog, mint a TUDÁS :DDD

alagi 2008.06.10. 16:09:18

"A gondolkodás alacsonyabb rendű dolog, mint a TUDÁS :DDD"

Na mar itt is latszik milyen nagy a baj. Pont hogy a gondolkodas magasabb rendu. Hallottal mar a "magolas"-rol?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.10. 16:28:06

:: alagi 2008.06.10. 16:09:18
:: Hallottal mar a "magolas"-rol?

Neked magolás==tudás? Szintén bölcsész?

movie 2008.06.10. 16:31:53

Szia Misi,

most lemegyek a szintedre és a töredezett gondolatmeneted mentén válaszolgatok.

1. ki tanúsítja, hogy főiskolai szintű a képzés? Csak ti jelentitek ezt ki.
2. az e-méter nem hatol be sehova. Az a bő ellenállását méri.
3. pszi def: hu.wikipedia.org/wiki/Pszichol%C3%B3gia
4. mégegyszer mondom: hazugság az, ha tudok valamit de máshogy állítom.
A sci-k általában utálják a pszi-ket. Te sci vagy, azt hittem utálod a psziket. Tévedtem, tehát egyel kevesebb rossz tulajdonságod van, ami jó.
5. az előző életes dolgok egy egérút, menekülés a valódi megoldás elől, de később írod, hogy ezt "Ti" is felismertétek...
6. az e-méter a 0 közeli ellenállástól sül ropogosra. Pölö ha valaki annyira leizzad, hogy a sós víz teljesen átitatja a kezét. Ez még nem előző élet.

Nekem nem úgy tűnik, hogy Kálmán annyira alulstimulálódott volna...

Sajnálom hogy nem értetted az utolsó bekezdést.

És talán gyakorolni kellene még ezt a gondolkodás dolgot is.

alagi 2008.06.10. 16:51:17

"Neked magolás==tudás?" ezt allitottam volna?

Akkor szotisztazzunk, ezt biztos szeretni fogod:

Magolas (nak az eredmenye)= ha tudsz valamit anelkul hogy tudnad a miertet. Olyasmi mint hogy olvastam LRH-nal ezert mar tudom. Vagy a tanito bacsi azt mondta hogy log(a)+log(b)=log(ab), ezert ezt mar tudom. Ide tartozik meg az "olvastam LRH-tol, aztan addig nem engedtek ki a szobabol amig el nem hitettem magammal hogy tenyleg ugy van" is.

Ha gondolkozni tudsz, akkor rajohetsz anelkul hogy LRH azt leirta volna, esetleg ha lenne valami hibas LRH allitasai kozott, azt eszreveheted.

erted mar? gondolkozz! :)

kalman 2008.06.10. 17:32:42

Szia transz! van egy két dolog itt... :P
Az ecetről nem tudtál? azért nem esznak, vagyis isznak ecetet, mert idegméreg.


:: Mondhatod, kiauditálhatod, és eg boldog emberből egy szomorút alkottál ;)

Nem mondom. De majd 1x találd ki, mi a jobb, boldogan hazugságban élni, vagy szomorúnak lenni, és tudni az igazat...
(Amúgy adalék: volt olyan auditálási nyereségem, hogy FELjöttem a szomorúság szintjére. És ez az egyik legjobb ülésem volt. ;) )
ha siker, hogy szomorú vagy, akkor szintén gratulálok ;)
Tudod... értem mit akarsz mondani : D de a szcik elhitetik veled, hogy milyen depis, öngyilks, gonosz, rossz, béna, szerencsétlen, és képtelen vagy, (amikor nem is) lehet h az egyik igaz..ok. de nem ez a lényeg. és akkor ha valami már van vagy semmi, akk örülsz neki, pont ez a helyzet az OIxfordi tesztel is egy: semmi köze Oxforhoz, kettő a személlyiségedet egyántalán nem fogja elárulni a személyiségteszt, max olyan adatokat tudnak meg, (jogtalanul teszem hozzá) mint pl. Drogozl e? amit végül ki lehet hazsnálni, illetve az ETIKA címszó alatt bent lehet tartani és pár százezret le lehet húzni a delikvenstől a szaunában.


:: és téged mire tanítottak meg?

Hogy visszahúzódás helyett ne féljek belemenni az élet sűrűjébe.
és az IW k utén nem az lenne a tanulság, hogy NE kövesd el őket, őjra? az h kiírod rendben, de nem kell folytatni, ozt majd kiírod,? ez nem hozzáállás

:: persze a boldogás alatt az eredeti kapcsulatunk az IStennel való visszaállítás alatt érttte

Arra nem jöttem még rá, hogy honnan tudod, hogy a vonal másik végén Isten van. Én pölö szerényebbnek érzem magam annál, hogy ezt így el tudjam dönteni...
Így van! Ponsotan te sem, meg én sem tudjuk ezt eldönteni erre van a lelki tanító mester, aki lyan szinten van, hogy ezt megmondja. És tudod miért? mert az ő lelki tanító meterének az ő lelki tanítómestere ..... az Krisna Tehát a tanítás amit én kapok most egy bentélő szerzetestől, az UGYAN AZ (különbség nélkül) mint amit ő kapott, és így tovább. mert tutdod mit jelent a guru szó? hallottad már biztos. Azt jelenti hogy 1 (azaz egy) tehát nem más vagy több, ugyanaz az egy. És lehet, hogy 50 be még csak a gagyi dianetika auditlás volt, de akkor annak is használni kellett volna, de várjunk csak. TÉTELEZZÜK FEl hogy a szci ugye egy szociális dolog, de én ellene vagyok ergo anti szociális szemályiség vagyok, tehát aki kapocslatban vannak velem, azok betegek, és nincs esetnyereségük, de várjunk csak... neked vannak nyereségeid... pedig minket, gonoszokat olvasol :S Ezt nem értem!? Akkor a tech nem működik? vagy te inmunis vagy ? :D
vagy nem is vagyunk SP, hanem jó emberek vagyunk talán akik csak felszeretnénk világosítani az embereket? Magyarázd el nekem ezt a PTS SP kapocslatot, mert nekem úgytűnik, hogy amikor LRH azt írta, hogy a PTS nek nincs esetnyeresége, akkor akkor hogy van ez? PTS lehetséges bajforrás, Te LEHETSÉGES hogy bajforrás vagy Trans? nem dehát az esély ottvan rá. kicsúszhat a kezedből a pohár miközbe mosogatsz, stb. LEHETSÉGES POTENCIÁLIS ez mindenkibe benne van egyből. különben mi az, hogy a betegság is? Nem gondolkottál még el azon, hogy enniyből az SP még saját magát is PTS szé teszi, tehát mint annyia ráko,sé beteg szerencsétlen ember.. nem ?

Ez azt jelenti, hogy egy olyan útra léptél, amelyiknek nem látod a végét.

És ez miért zavarna engem?
Ja bocs. Akkor majd énis amikor autókázok... látok egy alagutat, melynek nincs fény a végén.
erre az anyósülésről!! Nézd már Kálmán! nincs vége az alagútnak
Erre én: mit zavar az téged te hülye!
:I
Remélem érthető volt a példa. kül OT48 ról nem is tudtam, kül az ügyes, ha csak 8 at látunk a táblán, és OT 50 felett is van? és te mikor leszel OT 48 vagy mennyi ha 10 év után vagy clear? ot 3 (+5) ot8 (+5) jobb esetekbe ha marha gazdag vagy és íyg tovább 286 éves korodban TALÁN eléred, de szerintem úgyis visszaba*znak ennyi. és nekik lesz igazuk.


A vallásnak kikiáltott dolog nem IStenről szól

Mintha a te vallásodban nem attól lenne vki isten, ember vagy démon, hogy éppen melyik világba születik bele ;)


Nem értettem mire akartál kilyükadni. a krisna tudatúak közössége Az iskon az istenközpontú független attól, hogy MOST itt van-e vagy sem.
és a lelki tanítómester az sem Isten. Kinevetne ha megkérdeznéd tőle. Segít hogy elérd a "mennyei bolygókat"a holis lakik Isten. Vannak a mennyei bolgyók, és a pokoli bolygók, és mindenki a kívánsága szerint ide, vagy oda kerül. Nyilván a legcélszerűbb innen elmeni (mert ez nem egy lelki bolygó) hanem tovább menni,de persze aki ezt a helyet szeretné, meg folgja kapni, árvizestül, tornádostu, lávástul, Xenustól. Nem ismersz egy OT8 ast sem? még a Keát sem? ejnye.. beszélgess el vele. Észre fogod venni majd a különbséget. Tudod ő ne mmondhat nemet enniy idő pénz és energia után.
De ha te egy Dás (azaz szolga vagy) Krisna szolgája, és egy szentföldön álsz, Krisnavölgyre gondolok épp. akkor te ott vagy énekelsz, eszel, dolgozol, (max napi 4 óra) és kb ennyi. bodlgoság les zaz életed, nem lesz semmi ami elszomorítson.
De ha te aztmondod, hogy figyeljetek, nekem nincs kedvem ittmaradni, én őő mondjuk, jobban szeretném ha.... és akko elmész ennyi. De ha a Seaorgba egy köhécselést ( úgyértem ha nemakaródzól megcsinálni) is hallank, húúha, mi az h nem? meg PTS , meg PRF! tudod mi az az RPF ?:) Láttam RPF eseket. Legyegyszerűbb meghatározása aa Zombi lenne, de akkor finoman fogalmaztam. Láttálá már embert, aki galambszaros, sáros gumicsizmába ment lefeküdni hajnali fél 6 körül? büdösen.. ahogy könyörgött a kávéért sosem felejtem... beesett az ágyába mint egy hulla, és aluutt is. erősebb volt mint az EPF, pedig az EPF sem kutya xD
De tényleg ám.. nemmerült még fel benned ez a kérdés, hogy ha a szci enyire jó akkor miért fikázzák gy csomóan? annyira gonosz emberek vagyunk.. tudom. DE LRH nak volt techje az SP-k re... akkor miért maradtunk mi sajna Sp-k. Több pénze is folyt volna be, és (elvileg) magunkon is segítettünk volna. De nem így történt, érted.. Hogy hogy?
miben tud többet egy OT48, mint egy OT 8 ?
Elhiszed nekem, hogy az aki kiszenvedte magának az OT48 at az meniyre nagyképű, büszke ember, aki fennhordja az orrát és az epfeseket meg lenézi? Az egy olyan ember aki öntelt? figyeld csak meg ha egy OT8 assal találkozol. Tényleg elhiszik, hogy az anyag energia tér urai. és mivel még nem láttad, hogy egyikük is repült volna, vagy teleportált volna, vagy visszament az időben, akk miért mondod, hogy nem tudod? Egyszer megkérdeztem egy Sea Orgos, tudnak-e az OT8 asok hegyeket mozgatni, erre PERSZE, erre én, és én is láthatnám, erre mondja a csaj, az nem jó.. mert .. őő.. nem lenne reális neked. Mondom hoyg de persze, az lenne. erre: Nem csinálhatják.. tudják, de nem tehetik meg. Kérdem én, akkor miért tanuláták? ÉS tételezzük fel netalántalán, hogy TÉNYLE g tudnak hegyeket mozgatni.... ÉS ? És és és akkor mivan:? Gratulálok. meghal, és egy csótányként újrakezdi. Nem fogja tudni eltűntetni a halált, betegséget, és az öregkort, a szenvedést, nem tud semmit. ennyi. maharádzsa el tudja ezeket törölni, ne úgy értsd, hogy ő sohasem lesz beteg, vagy öreg.. neem. csak azt, hogy ez az élete után, valószínű felszabadul ergo nem kell újra megszületnie itt, és szenvedni,mert a lelki bolygókon örök boldogság van.. itt átmeneti.
kül. se kávét, sem kólát nem isznak, mert van benne kofein ami szintúgy drog... de mégis isszátok... még az etika tiszt is. egy olyan mintha a rendőr bűnözne.. érted? vagy ezt hogy magyarázod ki?
meg mondtad a lemondás, az nem más, mint hogy nem vállanak érte felelősséget
De ez mi? : D
Egy: minden IStené, tehát amit használsz a midnennapi életbe, az egy kegy istentől, hogy használhatod, nem a tied. tehát ha lemondasz valamiről, akkor sem a sajátodról mondasz le..
ha nem vállasz lemondást az életben, és mindent ugyanúgy csinálsz mint eddig, nem is fogsz feljődni.. próbáld csak ki tartsd a 4 szabályt egy hónapig, és meglátod mennyit használt
különben itt mutatkozik meg a testudat a szciban. hogy ha elítélik a lemondást, mert ez azt sugalja, ha nincs semmid, ne mtudsz fizetni a tanfolyamra stb. nem is fogsz fejlődni, tehát szerezz pénzt, szerezz ezt, szerezz azt stb.
Az ilyen felfogás rosz, csak belesüppeszt a rosszba. aki nem az odaadás útján halad.. az ne mfok sokat elérni.. de persze nem mindegy kihez vagy odaadó.. ha érted. Egy csöveshez, és elissza a pénzt amit adsz... az rád is negatív hatással lesz. Ha IStenhez, akkor jó viszahatása lesz, és rájössz, hogy nem kell autó, szép nő, rengeteg pénz, luxus cikkek. stb. Így van nézzük meg mi volt 10 éve és tanuljunk belőle, rájöttél akkor hogy a szci a pénzközpontúsága miatt nem jó dolog. szóval nem kell azt csinániamit ők mondanak. azt majd később rájössz, hogy ennek se eleje se vége.. értelmetlen. a Krisna tudat célja: Vissza Istenhez. Enniy. van vége, és eleje. enniy :P köszi. legalább válaszolsz transz! Egy becsülöm benned.

PPéter 2008.06.10. 17:56:22

Kedves Translator! Már egy másik fórumban szájbarágósan kifejtettem neked, miért vagy agymosott és miért áltudomány a dianetika és a szcientológia. Ha nem emlékszel rá, mert rádszorult az űrsisak, akkor segítek, itt a link: prohardver.hu/tema/szcientologia_egyhaz_vagy_bunszovetkezet/friss.html
Rettenetesen szánlak. Áltudományban kóklerkedő, szerencsétlen ember vagy, aki fel sem meri vállalni a kilétét, sem az ex-egyháza, sem a kívülállók felé. Nyomorult egy élet lehet. Ha segítségre van szükséged, akkor fordulj szakorvoshoz, segélyszolgálathoz.

kalman 2008.06.10. 18:47:14

www.bridgepub.com/member/video/index.html?utm_medium=email&utm_campaign=video&utm_source=9JunVideoEmailer&locale=en_US&_sssnkey=fdbc549f779c67b2a52834b1823691a5

Jézusom! Már 13-14 éveseket is megtalálják. 14 éves kislány és megcsinálta az alapokat, akk mikor kezdte? Fiatalon arat az agyhalál. a szülei nagyon gazdagok lehetnek.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.11. 14:42:40

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:: movie/Béla 2008.06.10. 16:31:53

:: most lemegyek a szintedre és a töredezett gondolatmeneted mentén válaszolgatok.

Majd ha nem progfordítás közben válaszolgatok, akkor jobb lesz, most ezzel kell együttélned ;)

:: 1. ki tanúsítja, hogy főiskolai szintű a képzés? Csak ti jelentitek ezt ki.

Szintenként 2-3 hét tanulás, az egy 5-ös szintű auditor esetén cirka 10 szint. Ha egy főiskolán ennél többet kell tanulnod, nem lehetsz sikeres ember.

:: 2. az e-méter nem hatol be sehova. Az a bő ellenállását méri.

Szótár, "metafora". Amúgy a poligráf ekkor semmitől nem lenne hazugságvizsgáló. Tudod, már akkor jelez, amikor még nem jelent meg semmi testi reakció.

:: 3. pszi def: hu.wikipedia.org/wiki/Pszichol%C3%B3gia

Okés. Szóval akkor nincs "pszichológiai képzettsége". Van helyette szci. Viszont csalás akkor lenne, ha nem ezt állítaná, szóval ez kilőve.

:: 4. mégegyszer mondom: hazugság az, ha tudok valamit de máshogy állítom.

Nekem az is az, ha kitalálsz vmit, és azt igazságként terjeszted. Szóval tudod, hogy nem tudod, de állítod (azaz máshogy állítod), szóval hazudsz. Beleillik.

:: Tévedtem, tehát egyel kevesebb rossz tulajdonságod van, ami jó.

Azért annyira ne lelkesedj. Ott vannak még a pszichiáterek, akikről sokkal rosszabb véleményem van ;)

:: 5. az előző életes dolgok egy egérút, menekülés a valódi megoldás elől, de később írod, hogy ezt "Ti" is felismertétek...

Ettől függetlenül nem szabad csak ebben az életben tartani vkit, ugyanis ez szintén akadályozhatja a haladást. A dianetikával az egyik első probléma pont az volt, hogy könnyedén belevitte az embereket az előző életekbe.

:: 6. az e-méter a 0 közeli ellenállástól sül ropogosra.

Nono, azért az nem így megy. Nézz utána ennek: en.wikipedia.org/wiki/Wheatstone_bridge
Bírja ez nullától végtelenig.

:: Sajnálom hogy nem értetted az utolsó bekezdést.

Majd 1x elmagyarázod ;)

:: És talán gyakorolni kellene még ezt a gondolkodás dolgot is.

Amint eredeti, nem 1000x feltett kérdésre akadok, megígérem, hogy megteszem ;)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:: alagi 2008.06.10. 16:51:17
:: "Neked magolás==tudás?" ezt allitottam volna?

Én sem azt állítottam, hogy ezt állítottad, hanem azt kérdeztem, hogy ezt állítottad-e. Így tisztázva már válaszoltál is a kérdésemre, köszi ;)

:: Magolas (nak az eredmenye)= ha tudsz valamit anelkul hogy tudnad a miertet

A szci definíció szerint tudás az, amit tudsz alkalmazni. Hadd ne fejtsem ki, hogy a magolás akkor miért nem tudás.

:: Ha gondolkozni tudsz, akkor rajohetsz anelkul hogy LRH azt leirta volna

Vannak dolgok, amikre nem jöttem rá. Bizony. Hoppá, akkor nem tudok gondolkozni?

:: esetleg ha lenne valami hibas LRH allitasai kozott, azt eszreveheted.

Megnyugtatlak, azt is észreveszem. Talán még jobban is, mint ti ;)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:: kalman 2008.06.10. 17:32:42

:: Az ecetről nem tudtál? azért nem esznak, vagyis isznak ecetet, mert idegméreg.

Ezt is most hallom először. Amúgy tudományos, kutatás, eredmények, ilyesmi van róla? ;D

:: kettő a személlyiségedet egyántalán nem fogja elárulni a személyiségteszt

Ezt nézted-e már: psyweb.com/Testing/CHN-E/Q1.jsp ?
Jellegileg nekem nincs nagy különbség, szóval érdekelne, hogy mi a baj vele.

:: az ETIKA címszó alatt bent lehet tartani és pár százezret le lehet húzni a delikvenstől a szaunában.

Azért vegyük észre, hogy ez messze van az "etika" témakörétől...

:: és az IW k utén nem az lenne a tanulság

IW??? Ez O/W akar lenni?

:: hogy NE kövesd el őket, őjra?

Höhö, azért nem úgy van az. Ez az első lépés csak, utána meg azért van vmi 4-es fokozat meg serfackezelés is ;)

:: erre van a lelki tanító mester, aki lyan szinten van, hogy ezt megmondja.

Két kérdés: TE honnan tudod, hogy ő ezen a szinten van? És Ő honnan tudja, hogy ezen a szinten van?
BTW én inkább Buddhára szavazok ebben a tekintetben...
Továbbá a népmesei motívumok feldúsulását azért hadd ne mutassam be neked, ha LRH halála után 20 évvel ennyi van belőle, 5000 év alatt mennyi jöhet össze?

:: de akkor annak is használni kellett volna, de várjunk csak.

Hoppá, én azt használtam, igaz méterrel. Érdekes módon szedte le a töltést, szóval működik.

:: Ezt nem értem!? Akkor a tech nem működik? vagy te inmunis vagy ? :D

Én gonosz vagyok, nem tudtad? Láttad már a honlapomat? ;)
(Erről jut eszebe, olvasd el a Kozmikus történelmet, jót fogsz rajta szórakozni: www.szabadzona.hu/index.php?doc=technology/sscio/ss_2)

:: Magyarázd el nekem ezt a PTS SP kapocslatot

Most megfogtál, ezt a részt még soha nem bírtam működtetni, vhogy nekem nem jön be. Ellenben a tónusskála vhogy jobban kezelhetővé teszi a helyzetet.

:: Te LEHETSÉGES hogy bajforrás vagy Trans?

Nem, mert nem vagyok kapcsolatban egy elnyomó egyházzal ;)

:: Ja bocs. Akkor majd énis amikor autókázok... látok egy alagutat, melynek nincs fény a végén.

A különbség az, hogy elindultam vmerre, és erre világosabb van.

:: kül OT48 ról nem is tudtam

Nem standard LRH tech.

:: akkor te ott vagy énekelsz, eszel, dolgozol, (max napi 4 óra)

Izé, fizetsz te vmi adót egyáltalán??? Mert ha nem fizetnék, nekem is napi 4 óra munkával igazi hallelúja lenne az életem...

:: De ha a Seaorgba egy köhécselést is hallank

Kicsit olvasd néha azt is, amit írtam, főleg a "nyitott elme" részre gondolnék...

