anafeb 2008.05.22. 07:33

Szösszenetek

Drogmentes maraton, 2008.  

Kedves fogadtatás:
- Megkérhetlek benneteket, hogy menjetek el innen?
- Megkérhetsz, de maradunk.
- Akkor megkérhetünk arra, hogy ne szórólapozzatok?
- Igen, de folytatjuk.

OT 7 feleség idegesen járkál az utcán és a járókelők kezéből rángatja ki az éppen megkapott szórólapot.
- Miért vette el a másik hölgy a szórólapot?
Járókelő:  Mert nem ért vele egyet.

Két jólöltözött hölgynek nyomtuk a kezébe a szórólapot, akik megköszönték, de nem olvasták el, épp csak ránéztek, így kicsit nehezen esett le nekik, hogy mi nem a DMM csapatából vagyunk. Az egyiknek annyira nem jött le, hogy már-már elkezdte dicsérni a rendezvényt, amikor szóba került a szcientológia, és kicsit meglepődött. Megkérdezte, hogy az mi.
Valójában én nem sokat mondtam neki, de amikor megemlítettem, hogy a kicsit távolabb beszélgető házaspár e miatt vesztette el a gyerekét, akkor nem volt több kérdése. Azt mondták, a hivatalban ki fogják tenni a faliújságra.

Régi ismerősök találkozása:
- Te azért jöttél, hogy őrizz bennünket?
- Nem, csak tiszteletből jöttem ide beszélgetni.
- Te is a Rendőrségen dolgoztál, miért nem annak a drogellenes programját támogatjátok?
Válasz nem érkezett.

Talpig-Nike fickó kért egy szórólapot
- Én végigfutom az országot, mert nem akarom, hogy a gyerekek drogozzanak.
- Minden elismerésem az Öné.
- És Önök mit tesznek?
- Szórólapot osztogatunk, hogy a rendezvény háttere is nyilvánvaló legyen.
Aztán azt feszegette, hogy mi mit csinálunk, mert azt hitte, hogy az Addiktológiai Társaságtól jöttünk. Tisztáztuk hogy nem, magánszemélyek vagyunk.

- Szeretném megtudni, hogy mi bajuk van a rendezvénnyel.
- Nagyon jó a rendezvény, gond csak ott van, hogy a szcientológia egyház van a háttérben és ezt sem a gyerekek sem a pedagógusok nem tudják.
- Hol látnak itt szcientológiát, vagy csak utalást a szcientológiára?
- Hozna egy drogmentes kapitányi esküt? Megmutatom, ott van az alján.

A kapitányi eskü alján lévő kisbetűs szöveg 2007-ben:
A Drogmentes Kapitány védjegy és szimbólum, amely a Nemzetközi Szcientológia Egyház tulajdonában van. A Drogmentes Kapitány kampányt a Nemzetközi Szcientológia Egyház kezdeményezte a „Járj elöl a drogmentes Magyarországért” program részeként.

És ugyanez most:
C 2008 A Drogmentes Világért Alapítvány logója, valamint a Drogmentes Kapitány védjegy a Drogmentes Világért Alapítvány tulajdona. Minden jog fenntartva
Köszönet illeti az L.Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte részletek közlését L.Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.

Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon kié a Drogmentes Világ Alapítvány? Google mindegyik linkje a drogmentes maraton honlapjára mutat.

A helyszínen kiosztott nyeremények: a Narconon által felajánlott előadások az iskolákban, és a Smile nyelviskolába szóló tanfolyamok.

A Drogmentes Maraton ügyvezetője nem tudja, hogy a Narconon felajánlások hogy kerültek a nyeremények közé.

A gyerekeknek kihirdették, hogy az iskoláikban a tanáraiktól drogtotót fognak kapni, amelyet ha kitöltve visszaküldenek az azon szereplő postacímre, egyéb értékes ajándékokat nyerhetnek.

