anafeb 2007.02.27. 08:26

sea org

Szívesen beszélgetnék volt sea org taggal/tagokkal, ha ismertek ilyen embert, kérlek segítsetek a kapcsolatfelvételben. Hallottam történeteket, hogy csellel jött vissza, vagy kiszöktették, de olyat még nem, aki úgy döntött, hogy visszajön, és engedték is. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs ilyen, csak annyit, hogy én még nem tudok róla.

A privát e-mail címem, ahova a leveleket várom: anafeb@citromail.hu

A xenutv-n sok mindent lehet találni a szervezetről, videók, riportok, élettörténetek. Ha valaki nem ismerné xenu-t, bevallom, én soha nem hallottam róla eddig, csak írja be a keresőbe, és olvassal el a xenu röpiratot. Csodálkozni fogtok...

Hogy a történetet folytassam, most azt a tanácsot kaptam, hogy kérjem vissza az adataimat a szcióktól. Sokra nem megyek vele, nyilván annyi másolatot készítenek róla, amennyit csak akarnak, csak hogy érezzék a törődést. Meglátom, lehet, hogy megteszem.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remalom.blog.hu/api/trackback/id/tr4940753

Translator · http://www.szabadzona.hu 2007.03.09. 10:03:21

Esetleg írj a honlapomon a fórumba, ott találhatsz valakit.

wertw 2007.03.23. 18:36:06

Lisa McPherson története
A következő összefoglaló a The Washington Post - The Life & Death of a Scientologist cikke alapján készült.
Lisa McPherson 14 éves volt, mikor szeretett bátyja öngyilkosságot követett el (majd rá tíz évvel az édesapja is). A középiskola elvégzése után egy néhány évig tartó, korai házassága volt, majd 1982-ben, 23 évesen megkezdte első tanfolyamát a szcientológusoknál.
Négy évvel később „clear bizonyosságin” vett részt, ahol kudarcot vallott. Később hozzáment egy szcientológushoz, 1989-ben egymillió évre elkötelezte magát az egyház mellett, és Sea Organisation taggá vált, ami az egyház elit-rétegének számít.
A kilencvenes évek elején elvált, és elhagyta a Sea Organisation-t is. 1991-ben és 1994-ben ismét nem sikerült megszereznie a „clear” státuszt - az indoklás: ő egy „potential trouble source” volt, mivel kapcsolatban állt szcientológia ellenes, „elnyomó” személyekkel.
1994-ben fizetésének 40 százalékát, 55.000 dollárt költött a szcientológiára (körülbelül 15 millió forint), 1995-ben 42.000 dollárt. 1995. szeptember 7-én teljesült álma: „clear”-nek nyilvánították.
Október közepén csökkent munkahelyi teljesítménye és az egyháznál személyét terhesnek nyilvánították. Novemberben furcsán kezdett el viselkedni, majd egy kisebb közlekedési baleset után, melyben nem sérült meg, meztelenül sétált a városban. A rohammentősöknek azt mondta, hogy nem őrült meg, csak fel akarta hívni magára a figyelmet: „Segítségre van szükségem. Beszélnem kell valakivel.”.
A közeli Morton Plant kórházba szállították, ahol a nővérek elmondása szerint nyugodtan viselkedett, és elmondta: bátyja és édesapja öngyilkosságot követtek el, de ő nem akar öngyilkos lenni, és mást se akar megölni.
Nem sokkal később szcientológusok egy csapata érkezett a kórházba, akik magukkal vitték Lisát, mondván: a pszichiátriai kezelés ellenkezik Lisa vallásával. Lisa kijelentette: „haza akarok menni a barátaimmal a gyülekezetből” - mire a jelenlevő orvos (egy pszichiáterrel való konzultálás után) úgy döntött, hogy akarata ellenére nem kezelhetik.
17 napot töltött el egy szobában, ahol Hubbard pszichotikusokra vonatkozó intelmei szerint kezdték kezelni: 24 óra magány, pihenés, anélkül, hogy a beteghez szólnának, vagy válaszolnának a kérdéseire. Állapota azonban csak rosszabbodott: nem volt hajlandó ételt magához venni, viszont felpörgött, hiperaktív, nyughatatlan volt. Mivel nem evett, a torkán ételt próbáltak meg leerőszakolni. Antipszichotikumok helyett nyugtatót és altató injekciókat kapott, vitaminokat és gyógynövény főzeteket: képesítéssel rendelkező orvos nem látogatta meg. December 5-én meghalt, holttestét hegek és rovar harapások nyomai borították.
Az orvosi jelentés körül nem tiszta minden, a mostani vélemény szerint egy tüdejébe jutott vérrög okozta halálát, de olvasni kiszáradás okozta halálról is.
süti beállítások módosítása