A továbbiakat térítószöveget szűrném egy kicsit, pölö mert nem a tapasztalataidra, hanem a neked tanított népmesékre alapulnak: az én nézőpontom szerint 1964-ig jelentek meg a szciben azok a nagyon fasza dolgok, amiket szeretek benne. A KSW volt az a töréspont, amikortól kezdve nem az öndeterminált lelkes hozzáállás, hanem más által determinált "ezeket kell tenni" viselkedés volt jellemző, és amit jó eséllyel az elqrt GPM auditálásoknak lehet tulajdonítani.

:: Egy: minden IStené

Ebből ugye következik, hogy TE semmiért nem lehetsz felelős, minden Isten akarata, Ő dönt minden felől.

:: Így van nézzük meg mi volt 10 éve és tanuljunk belőle

Figyu, azért volt itt szó vmi tizeniksz évről is, annak is nézz utána...

:: Legalább válaszolsz transz! Egy becsülöm benned.

Thx, aztán te se hagyd ki azt a részt, hogy ha nem válaszolok vmi kérdésre, akkor azt újra felteszed ;)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:: PPéter 2008.06.10. 17:56:22

:: Már egy másik fórumban szájbarágósan kifejtettem neked

Csak éppen a tapasztalataimat nem tudtad megmagyarázni. Világos ez, neked jobban igazad van, így távolról ;)

:: akkor segítek, itt a link:

Ahol már fél éve várlak az értelmes kérdéseidre feltett válasszal. (és amit tényleg naponta megnézek ;) )

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.11. 15:01:12

:: PPéter 2008.06.10. 17:56:22

Hopp, a vége kimaradt...
:: Rettenetesen szánlak.

Izé, elhiszed, hogy ezt nem hiszem el?

:: aki fel sem meri vállalni a kilétét

Aki velem találkozni akar, az megkér (még OSA-s is volt ilyen ;) ), és általában találkozok velük. Szóval nyuszi aki mondja.

:: Nyomorult egy élet lehet.

Jajj, szenvedek is rendesen :DDD

:: Ha segítségre van szükséged, akkor fordulj szakorvoshoz, segélyszolgálathoz.

Izé, feltűnt, hogy nincs szükségem segítségre? Onlájn teszt alapján (lásd fentebb) teljesen normális vagyok? (Na jó, az egyik csík kicsit belelógott a zöld sávba, de hát ez van, ha okosabb vagyok a környezetemnél, magányos dolog az ilyesmi :DDD)

Amúgy meg ilyenkor mindig mindenki elhallgat, ha megkérem, hogy mondja meg, mi bajom van (esetleg DSM számot mellékelve), valamint hogy mit kellene tennem azért, hogy ne legyen ilyen bajom...

movie 2008.06.11. 15:14:10

Misikém,

elmondtam amit akartam, levezettem miért tartalak csalónak a többi szcientológussal egyetemben. Megint nincs kedvem előlről kezdeni. Akit érdekel olvassa vissza az előző bejegyzéseim.

Ha valaha clearré teszitek a világot (muhaha) nem lesz tökéletes a munkátok, mert én dirty leszek :)

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.11. 16:54:53

Ha a világ Clear lenne, akkor minden ember kémkedne a másik után, hogy mikor csinál rosszat. A gondolatokat szabályoznák és a hazguság egy teljesen elfogadott dolog lenne.

Én ezt nem nagyon szeretném...

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.11. 18:08:48

:: AnonHun 2008.06.11. 16:54:53

Na ha ez jött le az egyházi kommunkációból, akkor nincs több kérdés :((((((((((((((((

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.11. 18:57:55

Translator, fasza kis weboldalad van! :D
A hiányzó részeket mikor töltöd fel?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.11. 19:39:46

Ahhoz először le kellene fordítani, és időm egyrészt nincs rá (másra sem), másrészt túl sok szakmai anyag van közte, én meg a népszerűbb cuccosokra hajtottam rá ;)

De akarok venni vmikor Asus EEE 901-et, sirály lenne auditáláshoz is (venti nélkül, c-méterrel, teljesen halk lenne), meg amikor utazok, tudnék vele fordítani.

PPéter 2008.06.11. 20:48:18

Translator: azon felül, hogy mik a saját élményeid és ezt hogy magyarázod meg magadnak az agyzsugor áltudományoddal, EGYETLEN ÉRTELMES VÁLASZT sem adtál soha. Áltudomány, kóklerség - sajnálom, ha ezt nem tudod elfogadni, de hát ha Téged ez tesz boldoggá, szíved joga. Csak ne magyarázd már meg, hogy ez egy tudomány. :D

kalman 2008.06.11. 22:29:46

Szia Transz, nézd el nekem az értetlenségem.

Két kérdés: TE honnan tudod, hogy ő ezen a szinten van? És Ő honnan tudja, hogy ezen a szinten van?

Nos két dolog egyszerű nagyon
Az egyik, hogy honnan lehet "belőni" ki milyen szinten van, illetve halad az hogy, bizonyos pontok, jellemzők, tulajdonságok, kedvtelések illenek rá. Ezt nevezik "ideális szemálnyek" pl az ISKCOn vezetőse Egy MAharádzsa ami azt jelenti nagy uralkodó, természetesen, nemő adta magának a ezt a nevet, hanem kapta a lelki tnítómesetéről. de őrá jellemző hogy: (a verseket -amik a védikus irodalmoban vannak- betartja)
Mindig nyugodt, sohasem ideges
Kissebnek tekinti magát mindenkinél, és csak egy kis útmenti fűszál az amekkorára hasonlítja magát.
oddadás útján halad
kedves, érthető, nem lehet sehogysem megsérteni.(nem próbáltam ki, de biztos vagyok benne)
Sokat énekli a szent nevetm társsul a bhaktákkal, sokat olvas, sosem erőszakos, nem él vissza azzal, hogy ő erősebb másnál. Nem fitoktatja a tudását. Stb. És ha valakire illenek ezek, akk tudhatod, hogy nem akárkival állsz szemben. a másik, meg hogy elvileg léteznek az előző életbeli clearek, meg ot-k erről hallottál már? nos, ha van ilyen, akkor miért nem mondta eddig valaki (aki az volt) hogy várjunk csak én itt éltem és dolgoztam, és én igazából Ot8 vagyok.. elptte meg kapta az auditálást.. Érted? ha OT8 és 8elvileg) nincs bankja, akk mit auditáltál?
Ő nem mondja azt, hogy olyan nagy szinten lenne, nem mondja, csak mutatja.. ha ismernél egy-két ilyen mebret, meglátnád. Tudod.. lélek és lélek közt nincs különbség érted? nem mondja, hogy ő nagyobb lenne bárkinél is (vagy kisebb) ez nem igaz.

BTW én inkább Buddhára szavazok ebben a tekintetben... Ejnye,.. tudod.. Buddha is Krisna volt :) Tovább megyek Krisztus is.

IW??? Ez O/W akar lenni?

:: hogy NE kövesd el őket, őjra?

Höhö, azért nem úgy van az. De PONTOSAN úgy van, mert ha megint elköveted, írhatod ki újra, és megint megb*sz az etika, és ennek a mókuskeréknek sem lesz vége.

Te LEHETSÉGES hogy bajforrás vagy Trans?

Nem, mert nem vagyok kapcsolatban egy elnyomó egyházzal ;)
de személlyel igen...-és egyházzal is-
MI AZ HOGY NEM ELNYOMÓ? NEM OLVASTAD AKOMMENTEMET? NEM ARTOD UNDORÍTÓNAK? HOGY A "GYERMEKER EMBERI JOGAIÉRT" NEVEZETŰ SZCI FEDŐ SZERVEZET IS LTEZIK? AMIKOR PONT EZT TESZIK? HA VISZONT ENNYIRE EGYETÉRTESZ VELÜK? MENJ A SEA ORGBA. Ez csúnyább kif. mint a menj a p*csába : D


:: akkor te ott vagy énekelsz, eszel, dolgozol, (max napi 4 óra)

Izé, fizetsz te vmi adót egyáltalán??? Mert ha nem fizetnék, nekem is napi 4 óra munkával igazi hallelúja lenne az életem...

Látod látod.. ha lenne igazi RENDES munkahelyed, ahol csak 4 órát tudnál dolgozni, már meg is tudnál élni, éls nem kóklerkednél...
kül. az a munka, amit ott végeznek, az egyházi szolgáltatás, nincs rajta pénz, sem adó, mintha a saját földödön dolgoznál, és azt is mondhatod, hogy inkább, most nem melózol, oké, de akkor ha a gabona kint rohad, akk ne is kérj eni : D Tehát Krisnának dolgoznak, és így maguknak. ROssz hozzáállás az, hogy ÉN MIT AKAROk.. nem ez az 4458458488 trükk a szci ban. nem az a ényeg, hogy ÉN mit akarok... az a Lényeg, hogy Krisna mit akar. ha te neked 8elvileg) mocskos az elméd, a sok engramokkal stb. hogy is dönthetnél heylesen? egy senkire hallgatva? vagy szentírásra?


:: Egy: minden IStené

Ebből ugye következik, hogy TE semmiért nem lehetsz felelős, minden Isten akarata, Ő dönt minden felől. PONTOSAN! Sőt Krisna mindent tud, azt is, hogy mikor mit fogsz csinálni, és csináltál, tud, ő mindent, csak nem avatkozi bele, neked kell döntened.
hiszel te egyántalán Istenben transz? mert ha igen azt is tudod, hogy ő teremtett mindent, ergo minden az övé. és ezzel VISSZAÉLNI nem szabad, sem lehet. csak felhasználni, Istentudatos vallásként. nem úgy, hogy én azt majd eldöntöm...
kül. olcastál OT nyereségeket? Semmi OT8ast nem tudsz a környéken? és mit mond LRH amikor már OT8asok vagyunk és a 76 bolygót felszabadítottuk? akkor mi lesz utána? megünnepeljük? és ennyi?
Ez nem cél. A Dianetika is ezt mondja hogy az élet értelme Túlélni.. aha, és mi lesz utána? megint túlélsz.. és utána szintúgy, gyakorlatilag nem is tudsz mást csinálni. Ez ne mazt jelenti, hogy aztmondom, nem kll enni, és inni, csak azt ,hogy az élet eredendő értelme, az, hogy valaki egy magasabb létállapotba (boldogan) jusson. ha ez nincs meg, túlélsz itt, ha tudsz, aztán lejjeb és lejjeb. Azt mondjátok, hogy meg akarjátok álítani a lefelé haladó spirált, hajrá, állítsátok meg magatokat, gondolj csak bele, milyen durva nácisztikus kapitalista rendszer lenne, ha a szci lennének uralmon, márpedig ahogy gondolom te is ismered a Sea Org célját:
Purpose of the Sea Org is: Mainting the exact degree of Ethics, scientology tehchnology, and policies on the Planet ez azt jelenti, hogy a
A sea org célja: betartani, a pontos etikát, szcientológia technológiát, és az irányelveket az egész bolygón. Ez nem úgy hangzik, mint aki az egéz világot akarja? lassan már erőszakkal? ennek csak csúfos halál lesz a vége... ahogy ennek vége, majd figyeld meg a szci a múzeumba fogják mutogatni (mint hülyeség) és a trüténelemkönyvekbe a fiad fog róla tanulményt készíteni. figyeld meg. Jót akarok neked transz ezért mondom el. vagy, nem olvastad a De wolf vallomást? érthető pedig... vagy szerinted az is csalás? valaki őgy kel föl az ágyból egy nap, hogy nincs jobb dolga, mint valakit csak úgy oltani? vagy van netalán talán valós jogalapja? vagy mi a véleményed róla? Mond, mivan akkor, ha valakinek az jön föl auditálás közbe, hogy ő az előő életébe szci volt, és neki LRH elmondta utolsó perceiben , hogy hülyeség az eész. Na akkor mivan? JAaaj, ilyen nincs. Nem lehetséges. Ki van zárva. Végülis, valamilyen szinten működik... még.. de ez már végjátszma.. csak egy Gyurcsánynak a fiával játszák el azt, ami velem történt. HOPPÁ kispajtások. akkor vége lenne a bulinak. Megjegyezném, nem magamat ezzel sajnáltani, csak az bánt ami ma folyik kint dániában.. ha ilyen szar az , ott,. akk milyen leht Amerika te jó ég. Ezért szeretem a Krisna tudatot... kedvesek, barátságosak, tanulok (magamtól) egy kis tiszeteletet, nagy evések, odaadó szolgálat (nem gályameló ahol kiköpöd a beéed, sőt még fizethetsz millákat utána) hanem szeretet teljes, segítőszándékú szolgálat. De az az ember, aki mondja, hogy ő tudja a védikus irodalmat, meg okso, és ilyenek, de nem akar takarítani, vagy ételt osztani.. az nem értett meg semmit.
előre látom transz... szerintem te leszel majd az az ember aki a legese legantiszcientológusabb részt fogja írne szerkeszteni lektorálni a történelem könyveben, és rólad neveznek el kitüntetéseket, díjjakat, mint pl kossuth díj, amikor már MIONYENKI számára nyílvánvaló lesz ez. Te étresz hozzá anyira, te is tudsz mégtöbb ellentmondást mondani majd. MOst is tudnál, csak nem akarod bevallni magadnak. De kül. kifelejtetted, hogy amikor kérdeztem, mi van akkor haa ülésbe kiderül, hogy azért ölte meg a bérgyilkos anyukám, meg aapukám, mert állatokat öltem le, és húst ettem. mEgvan a nyereségem. leírom, de attólmég fogják enni a húst. vagy valami dúrva elemagyarázás lesz benne. VAgy tévedsek? Helló

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 00:33:29

:: PPéter 2008.06.11. 20:48:18
:: Translator: azon felül, hogy mik a saját élményeid és ezt hogy magyarázod meg magadnak az agyzsugor áltudományoddal

Engem qra érdekelne, hogy a te agyzsugor áltudományod hogyan magyarázza meg az élményeimet, de az még olyan alapvető dolgokra sem képes, hogy hogy tud a tű 40 kOhmról 10 kOhmra esni két másodperc alatt, vagy egyáltalán, egy lebegő tű hogy a fenébe jelenik meg.

Szóval hajrá.

:: EGYETLEN ÉRTELMES VÁLASZT sem adtál soha.

Lehet, hogy ez az értelmes kérdések hiányának tudható be?

Segítek: "hogyan tudnám én reprodukálni" egy értelmes kérdés. "mit mond erre egy fehérköpenyes tudósmágus, aki ezt a jelenséget soha nem látta" nem egy értelmes kérdés.

:: Csak ne magyarázd már meg, hogy ez egy tudomány. :D

Tudod, az a legfájdalmasabb, hogy a fehérköpenyes tudósmágusokéhoz képes az is.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 00:38:09

:: kalman 2008.06.11. 22:29:46

Ezt most lassan írom, meg különveszem, meg nagybetű, hogy biztos érthető legyen:

::MI AZ HOGY NEM ELNYOMÓ?

JÓ 10 ÉVE OTTHAGYTAM AZ EGYHÁZAT, MERT SZERINTEM "ELNYOMÓ". AZÓTA NEM VAGYOK VELÜK JÓ VISZONYBAN.

Remélem, így érthető. A többi majd reggel...

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 11:37:32

:: kalman 2008.06.11. 22:29:46
:::: Két kérdés: TE honnan tudod, hogy ő ezen a szinten van? És Ő honnan tudja, hogy ezen a szinten van?
:: Nos két dolog egyszerű nagyon...

Azt értem, hogy teremt magának egy ilyen személyiséget, de ennek mi köze Istenhez?
Én is tudnék magamnak ilyen személyiséget teremteni, tudom, hogy bennem van, de vhogy a motiváció teljes hiánya meggátol benne.

:: És ha valakire illenek ezek, akk tudhatod, hogy nem akárkival állsz szemben. a másik, meg hogy elvileg léteznek az előző életbeli clearek, meg ot-k erről hallottál már?

Ismerek néhányat ;)

:: nos, ha van ilyen, akkor miért nem mondta eddig valaki (aki az volt) hogy várjunk csak én itt éltem és dolgoztam, és én igazából Ot8 vagyok..

Mondták is, igen...

:: elptte meg kapta az auditálást.. Érted? ha OT8 és 8elvileg) nincs bankja, akk mit auditáltál?

sokadjára: Az auditálás nem egyenlő dianetika auditálással, és a clear után is van még elég sok minden foglalkozni való, vmint nem minden aberráció engram.

:: Tudod.. lélek és lélek közt nincs különbség érted?

Én is ezt mondtam azzal, hogy ki isten meg ember meg démon ;)

:: nem mondja, hogy ő nagyobb lenne bárkinél is (vagy kisebb) ez nem igaz.

Nagy az, aki több helyet foglal el.

:: BTW én inkább Buddhára szavazok ebben a tekintetben... Ejnye,.. tudod.. Buddha is Krisna volt :)

Akkor én is az vagyok, így miről beszélünk? :D

:: kül. az a munka, amit ott végeznek, az egyházi szolgáltatás, nincs rajta pénz, sem adó, mintha a saját földödön dolgoznál

A közteherviselés az úgy lemegy a klotyón?
Ezt a "4 órát dolgozok és folyton vidám vagyok" témát inkább ne erőltesd, mert erre morcos vagyok, főleg ha helyetted (is) az én adómból kell visszafizetni az államadósságot, fejleszteni az elmaradottabb területeket, meg megtömni a politikusok zsebét... :((((

:: ha te neked 8elvileg) mocskos az elméd, a sok engramokkal stb. hogy is dönthetnél heylesen?

Először esetleg kitisztítanám. Értem el vele elég jó eredményeket, hidd el.

:: egy senkire hallgatva?

Höhö, nem az előbb fejtegetted, hogy a guru egy "senki"?

:: vagy szentírásra?

Melyikre? Van ezen a Földön 10000. Miért pont a tiéteket választanám?
Azt választom, amivel azonnali, közvetlen eredményeket el tudok érni. Ha meg Occam borotvája kinyesi Istent, akkor miért akarjak egyet?

:: hiszel te egyántalán Istenben transz?

Majd ha összefutok vele, hiszek benne, de abban neki nem lesz benne sok köszönet...

De tudod, pont azt a gondot érzem ezzel kapcsolatban, mint a szci egyháznál: neked soha nem lehet igazad, az egyháznak mindig igaza van, ami rossz, azt te teszed, ami jó, azt meg mindig vki más. Hosszú távon nem egészséges...

:: A Dianetika is ezt mondja hogy az élet értelme Túlélni.. aha, és mi lesz utána?

Látod, pont ez a szci lényege, mondja is vmelyik előadásában, hogy a lélek nem tud meghalni, így a szci foglalkozik azzal, hogy hogyan kellene kezelni a lélek útját...

:: az élet eredendő értelme, az, hogy valaki egy magasabb létállapotba (boldogan) jusson

Onnan származunk, nem? Akkor pont az volt a cél, hogy lejjebb jussunk, és a lentebbi szinteket megtapasztaljuk ;)

:: nem olvastad a De wolf vallomást? érthető pedig... vagy szerinted az is csalás?

Egyrészt nem tartom helyesnek, hogy vki a saját apjáról sok pénzért egy szexlapban cikket írjon, akármi is legyen benne, másrészt amikor ezt a cikket visszavonja, azt jelenti, hogy vmikor hazudott...

:: előre látom transz... szerintem te leszel majd az az ember aki a legese legantiszcientológusabb részt fogja írne szerkeszteni lektorálni a történelem könyveben

Most ennyire fejletlennek tűnök? Ahhoz akkora ARKX kellene, akkora törés a céljaimban, amihez egyszerűen túl magas szinten vagyok.
Egy ilyen mértékű cél-inverzióhoz rettenetes mennyiségű szívás, rövidlátás és mentális instabilitás kell.

:: MOst is tudnál, csak nem akarod bevallni magadnak.

Ugyan, én még neked is tudnék mondani, sőt mondtam is. De ez nekem nem ok arra, hogy kiöntőset játsszak a káddal és a gyerekkel.

::De kül. kifelejtetted, hogy amikor kérdeztem, mi van akkor haa ülésbe kiderül, hogy azért ölte meg a bérgyilkos anyukám, meg aapukám, mert állatokat öltem le, és húst ettem. mEgvan a nyereségem.

Először is, ilyen jellegű bűnök általában nem a lánc alján vannak. Ott olyanok vannak, hogy "keresztbetettem két szalmaszálat" vagy "néztem egy csúnyát".

Dez az első szint. A reaktivitás kiütése. Viszont a serfacnak (kiszolgáló fakszimile) majd nézz utána, mi az. 4. fokozat. R3SC. Pont ezt a témát kezeli, nem az engram a kezdet és a vég.

Amúgy olvasd el ezt: www.szabadzona.hu/index.php?doc=technology/lkin/lkin1 , legyen egy kis képed a szci technikákról.

(Amúgy elolvasod bármelyik linkemet?)

:: leírom, de attólmég fogják enni a húst.

Tudod, JézusKrisna azt mondta, hogy nem az árt a léleknek, ami a szájon bemegy, hanem ami onnan kijön...

PPéter 2008.06.12. 11:45:30

"hogy hogy tud a tű 40 kOhmról 10 kOhmra esni két másodperc alatt, vagy egyáltalán, egy lebegő tű hogy a fenébe jelenik meg."