Nem fűzök hozzá kommentárt, mindenki döntse el maga, hogy tetszik-e a mozgalom.

Egy mai cikk a maratonról:
Hogyan kerüljük el a szcientológusokat?

Szórólap tartalma:
A Magyar Addiktológiai Társaság és az Ártalomcsökkentők Szakmai Egyesületének közös sajtóközleménye a Drogmentes Maratonról

A társadalomra veszélyes "vallási" mozgalmak, NBH évkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr6481674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reformer 2008.05.22. 09:13:18

Drogmentes Világ Alapítvány = Foundation for a Drug-free World, ami egy szci szervezet. Bővebben itt:

Hivatalos honlap:
www.drugfreeworld.org/

Wikipedia:
en.wikipedia.org/wiki/Foundation_for_a_Drug-Free_World

Szerepel a szci híroldalon:
www.scientologytoday.org/press/701161047581_scn-local.html

"The Foundation for a Drug-Free World is a secular non-profit organization based in Los Angeles, California. It was established to meet the increasing demand for the "Say No to Drugs, Say Yes to Life" community drug-prevention program originally spearheaded by the Church of Scientology International and supported by Scientology churches and other volunteer organizations for over 20 years around the world."

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.05.22. 10:05:18

a cikkben amit linkeltél érdekes, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal mit mond a vallásról, s hogy még sincsen betiltva, kiutasítva, tűzzel-vassal megsemisítve a szci... (pedig én boldog lennék tőle)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.22. 10:05:58

EZ fasza, klassz kezdeményez, van vér a pucádban! Csak így tovább, ezeket az infókat el kell juttatni nem csak a résztvevőkhöz, de a döntéshozókhoz is, akik egyáltalán nincsenek képben a dolog hátterét illetően.
Aztán el lehet mesélni nekik, hogy milyen is a sci leszoktatás: szauna + vitamin...

Hyberoid 2008.05.22. 11:01:55

Ebből is látszik, hogy vannak sajnos "emberek" a földön, akik bármit megtesznek az ellen, aki egy kicsit jobbá akarja tenni ezt a helyet.

Adva van tehát egy egyház, aminek néhány tagja hetedik éve vesz ki egy hónap fizetés nélküli szabadságot a munkahelyén, hogy kersztül-kasul végigfuthassa az egész országot esőben, viharban, kánikulában - hogy demonstráljon a droghasználat ellen és hogy az érintett korosztályokat (általános- és középiskolások) tájékoztatja a drogok hatásairól és veszélyeiről.

Ezeket az embereket szerintem kb a mennybe kéne meneszteni, erre van itt pár drogos vagy drogdealer féreg, akik ezt a nagyszerű rendezvényt és ezt a döbbenetes erőfeszítést "a helyére rakják".

Mikor tettél egy gyufát arrább egy embertársadért??? Nézz már a tükörbe!!!

Mellesleg gratulálok a leleplezéshez, tényleg igazi mestermunka. Kár hogy akinek két évnél távolabbra nyúlik a memóriája emlékszik rá, hogy akkor még minden autóra és futó mezére ki volt írva, hogy "a Szcientológia Önkéntes Lelkészek rendezésében". Azt hiszem pont a hozzátok hasonló nagyszerű és nemes lelkű egyedek miatt tűntek el ezek a feliratok, hogy mégcsak véletlenül se fejezzen ki az vallási elkötelezettséget aki csatlakozik pár kilométerre a futáshoz.

meeke 2008.05.22. 11:04:56

anafeb fiát annó otthagyta a szcientológus barátnője. rendben, nagyon emberi e miatt szcientológia-ellenes gyűlöletblogot indítani. erre rácsatlakozik néhány retardált gyűlölködő, és néhány csalódott, elakadt exszcientológus. OK, érthető, nincs jobb dolguk, talán nincs SEMMI dolguk. de az továbbra sem világos (úgy értem nekem nagyjából világos, de ezen azért érdemes lenne másoknak is elgondolkodni), hogy miért csapnak túl a gyűlölethullámok épp a maraton ürügyén, ami egy drogprevenciót szolgáló, egészséges életmódot és közösségi élmény megtapasztalását népszerűsítő, majdnem minden képzelhető szempontból hasznos rendezvény/mozgalom. az egyház áll mögötte, ÉS?!!