Ahaaa, ez a tudomány lényege. Mit mutat a tű. Te egy agymosott, kondicionált kókler vagy barátom. :D:D:D

alagi 2008.06.12. 12:02:30

translator: "Segítek: "hogyan tudnám én reprodukálni" egy értelmes kérdés. "mit mond erre egy fehérköpenyes tudósmágus, aki ezt a jelenséget soha nem látta" nem egy értelmes kérdés"

Ki az a "feherkopenyes tudosmagus"? Nem pont olyan ez mint: "a pszichologusok miatt van"?
Szidod a tudomanyt, anelkul hogy ismerned azt. Pont mint az egyhaz a pszichologusokkal.

"Engem qra érdekelne, hogy a te agyzsugor áltudományod hogyan magyarázza meg az élményeimet, de az még olyan alapvető dolgokra sem képes, hogy hogy tud a tű 40 kOhmról 10 kOhmra esni két másodperc alatt, vagy egyáltalán, egy lebegő tű hogy a fenébe jelenik meg."

Vilagos, hogy az elmenek kontrollja van a tested felett. Nem csak tudatos szinten. Ezert mukodik a hazugsagvizsgalo. Hogy egeszen pontosan mi a mechanizumusa a 40 -> 10 kOhmnak, azt en legalabbis nem tudom, de nagyon valoszinunek tunik hogy nincs szukseg a thetan hipotezisre a magyarazathoz.

A te magyarazatod a jelensegkorre hasonlo szintu baromsag, mint ha az evezes mukodesere a kovetkezo magyarazatod lenne (valami indian torzs tenyleg igy gondolta egyebkent):

Az evezes az aldozat bemutatasa a viz isteneinek, akik az aldozatert csereben toljak a hajot.

Ha ebben elsz, nem fogod eszrevenni a hibat az ervelesben, mert ugye ha evezel, tenyleg megy a hajo elore, tehat akkor nyilvan igaz az erveles.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 12:13:57

:: PPéter 2008.06.12. 11:45:30

:: Ahaaa, ez a tudomány lényege. Mit mutat a tű.

Hogy is volt ez a kerüléssel meg a válaszadás hiányával meg a kóklerséggel?

Esetleg válaszolj erre a tök primitív kérdésre, és akkor esetleg folytathatjuk azzal, hogy ki a kókler...

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 12:25:35

:: alagi 2008.06.12. 12:02:30
:: Ki az a "feherkopenyes tudosmagus"?

Az, aki vmit kijelent, és az állításait anélkül kellene elfogadnom, hogy bármit is gondolkoznék, mert ő egy fehérköpenyes tudósmágus, én meg nem vagyok az, mindezt tegyem akkor is, ha ellentmond a tapasztalataimnak.

Persze ha ezt nem teszem, akkor agymosott vagyok...

:: anelkul hogy ismerned azt.

Höhö, lehet, hogy azért kritizálok (nem "szidom", az máshogy néz ki), mert van a családban kutató? ;)

És én a virsli meg a politika mellé lehet felvenném a tudományt is, arról is jobb, ha nem tudod, hogy készül ;)

:: A te magyarazatod a jelensegkorre hasonlo szintu baromsag

Ismerem a példát, és bármily hihetetlen, a thetán magyarázat egy "működő magyarázat". Tudja mindenki (még LRH is), hogy nincs mögötte lépésről lépésre levezetett következtetés, ez a jövőre van hagyva, de a jelen körülmények között "funkcionális".

Tehát alapvetően jól leírja a tapasztalatokat, mint a ptolemaioszi világkép, ami tökéletesen leírja a bolygók mozgását, csupán kissé csiszolatlan.

alagi 2008.06.12. 12:43:32

"Az, aki vmit kijelent, és az állításait anélkül kellene elfogadnom, hogy bármit is gondolkoznék, mert ő egy fehérköpenyes tudósmágus, én meg nem vagyok az, mindezt tegyem akkor is, ha ellentmond a tapasztalataimnak."

Hat pont errol beszelek, kepzeld, en meg annal is kozelebb vagyok egy (meg sok masik) kutatohoz mint te, es meg nem talalkoztam "feherkopenyes tudosmagussal". Ez egy csak egy ellensegkep. Mint a "mocskos zsidok" vagy "rohadt pszihok"
A te hozzaallasoddal van baj szerintem, nem vagy kivancsi a magyarazatra, egyszerubb felresoporni azzal hogy "persze, tudosmagus".

"Ismerem a példát, és bármily hihetetlen, a thetán magyarázat egy "működő magyarázat". Tudja mindenki (még LRH is), hogy nincs mögötte lépésről lépésre levezetett következtetés, ez a jövőre van hagyva, de a jelen körülmények között "funkcionális"."

Pont ezt magyarazom, hogy ez nem erv. Az evezeses magyarazatrol is tudja mindenki, hogy nincs mogotte lepesrol lepesre levezetett kovetkeztetes, ez a jovore van hagyva, de a jelen korulmenyek kozott "funkcionalis".

Miert jobb megis a thetan, mint az "aldozatos evezes"?

alagi 2008.06.12. 12:47:09

"Tehát alapvetően jól leírja a tapasztalatokat, mint a ptolemaioszi világkép, ami tökéletesen leírja a bolygók mozgását, csupán kissé csiszolatlan."

:)
Csakhogy itt is kotekedjek egy kicsit:
A Ptolemaioszi vilagkep az olyan, mintha valaki a mozdony mukodeset kerdezne, erre te a menetrendre mutatnal. Meg az is stimmel hogy csiszolatlan: a vontok ugyebar neha szoktak kesni. :))

kalman 2008.06.12. 12:51:04

Szia Transz, lenne még, egy két kérdésem.

:: Tudod.. lélek és lélek közt nincs különbség érted?

Én is ezt mondtam azzal, hogy ki isten meg ember meg démon ;)

Nos, a démon is lélek, de velejig rossz, és ha meghal a teste felszabadul és jó lesz. ha olvastad volna a Bhagavat gítát tudnád, hogy sok ilyen démon volt, aki el akarta Krisnát pusztítani-természetesen sikertelenül- és már csak a puszta meditációk krisnráról már az felszabadította, őket, habár negatív irányú is volt. vagy A tenger nem azonos a tenger egy csepjével. ilyen alapon van Isten és az lélek kapocslata. uyganaz az állag, nayg, csak amennyiég nem mindegy.. meg persze a minőség.


: kül. az a munka, amit ott végeznek, az egyházi szolgáltatás, nincs rajta pénz, sem adó, mintha a saját földödön dolgoznál

A közteherviselés az úgy lemegy a klotyón?
Ezt a "4 órát dolgozok és folyton vidám vagyok" témát inkább ne erőltesd, mert erre morcos vagyok, főleg ha helyetted (is) az én adómból kell visszafizetni az államadósságot, fejleszteni az elmaradottabb területeket, meg megtömni a politikusok zsebét... :((((
most nehog a Krisnásokra fogd a mai politikai helyzetet! a vallásonak nem kell adót fizetnük, ők sem teszik, persze a könyvnyomtatás az péz, meg a tinta, amunka vele.. érted. azon van. de az adományokon nincs. ÉS ha te leviszed otthon a szemetet, vagy elültetsz egy kis meggyfát, fizetsz adót? miért nem? ezért van nyomor az országba. ezért kapok csak 410 es órabért segéd kőmüvesnél. Ez egyántalán nem tartozik ide.
:: egy senkire hallgatva?

Höhö, nem az előbb fejtegetted, hogy a guru egy "senki"?
Én LRH ra értettem hogy senki, mert hazug csaló tolvaj. Nyilvánosságra is ritkán merészkedett (vajon miért), a hajó is ezt a célt szolgálta, és csak a bűnözők menekültek, azért is ítélték el a feleségével egyetembe.. csak nem volt jelen a tárgyaláson. Elítélték hivatalos dokumetnumok ellopásáért.
:: hiszel te egyántalán Istenben transz?

Majd ha összefutok vele, hiszek benne, de abban neki nem lesz benne sok köszönet... a 8ik dinamika az etikakönyvben szépen leírja a létezését. Ami le van írva az igaz. ennyi. nem omndtahsz nemet, és egy szektát, még megváltoztani ami neked tetszik úgy nézni, az már szektából kivátlt szekta ? : D

: az élet eredendő értelme, az, hogy valaki egy magasabb létállapotba (boldogan) jusson

Onnan származunk, nem? Akkor pont az volt a cél, hogy lejjebb jussunk, és a lentebbi szinteket megtapasztaljuk ;)
De onnan származunk, csak egy kis probléma mindig becsúszhat... elmagyarázom...
A védikus irodalmo azt mondja, hogy a lilki bolygón amikor Krisnának segít az ember vizet merni a folyódól, és az emberke belenéz a folyóba, és azt mondja: De szép vagyok! Bumm és születehettet meg itt emberként... vagy hát ott is vannak szabályok, és h valaki azt nem tartja be, akk szület het meg itt. vagy alacsonyabb helyre. szabad akarat. és nem azért mert it tolyan jó. ez átmeneti boldogság (yada) de az örökboldogság az amit a lelk bolygókon tapasztalhatunk.

:: nem olvastad a De wolf vallomást? érthető pedig... vagy szerinted az is csalás?

Egyrészt nem tartom helyesnek, hogy vki a saját apjáról sok pénzért egy szexlapban cikket írjon, akármi is legyen benne, másrészt amikor ezt a cikket visszavonja, azt jelenti, hogy vmikor hazudott...
JJJAJ :) Nem mindegy neked, hol írja meg? a másik, meg hog nem valószínű hogy az OSA össze-vissza fenyegette szegény De wolfot hogy voonja vissza, de ha te is voltál szci. akkor rájössz, hogy van igazságtartalma... csak te elvből nem olvasod el.

Most ennyire fejletlennek tűnök? Ahhoz akkora ARKX kellene, akkora törés a céljaimban, amihez egyszerűen túl magas szinten vagyok. bocsi. szerinted egy OT8as magasabb szinten van egy becsületes utcaseprőnél? ne haragudj de egy ot8 as aki a szci ban érte el sikereit, az hívigatja fel az embereket (pl éngem) és gyakorlatilag bűnöz te is tudod miért... nos ez magas szint? mások becsapása, az a magas szint? a vezetőtök által hozoztt szabályok nem betartása az jó és a magas szint? az ugráltatás, a beképzeltség a magas szint, mert te olyan maga szinten vagy : D majd nézd meg magad, ha 80 éves papaleszel, W/C re nem fogsz tudni menni egyedül. magas szint.. látod? elről beszéltem, ezt nem mondják magukra a lelki tanítómesterek, vagy meglátod, vagy nem a mésik dönti el. mert ha így van nem hencegsz vele. érted?
Egy ilyen mértékű cél-inverzióhoz rettenetes mennyiségű szívás, rövidlátás és mentális instabilitás kell.
rettenetes mennyiségű szívás (kiderül, hogy agymosás)
rövidlátás: az megvan
mentális instabilitás: affelé haladunk:)
igen bele kezdtem olvasni a linkekbe, még nem vagyok a végén, maj szólok. de te a kedvemért kérlek olvasd el a De wolf vallomást. mindegy mi a neve. te sem a neved vagy. és az újság neve is legyen most, mindegy, nem a hely a lényege. amit mond az a lényeg. enniy :P :) Hello

alagi 2008.06.12. 13:01:52

kalman: "ha olvastad volna a Bhagavat gítát tudnád, hogy sok ilyen démon volt, aki el akarta Krisnát pusztítani-természetesen sikertelenül- és már csak a puszta meditációk krisnráról már az..."

Kalman, abban egyetertunk hogy a szcientologia hulyeseg, de mennyivel jobb ez krisna sztori a xenu sztorinal?

Regen hittem benne, hogy az emberek alapvetoen ertelmesek, es ha nem nevelik belejuk istenjezuskrisnat, akkor kesobbi eletuk folyaman nem kell idot pocsekolniuk arra, hogy rajojjenek hogy mennyire kell komolyan venni ezeket a torteneteket.
Ezzel szemben mely sajnalatomra azt kellett eszrevennem, hogy vannak olyanok, akik mindenkepp hinni akarnak valami misztikus meseben, es ha veletlen rajonnek hogy az egyik az hazugsag, akkor keresnek magunak egy masikat, es boldog egyugyusegben belevetik magukat, es orulnek hogy jaj, krisna, de jo. (vagy eppen amelyik istenhez a sors vetette oket).

vizcsepp 2008.06.12. 13:08:22

Ennyire én nem ismerem, de a férjem ott dolgozik, mert ott aláírt egy szerződést öt éve. de már egy hónapja lejárt neki, és még mindig nem jött el onnan. Arra hivatkozik, hogy gyónnia kell. De márnem azért, de én egy hónap alatt már meggyóntam volna az életemet is. tőle nem kapok választ, mondván, hogy nem beszélhet róla, talán majd itt.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 13:19:24

:: alagi 2008.06.12. 12:43:32

:: es meg nem talalkoztam "feherkopenyes tudosmagussal".

Nyugi, PPéter sem találkozott tisztességes tudóssal ;)

:: Ez egy csak egy ellensegkep.

Nem teljesen. Ha valaki megfelel a fentebbi leírásnak, akkor az "fehérköpenyes tudósmágus". A tudós vizsgál, kísérletezik, és csak utána jelent ki valamit.

:: nem vagy kivancsi a magyarazatra, egyszerubb felresoporni azzal hogy "persze, tudosmagus".

Persze hogy egyszerűbb, mert nem "magyarázatok" vannak, hanem "biztos azért van, mert...".

:: Miert jobb megis a thetan, mint az "aldozatos evezes"?

Mert jelenleg nincs jobb magyarázat?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 13:33:42

:: vizcsepp 2008.06.12. 13:08:22

Legyél még egy kicsit türelmes, Isten barmai lassan őrölnek...

vizcsepp 2008.06.12. 13:43:34

enél türelmesebb nem tudok már lenni, mert van egy kisfiunk, és ebből a fizetésből egyszerűen éhen lehet halni. Már a házasságunk rámegy, és neki fontosabb a gyóntatása. Jó, mi?

vizcsepp 2008.06.12. 13:45:59

Valaki tudja e mit jelent ez a titokzatos gyóntatás, és miért nem lehet róla beszélni? Útálom, hogy állandóan titkolózik. Tudni akarom, mi ez a szekta?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 13:52:32

:: kalman 2008.06.12. 12:51:04
:: most nehog a Krisnásokra fogd a mai politikai helyzetet!

Nem, hanem rátok fogom azt, hogy nekem többet kell fizetnem a közösbe, mert ti nem teszitek meg azt. Mert amíg gürcölök, hogy Gyurcsány elqrásait kifizessem, addig ti henyéltek meg zabáltok...

:: a vallásonak nem kell adót fizetnük

Egyrészt 1x majd tisztázd le a vallás és az egyház közti különbséget, másrészt sztem ez nem egy jó ötlet.
Minden pap, lelkész fizessen adót, tébét, hiszen dolgoznak vagy mi.

:: ÉS ha te leviszed otthon a szemetet, vagy elültetsz egy kis meggyfát, fizetsz adót?

Még nem, de már volt szó róla...

:: Én LRH ra értettem hogy senki, mert hazug csaló tolvaj.

Érdekes módon képes vagyok a leírása alapján auditálni. Szóval azért annyira nem lehet hazug meg csaló...

:: és csak a bűnözők menekültek, azért is ítélték el a feleségével egyetembe..

Jah, mert az FBI sosem csinált olyat, hogy COINTELPRO...

:: csak nem volt jelen a tárgyaláson. Elítélték hivatalos dokumetnumok ellopásáért.

Talán ezt olvasd el: www.freezone.org/timetrack/data/Playing_Dirty/index.htm , kicsit többet megtudhatsz a népmeséken kívül arról, hogy mik is mentek a háttérben...

:: a 8ik dinamika az etikakönyvben szépen leírja a létezését.

Csak nem azt a fajta Istent, akiról te beszélsz...

:: Ami le van írva az igaz.

Ezt a hülyeséget hol hallottad???

:: vagy hát ott is vannak szabályok, és h valaki azt nem tartja be, akk szület het meg itt.

Nagy örökboldogság az, amiből ide lehet megszületni...

:: csak te elvből nem olvasod el.

Elolvastam, de érdekelne a többi résztvevő véleménye is...

:: szerinted egy OT8as magasabb szinten van egy becsületes utcaseprőnél?

Igen. Nagyon könnyű úgy jónak lenni, hogy nincs hatalmad és nem csinálsz semmit. Azért is vagy itt a Földön.

:: alagi 2008.06.12. 13:01:52
:: de mennyivel jobb ez krisna sztori a xenu sztorinal?

Hozzátenném azért a tisztánlátás végett, hogy a Xenu sztorival egy átlag szci 1-2 hónapig foglalkozik auditálás során, szóval azért a "hinni benne" rész nem pont ugyanaz, mint a krisnásoknál meg a keresztényeknél...

vizcsepp 2008.06.12. 13:54:20

jó lenne, ha elmondaná vki

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 13:55:43

:: vizcsepp 2008.06.12. 13:45:59
:: Valaki tudja e mit jelent ez a titokzatos gyóntatás, és miért nem lehet róla beszélni?

Csak azt akarják (hivatalosan), hogy ne legyen ellenséges az elválás, később is jó kapcsolatban maradhasson az egyházzal. Ha egy mód van rá, a családod érdekében SEMMIT ne beszélj vele szciről, se pro, se kontra, amíg ki nem lép az egyházból, csak jelezd neki, hogy haladjon a kilépéssel. Minden elterelés meg ilyesmi csak hátráltatja.

:: Útálom, hogy állandóan titkolózik.

Egy kicsit legyél vele türelmes. Megéri.

:: Tudni akarom, mi ez a szekta?

Izé, 5 év után ez jó kérdés???

vizcsepp 2008.06.12. 14:04:38

Nem öt éve vagyunk együtt. mikor összejöttűnk, ő már ott dologozott.

alagi 2008.06.12. 14:05:30

Trans: "Nyugi, PPéter sem találkozott tisztességes tudóssal ;)"

Ezt nem ertem. Miert kellene ez engem megnyugtasson? Egyatalan hogy jon ez ide? (En egyebkent mar talalkoztam tisztesseges tudossal)

"Nem teljesen. Ha valaki megfelel a fentebbi leírásnak, akkor az "fehérköpenyes tudósmágus"."

Hat ez egy ures allitas. Ha valaki megfelel a "tudosmagus" leirasanak, akkor az "tudosmagus". Azannya.

"A tudós vizsgál, kísérletezik, és csak utána jelent ki valamit."

Ezt en is igy tudtam.

"Persze hogy egyszerűbb, mert nem "magyarázatok" vannak, hanem "biztos azért van, mert..."."

1. Ezzel szemben a thetan u"gy az biztos, ugye?

2. Nem erted a tudomany mukodeset. Egy adott jelensegre tobb magyarazat is letezhet, ezek kozul altalaban van egy legvaloszinubb (legegyszerubb). Kiserletekkel lehet vizsgalni melyik hipotezis eletkepes. Abszolut allitasokat, mint pl. "x jelenseg magyarazata y", nem tehetsz. Onnantol az mar nem tudomany. Ehelyett van a "jelenlegi ismereteink szerint x magyarazata y". ("biztos azert van, mert...") Hagyod, hogy a jovobeli kiserletek formaljak a gondolataid, nem pedig kijelented hogy "marpedig thetanok vannak es punktum". Pont abban van a tudomany ereje, amit te itt a gyengesegenek allitasz be.

": Miert jobb megis a thetan, mint az "aldozatos evezes"?

Mert jelenleg nincs jobb magyarázat?"

De van, csak te meg arra se vagy kepes hogy a letezeset elhidd, nemhogy utananezz.

vizcsepp 2008.06.12. 14:06:21

Mindig megígérte, hogy elmegy dolgozni egy másik helyre, de nem.

movie 2008.06.12. 14:43:45

vizcsepp:
-----------------------------------------------
Mi ez a szekta?

- ez egy olyan szekta, amiben a törekvő (értsd könyöklő) emberek hamar előre haladnak a ranglétrán, közben egyre jobban megtanulnak kommunikálni. A kommunikációban nem a tartalom, hanem a mennyiség a lényeg.
- a kevésbé törekvő embereket úgy megdumálják, hogy az agyuk lebénul és mindenre fásultan igen-t mond.
- FONTOS: ha egy szcientológus valakitől szcientológia ellenes dolgokat hall, köteles megszakítani vele a kapcsolatot. Ezért lény nagyon óvatos! Habár Translator nevű hozzászóló szcientológus, igazat beszélt.

A jelenlegi állapot még hosszú hónapokig eltarthat és csak az igazán eltökélt ember csinálja végig a procedúrát. Aki meg túl eltökélt, az azonnal othagy csapot-papot. Aki nem elég eltökélt, az visszakerül a pókhálóba.

kalman 2008.06.12. 15:17:39

Fúú transz cslódtam benned:) milyen szcienológus az ilyen ?: D aki nem ismeri ezt?

:: Ami le van írva az igaz.