arról nem is beszélve, hogy a szcientológia-veszély ürügyén remek mainstream publicitást kap a hivatalos drogprevenció silány intézményrendszere stb...is. tehát, ha valaki ki van használva ebben a játszmában, az épp a CoS.
függetlenül attól, hogy ez alkalommal legalább az egyházéval nagyjából egybeeső célokért, és érdekek mentén halad a fővonal.

a rekettyés 2008.05.22. 11:10:00

Sziasztok ron droidok tényleg jol megtanultátok a bemagolt szöveget. Tényleg bosszanto dolog ez az internet meg a nyilvánosság is...

b0risz · http://zahar.blog.hu 2008.05.22. 11:11:43

hyberoid te tisztában vagy azzal a rengeteg baromsággal, amit a szci egyház terjeszt a drogokról?
tudod te azt, hogy hubbard fiának beszámolói szerint apja, akinek "tudományos" munkájára ez az egyháznak hazudott lehúzó ipar épül egy politoximán hedonistra volt?
miről beszélsz te?

wynarsky1 2008.05.22. 11:24:57

anafeb, gratulálok, a sajnálatos események leírása mára eléggé kinőtte magát, és remélem, egyszer a leírt eset is megoldódik!
A Szcientológia csalás, és jobb ha ezt minél több ember tudja. anafeb, csak így tovább !
Németországban betiltották!!!mert kedves Hyberoid, a nácik is, meg a kommunisták is csak jobbá akarták tenni a helyeket. gyerekeket nyaraltattak ingyen, meg ilyenek.
ismertem egy srácot, elég jól, 4 évig laktam vele egy szobában. aztán csatlakozott egy titokzatos csapathoz, akik segítettek neki, hogy könnyebben és gyorsabban tanuljon, megszabaduljon a kínzó gondolatoktól. egyre többet maradt el, majd nem is akarták visszaengedni. amikor rájött, mit is akarnak tőle, és már nem volt pénze, szakítani kívánt ezzel a titokzatos szervezettel.erre egy reggel agyonverve találták meg, 3 nap múlva bele is halt sérüléseibe a kórházban.
nem tudta meg soha senki melyik szervezet tagja lett. én sem tudom, sosem mondta. Csak ezekkel a rohadt szervezetekkel a baj, hogy míg pl. a legtöbb nagyegyház nem veret agyon a pribékjeivel, ha el akarsz menni, ezeknek az a mániájuk, hogy köztük legyél.
nem állítom, hogy a szci volt a tettes. azt sem állítom, hogy ők ilyeneket csinálnak.
azt állítom, hogy akik nyilvánosság teljes kizárásával láncolnak embereket, lekileg akaratilag elgyengült embereket magukhoz, azoknak nincs keresnivalója a közéletben, illetve üldözze is őket az NBH.
igaz a keresztények történetei sem bizonyíthatóbbak Lord Xenu Nagyúr történeténél, csakhogy azt bárki ismerheti, hiszen nyilvános, ismerd meg, vagy elhiszed vagy nem. A másikért titkos szeánszok sorát kell végigjárnod, hogy aztán csillió dollárért elárulják neked a Nagy Titkot, miután emberileg, anyagilag totál kisemmiztek.
Ha a Náci Párt, vagy a Szovjet Kommunista Pártrendezne egy ankétot a mosolygós gyermekekért, arra sem tenném be a lábam, és igyekeznék szólni mindekinek, hogy vigyázz, mert szép a szándék, de tetvek állnak mögötte.
anafeb, ha bármiben támogatásra szorulsz, jó vastag telefonkönyvem van, csak szólj !!!!