Ezt a hülyeséget hol hallottad???
Egy: nem hülyeség valamelyik FO (Flag order) ben bent van a BSOMH ban ha jól tudom, de krdezz meg egy sea orgost megmondja dátumra pontosan. Ami le van írva az igaz, és ebből jön, hogy ami nem az nem. ez az idiotizmus amibe tortkollik a szci.
Miben jobb a krisna tudat a Xenu sztorinál?
Egy ingyen van, nem csillió dollárokba.
Kett vagy elhiszed vagy nem ,n mekötelező
Három: a Xenu sztorit egy belött, füves ember találta ki besszíva. a versek viszont a szentírásba, viszont az embert segítik mindennapi életében. ha gondolok majd mondok példát is. Sőt most mondok...
Egyszer elmentem egy irodába, és megzavartam egy ülést.. az igazgató kijött onnan majdnem fellökött, és becsapta mga után az ajtót. Egyértelműen látszott rajta hogy könnyen fel lehet őt idegesíteni, zavart egy emer. és tudom (magaman is tapasztalaom) ha énekelné, vagy ha énekelte volna a hare Krisnát, nem lenne ilyen, sőt sokkal barátságosabb kedvesebb ember válna belőle ennyi. legaláb ezt elérné. kül a meséket vagy elhiszed vagy nem. tanmesék. Kül transz szerintem mielőtt kijelentenéd, hogy milyen magas szinten állsz, nézz magadra, és tisztéázd le ISten fogalmát. mekkora butaság ez h LRh nem arra gondolt? Ez mi? 8 ik dinamika Isten fogalma. kül az nem jó dolog, hogy azt a logikát követed hogy: Isten: teremtő: én is tudok teremteni: én vagyok Isten. ahogy ezt már leírtad egyszer transz... sajnálom, fel kell világosítsalak. nem vagy ISten. nem vagy jó szinten.. sőt. ha tetszik az auditálás, és megy, hajrá csináld. de ettől még nem leszel se több, se okosabb, se nagyobb.
ez milyen beképzelt, edoista élettcél, hogy én akarok leni az Úr Isten ekkora felelősséggel, meg ilyen jól. Nem leszel az soha. mondtam már, az Isten mindig is (mindig) is tudja magáról, hogy ő az , nem lehet elnyomni, ha azt akarja játékból, akkor is csak talán, de akkor is tudja hogy ő kicsoda. meg ez a süket duma, hog felelőséget nem vállanak. Könyörgöm, több felelősséget vállalnak mint a szic. bocs. vegyük már észre, mennyire segítik anépet a
-ingyenes ételosztásokon, a könyosztásokon, az énekléssel tánccal, (nem henyélnek) énekelnek, imátkoznak, dolgoznak a sajátföldjeiken. és így élnek. sokkal szebb világ lenne ha csak bhakták lennének csak.nem? nem mint szci.. :) henélnek? és te amikor auditálsz, akkor nem henyélsz? szolgáltatást adsz, adózni mégsem adózol hoppá. különben szerinted én örülök napi 10 órába betont, meg téglátcipleni 410 órabérért? nem. De mégismegteszem. és ne mapapokra fogom ezt. Ne ma szci okra. ez ettől független.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 16:15:49

:: Ami le van írva az igaz, és ebből jön, hogy ami nem az nem. ez az idiotizmus amibe tortkollik a szci.

Hát ez nem pont így van.

HCOPL 1965. ÁPRILIS 16: A "REJTETT ADATCSATORNA":
A Szcientológiában azt mondjuk: "Ha nincs leírva, nem igaz." Ez az utasításokra vonatkozik.

Azért azt ugye tudod, hogy ebből nem következne, hogy ami le van írva, az igaz???

alagi 2008.06.12. 16:39:39

"A Szcientológiában azt mondjuk: "Ha nincs leírva, nem igaz." Ez az utasításokra vonatkozik.

Azért azt ugye tudod, hogy ebből nem következne, hogy ami le van írva, az igaz???"

Viszont az kovetkezik belole hogy: ha igaz, akkor le van irva, ami hasonloan vicces kovetkezmeny. :))

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 17:08:01

Azért befejezem neked a bekezdést:

Valaki azt mondja: "Ron azt mondta, hogy …", és veterán munkatársak körében már hallod is azt a választ: "Mutasd meg!" Tapasztaltam olyat, hogy egy friss hús besétált a szervezetbe, és azt mondta: "Ron mondta, hogy 25 óra auditálast kell kapnom." És a szervezetek friss hús napjaiban néha meg is kapta. Tehát keservesen tanultuk meg: "Ha nincs leírva, akkor nem mondták."

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 17:56:52

:: kalman 2008.06.12. 15:17:39

Figyu, a Krisnás témát zárjuk rövidre:

Ha van Isten, sztem ő a felelős azért, amiért ez a bolygó ilyen szutyok helyzetben van. Nem érdekel mindenféle "szabad akarat", meg ilyesmi maszlag, aki mindenható, az okoz, azaz ő a felelős.

A B verzió az, hogy nem okoz mindent, akkor viszont csak isten, nem Isten, szóval téma megint kilőve.

(Ez személyes vélemény, nem keverendő őssze semmilyen egyház/vallás álláspontjával.)

movie 2008.06.12. 18:23:36

Misi, Misi,

hogy ez a bolygó ilyen szutyok, annak Te vagy az oka. Azt hiszem Ghandi mondta (bár nem vagyok hindu-mókus, sem India fan), hogy ha változást akarsz a világban, magaddal kezdjed.

Bemesélted magadnak, hogy szutyok a világ, közben meg nem fázol, nem éhezel, nem üldöz senki (ha csak a régi sci barátaid nem). Jó helyen élsz és még panaszkodsz? (feltételezem)Légkondis irodádban nap-mint nap fejlesztgeted a C++ programjaidat, de még jut időd osztani az észt. Nézz szét és légy hálás, hogy itt élsz!

Isten pedig adott Neked(is) szabad akaratot, hogy műveljed a sci-heppet is, szóval légyszives Te csak ne írd kisbetűvel a nevét!

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.12. 19:01:53

:: movie 2008.06.12. 18:23:36
:: hogy ez a bolygó ilyen szutyok, annak Te vagy az oka.

Ahh. Az egész bolygó. A teljes. Úgy ahogy van. Értem.

:: Azt hiszem Ghandi mondta (bár nem vagyok hindu-mókus, sem India fan), hogy ha változást akarsz a világban, magaddal kezdjed.

Pont erről szól az auditálás, nem? ;)

:: Bemesélted magadnak, hogy szutyok a világ

Attól, hogy nekem mákom van, és vmi kiváltságos 5%-ba tartozok ezen a bolygón, még nem szívesen tartoznék a maradék 95-be. Tudom is ezt rendesen.

:: Nézz szét és légy hálás, hogy itt élsz!

Izé, kinek? Meg miért?

:: szóval légyszives Te csak ne írd kisbetűvel a nevét!

majd ha a "légyszives"-t nem írod egybe, lehet adogatni a helyesírási tanácsot, addig nem kellene...

kalman 2008.06.12. 23:19:23

Trnasz, hol van LRh ilyenkor? Annyira szívesen találkoznék vele... enyje, hisz ő OT15 ként (vagy affelett) már biztos akkor cserél testet, amikor akar, és ott ahol ő akar. tehát simán le tudna jönni, és folytathatni munkályát, mert látod, mennyi félreértés van itt. különben van egy ajánlatom Transz
Auditáljunk egyet, hátha az e méteres sikerül majd :P ha seikerül, és tényleg rájövök, vmi hasznosra, akk jó, vagy így lehet kérni, hogy én az előző életemmel kapcs. akarok megtudni vmit?
VAgy nem? hogy megy ez? Hamár ingyen van :$
És ha gondolod egyszer én elviszlek (természetesen ingyen) egy bajan estre j program! :) oké?

egerhati 2008.06.13. 02:23:59

Elképesztő ez az egész szcientológia-dolog. Komolyan, nem gondoltam volna róluk, hogy ilyen fokú aljasságok állnak az "egyházuk" hátterében (jóformán semmit sem gondoltam róluk).
Persze a szektákról általában meg van a véleményem, de ez még ebben a (nem túl fényes) paradigmában is hátborzongató.

Számomra az a leginkább döbbenetes (a személyes tragédiákon túl), amit a pszichiátriáról és a pszichológiáról tanítanak.
No meg persze az, hogy ennek mennyi ember dől be. A hitlerizmusban sem az a leghátborzongatóbb, hogy akadt egy félkegyelmű, aki gyilkos és eszelős nézetekre vetemedett (az mindig akad), hanem, hogy akkora tömegek voltak képesek követni az őrültségben (de akkor háborús helyzet volt, a kétségbeesett átlagember nyilván könnyen kapkodott a kapaszkodók után).
Viszont az elképesztő, hogy ma, a XXI. században elvileg épeszű embereket be lehet etetni azzal, hogy az orvoslás, a pszichológia és a pszichiátria "halálipar".
Ez sajnos azt is jelzi, milyen alacsony ma a presztízse a tudománynak az átlagemberek körében.

Hogy lehet az (erre válaszoljanak a volt és jelenlegi szcientológusok), hogy miközben a pszichológia és pszichiátria egyfelől TUDOMÁNY (módszertannal, terminológiával és a tudományosság minden kötelező velejárójával), máselől pedig gyakorlati orvoslás, a szakemberek pedig, akik ezzel foglalkoznak (a pszichiátriáról beszélek most) HAT ÉVES KÉPZÉSben szakosodott DIPLOMÁS EMBEREK, mégis akadnak olyanok, akik inkább egy jött-ment szektásnak hisznek, rábízzák a fizikai és mentális EGÉSZSÉGÜKET egy KÉPZETLEN emberre, aki ráadásul még a "terápia" módszertanát sem osztja meg velük, hanem azzal hitegeti őket, hogy majd X-edik lépésben valami kiderül?!

Hogy ülhettetek fel egyáltalán ennek? Én inkább erre lennék kíváncsi. Hogy mivel érik el, hogy ne bízz a tudományban, helyette pedig zsákba macskát vegyél, amiről majd Isten tudja hányadik lépésben derül ki, hogy mi is valójában.

Én nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter, sem orvos, de olyan képzésben van részem, amely azért bepillantást enged a tudományosság ÁLTALÁNOS ismérveibe.
Nem kell érteni a konkrét szakterülethez ahhoz, hogy tudd, hogy a pszichológia és a pszichiátria konkrét tudományos eredményekre épít, van elmélete és gyakorlata, van módszertana, ráadásul az egész NYILVÁNOS (mint minden tudomány): minden jelentős eredmény tudományos KONFERENCIÁKON lesz bemutatva és megvitatva, és BÁRKI, akinek kedve, ideje, ereje van utánanézhet, megtanulhatja, megértheti.

Egyszerűen nem fogom fel, hogy alakulhat ki olyan helyzet, amiben valaki hagyja ennyire megvezetni magát (és ezért nem első sorban az "egyház" a hibás, vagy micsoda ez valójában, hanem az, aki hagyja bekötni a szemét).

És ilyenkor jön, hogy a pszichiátriának ember-áldozatai is voltak, meg elektrosokk, meg a XX. század eleji-közepi kísérletek, stb.
HÁT PERSZE HOGY VOLTAK. Bármilye megrendítő, ez egy evidens dolog. Minden gyakorlati tudomány úgy fejlődött, hogy a maga hbáiból (is) tanult.
XIV. Lajosnak még a fogait húzták ki az orvosai az emésztési panaszai miatt (ami csak rontott a helyzeten, mert így rágni sem tudott, és még nehezebben emésztett, ettől még rohamosabban romlott az állapota), a kis- és nagyvérkör valamint a eringés felfedezése előtt érvágással gyógyítottak, még korábban koponyalékeléssel (melybe a beteg sokszor belehalt), stb.
De ha mindez nem történik meg, akkor a mai orvoslás nem állna azon a szinten ahol áll (mert megtanulta, hogy mi NEM segít, és kikísérletezte, hogy mi segít).

Ugyanígy a repülés nagy úttörői (tudjuk az Eiffel-toronyrol való zuhanás sztoriját) közül hányan haltak meg, míg rájöttek, hogyan NEM lehet, ajd lassanként arra is, hogyan lehet repülni. És ma repülővel utazhatunk (az ő életük árán).

Ugyanígy van a pszichiátriával is, és MINDEN gyakorlati tudománnyal (ez is hozzátartozik a kísérletezés lényegéhez). De ez a legősibb idők óta az emberi TUDÁS legfőbb lényege (még a népi tudásé is): ha egy ember evett egy piros bogyót és másnap meghalt, az emberi KÖZÖSSÉG az ő halála árán tanulta meg, hogy a piros bogyót nem esszük. Ha viszont egy másik a sebét bekente a bogyó levével, és az hamar begyógyult, akkor az emberek KÖZÖSSÉGE levonta a következtetést: a piros bogyó nem ehető, de begyógyítja a sebet.

Sajnálom, hogy ilyen szinten kell megfogalmaznom a gyakorlati tapasztalatok tudományos jelentőségét (csak azért megyek bele, mert remélem, egy-két ilyen megtévesztett ember talán elolvassa és jobb belátásra tér).

A tudomány nem tévedhetetlen (a legjobb, hogy ezt nem is állítja magáról). De mindenképp megbízhatóbb mint bármilyen más rémmese, mert az AKTUÁLISan létező tudás legjavát adja (miközben nem zárja ki, hogy ez az aktuális tudás holnapra már túlhaladott lesz).

PS. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült a hozzászólásom (remélem elnézitek). És azért is, hogy az alaptémától eltérően nem annyira valláskritika akar lenni, mint apollógia a tudományosság védelmében.

movie 2008.06.13. 09:02:53

... hát szerintem ez úgy van, hogy az emberek mindig kutatják az élet értelmét (a kis ember is). Ha találnak valamit izgalomba jönnek, hogy hű de jó kis dolgot találtam, valami titkosat, ami valami magyarázatot ad az életre.
Azonban ezen titkok mögött egy nagy fekete pók van, ami szövögeti a hálóját. Ilyen ez a szcientológia is. És a többi szekta is.

Az ilyen szekták dolgai ("tudományai") azért nem nyilvánosak, mert akkor mindenki látná, hogy az hülyeség. Az információkat suttogva, lassan csepegtetve szépen meg lehet vezetni az embert.

movie 2008.06.13. 09:09:00

Misi-búcsú

nem értesz te semmit. Írogattam Neked sok dolgot, mindezt megpróbáltam tisztelettel és őszinten tenni. De Te csak a szótisztázást tudod. Egy bekezdésben lakó gondolatot nem találod meg. Vagy nem akarod.

Sajnállak, mert becsaptak több évvel ezelőtt.
Sajnállak, mert Isten ellen lázadsz.
Sajnálom azokat az embereket, akiket Te becsapsz.

Nem szükséges erre reagálnod, mert ezt sem érted. Sőt légy szíves ne is reagálj.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.13. 10:54:56

:: kalman 2008.06.12. 23:19:23
:: Trnasz, hol van LRh ilyenkor?

Ha már kérdezed: www.fzint.net/revenius/post01.htm ;)

:: Auditáljunk egyet, hátha az e méteres sikerül majd :P

Ha ez konkrét kérés, megjátszhatjuk. ICQ szám van a honlapomon, onnan lehetne folytatni. Vagy összefutunk a Govindában, úgyis rég jártam ott ;)

:: vagy így lehet kérni, hogy én az előző életemmel kapcs. akarok megtudni vmit?

Az nem biztos, hogy előző élet jön be. Nem minden probléma az előző életedben található.

:: egerhati 2008.06.13. 02:23:59
:: Számomra az a leginkább döbbenetes (a személyes tragédiákon túl), amit a pszichiátriáról és a pszichológiáról tanítanak.

Izé, engedd meg, hogy tiltakozzak. Nekem halt már bele rokonom a piszchiátriai kezelésbe, és azért a "hülyére gyógyszerezés" jelenleg is gyakorlat...

:: a szakemberek pedig, akik ezzel foglalkoznak (a pszichiátriáról beszélek most) HAT ÉVES KÉPZÉSben szakosodott DIPLOMÁS EMBEREK

Izé, ebben vagy 4-5 év általános orvosi képzés van, szóval csak a maradék pszichiátria, és annak is a nagy része a gyógyszerekről szól.
Lelki segítséget bizony egy képzett szci auditor időben is sokkal többet tanul.

:: Én nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter, sem orvos

akkor hívő vagy :D

:: movie 2008.06.13. 09:09:00
:: nem értesz te semmit.

Ó, ezt tudom. Kellene vki, aki megérteti velem, de akkor te sem leszel az.

:: Írogattam Neked sok dolgot, mindezt megpróbáltam tisztelettel és őszinten tenni.

A tiszteletet azért megdobja, ha nem Misizel le, ugye tudod? ;)

:: De Te csak a szótisztázást tudod.

Na, akkor vmit mégis értek :D

:: Egy bekezdésben lakó gondolatot nem találod meg. Vagy nem akarod.

EGY bekezdésben nem találtam meg a gondolatot, ez volt a csodajávaprogramod. Csak éppen nem értek egyet a legtöbbel.

:: Sajnállak, mert becsaptak több évvel ezelőtt.

Hajrá.

:: Sajnállak, mert Isten ellen lázadsz.

Jaja, több jót akarok az embereknek, mint a ti Istenképetek, megyek is melegedni a halálom után.
De hát mindig mondták, hogy a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.

:: Sajnálom azokat az embereket, akiket Te becsapsz.

Én örülök, hogy te nem tartozol ezek közé ;)

:: Nem szükséges erre reagálnod, mert ezt sem érted. Sőt légy szíves ne is reagálj.

Buktad :P

kalman 2008.06.13. 12:19:08

Technical Bulletin of 20 April 2000
Revenimus
Well Hello!

Its been a while and I want to thank you all for keeping the show on the road.

First of all I want to say that I have no intention of returning to any position of management in the Churches of Scientology.

My role in this lifetime will be one of refining the technical developments. Mr. David Miscavage is confirmed in his position as administrative head of the Church and is promoted to the rank of Commodore. He is awarded the status of Kha-Khan in appreciation of his good work.

I am not yet of an age that would make it safe to reveal my physical identity yet I feel it necessary to communicate certain advices. I have therefore established anonymous accounts for that purpose and created a PGP key for verification of this identity. My public communications will be signed with that key.

It may appear to some that the Church has gone awry in some ways. These are matters that management should pay particular attention to at this point in time in order to clear the road for expansion and the release of the upper levels.

The first point is that the war is over. In the early days there was a need for covert activities due to the active suppression of Scientology. Those days have ended.

I wish to apologise to those who may have been wronged in those times and ask that management convene a Board of Investigation to review injustices. All declarations of Suppressive Persons are hereby cancelled and the practice of such declarations is terminated. Freeloader debts of former staff are forgiven.

The situation regarding Lisa McPherson particularly caught my attention. The Church should accept responsibility and make restitution to her family. I would suggest that a grant be made by the Church to the City of Clearwater for the construction of a new hospital in her name. Funds from the release of the film “Battlefield Earth” may be set aside for this purpose.

Sea Org staff have worked hard over the years. It is no longer necessary to maintain such long and arduous working conditions. A 45 hour working week should be established in all Sea Org orgs.

The release of Super Power, particularly the “Ethics Repair List” should be made a priority.

Love,

Ron

Figyeked a dátumot? És LRH mikor halt meg?
Szerinted ezt tényleg LRh írta? ahogy a nyereségeket is a szerkesztői munkát, és a vágást is egy ember odaírja azt kész. Hogy jársz ennek utána? kül. nem tom hol a Govinda. mind1
Javíts ki ha tévedek, de én úgy tudom, hogy MOT LRH egy lyukat véd az űrben, aholis nem negedni ki az OT kat és a cleareket, mert egyedül nem lennének elég erősek, együtt kell menniük. Eddig jó mese, de tudod ha LRH annyira jó Sea Orgosokat kézett ki, akikben bízik, miért nem kér meg egyet, hogy ott áljon, majd LRH megint visszajön, és több követőkre tesz szert? kérlek, ne egy linket dobj, hanem a te véleményedre lennék kiványcsi.
Köszi

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.13. 13:01:52

:: Figyeked a dátumot? És LRH mikor halt meg? Szerinted ezt tényleg LRh írta?

Nem, ez Ralph Hilton egyik orbitális kacsája volt, sokan be is dőltek neki :DDD

:: kül. nem tom hol a Govinda. mind1

www.govinda.hu/html/index_hun.html

:: Javíts ki ha tévedek, de én úgy tudom, hogy MOT LRH egy lyukat véd az űrben

Őszintén szólva nem hiszek a SO népmeséknek.

:: hanem a te véleményedre lennék kiványcsi.

A saját véleményem az, hogy jelenleg elég élni-, auditálni- és tanulnivalóm van ahhoz, hogy a következő 10 évre lefoglaljam magam.

Ha LRH visszajön, hajrá, jó neki. Ha nem jön vissza, akkor viszont minden le van írva, nekiesek, kiértékelem, hogy mi igaz belőle és mi nem, utána meg haladok tovább arra, amerre én akarom, keresek új utakat, új megoldásokat, vagy létrehozom a sajátomat.

kalman 2008.06.14. 14:15:46

Szia Trnasz, kérlek, mesélj nekem az OT8 as feletti szintekől, mondtad azt az orosz OT48 at, nos, azt is mondtad, h nem LRH tech, mert csak 15 van, de akk h lett 48 as? továbbfejlesztette? És mond el, hogy mennyi idő kellet, ahhoz, hogy Clear legyél? és OT3 kell még ahhoz? meg OT8 ? meg OT15? meg persze a másikoldala a hídnak---
ami kétszer ennyi idő.. és miután mág rájössz, hogy csalás.... háát. Olvasgattál OT nyereségeket? én igen. A lényege mindig, vagy szerencs, vagy belemagyarázás. Például a "Sárgák voltak a falak" ismered? vagy amikor a MEST engedelmeskedik :) Ez mi? Egy miért ne engedelmeskedne(ha OT) vagy) kettő meg nem neked engedemeskedik, csakvan, hogy úgy esik épp, van hogy nem, és amikor nem úgy esik, akk mivan: azt miért nem írják le? miért nincsenek veszteségjelentések? MEg ez mi? hogy azt mondják, felsőbb szinteketn, hogy ki tudnak szállni a testükből, és persze nem fá? ez mi? te is meg tudod ezt csinálni transz? vagy még nem vagy azon a szinten? Az ember nem tudja ezt megcsinálni, ez a mese része, vagy te már láttál ilyen embert? Az is hazigság olt, amikor LRH azt állította, hogy megvakult, de auditálta magát és visszajött a látása.. :I Ez sem igaz, nincsenek is róla dokumentumok, hogy valaha is szolgált volna, nem is sérült le. ezt az infó a szcientológia tudományt tanulmányozó kör- től szedtem, lehet, az oldal már nincs meg, de ott olvastam, hogy ez sem igaz, meg hogy ő kutatásokat végzett, amikor a Dianetika könyvet megírta.. ugyan.. milyen kutatásokat?
Egy: MIlyen alapon?
Kettő: ha ő tudodd mindent, mert ő ugye OT15 volt.. akkor ő tud mert a léyn tud: D tehát ő is tudja, hogy reagálnák rá a lények (halkan megjegyzem valamit tényleg tudott)
Három: 4-5 hét alatt, amíg megírta azt a könyvet, nem lehetett annyi kutatást megcsinálni. Ez sem igaz. Te is mondj ilyeneket transz:P tudom, te is tudsz ilyeneket, csak nem akar a felszínre törni :D :) szia

Blackknight1 2008.06.29. 16:39:20

Hát már meg ne haragudjatok,de ilyen hosszú szófosást még nem láttam.
Felőlem minden szekta elmehet Iránba kekszet kapálni.
Azt mondjátok már meg,hogy miért kezdődik minden szektában a belépés azzal,hogy mondj le anyagi javaidról.És kinek is kell odaadni?Hát a szektavezérnek.....Milyen érdekes.Ha a megvilágosodáshoz csak így vezethet el az út,akkor nekik minek a pénz.A másik,ezek az isteni szintek.Olyan,mint MLM kampány.Van,aki ennek bedől?Szervezzél be embereket,és akkor majd fejjebb lépsz egy szintet.Az istenségeknek is vannak szintjei?Buddha hányas szinten állt?És Jehova,Allah?Hívhatjuk akárhogy,tök mindegy.Nem hiszem pl,hogy a bibliában benne lenne,hogy az újszövetséget isten már a 10-es szintről kezdte:)
De mindegy miben hisz az ember,hihet bármilyen istenben vagy felsőbb hatalomban,de ne higgyen ilyen ostoba lehúzó embereknek.
Javaslom mindenkinek,legyen gyereke,gondoskodjon róla.Így tuti megmenti a világot.
Vagy ha bele akarsz mélyedni ilyen dolgokba,akkor játsz számítógépen szerepjátékot.Ott a hősöd egy jó csata után tuti lép egy szintet.Hogy clear lesz-e,azt nem tudom.De legalább jól fogsz szórakozni.:)És olcsóbb is.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.30. 03:13:47

Bár igazad lenne fekete lovag, amikor az embert isten józan borjaként fested le. Van, aki jobban ismeri az elmét mint annak hordozója. És aki egyszer letér a helyes ösvényről, azt nem találja meg többé az isten fénye.

Bocsássátok meg a fenti sorokat egy ateistának. Nem a tiszteletlenség, hanem a kétségbeesés motiválta őket.

A kereszténység, az iszlám, a buddhizmus, a hiduizmus, a sintoizmus és az összes világvallás egyszerre értelmet nyert, a szcientológia fényében.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.30. 13:01:47

:: kalman 2008.06.14. 14:15:46
:: h nem LRH tech, mert csak 15 van, de akk h lett 48 as? továbbfejlesztette?

Igen.

:: És mond el, hogy mennyi idő kellet, ahhoz, hogy Clear legyél?

Nekem párszor 10 óra.

:: és miután mág rájössz, hogy csalás.... háát.

Honnan tudod, hogy rájövök, hogy csalás? Azért, mert mások kiherélt techen nem érnek el nyereségeket? Nekem eddig is voltak sikereim, ergo nem csalás.

:: Olvasgattál OT nyereségeket? én igen.

Olvass másmilyet, pölö innen: internationalfreezone.net/success.shtml

Van egy-két olyan, hogy leteszed a hajadat :D

:: Például a "Sárgák voltak a falak" ismered?

Azt nem. De azért az elég meglepő tud lenni, ha TÉNYLEG világosabbak lesznek a falak.

:: vagy amikor a MEST engedelmeskedik :)

Azért ez nem triviális :D

:: ez mi? te is meg tudod ezt csinálni transz?

Nem, nem vagyok azon a szinten. Clear környékén vagyok.

:: Ez sem igaz, nincsenek is róla dokumentumok, hogy valaha is szolgált volna, nem is sérült le.

Hehe, ami nincs leírva, az nem igaz :D

:: meg hogy ő kutatásokat végzett, amikor a Dianetika könyvet megírta.. ugyan.. milyen kutatásokat?

Volt nekije egy pszichiáter haverja, bizonyos drWinter, aki pszichiáter volt, vele végezte.

:: Három: 4-5 hét alatt, amíg megírta azt a könyvet, nem lehetett annyi kutatást megcsinálni.

Ugye tudod, hogy először kutatunk, utána írunk könyvet? Az anyag korábban is megvolt, nézz utána az eredeti tézisnek, vagy hogy is hívják.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.30. 17:19:02

Adok még egy kis olvasnivalót, hajletevés céljából, hátha nem ismeritek:

www.themarsrecords.com/

:D

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.07.09. 16:44:52

egerhati
Amikor kb másfél éve megismertem én is ezt a szektát, ugyanezen kérdések merültek fel bennem is.

Gigi1 (törölt) 2008.07.09. 20:53:48

egerhati,
tökéletesen leírtad, amit én is gondolok:)

mothman 2008.07.22. 12:04:28

Sziasztok!
Most regeltem, mert muszáj egy pár kérdést feltennem!
Én sem akarom vállalni magam, de az a lényeg hogy a szcientológiával nem régen ismerkedtem meg kb: 1 hónapja!
Egy táborban voltam (igen még elég fiatal vagyok) és egy csávó, aki az iskolába járt régen, szcientológus! Azt mondta, hogy kb 4 éve csinálja, azzal kezdődött, hogy az anyjának meg volt a Dianetikával foglalkozó kötet és elolvasta 24 évesen.
Őt egy eszméletlenül jókedvű, jópofa, mindenből viccet csináló embernek ismertem meg, aki rettenetesen közvetlen és azt mondta, hogy ez a legjobb dolog, ami vele eddig történt, nagyon sajnálja, hogy hamarabb nem találkozott vele. Nyár végén elmegy az angliai központba és aztán Clearwater-be és ott fog dolgozni. Nekem is ajánlotta ezt a dolgot, de amikor itthon beszéltem erről a szüleimnek akkor elég egyértelműen kijelentették, hogy semmi közöm nem lehet hozzá! Talán jól tették.
Annyit tudok róla, hogy ő még nem clear, de szeretné elérni.
Azt akarom megkérdezni, hogy akkor szerintetek semmiféleképpen ne foglalkozzak vele?
Olvastam máshol is róla, jót is rosszat is, szkeptikusoktól is és azt hallottam, hogy az alap könyvekkel érdemes foglalkozni, mert Hubbard érdekes dolgokat ír le, ami alapjában véve nem rossz, csak a mai "egyház" már letért erről az útról és átment pénzügyi szervezetbe.
Esetleg az alap tanfolyamokkal érdemes e foglalkozni, mert ő elvégezte a ha valaki esetleg ismeri. "kommunikációval a siker felé" valamint a "tanulás alapvető kézikönyve" dolgot!
Én ahogy észrevettem ezek tényleg használnak, tökéletesen kommunikál, azt mondta, hogy a tanulásos dolog neki olyan módszereket adott, amik tényleg segítettek neki abban hogy hosszabb ideig megjegyezze a dolgokat és gyorsabban. Sok példát felhozott, amikor egyszerűen kommunikációval képes volt elérni dolgokat. Most egy ugrik be: a villamos vezetőjével beszélt és elérte, hogy gyorsabban menjen, mert el kellene érnie egy vonatot. Érdekes. Persze nem azt mondom, tanfolyam nélkül is lehet ilyet csinálni, de voltak ennél érdekesebb dolgai is.
Az is igaz, hogy ugye meg akar győzni, és azt is nagyon jól csinálja. Nem kényszerít, azt mondja amit hallani akarok, de már ezért is jó, mert ha ezt megtanulom, akkor erre én is képes leszek, és az életben az nagy előny szerintem ha valaki jól tud kommunikálni...
Törvényt nem sért, nem néz kalózfilmet, inkább videotéka vagy mozi, piroson nem megy át, nem bliccel? és nem nézi jó szemmel az ilyen dolgokat! Azt mondja auditáláson is részt vett már, édesanyja meghalt és ennek a segítségével, sikerült feldolgoznia ezt kb 1 hónap alatt és valjuk be másoknak évekbe telik, pl: édesanyám, neki az apja halt meg! Azt mondja, hogy nem kezd el sírni ha feljön a téma, igazából még el sem szomorodik, tehát nincs hatással rá.
Igazából most egy kicsit össze vagyok zavarva, ne tudom, hogy kinek higgyek, hisz ott van a sok szemétség, amit hallottam, most tőletek, viszont, ahogy leszűrtem, ez mind csak magasabb szinten van és ha esetleg foglalkoznék egy kicsit!! vele attól elméletileg csak jobb lenne, nem? Ja és ott van ő, akit mint leírtam egy abszolút intelligens embernek ismertem meg, aki mindig boldog és segít másoknak, mert tényleg sokat segített a táborban. Ja és mindenekfelett fájt a fejem és csinált velem valami cuccost, amivel kizárta a reaktív elmémet, gondolom te ezt tudod kálmán és utána tényleg elmúlt, sőt más embereknek is. Hihetetlen. Ja és megcsináltam ezt én is más embereken és ők is azt mondták hogy működik.

Na most akkor mi van?

Bocs, hogy hosszú lett, de légyszi válaszoljatok, mert fontos lenne!!!!!!!!

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.07.22. 17:57:22

Szia mothman! Próbálok röviden válaszolni neked, de azt javaslom, hogy beszélj sok emberrel erről, és olvass minél többet. Jobboldalt a linkek között nagyon sok mindent megtalálsz. Talán segíthetek ezzel egy kicsit befolyásolni a döntésedet.

Elárulod hány éves vagy? Gratulálok a szüleidnek, és remélem még eltart néhány évig, amíg szülői engedély kell ahhoz, hogy te is Clearwaterbe menj dolgozni. Addig van időd jó sokat olvasgatni, utánanézni, mibe is keverednél. Remélem, jó viszonyban vagy a szüleiddel, és elhiszed, hogy ők őszintén jót akarnak neked.

Sajnálni tudom azokat az embereket, akiknek a legnagyobb jó az életében a szcientológia.
Mit csinált ez a fiú a táborban? Tanár? Mert akkor igen rosszul teszi, ha ott térít. Az egyház nagyon szeretne bejutni az oktatásba, mivel ez már többször meghiúsult, a mezei szcientológusok teszik meg egyenként, ami tőlük telik.

A clear állapotot a szcientológusok nagy többsége (ha nem mindenki) szeretné elérni, csak többnyire nincs rá elég pénzük.

A tanulás tanfolyamukat a fiam elvégezte, előtte gyorsan tanult, a tanfolyam után pedig lelassult, mivel akaratlanul is elkezdett szótisztázni. Többek között erről a technikáról is olvashatsz az www.objektivszcn.blog.hu -n.

A beetetés stádiumában vagy, itt még minden szép és jó, mindenki nagyon kedves. Egészen addig kedvesek is lesznek, amíg az történik, amit ők szeretnének.

kalman 2008.07.22. 20:37:54

Mothman- szívesen válaszolok a kérdésedre.
a tanfolyamokkal kapcsoltban két dolog
az egyik:
Ha a gyökere LRh akkor a gyümölcse is az lesz.
a másik, meg lehet, hogy megtanít egy két dologra, :
jó kommunikációs késség, de nem mindegy, hogy hogy használod, vagyis mire?
olyan dologra, hogy a szci bevigyél embereket, és ezzel hozzá járulsz ahhoz, hogy olyan dolgod történjenek meg az illetővel mind velem.. akk az a te lelkeden is szárad.
ha sok pénzre vágysz, akk fogadd meg LRH tanácsát:


„Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wanted to make a million dollars, the best way to do it would be to start his own religion.”

Azaz:

„Szavanként egy pennyért írni nevetséges. Ha valaki igazán szeretne egymillió dollárt keresni, annak a legjobb módja az, hogy megalapítja a saját vallását.”

Tehát nem mindegy, hogy valaki pénzért csinál vallást,
vagy Istentiszteletért.. ha észrevetted, IStenről egy szó sem esett... akk milyen vallásról beszélünk? érted?

különben asszisztnak hívják amiről beszélsz, és egy fajta msszírozás :D
és persze hogy jó :)
addig kell csinálni, amíg meg nem vagy vele elégedve, tehát biztos hogy jó lesz :D
azt csináld bátran, azzal nincs baj
a belemagyarázással, a reaktív elmével, a Clear létállapotokkal, meg az OT sággal van baj.
gyakorlatilag az út a boldogsághoz című füzet ami még elfogadható és kifúlyt. Ne menj bele tovább, mert ha így tesze, hagyod hogy becsapjanak, és a végén -ha hiszed ha nem- rengeted pénzel fognak lehúzni, mert neked SZŰKSÉGED van erre, meg arra. (auditálás, tanfolyam)stb. és ha ezt ehiszed, elvesztél. azért mondom ezt, mert velem is pont ugyan ez történt. ha jó ddolog lenne a szci . nem mondanám rá, hogy roszz. sajnos, nem sajnos voltam bent, elég sokat, és tudom, hogy az nem jó.
ha akarod, saját bőrödön is megtaőasztalhatod, mert ha végig olvastad a bejegyzésemet, akk felmerülhet benned a gyanú, hogy ez mi?
Ez egy levél, vagy üzenete, mindazoknak akik bent vannak, vagy nem tudják mi a szci. és ráébressze az emberek arra, mi is ez valójában. ha rám hallgatsz ne csináld. csak saját magaddal, meg a szüleiddel szúrsz ki. minek tapasztalnád meg te is ugyanezt amit én? érted.. senkinek nem hiánnyzik, hogy szenvedjen, hogy 20 ft ot kapjon heti bérnek, és hogy napi 10 órába takarítsa a vészéket, és hogy éhesztessék. most azt mondhatnád, kitaláltam az egészet, és nincs jobb dolgom, mind, hogy az IGAZ útról eltévsszelek, de azért azt elmondanám, hogy ilyet kitalálni nem nagyon lehet. lenne jobb dolgom is : D
de fontosnak tartom, hogy az emberek megtudják mi is ez valójában.
nem hazudtam, amikor ezeket leírtam, ha gondolod nézd meg saját szemeddel:
Budapest leonáro da vinci utca nemtom menniy 15, 16? ott nézd meg magad, vagy Koppenháda Cort adeleres gade nemtom mennyi. ott is ez van csak mégdurvábban. és akkor mi lehet Flagban?
azt mondják, hogy náluk van a TUDÁÁÁS.. igen? és ki is írta ezt? LRH? ki volt ő? Isten? nem akkor mit tudott, a dohényos, iszákos ? semmit.
hiteles ember az ilyen, aki pénzért alapít vallást, nem? Milyen allapon csinálta ezt?
érted.
különben zárószóként, még kérdezz rá, hogy i van, ha valaki igazi OT, ami a híd végénvan? ha valakiOT8, vagy OT15? TÉNYLEG az anyag energia tér idő urai? neem :D nehogy ezt elhidd, nem tudnakk semmi, mármint, kiszálni a testükből, telekinetika, vagy időutazás..dehogy képesek rá.. ha igen mutassák, meg, de valahogy nem lesznek rá képesek.
és ugye tudod, mi a szci célja? egy olyan világ, ahol nincs bűnözés, háború, és drogmentes világ, tudod.. ezt LRH az ENSZ jognyilakozatából szedte ki. olyan jól hangzott. és egyántalán nem azért van. vagy ha igen, miért ihatnak/isznak, miért cigiznek/cigizhetnek a hívek? mert semmi köze hozzá. de neked kell rájönnöd.
még több kérdést a
kalman12345@citromail.hu -n ;)
üdv

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.23. 17:42:44

Szia mothman,
Ha az én véleményemre is kíváncsi vagy, írj egy rövid levelet az anon.bp.hun/kukkaccc/freemail -re.

Nagyon jól teszed, hogy informálódsz, mielőtt döntesz!

Esperes úr 2008.07.28. 12:53:16

Mothman,

kerüld el nagyon messziről! Semmiképpen ne keveredj bele, hallgass a szüleidre mindenképpen. A pszichológia eszközeit használják, hogy befolyásoljanak: azért is gyűlölik őket a szektások - konkurenciát jelentenek nekik. Az ilyen "tenyérátevős" dolgra pedig mindenki képes, ez is csak pszichológia.

Ha az ismerősöd fátyolos szemmel, bárgyú mosollyal jár-kel a világban, majd ő is megtapasztalja majd a poklot, Te semmiképpen ne kövesd!

Az, meg hogy gyerekeket akar téríteni, egyenesen vérlázító, az ilyennek börtönben a helye!

mothman 2008.07.28. 19:11:24

Sziasztok!
Kedves anafeb!
Igen sok időm van még mérlegelni, hisz a felnőtté váláshoz még több egy kicsivel több mint egy évem van így szüleim még beleszólhatnak a dolgaimba bőven. Nem kötnek meg, de mikor otthon megemlítettem a szcientológiát, akkor apa kis vita után kijelentette, hogy nem akar hallani róla és eszembe se jusson :)
A srác egyébként egy volt diák a suliból, egyszerűen csak visszajött, egy itteni táborba egy hétre pihenni, ez elég gyakori a suliban, sokan visszajárnak. A tanári pályához semmi köze.
A tanulási dolog érdekel, bevallom, mert ugye én is hallottam nála ezt a bizonyos minden szót ismerj dolgot és tényleg használ. Azt mondta, hogyha nem értesz valamit, vagy tömeghiányod van vagy nem tom pontosan, akkor akarva akaratlanul ásítasz. Megfigyeltem és ez igaz. A fiadról ha megkérlek mondasz annyit, hogy hogy tanul most, és hogy tanult a tanfolyam előtt, mert szerintem ez a legfontosabb, nem az hogy mennyit tanul. Ami azt illeti én simán bevállalnám hogy mostantól kezdve többet tanulok rendszeresen fél órával és közben az átlagom 4.8ra nő. Nem ez a baj, hanem hogy, Neki használt e vagy ez egy pénzkérős marhaság, amit kitaláltak a meggazdagodásért!
Egyébként jelenleg próbálok sokat olvasni róla, hogy minél informáltabb legyek, mikor betöltöm a 18at, hogy helyesen tudjak dönteni. Remélem az nem baj ha most még semleges szemmel nézek rá, hisz mind a két oldalt meg kell néznem azért, hogy jó döntést hozzak. Ez a tökéletes világ nagyon jól hangzik, reinkarnációt sok vallás terjeszt, de emellett ott a sok rossz, amit hallottam, viszont még mindig nem eleget, tehát gyarapítsátok, ha segíteni akartok légyszíves!
Kedves timyyy!
Kérlek mesélj róla, hogy veled mi történt esetleg tapasztaltad egy ismerősödön, kíváncsi vagyok minden esetre.
Egyelőre ennyi, jelentkezem majd, van még 1 évem :D

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.29. 10:08:17

mothman:

Tanulásról:
A szótisztázás bizonyos esetekben hasznos, amikor a szöveg szempontjából kulcsfontosságú szavakról van szó. Egyébként meg az agy úgy van megalkotva, hogy a szövegkörnyezetből képes kikövetkeztetni egy kevésbé fontos szó jelentését. Ez egyfajta tréning az agynak. Ezt próbálja Ron kikapcsolni nálad.

Egyébként ha én mindig fél órával többet tanultam volna tuti 4-es fölött lett volna az átlagom. (Tech nélkül) De így is felnőttem, van egy szerető családom, király állásom, és rengeteg barátom. Boldog vagyok, és nem volt szükségem rá, hogy megmondják miben higgyek.

Ásítás:
Megfigyelted és igaz. Én meg azt mondom, hogy ha kevés folyadék van a szervezetedben (dehidrált vagy), akkor sárgább színű a vizeleted. Figyeld meg, mert igaz! Ez még nem jelenti azt, hogy orvos lennék és minden más amit mondok az is igaz.

A legnagyobb csúsztatás a Szcientológiában, hogy az ember elhiszi a kis igazságokat, és utána már automatikusan elhisz mindent, hiszen "ez az ember eddig mindig igazat mondott nekem".