Reformer 2008.05.22. 11:44:20

Hyberoid:

örülnék egyszer egy érdemi vitának. Ha meg akarsz győzni valakit az igazadról, akkor ne azzal kezd, hogy durván inzultálod a blogírót. Bár tudom, hogy ez a volt egyházamban előírás.

Ha a Drogmentes Maraton valóban jobbá akarja tenni a helyet, akkor 1) szakítsák meg a kapcsolatot a szcientológia egyházzal, aki az emberi jogok és a szólásszabadság egyik legnagyobb ellensége, ld. xenu.net 2) tudományosan megalapozott információkat terjesszenek a drogokról, ne pedig Hubbard tév- és túlhaladott eszméit 3) ne gyűjtsék össze a résztvevők adatait, semmi szükségük rá

egy ex-szcientológus

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.05.22. 12:28:16

Hyberoid, miből gondolod te, hogy én drogos vagyok, vagy drogdealer? Honnan veszed a bátorságot, hogy ezt így kijelentsd?

kamillácska, örömmel látom, hogy emberi nyelven is tudsz írni, de most sajnos nem tudok rád érdemben reagálni, mert ha hiszed, ha nem, dolgom van.

anula 2008.05.22. 13:05:17

Nem tudom, mi a probléma a tegnapi szórólapozással?
A DMM a drog veszélyeire hívja fel a figyelmet, a szórólap pedig a szcientológiusok antidrogista tevékenységének veszélyeire.
Hol itt a gond?

molekula 2008.05.22. 13:23:44

Tényleg rendesek ezek a scis alapítványok, hogy segítenek a gyerekeknek, meg a szüleiknek.

www.narconon.hu/narconon_kiadvanyok.html

Egy xaros párlapos füzetet képesek 300-500Ft-ért adni, micsoda önzetlen alapítvány.

Pedig azt írják, hogy non profit, meg az adományokból nyomtatnak:

"A Narconon Magyarország Alapítvány 1997-ben jött létre, majd egy év múlva megkapta a "kiemelten közhasznú" minõsítést. Civil szervezetként non-profit gazdálkodással tevékenykedik. Bevételeit vállalkozók, és magánszemélyek támogatásaiból kapja, melyet a különféle drogokkal kapcsolatos ismertetõ anyagok nyomtatására, levelezésekre és tájékoztató programok finanszírozására fordítja."

Na most tessék fröcsögni drága Híberoid!

És utána akár le is írhatod pár kérdésemre a választ:
Melyik cégtől engednek el 1 hónap fizetés nélküli szabadságra?
Mennyiben segít a drogosokon az, ha futkározik pár ember?
Miért nyeremény egy "alapítványnál" az előadás?
Vajon az alapítvány is úgy bánik egy elesett kábítószeressel, hogy drogos féregnek nevezi?

És végül beidézem mire találta ki a sci az egész drogmaratont:

"2007 Március óta lehetőség van arra, hogy a
Narconon program részvevői a rehabilitációs
tanfolyamokon tanuljanak egy képzett
tanfolyamfelügyelő irányításával.
A tanfolyamok többek között kezelik a személy tanulási
nehézségeit, az életben előforduló elnyomást, a
becsületesség és őszinteség hiányában előforduló
problámákat és eszközöket adnak arra, hogy sikeres és
eredményes életet tudjanak élni."

Tetszik érteni?
drogfutás -> necronon -> tagtoborzás

sz.csabiii 2008.05.22. 13:25:04

Hyberoid

Gratulálok! Te aztán megmondtad a frankót, csak sajna igazság tartalma hsz-ednek konvergál a nullához.

Egyébként meg honnan veszed a bátorságot, hogy itt leféregezz bárkit is? Gtoma biztos kimoderálna a szci blogján egy ilyen hsz-t.

cato fong 2008.05.22. 13:33:24

Itt az eszköz méltatlan az elérni kívánt célhoz. A kezdeményezés (a drogok elleni fellépés) a Szcientológia esetében nem önzetlen, nélkülöz minden altruista jelleget, ami megfosztja a nemes voltától. Az, hogy olyan idióták, mint Schmitt Pál védnökséget vállalnak, nem legitimál semmit (aszongya ez a marha, hogy „a drogok ellen az ördöggel is cimborálnának“, amit aztán több, hasonlóan tájékozatlanul nyilatkozó ökör szó szerint átvesz; és nekem ne jöjjön azzal senki, hogy de hát az Európai Parlamentben ülő képviselő  illene annál tájékozottabbnak lenni! Több éve tudható, mely szervezet a rendezvénye ez. Mellesleg ezzel Schmitt Pál kiállítja a bizonyítványt önnön alkalmatlanságáról.)
Úgyhogy kedves Hyberoid, aki támadja a rendezvényt, az távolról sem „drogos vagy drogdíler féreg“ – és itt már ki is lóg a lóláb: téged az zavar, hogy vannak, akiknek más a véleménye: ugyanis a drogos (áldozat) és a drogdíler még egy ilyen anonim fórumon sem fog drogmentes megmozdulások ellen ágálni. Miért is tenné? Az ilyen postok/hozzászólások pusztán felhívják a figyelmet arra, hogy egy magát egyháznak álcázó, céljai eléréséhez teljesen amorális és megengedhetetlen eszközöket bevető gazdasági társaság áll a kezdeményezés mögött (aminek zagyva „tanait” (nyilván képzavar) egy, ahogy Zahar is megjegyezte, saját fia elmondása szerint is súlyosan drogfüggő sci-fi író fektette le, akinek a módszerei alapján folyna a drogprevenció. Bruhaha!).
Egyébként, ha lenne vér a pucájukban, nem mikroszkóppal is alig kivehető betűkkel tennének utalást arra, hogy kapcsolatban állnak a Szcientológia egyházzal. Ami azt jelenti, hogy sunyik. És itt nem állja meg a helyét az az érv, hogy ha kiírnák, akkor az „előítéletek“ miatt ellehetetlenülne a dolog. Arról meg, hogy negatív a sajtójuk (a komolyan vehető orgánumok teljes spektrumán, pártállástól függetlenül), maguk tehetnek, van vaj a fejükön elég (ez jól dokumentált, továbbá komolyabb országokban (Fr., No.) a titkosszolgálatok figyelik őket, nyilván nem véletlenül, veszélyesnek tartják a társadalomra (közigazgatásba való célzott beszivárgás, lásd az USA-ban „Operation Snow White” és hasonlók)).
A plakátokon előtte sem szerepelt jól olvashatóan a Szcientológiás kapcsolat. Ha meg már a jó célon felbuzdulva odamegy futni az ember, akkor sokan nem fognak hazamenni akkor sem, ha látják, hogy ilyen vagy olyan feliratú pólóban futnak (én hazamennék). Legfeljebb, ha még nem tudnák, később utánanéznek, hogy mi is ez.
Ha pedig a média jól tölti be a feladatát, feltárja a tényeket és összefüggéseket, az emberek pedig újabb ismeretekre tesznek szert. És ne legyen kétséged, nem pécézett ki benneteket senki. A katolikus egyház által sokáig eltussolt pedofil ügyek éppúgy a média segítségével kerültek nyilvánosságra, mint a történelmi egyházakat kivétel nélkül érintő ügynökügyek.
Represszió nem érné őket, ha felvállalnák, Magyarországon szabad a vallásgyakorlás és a véleménynyilvánítás, gyülekezési szabadság van, legfeljebb sokan elgondolkodnának a részvételen/eldöntenék, hogy ezzel a háttérrel kell-e nekik a Drogmentes Maraton.