Személyes integritás:
Figyeld meg, hogy olyan dolgokban is (akaratlanul) igazat adsz Ronnak és a szcientológusoknak, amiket soha nem tapasztaltál meg. Ilyenkor mi van a személyes integritással? Szelektív lenne?

Tökéletes világ:
Tegyük fel (!) hogy a Szcientológia csak jót tesz az emberekkel. Ennek a vallásnak (hogy miért nem az, arról később) a célcsoportja olyan emberek, akik "képesebbek" az átlagosnál és sok pénzük van, hogy kifizessék a kurzusokat, auditálásokat, tréningeket. Vagyis kb. a világ lakosságának kb. a 99%-át ki is zárták (gondolj főképpen a fejlődő országokra). Miért ilyen drága, ha valóban a világ megmentése a cél?
Ugyanakkor egy szcientológus sohasem fog tudni:
- háborúkat megakadályozni
- nemzetközi konfliktusokat megoldani
- járványokat gyógyítani
- éhezőkön segíteni
- egy ország gazdaságát helyrehozni
- természeti csapásokat megakadályozni
(az hogy megmasszíroznak pár túlélőt az nem segít sokat sajnos)
- embereket feltámasztani
- helálos beteg embereket meggyógyítani
- égő házakat oltani
- stb.

Mindenki legyen Clear? Sajnos láttam én már olyan Clear-eket (a saját szememmel), akiknek a viselkedése alapján azt mondtam: "Ha mindenki ilyen lenne, akkor nem lenne hosszú jövője ennek a világnak". Persze nyilván nem mindenki ilyen, de a tökéletességtől nagyon-nagyon messze van a Tech.

Vallás és hit:
"A Szcientológia azért vallás, mert a lélekkel foglalkozik". Igen. A pszichológia is a lélekkel foglalkozik, akkor az is vallás?
A Szcientológiában nincs szükség "hit"-re. Maximum abban, hogy jó az amit csinálok és az emberiség jövőjét szolgálja. Ez viszont ugyanúgy igaz a környezetvédőkre, a rendőrökre és a politikusokra is.

A legnagyobb baj mégiscsak az, hogy a Szcientológia az emberek jóhiszeműségére és segítő szándékára apellál, végül pedig kihasználja azt a saját céljai érdekében.

Hidd el nekem, hogy rokon lelkek vagyunk, mert mindketten segíteni szeretnénk. Én most is olyan helyen dolgozom, ahol problémákat oldok meg nap mint nap, és az emberek hálásak érte. Ez az én igazi zsoldom.
Nem kell Szcientológusnak lenned ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél. Máshol SOKKAL többet tudsz segíteni, még ha ezt nem is sulykolják beléd nap mint nap.

Tudom hogy izgalmas, meg kalandos, de hidd el (ne nekem, hanem azoknak akik ráfaragtak) hogy nem ez vezet a Teljes Szabadsághoz! A választ magadban keresd, ne könyvekben.

kalman 2008.08.01. 15:18:53

Anon, a szívemből szóltál, bár én is ezt már megírtam neki, privátban.
No,s egyéb kérdés Mothman?

mothman 2008.08.02. 10:34:37

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy hallottam egy olyan dolgot, hogy 2001 szeptember 11.-én a szcientológusok a tűzoltóknak segítettek a mentésben, csináltak rajtuk egy pár dolgot assisthoz hasonlót és nem voltak fáradtak és mehettek vissza oltani. Ha jól tudom, azóta az USA-ban adómentesek lettek és szabadon hirdethetik magukat a tereken. Ebből mi igaz?
Anonhun:
Ha megkérdezhetem, akkor mentős vagy tűzoltós vagy? :)
Ja és kálmán: Mondtad, hogy az assistal nincs baj és jó, meg tapasztaltam is, de akkor milyen technikán alapszik? Vagy ez már szci előtt is létezett?

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.08.02. 11:46:07

Az Egyház Amerikában már 1993-ban megkapta az adómentességet.
www.cs.cmu.edu/~dst/Cowen/essays/irs.html

Az assziszt ahogyan én látom egy akupunktúrás masszírozási technika. Bizonyára segít felfrissíteni az embert és szerintem a test saját regenerálóképességét is gyorsítja.
De mint olyan sok más dolog a Szcientológiában ez is "kölcsön lett véve" más tudományokból vagy vallásokból.
www.ormosintezet.hu/akup.html

Mentős vagy tűzoltós? Miért ne lehetnék rendőr vagy tanár? :)

kalman 2008.08.02. 12:33:19

Jaaj, mothman két dolog
több assziszt fajta létezik, de a lényege vagy a masszír, amit anno nekünk is kellett csináli amikor a Sea orgban voltunk.. szinte minden nap ott simogattuk egymást xD ez inkább butaság.
mert a szci szerint ennek az eredendő célja az, hogy a jelenbe legyél, és hogy eltávolódj a bankodtól
két dolog, amit mindenképp meg kell értened (bármit is látttál a vidóba)
NEM (ISmétlem) NEM létezik olyan, hogy reaktív elme
ez a fogalom, amit ehhez a szóhoz tásítanak (fájdalom, düh stb forrása, az már igen) de nem azért lesz egy ember rosssz, vagy lesz drogdealer, mert a bankja, és ezt ki kell auditálni.. dehogy is. egy olyan dolog ellen küzdenek, ami nincs is, így persze, hogy elmondhatják magukról: IGEEN MEGCSINÁLTUK NINCS REAKTÍV ELMÉD!! -nem is volt soha- ők adják ezt a "tudást, hogy te "beteg vagy" meg vagy ezzel átkozva, és ezt ki kell szedni., de mondom méghegyszer ez egy trükk. nincs ilyen.
Olyan viszont van, hogy az ember azt hiszi, az az iga, és jó, hogy minél több, minél szedd, minél ügyesebbnek kell lennie, (ezt gyakran megfigyelhetjük a szci) az anyagba való belesüppedést, nem hogy kihozna onnan, még bele is vezet, a pénzközpontúságukkal. lehet, hogy valakinek a természete rossz, vagy savanyú:) de hiába ülsz vele vagy 1000 órát, attól ő még olyan lesz, kész. vagy ha meg is változik majd, az nem az auditálás miatt lesz. csak azért hiszi majd el, hogy ő jobban lett, mert azt az időt ő a saját maga jobbá fordítására szánta, és vagy bejön vagy nem. nemeet meg nem lehet mondani, hogy bocs, én nem érzek semmit, viszlt... pedig kéne
a 2001. 09 .11 el kapocslatba, és én egy olyan képet láttam, hol egy (azaz1) darab sárga kabátos ember asszisztot adott. nos vagy visszament, és oltotta tüzet tovább, vagy visszament, és meghalt, a második torony esése következtében vagy elmenekült.. mindegy. a lényege akkor is csak az, hogy belemagyarázzák, és olyan adatokkal dobááloznak, amiknk nem tudsz utánajárni, így könnyen beszélnek.
Csak úgy, mint h LRh egy hajótörött vola, egy ufo, és lezuhant a Himalájnán, és újjászületett. ugyankérlek. pont egy olyan helyre zuhant le, aminek nem tudunk utána járni,. kül ezt a sztorit egy fejes SEa Orgos tartotta.
remélem kielégítettem a válaszod :)
bye

eerdeklodoo 2008.08.02. 16:20:00

mothman, ha megy az angol, írd a gugliba, hogy scientology ground zero vagy scientology 9/11, kapsz egy nagy rakás linket a "csodatételeikről".

Olyan beszámolókat is olvashatsz, ahol független önkéntesek elborzadva látták, hogy a sárga pólóba öltözött, sebtapaszokat osztó vagy masszírozó emberek agyba-főbe hirdették a szcientológiát röplapokon, posztereken, közvetlenül néhány nappal a tragédia után. Azt is elolvashatod, hogyan használták fel a szcik a méregtelenítés reklámozására a történteket. Sőt, szci oldalon magáról a 9/11-es méregtelenítésről is olvashatsz, ők tanulmánynak mondják, valójában azonban egy lenyomozhatatlan, ellenőrizhetetlen, kísérletnek nem nevezhető PR cikk az egész, közelébe sem jár a tudományosságnak. Maga Miszkavics bácsi saját szavait is elolvashatod közvetlenül a tragédia után arról, hogy szciék próbáljanak minden érintettet auditálni, nehogy a gonosz pszichiáterek rátegyék a mancsukat azokra, akik átélték a tragédiát. Ezt figyu:

"TV viewers watching the proceedings live on Fox News saw a message scroll across the ticker at the foot of the screen: "NATIONAL MENTAL HEALTH ASSISTANCE: 800-FOR-TRUTH." The message ran for about two hours until Fox executives realised that the number was actually that of the Church of Scientology's Dianetics helpline, and [ ] promptly yanked it from the ticker. "
www.solitarytrees.net/cowen/misc/ground0.htm

Nem furcsa egy kicsit, hogy annyira gyűlölnek mindent, ami pszicho, de ha ők élnek ezekkel az eszközökkel, akkor rendben van? Arról nem is beszélve, itt is látszik mennyire sunyi banda. Ha a szci tényleg annyira működik, hirdethették volna magukat az egyház égisze alatt...

Tutira veszem, hogy sokan az ottlévő szcisek közül azt hitték, segíteni mennek, de az is biztos, hogy az egyház és a felsővezetés jó PR-lehetőségként fogta fel a 9/11-es tragédiát.

mothman, olvass, olvass és olvass. Sokat. Most jó, ha kérdezel, de ha eljutsz arra a szintre, ahol "a szci mindig igazat mond, a kételkedők tévednek", akkor egyenes az út. A szcibe, vagy bármelyik másik szektába. Ja, és hallgass a szüleidre. Néha idegesítőek tudnak lenni, főleg amíg tizenéves az ember, de most az egyszer nagyon igazuk van. Amúgy meg, beszélgess el egy pszichológussal a szciről. Rengeteg érdekes dolgot tud mesélni!

harmatOSA 2008.08.03. 09:04:02

Mothman.... tizenéves fiú .) ugyan.... valaki olvasson után milyen sílusban ír. Ébresztő:)!

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.08.03. 18:11:50

harmatOSA, a fiú 17 éves, szerintem simán lehet ilyen stílusa.

harmatOSA 2008.08.03. 20:16:23

Hát anafeb szeintem meg nem...:)

harmatOSA 2008.08.03. 20:17:04

Sőt gyanitom hölgyemény az illető , és idősebb...

kalman 2008.08.03. 20:19:44

Szerintem teljesen mindegy, fiú-e vagy lány.
fiatal-e, vagy nem. A lényeg az, hogy itt van, és olvas, és amíg itt van és olvas, nem tudja a szci annyira bedarálni, mintha nem talált volna ránk.
köszönjük meg magunknak hogy vagyunk, legalább egy embert talán félig meddig is, de fel tudtaunk világosítani. :D
üdv

mothman 2008.08.10. 19:15:01

harmatOSA
Köszönöm, hogy idősebbnek olvasol, komolyan mondom hogy jól esik, de el kell mondanom az igazságot: tényleg nem múltam még el 17 éves :D Ja és tényleg fiú vagyok (húú a fenébe lebuktam)
Nem akarok nagyképű lenni, egyáltalán nem, ne értsetek félre, de úgy érzem, hogy a korosztályomnál jóval olvasottabb vagyok, csak azok az idióta kötelező olvasmányok ne lennének... Tehát van elég tudás bennem, hogy fogalmazni tudjak, sajnos ez csak felelés és stressz alatt nem megy, és ezt jó lenne kezelni...
Keresek megoldást minden problémára, hogy még korán tudjak valamit kezdeni magammal, hátha sikerül valamit letennem majd az asztalra. A szüleim mindig is erre neveltek, csak most jutott el az agyamig, hogy nem hülyeség amit csinálnak, bár van egy két érdekes dolguk, de kinek nincs? Próbálok mindent 2 oldalról megnézni, mérlegelni a döntés előtt, apa szokott is érte néha piszkálni, hogy túl lassan mennek a döntések, de nincs rózsa tövis nélkül. zsolt54@citromail.hu címemre írhatsz, írhattok és ott adhatok még információkat, amik nem túl személyesek, ha nagyon kíváncsi vagy, de inkább hidd el :D
eerdeklodoo:
miért van az ha egy szcientológussal beszélek a pszichológiáról, akkor meg az lesz a rossz. Melyiknek higgyek? Szar hogy nincs biztos pont, mindenki a saját igazát állítja, inkább megyek remetének...
Az angollal jóban vagyok abszolút, de azért nem ennyire. Itt túl sok a "meg nem értett szó" :D

kalman 2008.08.11. 17:43:08

Szia Mothman két dolog:
Egy nagyon fontos dolog, amit meg kell értened:
a "tanulás technológiája" többet fog rontani a helyzeteden, mintsem javítani mert:
-személy szerint próbáltam használni- nem sikerült
-más EPF es társaimon láttam: nekik sem sikerült
- anyám már vagy 1 éve a TANULÁÁÁS TECH tanfolyamon van rajta 3adjára kezdi újra.. valahogy neki sem megy.
stb..
tehát elkezdheted a tanfolyamot, és megpróbálhatod, de figyeld meg, nem tudod mibe kezdtél bele. utána meg kibukik, hogy nem azért nem haladsz a tanfolyamondon, mert a megnemértett szavak.. hanem mert sest ügy, és neked auditálásra is van ám szűkséged:) tudod?:) minél többre: D (eset ügy) = (minél több)
és akk meg my mennyél fel a hídon, de mint tudjuk a két oldalt egyszerre érdemes megcsinálni: )
hidd el, nem jó az.
a tanulásod miatt azért izgulsz annyira, mert azt teszed az életed közepévé, úgyértem az az életed legfontosabb dolga, hogy hogy tanulsz. de ez egy szempontból nem a leggjobb ám.
nem azt mondom, h ne tanulj soha semmit. csak azt, ha nem vagy valami "jó tanuló" akk nem vagy az ész.. majd gyakorlatba megérted (pl szakma) vagy ha olyan dolgokról tanulsz amiknen nincs is gyakorlati oldala, akk valószínű nem si érdemes. akk meg érdektelen az egész. meg ha a tanár pofára osztályoz? akk így jártál, szarrá tanul6ad magad, meg egy csomó pénzed is belement.
kül. egy vallásnak nem igazán a taníttatás lenne a feladata (főleg ha csalók, mert nem működik) hanem az Isten szeretet kiépítése, az Isten tudat, ilyenek... de ilyet meg nem látsz a szci ban . ennyi.

mothman 2008.08.11. 18:58:46

Ezt értem, viszont én valahogy sosem tudtam megtenni, hogy egyáltalán nem figyelek a jegyeimre, nagyon kevésszer sikerült ez és ebben az is szerepet játszik, hogy szüleimnek nagyon fontos hogy tanulok, néha úgy tűnik fontosabb mint nekem és nem képesek elfogadni, hogy leszarok egy-két tantárgyat és magamnak tanulok ne szóljanak bele. És ha így nézem akkor lehet hogy meg akarok felelni nekik, sőt ez biztos. Ja és ha hozzám képest nagyon szarul megy akkor meg bünti :D Ja egyébként az átlagom 4.4 körül mozog, de jobbat akarok bizonyos tantárgyakból, mert ha belegondolok a tesi 5ösöm is javítja az átlagom, de szart se érek majd vele a munkahelyemen, viszont matekból jó lenne a biztos 5öst megnyomni. Kb ennyi a tanulásról.
Az auditálás meg nem értem hogy miért ilyen rossz, igaz nem sokat tudok róla, de akkor mesélj valamit. Mikor téged auditáltak akkor egy kicsit sem lett jobb?
Ja a srác azt mondta hogy az átlaggal ellentétben ő emlékszik a gyerekkorára és vannak képek előző életéről is. Akkor ezt most úgy ahogy van ne higgyem el?

mothman 2008.08.11. 18:59:50

Tényleg agykontrollhoz mit szóltok? :D

kalman 2008.08.11. 21:07:24

Nos, mint kérdezted, higgy-e neki vagy se. te tudod, hiteles-e számodra vagy nem, tehát ismered-e annyira, hogy igazat mond-e vagy sem. de igazából az, hogy ő emlékszike-e rá , vagy sem. az lényegtelen. ettől nem lesz több, vagy jobb ember. lényegtelen.
Tételezzük fel, hogy emlékszek rá, hogy előző életembe egy katona voltam. hurrá :I és? kit érdekel?
vagy így van vagy nem.
de az auditálásról akk a tanulmény xD hogy miért is csalás:

objektivszcn.blog.hu/2008/08/08/szcientologia_uj_homlokzat_regi_strategia#comments

(NÉZD MEG!!!)
ebben a viideóban leírja, de azért elmndom
amikor engem auditáltak ,a végén nem éreztem magam jobban, illetve nem volt semmi plusz felismerésem. addig kel újra és újra elmondani egy biz történetet minél részletesebben, amíg nem unod, és amíg nem vigyorogsz mint egy idióta, akk lesz vége. ez butaság. nem működik, csak az ember inkább belemeséli saját magának, hogy igen, erre rájöttem, meg arra (előtte is tudta) meg IGEEN ezz ezért volt, meg mostmár tudom, az meg azért volt (közbe meg egyántalán nem) ...
nézz meg egy-két auditálási nyereségeket, mint az OT nyereségeket, és rájössz pontosan miről is beszélek.
ez saját tapasztalat, szal ez egy embernél történt. nem tuti.
nézd meg a linket, a videóban pontosan leírja.. fölösleges újra leírnom.
és most felmerülhet a kérdés, honnan tud6om + pontosan, vajon működik-e az auditálás, vagy nem?
a válasz a következő:
mint produkál az, ha valaki képzett, mi a valós prodoktuma annak, ha valaki magas szinten van, sok auditálás után. (OT) és szerinted tényleg létezik az a szint, hogy OT ? szerinted van olyan állapot hogy clear?
nem nem létezik.
bebeszélik maguknak, sé neked is (megpróbálják) hogy minden rossz ami van aza bank oka, meg kell semmisíteni. a vicc az, hogy nincs olyan h bank, olyan van h elme, ott a képek vannak, de nem fogsz te kitörölni onnan semmit. könnyen meg lehet érteni:
A szci azt mondja, ha sokat auditálsz, sé te OT leszel, akk te leszel az okozó, de itt van a maximálsi csalás : nem (ismétlem) nem te leszel az okozó. nem úgy értem, h elmész a boltba, hozol egy kg kenyeret, és azt nem te tetted, hanem úgy értem, hogy az OT nyereségek (amiért volt a sok auditálás) az nem igazi nyereség. az egész újságot egy ember írja a nyereségeket is. nem összeállítja, hanem ő írja meg. ki van találva:)
ha az OT-k tényleg ők okoznának, és tényeg ők lennének az anyag energia tér idő urai, szerinted milyen világ lenne? üldöznék őket? vagy hagynék, h gonosz elnyomó emberek, ilyen sok gonoszségot írna róluk? nem. érted?
nem működik, de ha jól tudom a dianetika auditálás ingyen van- próbáld ki, ha működik ok , de ha nem, akk nem.
üdv

mothman 2008.08.19. 09:34:53

Számomra nem lényegtelen, mert ő azt mondta, hogy az auditálások hatására tértek vissza az emlékei szóval ha ez igaz, akkor ez nagyszerű. És igen sajnos ezt csak akkor fogom megtudni, ha kipróbálom, de ha egyszer elkezdem akkor nehéz kiszállni, igaz?
Egyébként azt eldöntöttem, hogy a Hubbard dianetika könyvét majd megveszem és igyekszem elolvasni, mert érdekel, hogy miről van szó és miért volt olyan nagy zseni. Ha meg nincs értelme akkor is kibírom azt a pénzt amit beleöltem, de ha egy kicsit is segít akkor végül is nem olyan rossz befektetés. Remélem ez még nem elég ahhoz, hogy a sötét oldal elcsábítson...

kalman 2008.08.19. 20:10:02

Mothman szerintem jó kis film.
kül. ki mondta h LRH zseni volt?
ha a csalásban van ilyen, akk oké, aláírom, de kül, nem volt az. én bent voltam.. elmond6om
objektivszcn.blog.hu/2008/08/16/l_ron_hubbard_titokzatos_elete_dokumentumfilm_1997
NÉZD MEG:
csövi

mothman 2008.08.27. 12:46:44

Hali.
A filmet megnéztem Hubbard életéről, érdekes, de valahogy rögtön az jutott eszembe, hogy ez nem valami hiteles, nem biztos, hogy maximálisan igaz. Mondjuk a kagylós dologról már én is hallottam, röhögtem is rajta :) Érdekes, ha ez tényleg igaz, akkor tényleg egy nagy baromság az egész szci, de valahogy nehéz ezt elhinni, hogy annyi ember hinne ennek, tehát szerintem ennyire nem egyszerű...

kalman 2008.08.28. 23:03:56

Szia Mothman..
de ennyire egyzerű egy csalás és kész
azért, mert sokan vanna (pár ezer fő) az még nem azt jelenti, hogy igaz is, és/vagy h jó is.
ott vannak a nác1k ők is sokan voltak, sokmindent elhittek, stb stb, és mégis mi lett belőle.
tény és valós, hogy sok ember keresi az igazságot ezen a téren, és egy hülye 100 at csinál, mert ténylegesen elhiszik a szcik, hogy náluk van az eredeti TUDÁÁÁÁS. de ez nem így van. ha ezt megérted, akk már eljutottunk valahova.
üdv

Benigna 2008.08.29. 20:43:57

Szia Mothman!
Olvasd el az OT3-as sztorit, és rájössz: igen, sok ember hisz ebben. Azt mondják a félig agymosottaknak, hogy nem olvashatják el, mert bajuk lesz. Félelmükben nem olvassák el, és csak akkor tudják meg, amikor már kellően behülyítették őket ahhoz, hogy ezt is bevegyék. Valójában a még nem kellően beetetett emberek otthagynák őket, ha ezt olvasnák. A tanulásmódszertant bizonyos középiskolákban ingyen és bérmentve tanítják, anélkül, hogy hülyeségeket mesélnének be. Azt tudod, hogy a kapcsolatot meg kellene szakítano a szüleiddel, mert azzal, hogy ellenzik, visszatartanak?

Benigna 2008.08.29. 21:09:14

Bocsi, le kellett szaladnom a kutyával. Tehát
TANULÁS
Szerintem a 4.4 körüli átlag jó. Nekem félévben 4.9 volt, évvégén 4.7, ettől mégsem leszek jobb. Tapasztalatok szerint a 4-es tanulók jobban megállják a helyüket felnőttkorukban, mint a színötösök. Arra, hogy szöveget értelmezz, vagy bemagolj, sokkal hatásosabb módszerek is léteznek, mint ezek a szcientológus dolgok. Az agyunk egy részének a működését máig nem értjük.
Lehetnek rá hatással olyan dolgok, amiket a szci-k használnak, de egy pszichológustól is megkapod ugyanezt.
SZTORIK, MEGKÖTÉSEK
-a nő nem sikoltozhat szülés közben, mert az sokkolja a gyereket
-meg kell szakítani a kapcsolatot azokkal a rokonokkal, barátokkal, akik ellenzik
-vagyonokat elkérnek a tanfolyamokért
Az, hogy jövőre 18 leszel, még nem jelenti azt, hogy egyből kereső ember leszel. Ebben az esetben a szüleidnek kéne ezt finanszírozni, akik, ugyebár ellenzik
Még durvább: valamelyik hszben olvastam, hogy terhes OSA-tag nőnek azt mondták, vetesse el a babát, mert így nem tud olyan jól dolgozni!!!
Most több nem jut eszembe.
Itt, Pécsett, azt a módszert alkalmazzák, hogy ingyenes személyiségtesztet csináltatanak az emberkével, és ha az eredmény szerint elég naiv, felveszik vele a kapcsolatot, ha nem az, mehet a búsba.
A South Park( annyira nem nézem) nagyon jól rátapintott a lényegre. Az egyik szereplő szcientológus volt, ott is hagyta a munkáját, egyik kedvenc sorozatomban is szerepelt 3 epizódnyit, nemrégiben meghalt:(
Egyébként én is csak egy 15 és fél éves lány vagyok.

Gigi1 (törölt) 2008.08.30. 22:15:50

Szia Benigna!
Ritkán járnak erre ennyire fiatalok, vagy legalábbis ritkán írnak, és nagyon érdekelne, hogy te, egy 15 (és fél) éves lány, honnan hallottál erről az egészről, miért kezdett érdekelni a dolog? Persze, csak ha nem vagyok nagyon indiszkrét.
És még azt is szeretném tőled megkérdezni, hogy tapasztalatod szerint, a te korosztályod mennyire felvilágosult ezügyben? Látsz-e reális veszélyt?

bumburnyak 2008.08.31. 17:33:48

szia!erre én is kíváncsi vagyok!
mesélj nekünk kérlek, persze csak ha szeretnéd, nem erőszakoskodok!
amúgy pécsen mennyire gáz most a helyzet? úgy tudom, lenkei boltot is nyitottak nem rég a forrás üzletházban.

Benigna 2008.09.01. 12:50:37

Sziasztok!
Én sokat olvasok, úgy találkoztam ezzel a dologgal. Igazából a Xenu-sztori miatt kezdtem el érdeklődni, mert hihetetlennek tűnt, hogy TÉNYLEG ebben higyjenek.( Aztán kiderült: tényleg)A pécsi helyzet szerintem nem annyira gázos( egyenlőre).
Ami a korosztályomat illeti: aki a Xenu-féle történetekkel találkozik először, kiröhögi őket, de aki nem...Csábítóan hangzik, hogy segítenek a tanulásban, és a többség az ingyenes személyiségi teszt kitöltésében sem láthat semmi rosszat. Én reálisnak látom a veszélyt.
A mamámnak van egy clear barátnője, aki atanítást is abbaagyta, hogy ennek szentelhesse az idejét

bumburnyak 2008.09.01. 23:30:16

sajnos egyre több iskolába férkőznek be, új projektet is indítanak ennek érdekében a narconon neve alatt.
a mamád clear ismerőse nem véletlenül sportot tanított?

amúgy szerintem nagyon érett vagy 15 éves korod létére ;)

Benigna 2008.09.02. 14:19:42

Köszi:) Sajnos azt nem tudom, mit tanított.

bumburnyak 2008.09.02. 15:14:16

engem ma pécsett ismét leszólítottak az utcán. a tapasztalatom meg sajnos az, hogy sokan kerülnek a hálójukba mostanában, mert a média már nem foglalkozik velük annyit, mint régen!
nem jut el kellőképpen az emberekhez az információ!
remélem, ha kitetetik a plakátjaikat a sulidban, vagy előadást tartanának, felhívod a tanáraid társaid figyelmét, hogy mi is áll pl narconon, vagy a drogmentes maraton hátterében!
minél több emberhez jut el így az információ, annál több esély van a szervezetük kiépítésének megfékezésére!

mothman 2008.09.11. 08:13:37

Szia Benigna!
Először is szeretném ha nem beszélnél így, hogy "félig agy mosottak" Ezzel egy nagyon jó barátomat sérted meg, aki akár szcientológus akár nem, nagyon intelligens ember és nem jó ezt hallani akár igaz akár nem.
2: Nem tudom, hogy valaha beszéltél e egy szcivel. Ha jól értelmezem, akkor neked sosem volt közvetlen kapcsolatod "agy mosottakkal" szóval nem tudom, hogy miért nem beszélsz egyel akár, hidd el nem esz meg és te még esélyt sem adsz nekik hogy megvédjék magukat. Ha anyukádat gyilkossággal vádolnák nem hallgatnád meg?
Az én tapasztalatom, hogy amikor beszélsz egy szcivel akkor a kommunikáció sokkal könnyebben megy, az egész dolog, valahogy siklik tudod félszavakból is hogy mire gondol, valahogy más érzésed van. Eddig kb 5 szcivel beszéltem és mindenhol tapasztaltam ezt. Lehet hogy csak bemesélem magamnak, de akkor is így érzem.
3: Láttam más oldalakon, hogy rendszeresen basztatjátok Lenkeit. Tegnap beszéltem egy nővel egy Vitamin sarok vagy valami hasonló nevezetű boltban és ő kb 16 éve sokkal több vitamint szed mint, ami a hivatalos adat. Igen később kiderült, hogy szci :D de azt mondja hogy "csak" 11 éve ismeri a szcientológiát és már hamarabb szedett. Na most, ha az igaz hogy sok vitamintól meghalunk, meg vesebaj meg mittoménmi, akkor ő már nem lenne az élők sorában. De mégis beszéltem vele és ő azt mondta, hogy kikúrálta magát ezekkel már sokmindenből. Most nem részletezem, mennem kell, majd még jelentkezem!
Tuodm most mondjhatjátok, hogy hazudik, de ti nem beszéltetek vele...

Nomen_est_omen 2008.09.11. 11:03:39

mothman:

"Na most, ha az igaz hogy sok vitamintól meghalunk..."
Ez így kissé leegyszerűsítő megfogalmazás, ilyet ugyanis senki nem mondott. Következmények? Igen. Káros lehet? Igen. Te hozol 1, azaz EGY példát a környezetedből és az alapján azt állítod, hogy ha ő rendben van, akkor tuti mindenki másnál is működni fog a dolog. Nem lehet ennyire általánosítani.

Más. Beszéltél 5, azaz ÖT szcivel és a mondandód megfogalmazásán látszik, hogy máris védelmedbe veszed az EGÉSZ bagázst. Nem lehet ennyire általánosítani.

Más. Félig agymosostt. Tényleg nem túl hízelgő megfogalmazás, DE. Kérdezd már meg a szciket, akikkel beszélgetni szoktál, hogy mi az, hogy wog. Vagy mi az, hogy SP. Vagy mi az, hogy PTS és hogyan kell őket "kezelni". Tényleg nem szép valakit agymosottnak nevezni, de mi kimondjuk a degradáló szót/kifejezést és annyiban hagyjuk. Nem mászunk utána, nem nyomozunk és nincsenek mindenféle előírt direktíváink, hogy ilyen emberekkel mit kell tenni.

alagi 2008.09.11. 11:16:26

"Az én tapasztalatom, hogy amikor beszélsz egy szcivel akkor a kommunikáció sokkal könnyebben megy,"

Meg biztos nem lattad ezt a videot:

www.hirtv.net/filmek/celpont/celpont20080606.wmv
7:30-nal van van Braun "Nem tudom ertelmezni" Monika klasszikussa valt szereplese.

mothman 2008.09.11. 19:47:49

Igen igazad van nem általánosíthatok, de ahogy észrevettem ti is általánosítotok az agymosott jelzővel, tehát aki foglalkozik a szcivel az félig agymosott, pedig én azt tapasztaltam, hogy igenis intelligensek átlagos szemmel nézve is!
Na most az ember egy fajba tartozik tehát nagy vonalakban igazak a dolgok a másik emberre is. Az elmondása szerint pészmékert kellett volna a szivébe tenni ha nem kezdi el ezeket szedni és érdekes módon még azóta sincs neki... Ja meg sosem hallottam még olyan esetről hogy valakinek baja lett volna tőle.
Az Spről már beszéltem ismerősömmel igaz nem annyira behatóan, de akkor megkérdezem! Kíváncsivá tettél, de szerintem tudom, hogy mire gondolsz...

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.11. 21:17:24

szia mothman! Lenkeiről itt egy szép összefoglaló, ha még nem láttad volna: szkeptikus.blog.hu/2008/08/11/dr_lenkei_es_a_toleralhato_vitaminbeviteli_szintek

Rossz érzésem van veled kapcsolatban:-( Nagyon elkezdted védeni a szcit. Történt valami, mióta nem írtál? Csak egy picit gondolkodj el azon, hogy vajon miért támadják a németek, franciák, belgák, meg még sorolhatnám... Ne az egyháztagokat kérdezd, a saját eszeddel gondold végig.

Igazad van, vannak köztük nagyon intelligens és jóindulatú emberek, ne általánosítsunk. Ne essünk abba a hibába, amibe ők, hogy mindenki bűnöző, aki ellenük van. Csak hát ezek a nagyon intelligens emberek is hubbard parancsai szerint élnek és viselkednek. Olvasod Reformer blogját?

Nomen_est_omen 2008.09.11. 22:35:42

mothman,
kicsit visszaolvastam és igazat adok anafebnek abban, hogy az írásod hangvétele megváltozott. Mintha már tényleg eldöntötted volna, hogyha billenned kell valamelyik oldal felé, akkor elbillenttél a szci irányába.
Azonkívül, hogy beszéltél azokkal az emberekkel, történt valami egyéb, ami befolyásol?

Csak példaként mondom, hogy nekem kb. háromnegyed év intenzív olvasgatás, internetes jelenlét kellett, hogy úgy érezzem, megalapozott a véleményem.
Nem baj, ha nem értünk egyet, csak arra kérlek, hogy ifjúságod hevében ne alkoss túl gyorsan véleményt. :-)
Azért féltelek különösen, mert abban a korban, amiben most te vagy, hajlamos az ember a világmegváltásra. :-)

bumburnyak 2008.09.12. 01:35:41

mothman!

szerintem nem ismerted a személyeket korábban közelebbről. azt, hogy mennyire agymosottak, a legjobban pont abból lehet leszűrni. persze ha ismered a gondolkodásmenetüket, pillanatok alatt kiszúrsz 1 szcit.

azt tanácsolom, hogy olvasgass reformer blogján, sok személyes történet van fönn, abból majd érted talán, mire célzunk!

(na ez most jó zagyva lett, de ilyenkor már nem is várok magamtól sem mást)

harmatOSA 2008.09.12. 13:26:37

Mothman, már egyszer leírtam és bennem erősödik az érzés, te nem egy 17éves srác vagy.Biztos tévedek, vagy csak agyamra ment a blogolás, de szerintem te felnőtt vagy .:)Ha nem így van elnézést, nem célom itt ítélkezni ha neked az scn hoz valami jót te tudod. Legyen azért eszedben amiket itt olvastál, és mindenképp fejezd be az iskolát, ne menj világot megmeneteni szakma vagy érettségi nélkül.:)vigyázz magadra fiam.!!!

kalman 2008.09.12. 14:51:49

Szia moth..
ide írsz kommentet, de kérdezem én, elolvastad a levelet, amit írtam? h nem akk ted meg:)
ha nem, akk leegyzserűsítve csak annyit akartam mondani, hogy NE vágjál fel szci nek. én személy szerint megéltem az asok szart, amit te még nem, de ez nem azt jelenti, h neked is ki kell próbálno9d, mert világmegmentése. ne azért ne legyél szci, mert Lenkei csal a vitaminjaival.
azért ne legyél szci, mert tudd meg, hogy egy nagy csalás. igen ez egy világméretű csalás.
enniy. viszont ha ennyi józanító szóból nem értesz, és minden áron el akarsz menni az egyházukba rajta, de ha kijöttél, ugyanazt fogod érezni, mint most mi xD
és majd te akarsz emebereket felvilágosítani, én is voltam agymosostt, és engem is egy volt szci világosított fel:)
veled is így lesz, ezért fogsz majd te is írni másoknak. habár nem tudsz róla, de itt a legtöbb anti szci, az életed menti meg, mert a szci képes és olyan mélyen behúz a szci ban, ahonnan már nincs kiút. szó szerint. egy hajón nem tudsz hova menni:) mit gondolsz miért pont hajó? ott mindent le kell nyelned.
gondolom auditáltál is már ugye? vagyis neked adtak nem?
na , (jó szemmel kérdezem) van-e bármi nyereséged, oszd meg velünk, átha mi is jobb belátásra térünk. nem viccből kérdezem, tényleg érdekel, te értél e el valamit is egyántalán a szci ban.
még nem? de hamaroosan?
Mércsak egy kicsi kell? : D
tuodod hányszor hallottam ezt?
gyűjtünk adományokat, h megépülehssen ez meg az,
már csak egy kicsi kell:
beszednek vagy 50 milcsit, azt közlik h vége, mégsem lesz semmi. és az 5 millió forintodért vagy egy "arany" -aranyozott- téglát kapsz, ami kb 25 FT lehet... annyise. vagy egy csilli-villi kitűzöt, max egy tollat, de akkor már platina rangot kell elérj, ami 25 millió asszem. valahogy így.
te is rá fogsz majd jönni. ne aggódj.
nem mondaná neked ezt senki, hacsak nem a te érdeked lenne a szemünk előtt, pontosan ezért is nyílt meg a blok, h azok akik nem ismerik ezt azok tudják meg. senki nem kap itt pénzt azért, mert felvilágosít téged, és nem azért csinálhuk, mert nem lenne jobb dolgunk, pusztán ember szeretetből mondjuk el, nehogy te is így járj. meg persze azért is, h más is tovább mondja ezt. h MINDENKI fel legyen filágosítva erreől, h mi is ez. és a vicc az h te szerintem pontosan tudod, mi is ez, és mégis csinálod. nem igaz, h nem olvastál eleget, hogy elányd magad tőlük. mi motivál? azt hiszed jól meg tudsz majd abból élni, h másokat agyomol? nem, sajna nem , azt majd az org zsebébe csúszik, azt kapsz valami zsebbpénzt egy hétre, amiből a sza*os vitaminok sem jönnek ki.
ennyi.
bye

mothman 2008.09.12. 19:38:10

Sziasztok!
Hát ahogy olvasom a dolgokat, szinte örülök neki, hogy ennyien törődtök velem! De komolyan.
HarmatoOSA igazából még mindig 17 vagyok tehát bukta :D De azért hidd el hogy nem megyek világot menteni és a sulit is be akarom fejezni sőt még az egyetemet is ha egyszer bejutok...
Igen tényleg mostanában valami elindult bennem arra az irányba. Igaz lassan és óvatosan, mert tényleg figyelek arra, hogy ne essek bele, meg megnézem 2x inkább, de valahogy mégis. Egyrészt azok a beszélgetések voltak rám hatással amiket velük végeztem. Továbbá nemrégen vettem egy füzetet kemény 700 Ft-ért, amiben benne vannak az asszisztok. Ezt az után tettem, hogy már sokadjára hajtottam végre sikeres helymeghatározó aszisztot embereken, gondoltam a többi is működik... Meg igazából ezekből a beszélgetésekből egy csomó minden leszűrődött nekem, azóta valahogy jobban tudom kezelni az embereket. Még az öcsémet is pedig ez nagy dolog.
És ezen kívül van még egy dolog. Kedves barátom hatására megvettem a tanulás alapvető kézikönyvét. Azt mondta hogy használni fog. És azt tapasztaltam hogy tényleg működik. Tehát a szótisztázások hatására olyan dolgokat tanultam meg, már az első 2 hétben, amikre tavaly azt mondtam, hogy majd holnap megtanulom, mert meguntam az egészet, de természetesen másnap sem nyúltam hozzá. Ez sikerélményt adott. Pl: a töritanár feladta hogy olvassuk el a könyv előszavát a köv órára. Otthon leültem elkezdtem olvasni: jaj első ásítás, na meg ott a második, ó már nincs is kedvem olvasni pedig még 2 bekezdést olvastam el. Elkezdtem szótisztázni, 4 év elemzése után rájöttem hogy azt se tudom mit jelent az az elemzés és érdekes módon végig olvastam, értettem! és tök jó érzés volt. Ezt higgyétek el tavaly letettem volna hogy: ááá ez úgysem érdekes nincs értelme szöveggel.
Szóval most hirtelen ennyi jutott eszembe, úgy gondolom, hogy azért ez nem rossz teljesítmény pedig még nem is foglalkoztam vele komolyan. Persze nem azt mondom, hogy minden jó, minden igaz, csak ezek hatással voltak rám.
Egy biztos Sea orgos tagank biztos hogy nem akarok elmenni, hallottam tőled eleget, sőt megkérdeztem a srácot, ős is volt ilyen :) és az sm tetszett annyira amit ő mondott, hogy szekrényeket pakoltam meg nem tom mit... És még pénzt sem akarok adomáynozni ez is biztos. Van nekik nélkülem is sok bevételük, max arra lennék hajlandó költeni amiről azt gondolom, hogy használ nekem és a környezetemnek.
Hát kb ennyi várom a további kérdéseket, foglaljátok össze vagy nem tudom.

mothman 2008.09.12. 19:39:24

Ja a videókat majd megnézem most nincs időm, de majd igyekszem...

Benigna 2008.09.13. 08:48:36

Szia mothman!
Ne haragudj, nem akartam a barátodat megsérteni. Ő lehet egy nagyon kedves és intelligens ember, aki őszintén hiszi, hogy jobbá teszi a világot, és ezért áldozatokat hoz, amiért tisztelni illik. Ezt te jobban tudod. Csak annyit, hogy vele és barátaival semmi bajom, én a Miscavige-féléket utálom, akik kihasználják az ilyen embereket, mint ő. Hozzátenném azt is, hogy Lenkeit sohasem "basztattam", és nem is áll szándékomban egy orvost kétségbe vonni egészségügyi dolgokban, mert ő tanulta, én meg nem. Ennyi. Ha baj van a vitaminjaival, azzal foglalkozzanak más orvosok, vagy olyanok, akik értenek hozzá, én nem.
Sok szcis oldalt is végignéztem, videókat, meg mindent, az oxfordi tesztet is kitöltöttem, csak nincs telóm, számot nem tudtam adni a kiértékeléséhez. Engem még soha nem állítottak meg, vagy ilyesmi, a központba meg, ne haragudj, de se kedvem, se időm bemenni azért, hogy beszélgessek eggyel. Én meg szoktam hallgatni mindkét felet, őket a honlapjaikon keresztül hallgattam, és számomra hiteltelenek. Azért nincs harag, ugye?:)

Benigna 2008.09.13. 09:17:34

Ja, majd elfelejtettem. Tegnap mentem haza egyik barátnőmmel a suliból, és a busz ablakán minek volt ott a kiragasztott felhívása? Az Állampolgári Bizottság Az Emberi Jogokért egy lapja, amelyen azt firtatják, miféle disznóságokat követtek el ellenünk a pszichológusok. Mellesleg nekem pszichiáter ismerősöm tényleg van. Tudtommal nem ölt meg még senkit.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.13. 10:07:27

mothman, sokan kezdték úgy, mint te. Akár tipikusnak is mondható. A csalit bekaptad, csak remélni tudom, hogy lesz elég eszed megállni. Viszont két kérdést tettem fel neked, amikre elfelejtettél válaszolni. Kérlek olvass vissza, és válaszolj.

A szótisztázásról csak annyit, hogy sokszor és sok helyen beszéltünk már róla. A gyermeteg kifestőkönyvről már leírtam a véleményemet. Személyes tapasztalat, ami nem az enyém, hanem a fiamé, hogy a tanfolyam után lassabban tanult, mint előtte, mert akaratlanul is elkezdett szótisztázni.