anula 2008.05.22. 13:46:20

A Református Iszákosmentő Missziónak vajon miért nem kell titkolnia hogy református?
A Caritás vajon miért dicsekszik azzal, hogy katolikus?
Városomban a RÉV (a Caritas egyik szenvedélybetegekkel foglkozó szervezete) vajon miért nem titkolja, hogy a katolikus egyház a fenntartója?
Ezek az egyházak büszkék humanitárius tevékenységükre.
Vajon a szcientológia egyház miért nem tűzi büszkén a zászlajára, hogy az övé a drogmentes maraton, az ország legnagyobb prevenciós megmozdulása?

anonim én 2008.05.22. 16:06:13

Reformer:
"örülnék egyszer egy érdemi vitának."
azt aztán ugyan várhatod. Amire nincs copy/paste-olható "havingnessük", ill. nem kapnak utasítást a "doingnessre", azt átlépik.
(Lehet hogy nem megfelelően használom a szakszavakat, de ez van :P :P :P)
esetleg nyomnak rá valami szar dumát a tolvajnyelvükön, amire olyan büszkék.

Tündér Mese 2008.05.22. 17:17:52

"2007 Március óta lehetőség van arra, hogy a
Narconon program részvevői a rehabilitációs
tanfolyamokon tanuljanak egy képzett
tanfolyamfelügyelő irányításával.
A tanfolyamok többek között kezelik a személy tanulási
nehézségeit, az életben előforduló elnyomást, a
becsületesség és őszinteség hiányában előforduló
problámákat és eszközöket adnak arra, hogy sikeres és
eredményes életet tudjanak élni."

Személyes tapasztalat! Mint később megtudtam, a volt főnököm is a Narcononnál kezdte, és már nem drogozik...
Viszont lop, csal, hazudik!!!
Tényleg sikeres, és eredményes életet tud élni!

GRATULÁLOK, TÖKÉLETES REHABOT HAJTOTTAK VÉGRE!

delirium tremens 2008.05.22. 18:04:55

Sziasztok.

Az elején említett házapár hogy veszítette el a gyermekét az egyház miatt?

Bolgarka 2008.05.22. 19:00:55

Társadalomra veszélyes vallási mozgalmak?? Azok meg milyenek?? :))) Szerintem a társadalmora sokkal veszélyesebbek a kábitószerek, mint bármely vallási mozgalom. Kiváncsi lennék hányan ember halt bele a szcientológiába...

Gigi1 (törölt) 2008.05.22. 19:36:41

Akkor legalizáljuk az autólopást, mert ez kevésbé veszélyes a társadalomra, mint a kábítószerek!:)

Gigi1 (törölt) 2008.05.22. 19:37:54

Bolgarka, ha nem érted, szívesen elmagyarázom:D

anula 2008.05.22. 20:04:10

Itt nem a drogokról beszégetünk,hanem a drogmentes maratonról. Erről van szó:
"A tanárok meg olyan "Drog-totó"-t töltetnek ki velünk suliban, amelyen L. Ron Hubbard idézete olvasható... szülő neve, telefonszáma, email-címe, lakhelye...Biztos csak azért kell nekik, hogy értesítsenek, ha nyertem...hát persze."
(Reformer blogjáról)

Tündér Mese 2008.05.22. 20:52:46

Bolgarka: Tehát mivel a szcibe kevesebben haltak bele, ezért az elhanyagolható?!
Mert, hogy belehaltak néhányan, az tény...

delirium tremens 2008.05.22. 20:57:21

Hát ha arra francia lányra gondolsz, nem hiszem, hát... elég güzmis ügy... nem hiszem, hogy csak amiatt elitélhető lenne bárki is, vagy bármi is.

sz.csabiii 2008.05.22. 22:16:16

Szerintem Schmidt Pál jól fogalmazott: az ördöggel is......

bolgarka
Sokan belehaltak. Csak ti szci k nem fogadjátok el ezt a tényt.

delirium tremens 2008.05.22. 22:45:12

Ki az a sok? És hogy öltek meg őket a szci?

sz.csabiii 2008.05.23. 09:16:10

már egy párszor leírták többen is. olvass vissza itt vagy reformer blogján

b74 2008.05.29. 23:05:07

Ezek szerint egyetértetek a drogokkal?
Nekem mindegy, hogy ki lép fel a drog ellen, akár fut, akár nem. Ha ezt egyház teszi, abban semmi roszz nincs.
UIgyanis a kormány nem tesz semmit....

Abból a drogos fiuból apa lesz, és a drogos lányból anya, aki nem biztos, hogy képes lesz felnevelni a gyereket(ha egészséges, ha nem), akkor majd az állam fogja, az adónkból

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.05.30. 07:07:07

b74:
Sajnos a képlet nem ilyen egyszerű.
1. Az Állam és más szervezetek kemény munkát végeznek a drogprevenció kérdésében.
2. Egy "NO DROG" tábla és x kilóméter futás EGYETLEN EGY fiatalt sem fog eltántorítani a kábítószertől.
3. Tudod mi a szcientológus megoldás a drogra? Bika adag vitamin és 80 fokos szauna. Ennyi.

A Narconon és így a Drogmentes Maraton is csupán egy álca. Ők így terjeszkednek.
www.youtube.com/watch?v=BKQ3_4cCYGI

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.09. 15:41:36

:: 3. Tudod mi a szcientológus megoldás a drogra? Bika adag vitamin és 80 fokos szauna. Ennyi.

Ez így megütötte a szemem, mert nem igaz.

Egyrészt már a belépőszinten van egy Drog Rundown, vmint az "új" OT4 is egy teljes időnyomos Drog Rundown akar lenni.

Emellé persze még mindig sok minden kell, de ezek azok, amelyeket név szerint a kábszerek kezelésére találtak ki.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.09. 20:57:07

Ne keverjük a szezont a fazonnal... a belépő szintű amiről te beszélsz az a Purification Rundown (szauna+vitamin) és csak OT IV.-nél jön az Auditálással egybekötött Drog Rundown.

Gondolod a Narconon szerencsétlen betegein az OT IV. rundownt alkalmazzák? Nem-nem.

bumburnyak 2008.08.17. 15:04:40

"deformer 2008.05.22. 11:04:56
anafeb fiát annó otthagyta a szcientológus barátnője. rendben, nagyon emberi e miatt szcientológia-ellenes gyűlöletblogot indítani. erre rácsatlakozik néhány retardált gyűlölködő, és néhány csalódott, elakadt exszcientológus. OK, érthető, nincs jobb dolguk, talán nincs SEMMI dolguk. de az továbbra sem világos (úgy értem nekem nagyjából világos, de ezen azért érdemes lenne másoknak is elgondolkodni), hogy miért csapnak túl a gyűlölethullámok épp a maraton ürügyén, ami egy drogprevenciót szolgáló, egészséges életmódot és közösségi élmény megtapasztalását népszerűsítő, majdnem minden képzelhető szempontból hasznos rendezvény/mozgalom. az egyház áll mögötte, ÉS?!! "

kedves deformer!
ehhez csak annyi megjegyezni valóm lenne, hogy a volt vőlegényemet is a drogmentes maraton apropóján kezdték magukkal rántani. az esküvőnket terveztük, gyerekeket akartunk. boldogok voltunk. aztán jött az "egyház" és minden megváltozott. érdekes, hogy amint szétmentünk, nemsokkal rá egy szintén szcientológus lánnyal került össze. a saját anyukája nem ismer rá a fiára. teljesen kifordult magából. pedig ha valaki, akkor ő tényleg jó ember volt.
csak ezért kell tudnia mindenkinek, hogy melyik szervezet áll a háttérben, és vajon mért szeretnek annyit beszélgetni az emberekkel a magánéleti, privát problémáiról...
süti beállítások módosítása