A szcientológus volt barátnő karrierje most éppen ott tart, hogy egy raktárakat bérbeadó cégnél dolgozik telefonos kisasszonyként. Hát, kívánok neki sok sikert! Tudom, hogy ez olyan wog dolog, hogy az egyetemet többre tartom, mint egy raktárkiadó cégnél az alkalmazotti statust, de én már csak ilyen wog maradok.

Ja, és azt ne felejtsd el, hogy mi itt önzetlenül törődünk veled! Nem várunk érte semmit, még csak azt sem, hogy hallgass ránk. A szci ismerőseidről ez nem biztos, hogy teljes egészében elmondható. Tudod, nekem igazából mindegy, hogy szcientológus leszel-e vagy sem. Ha valaki a más kárán sem tanul, és nem fogadja el a segítséget, akkor ásó-kapa, nem tehetünk semmit érte.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.13. 10:09:49

Benigna, ez a busz melyik városban jár?

Nomen_est_omen 2008.09.13. 11:26:39

mothman:

Én jótanácsként annyit ajánlhatok (nem csak szcire, bármilyen változásra alkalmazható), hogy ha találkozol valamivel / valakivel és nem tudod napról napra felmérni, hogy hozzátesz-e az életedhez vagy elvesz, akkor vizsgáld nagyobb időtávlatokban.
Pl. ahogy írtad is, hogy tavaly még ez lett volna, most már ez.
Ez olyan, mint a növekedés meg az öregedés. Te nap mint nap látod magad a tükörben, tehát kevésbé tetten érhető a változás, de ha valaki, aki régen látott, meglát és összecsapja a kezét: Jézusom, de sokat nőttél / öregedtél!
Amíg úgy érzed, segít a haladásban, jó, amint azonban valami nem stimmel, azonnal állj meg.

bumburnyak 2008.09.13. 11:34:24

ehh, pécsen nagyon beindultak! tegnap ezt nyomták a kezembe:
(mivel nincs szkennerem, beírom a pontos szöveget)

"Becsületességre vágyik, de becstelenségben van része? Megbízhatóságot vár, de kétszínűséget kap, és nem tudja miért?

SZEREZZE MEG A VÁLASZOKAT!

L. RON HUBBARD:
DIANETIKA - A SZELLEM EGÉSZSÉG MODERN TUDOMÁNYA

Rendelje meg, vagy vegye át személyesen a 7621 Pécs, Király u. 26. címen.
Kérdéseit felteheti Dianetikában jártas munkatársainknak.

www.dianetika-pecs.org
email:

bumburnyak 2008.09.13. 11:43:39

"Minden idők legolvasottabb könyve az elmével kapcsolatban!"

azért ez a kijelentésük elég érdekes, nem?

kalman 2008.09.13. 14:09:32

Hellósztok
Begina, anafeb, én is láttam egy CCHR alapítványos matricát a pécsi buszokon, egyken od volt firkával kék színű tollal, hog yne dd meg az adataidat: szcientológus állszervezet.
ezt több helyre is fel kéne rakni és/vagy leszedni a fenébe.
most nem? különben sem reklám felület a busz belseje.
Tipikus szocialzmus, ellenséget mindig kell találni, ha nincs, akkor is.
nem lehet így meghmondani, h Kiss Péter, vagy Nagy Zoltán ,mert akk két nap alatt elfogyna, jobb aduma az "SP" mitsem elnyomó személy, akitől írtózni kell.
DDDD :
köszi
bye

mothman 2008.09.13. 17:15:48

Sziasztok!
Nomen_est_omen:
Valószínűleg így fogok tenni, a tanácsodat megfogadom, bár eddig is próbáltam erre figyelni. Ha látom, hogy ez nem ér semmit akkor minek folytatni? PL: auditálás. Még nem próbáltam. Ha egyszer kipróbálom, majd csak akkor tudok róla véleményt mondani, de egyelőre úgy áll hogy ebbe pénzt nem vagyok hajlandó beleölni, max ha ő csinálja nekem. ha nem lesz hatása akkor meg nem hiába mondja hogy jó, ha nekem nem jött be.
Benigna:
Természetesen harag nincs, nem egy szövegből ítélek meg embereket. A Lenkeis dolog viszont egyáltalán nem neked szólt! Azt a közösségnek mondtam, mert észrevettem, hogy nekik nem tetszik és ez a én véleményem. Ja egyébként neten olavstam egy csomó emberről akik régóta szedik kn 14 hónapja és az egész család meg mindenki és jl érzik magukat. A szcientológiát nem szeretik és nem Lenkei oldalán olvastam erről.
anafeb:
Bocs hogy nem válaszoltam a kérdéseidre, de valószínűleg elkerülte a figyelmem, mert sok mindenki ír nekem és nehéz figyelni.

"Olvasod Reformer blogját?"
Ha jól emlékszem már tévedtem oda és akkor sokat olvastam ott de azóta nem jártam arra. Kellene?

"Történt valami, mióta nem írtál?"
Szerintem erre válaszoltam. Úgy gondolom, hogy kalman is valami hasonlót kérdezett pontosan ő a tapasztalataimat és végül is az a lényeg amit már leírta. Ha arra gondolsz, hogy megfenyegettek engem és a családomat vagy valamin hasonlóra, akkor tévedsz nem történt semmi ilyesmi, csak egyszerűen a tapasztalataim ezt mutatják jelenleg és hatással voltak rám.
A tanulásmódszerről csak annyit, hogyha továbbra is használom és valószínűleg így lesz akkor majd félévkor meglátjuk hogy volt e haszna. Szeretnék jobb eredményt elérni ha sikerül akkor volt értelme és hiába nem vált be a fiadnak ha nekem használ. Nem tudom. Többet akkor majd félévkor. Ha nem használ akkor meg majd nem használom, de szerintem jobb lesz.
Egyébként a srác azt mondta, hogy őt sem érdekli hogy hiszek e neki vagy nem, de ő úgy látja jónak ahogy van, azt hiszek amit akarok. Tőle valahogy ezt elhiszem. Nem úgy ismerem, akinek ha bejelenteném, hogy inkább mégse az idegbeteg módon nekem támadna, mert azértiscsinálnifogod.
Én azt nem értem, hogyha az egész csalás akkor miért van az hogy annyian hisznek neki. Ha az auditálás nem használ akkor miért mennek vissza az emberek auditáltatni? Ja egyébként az utóbbi hetekben ő is sokat auditáltatott és elmondása szerint nem lehet leírni, de boldogabb az ember és valahogy könnyebb az élet. Mindenki döntse el maga én nem tudom, nem próbáltam.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.09.13. 18:35:47

"Olvasod Reformer blogját?"
Ha jól emlékszem már tévedtem oda és akkor sokat olvastam ott de azóta nem jártam arra. Kellene?

Igen, kellene.

A másik kérdésem nem is kérdés volt igazán, de kíváncsi vagyok a véleményedre. Erre gondolok, kénytelen vagyok magamat idézni: "Csak egy picit gondolkodj el azon, hogy vajon miért támadják a németek, franciák, belgák, meg még sorolhatnám... Ne az egyháztagokat kérdezd, a saját eszeddel gondold végig."

"Én azt nem értem, hogyha az egész csalás akkor miért van az hogy annyian hisznek neki. Ha az auditálás nem használ akkor miért mennek vissza az emberek auditáltatni?"

Erre is megtalálod a választ Reformernél. Meg ha jól emlékszem, a control-programon is.

bumburnyak 2008.09.13. 20:12:49

olvasgasd sűrűn reforrmer blogját! rendszeresen friss hírekkel szolgál, valamint tanulságos történetek is vannak fenn! tudom, hogy nagy meló lenne, de kezdheted akár az elején is az olvasgatást!

a control-program meg egyenesen kötelező! ;)

kalman 2008.09.14. 21:46:36

Látod Moth, rátapintottál a lényegre:


"Én azt nem értem, hogyha az egész csalás akkor miért van az hogy annyian hisznek neki. Ha az auditálás nem használ akkor miért mennek vissza az emberek auditáltatni? Ja egyébként az utóbbi hetekben ő is sokat auditáltatott és elmondása szerint nem lehet leírni, de boldogabb az ember és valahogy könnyebb az élet. Mindenki döntse el maga én nem tudom, nem próbáltam."

Nos pont ettől csalás, hogy annyian bedőlnek neki, ha nem hinné el senki, akk nem lenne az.

Az auditálásra visszatérve, -bár már elmondtam- de elmondom újra, nem (ismétlem) NEM használ, nem leszel tőle jobban. attól hiszik el az emberek hogy jöbbak, vagy többek lettek, hogy több millió forintért kapták, tehát akor, biztos volt valami értelme? sőt, biztos nagyon értékes dolog lehet, ha 5 millióba kerül nem? most habár nem érzem, sőt, magamból csinálnék hülyét, ha azt mondám hasztalan volt, biztos velem van a baj, én nem érzem, és még úgyis egy csomó töltés, meg engramm van amit még ki kell auditálni, (még pár milcsi) és akkor tuti lesz... nem nem lesz tuti.
Személyes tapasztalat, h nem működik, ill használ az auditálás. tudod a szci úgy akarja megemtneni a világt (lehúzni a világot rengeteg pénzel) hogy kiauditálja a nemlétező engrammokat, mármint rossz emléked lehet, de attólmég te nem leszel rosszabúl, sőt, még segít is.
PL:
egyszer megégeted magad a sűtőn, amikor kicsi vagy, nem tudod mi az a láng, és megégeti a kezed. Ez az emlék ott marad benned
és -valószínű- ma már nem nyúlkálsz a lángba, miért?
mert megtanultad h a tűz az fóró, nem érdemes belenyúlni.
most ha ezt kiauditálják az emlékedből, vagy kitörlik, akkor megint belenyúlsz a lángba hajrá.
Megmondom a tuti:
menj egy egy INGYENES (nem egy pénzes) auditálásra, és próbáld ki magad, ha jó lesz (tényleg, és nem belemagyarázva) akkor csináld. de ha nem értél el eseemit a végén, akkor személyesen is rájössz, hogy egy 0 az egész.
ok?
bye

bumburnyak 2008.09.15. 01:24:47

most néztem a neten pár videót, pl németországi működésről. az auditálás után megkérdezte a muksó, hogy akkor neki most mért is jobb... az auditor meg rávágta, hogy ő azt nem tudja megmondani, saját magának kell rájönnie...

amúgy szerintem, ha valakit "megszabadítanak" a rossz emlékektől (engramoktól), csak 1 tipikus droid lesz belőle. hiszen a szemlyiségünket az emlékeink és azok a dolgok formálják, amin keresztülmentünk. ezektől leszünk azok, akik vagyunk! ha rossz az emlék/tapasztalat, akkor is hozzánk tartozik!

ha meg már a német oldalaknál tartok...
kutakodtam 1-2 német oldalon, és nagyon jó dolgokat találtam!
projekt chanology csoport szépen összeállított kis gyűjteménye:
www.chanology.de/

egy jól összeszedett kis honlap egy német jogász, egykoron miniszteri posztot betöltött személy által, aki sokat foglalkozik a szci-vel:
www.ingo-heinemann.de/

a német anonymus csoport honlapja:
berlinonymus.wordpress.com/

ezek a legjobban összeszedetteb oldalak szerintem, bár rengeteg foglalkozik a szcivel!

németül tudók előnyben! ;)

bumburnyak 2008.09.15. 01:28:26

ja, kifelejtettem:

még anno találtam valahol 1 újságcikkgyűjteményt, sok-sok szci-vel kapcsolatos írás! feltöltöttem filefactoryra, mivel nem emlékszem, én honnan szereztem be. pár napig még biztos él a link!

innen tölthetitek:
www.filefactory.com/file/f084ab/n/scientol_rar

bumburnyak 2008.09.15. 01:44:22

ehhh, ezt is kifelejtettem... késő van (vagy korán?)

a németek nagyon figyelnek a megelőzésre. várhatóan szeptember végén jelenik meg egy 25 perces kisfilm, melyet oktató jelleggel iskolákban is vetítenének. bemutatja a szcientológiát tömören mindkét oldalról.

rövid előzetest itt láthattok:
www.youtube.com/watch?v=fZDllt_cTPw

bumburnyak 2008.09.18. 16:13:15

jelentem gyártottam pár öntapadós címkét, hogy rá tudjam ragasztani a hírdetéseikre, ha összeakadok velük!!! :D

kalman 2008.09.18. 17:53:06

Szia Bumburnyak.
lenne egy kérésem. nincs véletlen oyan matricád, vagy nem tudsz szerezni olyan vinnyettát, amit a fides gyártott? tudod
ne csalj ne lopj ne hazudj, a kormány nem tűri a konkurenciát. ezt szívesen ki kéne ragasztani az ajtójukra : D
vagy a hollós régi mese ;)
vagy a ne hagyuk, h megkopasszanak. :)
kéne ilyet még gyártani!!
helló

bumburnyak 2008.09.18. 22:49:46

hááát, dolgozok 1 jóbarátom, ill, 2 is a fidelitasnál... megpróbálok szerezni vmit! ;)
amit én gyártottam, kézzel írtam, amit írtatok is, hogy már rápingálták a buszon! "ne add meg az adatidat! szceintológus álszervezet!" a "ne" és a "szcientológus" pirossal kiemelve! :D

bumburnyak 2008.09.19. 13:58:04

az éjjel néztem 1 dokumentumfilmet a discovery-n, éjfélkor kezdődött, 2 órás volt, a szektákról szólt (a végét persze elaludtam), mint az emberek temploma, stb. idéznék egy volt szekta tagtól, nem emlékszem pontosan melyik tagja is volt, nem is ez a lényeg. börtönben van gyilkosságok elkövetése miatt.

"Az agymosás jobban korlátoz, mint ez a hely itt (a börtön). Ha nem tudjuk a dolgokat más perspektívából szemlélni, na az az igazi fogság!"
Ron Luff

nagy igazság, amit mondott! pszichológusok is beszéltek, hogy melyek azok a tényezők, amelyek sok embert a szektákba vonzanak, valamint egyesek szerint a túlzottan aktív homloklebeny is felelős a szektákba kerülésért, hiszen 1 bizonyos inger hatására a hamis állításokat agyunk igaznak véli.

nem tudtam felvenni a műsort, mert bexart a része a konverternek, ami ezt működteti. ha sikerül, pótlom, felettébb érdekes! sok hasonlóság van a történelem nagy szektái és a szci között is!

any01 2008.09.30. 22:34:32

Sziasztok,

Csak most regisztraltam ide, a blogba. Nagy keressel fordulok hozzatok, hatha van valakinek valami jo otlete. Paromol van szo. Meg megismerkedesunk elott szci s volt, de kiszallt masfel ev utan. Most viszont ujra lesz valami azt hiszem....
Van egy jo haverja a sziorgbol es azzal emaileztek, minden fele altalanos temarol. de egyszer erkezett egy email hogy probalta keresni telefonon de talan ezek a szamok mar nem elnek? Es igy leadta a mostani szamjat a parom. Fel ora mulva csorgott is mar a telefon. egy ismeros szis csaj hivta az kezdett el vele beszelgetni aztan atadta a telefont egy masiknak igy lassan 3 orat dumaltak. En volt amikor odaujtam hallgattam mirol is van szo, de hat 3 ora hosszu ido. A vegen kiderul hogy egy fel millios konyvcsomagot akarnak megvetetni vele. amit a parom elutasitott. De viszont sikerult rabeszelniuk 2 konyvre ami csak 8000 ft. amirol nekem sikerul lebeszelnem. Pesze en lettem a sziorgosok szembe a fekete barany. Ok csak a szellemi fejlodeset akarajak neki stb stb. Es ezt neki is siekrul bemagyarazniuk azt hiszem. aztan vegul kuldott ingyen egy cd postan Daniabol. Az elso beszelgetes 1 honapja tortent azota is folyamatoan hivogatjak. Es akkor siman beszelgetnek 4 orat telon. Volt mar hogy a parom nem vette fel a telefont mert eppen mas dolga volt akkor meg 12 robot uzit hagytak, aztam hivtak masnap meg harmadnap es igy tovabb. Arrol nem beszelve hogy ha felhivjak nem lehet oket lerazni. Hiaba mondogatja hogy almos, masnap melo van mert ezek nem teszik le a telefont. Internetrol hivjak mobilra. Utannaolvasgattam netten hogy mibol is all ez az egesz hat teljesen megilyeszt. Arrol faggatjak, hogy miert hagyta abba? es hogy mivolt a negativ tapasztalata stb. Meg hogy a megoldas a konycsomag lenne. A parom minden negativ tapasztalata ellenere meg tervezi hogya jovoben elmegy tanfolyamra meg auditalasra anelkul hogy visszallna kozejuk. Kerdeztem miert nem utasitja el? miert nem nyomatekositja hogy nem erdekli, hagyjak abba? Mert lehet tesznek majd az ellen hogy a jovoben reszt vegyen barmin is ami a lelki fejlodesenek jot tenne.
Most mondjatok meg mit tegyek? Minden masodik nap 4 oara telo beszelgetes! Gyozkodes. es ha igy halad a melohelyen sem tud teljesiteni ahogyan kell, kirugjak. Hisz a fonoke nem azt akarja nezni h mekkorakat asit, azt hiszem, mert 2 kor sikerult aludnia. Es en mit gondoljak? Ezek ragadalyok. sem tolerancia sem semmi. Mikor azt mondja mar fel 10 kor hogy almos aludnia kar 12 kor er veget a telobeszelgetes de az is ugy h veletlenul megszakad a vonal. En nem tudok ebbe beleszolni. en nem tudom felnyitni a szemet, vitatkozni vele hogy miert jo ez neki? hisz meg keveset tudok. Mit tanacsoltok? esteleg valami kerdest amit feltehetnek paromnak amin elgondolkodna es vegre erot venne magan... nem akarom elvesziteni sem. de azt sem h anyagi csobe huzza magat. Esetkeg a sziorsoknak mi mas lehet a hatso szandekuk? Amikor kiszallt a sziorgbol csomo adossaga volt lassan mind visszaadta az egeszet! Mind! MIND! csakhogy jarhasson a jovoben majd tanflymra. Ott nem erezte a hivatasat koztuk. De miert hiszi hogy ez neki segithet (az auditalas) ha eddig nem? Hogy ha elozo eletbeli utazast tesz akkor az elete jobba valik? vagy mit tudom en meg mik vanna. Kerlek segitsetek. Kezitesetek fel kerlek, mit mondhatnek neki?
Barmilyen jotanacsot szivesen fogadok.

Elore is koszonom.

Benigna 2008.10.01. 06:50:14

Szia!
Olvastass vele kritikus oldalakat. Erre én a Szcientológia Tudást Tanulmányozó Kört javasolnám. Ők nem bírálják, de egyszerű tényekkel rávilágítanak a csúsztatásokra, hazugságokra.Előre jelzik az OT-anyagokat, a párodnak nem kell félnie, hogy belefut.Ne engedd auditálni, meg ilyenek, akkor már elveszett minden. Itt sok olyan ember van, aki elvesztette a párját a szci miatt.:( A kérdésedet Reformer blogján is tedd fel, az aktívabb.

kalman 2008.10.02. 15:37:25

any01. olvasd el a levelet, és a legtöbbb kérdésedre választ kapsz. jó :)
köszi, és ezt a levelet a férjeddel is olvastasd el.
szia

kalman 2008.10.04. 13:18:29

transz, itt vagy még? mondtad, hogy ismersz, vagy tudsz OT48 asokról is, de én ezt nem értettem,m ert OT15 ig van a híd, akk most mivan? magyarázd el légyszi. kösz

evaandrea 2008.10.26. 22:03:47

monthman egy sci-lakmusz, erre ti megeszitek:-)

pár hsz-l elöbb még az agykontrolról érdeklődött, aztán auditálásról elmélkedik persze majd csak akkor mond véleményt ha átesett rajta ("Ha egyszer kipróbálom, majd csak akkor tudok róla véleményt mondani")

olyan óvodás ez az egész:-)

régóta olvasgatom ezt a blogot, és igazán szórakoztató ahogy megy a fontoskodás, és okoskodás, a világ ill az emberek megmentése, miközben a Transz nevűhöz próbál itt viszonyulni mindenki
OT48-sok
hááát már beszarás
napá
:O)

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.10.27. 20:10:08

evaandrea
Mi nem alkalmazkodunk transzi hoz, csak próbáljuk megérteni az ő kis agyacskáját is.

xyz123123 2010.02.06. 16:44:39

Egy kuruc.infós cikkről keveredtem erre az oldalra. A cikket elolvastam, de a hozzászólások már túl "sokak" lettek volna.
Eddig (remélhetőleg ezután sem)nem volt közöm a Scientológia Egyházhoz.
Viszont a cikk után felmerült bennem egy-két gondolat, ill. kérdés:
Ledöbbentem, hogy mennyi ember van itt, aki drága idejét (életét) ilyen elnézést "baromságokra" költi, mint ez az egyház.
Rövid az élet ahhoz, hogy ilyenekkel foglalkozzunk, mint egy ilyen helyen mindenféle fokozatok megszerzése. Miért is? A hatalomért, esetleg a remélt pénzért?
Fontosabb dolgok is vannak ennél a világon. Önmagunk és a világ megismerése, stb. stb., amihez nincs szükségünk egy ilyen "kamu" bandára.
süti beállítások módosítása